Vectra Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hahahahahahahaha - tyle napisze Cześć Pysiu Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='AlKil'] Wreszcie kobitka rozpostarła skrzydła....:lol::lol::lol: No cóż :diabloti: Zmoreczka lubi kiczowate koce bo można na nich leżeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']hahahahahahahaha - tyle napisze Cześć Pysiu No toś się rozpisała:p Cześć :) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kolejne fotki z wczoraj ;) W świetle słońca :) Ciopranie Zmorki Podgryzanie Zaczepianie ;) Gonitwy :) Szczere rozmowy Chwila spokoju :) Koniec spokoju :evil_lol: Gotowa do startu? No to tańczymy :) Labada Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia Przebrnęłam przez Twoją galerię :mdleje: :lol: Zajęło mi to tydzień :lol: Twoje niufy są cudne :loveu: I super stronka www. Cudnie napisałaś "Dlaczego nowofundland?" :smile: I zdjęcia z dzieciaczkami BOSKIE... i maluszków... i.... i długo by wymieniać i cytować. :smile: Jestem pod wrażeniem :smile: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 I dalej Obrabianie Szelmy Kontratak Zmorka nadal górą Szelma leży Zadowolone :) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='tygra']nieźle - cała głowa obśliniona I twarz i szyja :evil_lol: [quote name='Katerinas']Pysia Przebrnęłam przez Twoją galerię :mdleje: :lol: Zajęło mi to tydzień :lol: Twoje niufy są cudne :loveu: I super stronka www. Cudnie napisałaś "Dlaczego nowofundland?" :smile: I zdjęcia z dzieciaczkami BOSKIE... i maluszków... i.... i długo by wymieniać i cytować. :smile: Jestem pod wrażeniem :smile: No to brawo :klacz::klacz::klacz: Moje niufy są...hihihi...obłędne :diabloti: A tak naprawdę Dlaczego nowofundland to wiesz jeżeli przbrnęłaś przez calutką galerie ;) Powoli zmieniają człowieka, świat wokól niego ( łącznie z ogrodem :evil_lol:) i spojrzenie na świat :p Wszystko jest weselsze, łatwiejsze i przyjemniejsze ale jak to się dzieje? Nie pytaj bo nie wiem :p Zawdzięczam obu bardzo wiele :loveu: Ale i tak je kiedyś wypcham :diabloti::knuje::bigcool: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Co my tutaj mamy.. Jeszcze się został kawałek krzaczka:cool1: Może z korzeniami go wyciągnąć? Pysia paskuda zepsuła nam plany :angryy: I tak w końcu nam się uda:evil_lol: Musimy się wprawiać ;) Akysz od ucha Dwie mordy czarne Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Razem spokojnie nie ustoją :mad: 3 sekundy odpoczynku było więc... Dalej szaleć :evil_lol: Zapasy Szelma na łopatkach Ale to nie koniec :shake: Dalej sumo Z podgryzaniem :diabloti: Przerwa na nabranie sił ;) Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 fiu fiuuu aleś napstrykała - fajnie t ak w domku mieszkać - nic nie trzeba robić tylko fotki pstrykać :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Oj Pysiu tak mnie wciagnely te twoje śliczne Zmorusie ze bede tu czestym gosciem;) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 malawaszka napisał(a):fiu fiuuu aleś napstrykała - fajnie t ak w domku mieszkać - nic nie trzeba robić tylko fotki pstrykać :evil_lol: Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... TZ już wideofon przeniósł na przedpokój z salonu a ja malowałam ściane RóżOWą - ślad po widoefonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 *Ania...Niuf* napisał(a):Oj Pysiu tak mnie wciagnely te twoje śliczne Zmorusie ze bede tu czestym gosciem;) Mnie jak wciągnęły to brnę po czubek głowy do tej pory :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszam Aniu :) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Grudniowe hulanki Fruwanki Taneczne kroki Sekrety Poniewieranki A na koniec poszukiwanie orzechów :) I konsumpcja :) Poszukiwaczka2 Dwie poszukiwaczki :) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wariatek cd. Spacerek Pogaduchy Zakazane pogaduchy :mad: I wariactwo Która którą ;) Która lezy? :eviltong: Atak klonów Chwila spokoju... Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Czesc wnusiu :multi: Tez nie wiele powiem, :evil_lol: Z kąpieli Karola :evil_lol: hahaha :evil_lol: tyle powiem :evil_lol: Quote
