Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hmm...a nie zastanawialas sie nad otwarciem jakiejs firmy? Koldry szlyby jak cieple buleczki

Zbankrutowałabym szybciutko po miałabym tylko do zaoferowania przez cały rok jedną kołdre i jedną poduszke....;)

tygra napisał(a):
śliczna

Zmoreczka przeczytała i chodzi dumna ;)

DiDDlina85 napisał(a):
Fantastyczna galeria!!! Cudowne psiaki duże i te malutkie, świetne zdjęcia.bedę tu częstym gościem!!!

Pozdrawiam gorąco!!

Witaj w naszej zwariowanej galerii czarnych futer :multi::multi::multi:Ups...Zapomniałam o kocie ;) Zapraszamy :bigok:

Posted

Pysia napisał(a):
Zbankrutowałabym szybciutko po miałabym tylko do zaoferowania przez cały rok jedną kołdre i jedną poduszke....;)

No tak....nie pomyslalam:splat::lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Skad one biora tyle sil:roll: Codziennie gonitwy, zapasy i inne.

Mnie nie pytaj bo nie wiem :niewiem: Wiem natomiast że ja nie muszę z nimi biegać bo robią to ze sobą :multi: Nie ma to jak dwa futra zamiast jednego ;) Wystarczy raz dziennie spacer w terenie a bieganie jak widać mają :shock:I to :stupid::evil_lol:

Nie wiem czy to normalne :evil_lol:

Tańce

I tak codziennie ...

Posted

Pysia napisał(a):
Ale Chiński Smok jest ponoć lądowy a nie napowietrzny :diabloti:

Tutaj widać na filmiku jak z miejsca skacza na siebie ;)

Pysiu poszło :multi: :multi: :multi:

tylko mi się ciągle "podwójne doładowanie" włączało :angryy:
acha :crazyeye: :multi: :multi: :multi: już wiem skąd one mają tyle sił:multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Pysiu poszło :multi: :multi: :multi:

tylko mi się ciągle "podwójne doładowanie" włączało :angryy:
acha :crazyeye: :multi: :multi: :multi: już wiem skąd one mają tyle sił:multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale szaleństwa ;)
Cześć Pysiowata Pysiu:multi:

Cześć Ozulcowa Alu :multi:

aga1215 napisał(a):
przeca sie "podwójnie doładowują" - nie widziałaś??????? wejdż na filmik ;)

A ja na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Poniewieranie króliczka - Zmorki :)

Dwa króliczki :evil_lol:

Która której położy łeb na karku :evil_lol:

Chwila przerwy

I od nowa...

Tym razem walka o malutki patyczek

Oderwany brutalnie od tego krzaczka...

Znikający w paszczach:mad:

Posted

Biedny patyczek :placz:

A czy to Szelma Zmorce kładzie łeb na karku?? :cool3: Te małpy są do siebie b. podobne i nie jestem w stanie powiedzieć czy w 100% mam racje :diabloti: Ty jako że przebywasz z nimi na codzien [biedne niufy :shake:] to tych różnic widzisz dużo, ja nie widze prawie żadnych :lol:

Piękna paskuda :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Biedny patyczek :placz:

A czy to Szelma Zmorce kładzie łeb na karku?? :cool3: Te małpy są do siebie b. podobne i nie jestem w stanie powiedzieć czy w 100% mam racje :diabloti: Ty jako że przebywasz z nimi na codzien [biedne niufy :shake:] to tych różnic widzisz dużo, ja nie widze prawie żadnych :lol:

Piękna paskuda :loveu:

Akurat na tej fotce to Zmorka kładzie łeb Szelmie :eviltong:
A to na czerwono to co? :mad::mad::mad: To ja jestem biedna :placz: I pieniężnie i psychicznie :placz::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Akurat na tej fotce to Zmorka kładzie łeb Szelmie :eviltong:

Ale blisko byłam :diabloti: [beton.. :lol:]

Pysia napisał(a):
A to na czerwono to co? :mad::mad::mad:
Jakie czerwone :lol: Pysiu, urojenia?? :stupid: :megagrin:

Pysia napisał(a):
To ja jestem biedna :placz: I pieniężnie i psychicznie :placz::evil_lol:
Urok posiadania dwóch czarnych potworów :loveu: Ale za to jak wielce Ci to wszystko zwracają :loveu:
Miłość Zmorszelm jest bezcenna, za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard :megagrin:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ale blisko byłam :diabloti: [beton.. :lol:]

Jakie czerwone :lol: Pysiu, urojenia?? :stupid: :megagrin:

Urok posiadania dwóch czarnych potworów :loveu: Ale za to jak wielce Ci to wszystko zwracają :loveu:
Miłość Zmorszelm jest bezcenna, za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard :megagrin:

Byłaś blisko jak diabli :diabloti: Pomyliłaś się tylko o jednego psa :diabloti:
Urojenia to ja mam w kolorze czarnym :cool3: Czerwonego mi nie wmówisz :cool1:
Czasem i zwracają jak za dużo jedzenia ukradną...Potem muszę sprzątać :mad::evil_lol:
A miłość jest bezcenna bo nikt jej nie chce kupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A weci kart nie chcą przyjmować :placz::evil_lol:

Posted

Cześc Wnusiu :multi:
Jak tam? Bedziesz miala bratanków? :razz: :evil_lol:

Pysia napisał(a):
W miesiac w okresie wylinki wiosennej uzbierałabym Ci kołdre a nie poduszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jaka byłaby cieplutka :loveu:

ja doloże futra Sabowego to se dziewczyna caly komplet poscielowy udzierga :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc Wnusiu :multi:
Jak tam? Bedziesz miala bratanków? :razz: :evil_lol:

ja doloże futra Sabowego to se dziewczyna caly komplet poscielowy udzierga :evil_lol:

Jeszcze słowo :mad::mad::mad: A zresztą tata jutro wychodzi ze szpitala :multi::multi::multi:On już wie jak się opiekować pticami :eviltong: A ja jezeli rzeczywiście coś się wykluje to zniknę z Polski na jakiś czas :diabloti: Żeby mnie mama nie torturowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Następne fotki ;)
Precz z krzakami!

Króliczku nastąp się :diabloti:

Gdzie ten króliczek?

Tutaj ;)

I to z patyczkiem :evil_lol:

Pewnie z krzaczka...

Na 100% z krzaczka :mad:

Zaraz będzie następny

Pysia atakuje!1 Ratuj się kto może :-o

Posted

agabass napisał(a):
ale te czarne damny to mają labe w tym ogrodzie żyć nie umierać wieczna zabawa

Ale wiesz...One najbardziej lubią spacerki ;)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LUDZIE!!! PADA śNIEG !!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Posted

PIKA napisał(a):
a co to? :crazyeye:

Takie cuś białe które potem trzeba łopatą zgarniać :placz::placz::placz: NIE CHCę!! NIE CHCę!! CHCę W GóRACH BO MI SIę ZA NARTAMI CKNI :placz: TUTAJ NIE CHCę :mad::mad::mad:

Posted

A wiecie co teraz robi mój TZ? Nie wiecie? To Wam powiem....
Znalazł dzisiaj w rupieciach Karola auto terenowe zdalnie sterowane. Okazało się ze jest zepsute. TZ z radości aż oniemiał i w podskokach pobiegł do garażu :evil_lol: Teraz naprawia auto z błogą miną :diabloti: Psując przy tym oba komplety baterii do mojego aparatu :placz:

Posted

[quote name='Pysia']Takie cuś białe które potem trzeba łopatą zgarniać :placz::placz::placz: NIE CHCę!! NIE CHCę!! CHCę W GóRACH BO MI SIę ZA NARTAMI CKNI :placz: TUTAJ NIE CHCę :mad::mad::mad:oj nie rycz on zaraz zwiędnie ten śnieg;)

Posted

Pysia napisał(a):
A wiecie co teraz robi mój TZ? Nie wiecie? To Wam powiem....
Znalazł dzisiaj w rupieciach Karola auto terenowe zdalnie sterowane. Okazało się ze jest zepsute. TZ z radości aż oniemiał i w podskokach pobiegł do garażu :evil_lol: Teraz naprawia auto z błogą miną :diabloti: Psując przy tym oba komplety baterii do mojego aparatu :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu my mamy od kuby takie wyscigowe może podjedziecie weźmiesz dla TZta:razz:
A fot nastrzelałaś dzis:p