Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hmm...a nie zastanawialas sie nad otwarciem jakiejs firmy? Koldry szlyby jak cieple buleczki Zbankrutowałabym szybciutko po miałabym tylko do zaoferowania przez cały rok jedną kołdre i jedną poduszke....;) tygra napisał(a):śliczna Zmoreczka przeczytała i chodzi dumna ;) DiDDlina85 napisał(a):Fantastyczna galeria!!! Cudowne psiaki duże i te malutkie, świetne zdjęcia.bedę tu częstym gościem!!! Pozdrawiam gorąco!! Witaj w naszej zwariowanej galerii czarnych futer :multi::multi::multi:Ups...Zapomniałam o kocie ;) Zapraszamy :bigok: Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Zbankrutowałabym szybciutko po miałabym tylko do zaoferowania przez cały rok jedną kołdre i jedną poduszke....;) No tak....nie pomyslalam:splat::lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Skad one biora tyle sil:roll: Codziennie gonitwy, zapasy i inne. Mnie nie pytaj bo nie wiem :niewiem: Wiem natomiast że ja nie muszę z nimi biegać bo robią to ze sobą :multi: Nie ma to jak dwa futra zamiast jednego ;) Wystarczy raz dziennie spacer w terenie a bieganie jak widać mają :shock:I to :stupid::evil_lol: Nie wiem czy to normalne :evil_lol: Tańce I tak codziennie ... Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Ale Chiński Smok jest ponoć lądowy a nie napowietrzny :diabloti: Tutaj widać na filmiku jak z miejsca skacza na siebie ;) Pysiu poszło :multi: :multi: :multi: tylko mi się ciągle "podwójne doładowanie" włączało :angryy: acha :crazyeye: :multi: :multi: :multi: już wiem skąd one mają tyle sił:multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 aga1215 napisał(a):Pysiu poszło :multi: :multi: :multi: tylko mi się ciągle "podwójne doładowanie" włączało :angryy: acha :crazyeye: :multi: :multi: :multi: już wiem skąd one mają tyle sił:multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skąd :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale szaleństwa ;) Cześć Pysiowata Pysiu:multi: Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Skąd :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: przeca sie "podwójnie doładowują" - nie widziałaś??????? wejdż na filmik ;) Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale szaleństwa ;) Cześć Pysiowata Pysiu:multi: Cześć Ozulcowa Alu :multi: aga1215 napisał(a):przeca sie "podwójnie doładowują" - nie widziałaś??????? wejdż na filmik ;) A ja na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poniewieranie króliczka - Zmorki :) Dwa króliczki :evil_lol: Która której położy łeb na karku :evil_lol: Chwila przerwy I od nowa... Tym razem walka o malutki patyczek Oderwany brutalnie od tego krzaczka... Znikający w paszczach:mad: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Biedny patyczek :placz: A czy to Szelma Zmorce kładzie łeb na karku?? :cool3: Te małpy są do siebie b. podobne i nie jestem w stanie powiedzieć czy w 100% mam racje :diabloti: Ty jako że przebywasz z nimi na codzien [biedne niufy :shake:] to tych różnic widzisz dużo, ja nie widze prawie żadnych :lol: Piękna paskuda :loveu: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Biedny patyczek :placz: A czy to Szelma Zmorce kładzie łeb na karku?? :cool3: Te małpy są do siebie b. podobne i nie jestem w stanie powiedzieć czy w 100% mam racje :diabloti: Ty jako że przebywasz z nimi na codzien [biedne niufy :shake:] to tych różnic widzisz dużo, ja nie widze prawie żadnych :lol: Piękna paskuda :loveu: Akurat na tej fotce to Zmorka kładzie łeb Szelmie :eviltong: A to na czerwono to co? :mad::mad::mad: To ja jestem biedna :placz: I pieniężnie i psychicznie :placz::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Akurat na tej fotce to Zmorka kładzie łeb Szelmie :eviltong: Ale blisko byłam :diabloti: [beton.. :lol:] Pysia napisał(a): A to na czerwono to co? :mad::mad::mad:Jakie czerwone :lol: Pysiu, urojenia?? :stupid: :megagrin: Pysia napisał(a):To ja jestem biedna :placz: I pieniężnie i psychicznie :placz::evil_lol:Urok posiadania dwóch czarnych potworów :loveu: Ale za to jak wielce Ci to wszystko zwracają :loveu: Miłość Zmorszelm jest bezcenna, za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard :megagrin: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ale blisko byłam :diabloti: [beton.. :lol:] Jakie czerwone :lol: Pysiu, urojenia?? :stupid: :megagrin: Urok posiadania dwóch czarnych potworów :loveu: Ale za to jak wielce Ci to wszystko zwracają :loveu: Miłość Zmorszelm jest bezcenna, za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard :megagrin: Byłaś blisko jak diabli :diabloti: Pomyliłaś się tylko o jednego psa :diabloti: Urojenia to ja mam w kolorze czarnym :cool3: Czerwonego mi nie wmówisz :cool1: Czasem i zwracają jak za dużo jedzenia ukradną...Potem muszę sprzątać :mad::evil_lol: A miłość jest bezcenna bo nikt jej nie chce kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A weci kart nie chcą przyjmować :placz::evil_lol: Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześc Wnusiu :multi: Jak tam? Bedziesz miala bratanków? :razz: :evil_lol: Pysia napisał(a):W miesiac w okresie wylinki wiosennej uzbierałabym Ci kołdre a nie poduszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jaka byłaby cieplutka :loveu: ja doloże futra Sabowego to se dziewczyna caly komplet poscielowy udzierga :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Wnusiu :multi: Jak tam? Bedziesz miala bratanków? :razz: :evil_lol: ja doloże futra Sabowego to se dziewczyna caly komplet poscielowy udzierga :evil_lol: Jeszcze słowo :mad::mad::mad: A zresztą tata jutro wychodzi ze szpitala :multi::multi::multi:On już wie jak się opiekować pticami :eviltong: A ja jezeli rzeczywiście coś się wykluje to zniknę z Polski na jakiś czas :diabloti: Żeby mnie mama nie torturowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Następne fotki ;) Precz z krzakami! Króliczku nastąp się :diabloti: Gdzie ten króliczek? Tutaj ;) I to z patyczkiem :evil_lol: Pewnie z krzaczka... Na 100% z krzaczka :mad: Zaraz będzie następny Pysia atakuje!1 Ratuj się kto może :-o Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a): A weci kart nie chcą przyjmować :placz::evil_lol: A to bezczelni :diabloti: Pysiu u Was wiosna w pełni?? :eviltong: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::']A to bezczelni :diabloti: Pysiu u Was wiosna w pełni?? :eviltong: Pewnie że wiosna :p Taka: Quote
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale te czarne damny to mają labe w tym ogrodzie żyć nie umierać wieczna zabawa Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 agabass napisał(a):ale te czarne damny to mają labe w tym ogrodzie żyć nie umierać wieczna zabawa Ale wiesz...One najbardziej lubią spacerki ;) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LUDZIE!!! PADA śNIEG !!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Pysia'] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LUDZIE!!! PADA śNIEG !!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! a co to? :crazyeye: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a):a co to? :crazyeye: Takie cuś białe które potem trzeba łopatą zgarniać :placz::placz::placz: NIE CHCę!! NIE CHCę!! CHCę W GóRACH BO MI SIę ZA NARTAMI CKNI :placz: TUTAJ NIE CHCę :mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A wiecie co teraz robi mój TZ? Nie wiecie? To Wam powiem.... Znalazł dzisiaj w rupieciach Karola auto terenowe zdalnie sterowane. Okazało się ze jest zepsute. TZ z radości aż oniemiał i w podskokach pobiegł do garażu :evil_lol: Teraz naprawia auto z błogą miną :diabloti: Psując przy tym oba komplety baterii do mojego aparatu :placz: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Pysia']Takie cuś białe które potem trzeba łopatą zgarniać :placz::placz::placz: NIE CHCę!! NIE CHCę!! CHCę W GóRACH BO MI SIę ZA NARTAMI CKNI :placz: TUTAJ NIE CHCę :mad::mad::mad:oj nie rycz on zaraz zwiędnie ten śnieg;) Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):A wiecie co teraz robi mój TZ? Nie wiecie? To Wam powiem.... Znalazł dzisiaj w rupieciach Karola auto terenowe zdalnie sterowane. Okazało się ze jest zepsute. TZ z radości aż oniemiał i w podskokach pobiegł do garażu :evil_lol: Teraz naprawia auto z błogą miną :diabloti: Psując przy tym oba komplety baterii do mojego aparatu :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu my mamy od kuby takie wyscigowe może podjedziecie weźmiesz dla TZta:razz: A fot nastrzelałaś dzis:p Quote
Recommended Posts