Paula Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witaj Pysiu :loveu: Ale mialam nadrabiania od wczoraj :crazyeye: Super duzo foteczek z opisami, nie wiedziec ktora zacytowac ;) Wymyty Karol swietny :D Kapiacy pysio i wiszacy fafel chyba najfajniejsze :multi: :klacz: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='PIKA']Czesc wnusiu :multi: Tez nie wiele powiem, :evil_lol: Z kąpieli Karola :evil_lol: hahaha :evil_lol: tyle powiem :evil_lol: Czy w okolicach stolycy taka rozmowna moda? Czyżby bakterie wstrzemięźliwości Was dopadły? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Babka szybko zabieraj Ptysia z Balbinką bo tata został w szpitalu :placz: Miał wyjść dzisiaj ale miał w nocy atak.... [quote name='paula_z']Witaj Pysiu :loveu: Ale mialam nadrabiania od wczoraj :crazyeye: Super duzo foteczek z opisami, nie wiedziec ktora zacytowac ;) Wymyty Karol swietny :D Kapiacy pysio i wiszacy fafel chyba najfajniejsze :multi: :klacz: Kapiący? Chyba chlustający :diabloti: Fafle jakoś tak żyją podczas snu własnym życiem ;) Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A mnie się najbardziej te sekrety podobają . :p Jaki atak miał tata ? Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] A mnie się najbardziej te sekrety podobają . :p Jaki atak miał tata ? Przez te sekrety to ja nie mogę nawet na ułamek sekundy baby z oka spuścić :mad: Obie mają manie lizania się po uszach :angryy: Tata....serce Haniu...Serce....Na dodatek ZAPOMINAJą podawać mu w szpitalu insuline....PRZYPOMINAJą sobie jak tata dzwoni do mnie a ja do nich....I baaardzo żałuję ze nie ma więcej sniegu bo mnie roznosi a odsnieżając tą paskudna swoja złość wypociłabym :cool1: I nie byłoby mi tak ciężko ...Chyba ja też dostane zawału jak jeszcze raz tata zadzwoni że zapomniali mu podać insuline, albo pobrać krew albo podali smażone coś:mad: Acha..Dziesiaj ZAPOMNIELI zrobić mu rano EKG......Przypominam...W nocy miał atak.... Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a): Babka szybko zabieraj Ptysia z Balbinką bo tata został w szpitalu :placz: Miał wyjść dzisiaj ale miał w nocy atak.... Jak to zostal w szpitalu? :crazyeye::shake: O przykro mi :shake: i Trzymam kciuki zeby jednak szybko wyszedl :kciuki: A ptakami się nie przejmuj, one sobie doskonale dadzą rade same, niech tylko Twoja mam zrobi ta mieszankę jajeczną. Jak zrobi za duzo, to do lodowki - max trzymac 2 dni. A w klatce wymieniac codziennie. Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Koniec smutków ! Takie było wczoraj niebo :loveu: To dla Ciebie Haniu ( bo pracowałaś ;) ) Zimowe czy letnie? :crazyeye: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):Jak to zostal w szpitalu? :crazyeye::shake: O przykro mi :shake: i Trzymam kciuki zeby jednak szybko wyszedl :kciuki: A ptakami się nie przejmuj, one sobie doskonale dadzą rade same, niech tylko Twoja mam zrobi ta mieszankę jajeczną. Jak zrobi za duzo, to do lodowki - max trzymac 2 dni. A w klatce wymieniac codziennie. Robi im pod okiem wujka ptasznika ;) Mama dba o wrzaskuny bo to taty pupile i jak przyjdzie do domu to muszą być w dobrej kondycji ;) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Gdyby jednak kogoś interesowało co robiły futra wczoraj popołudniu to.... Uprawiały... Niuyfowe... Albo... Niedźwiedzie... Zapasy :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Robi im pod okiem wujka ptasznika ;) Mama dba o wrzaskuny bo to taty pupile i jak przyjdzie do domu to muszą być w dobrej kondycji ;) aaa zapomnialam o wujku :lol: a co mowi wujek? Jajca som? :evil_lol: Musza być w dobrej kondycji bo jak tata wroci to jej dopiero da :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts