Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Jezu Monika to masz mało czasu :crazyeye: Szybko przyjezdżaj do mnie jutro poznać pana młodego :mad::evil_lol: a po co :crazyeye: poznają się w dniu ślubu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Jezu Monika to masz mało czasu :crazyeye: Szybko przyjezdżaj do mnie jutro poznać pana młodego :mad::evil_lol: noo to bede jutro kole połednia :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Vectra napisał(a):a po co :crazyeye: poznają się w dniu ślubu :evil_lol: Może tak byłoby najlepiej bo jak on zobaczy to stado psów :mdleje::eek2::roflt: malawaszka napisał(a):noo to bede jutro kole połednia :evil_lol: Nie zdąrzę zorganizować zaręczyn :cry: Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a): Może tak byłoby najlepiej bo jak on zobaczy to stado psów :mdleje::eek2::roflt: i jak zaczną jazgotać to się chłopak przestraszy :evil_lol: a tak postawiony przed faktem dokonanym nie będzie miał możliwości by sie wycofać :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zresztą sama sobie wezmę ;-) Ale jej z "bańki" pociągnęła :D Cześć Pysiu! Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witajcie :multi: Vectra napisał(a):i jak zaczną jazgotać to się chłopak przestraszy :evil_lol: a tak postawiony przed faktem dokonanym nie będzie miał możliwości by sie wycofać :evil_lol: Też sądze że tak będzie najlepiej :diabloti: Iza i Avanti napisał(a):Zresztą sama sobie wezmę ;-) Ale jej z "bańki" pociągnęła :D Cześć Pysiu! Cześć Iza ! Idę zaraz faflunom porobić fotki ;) Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 o masz!!!! następne mi zycie układają - zmówiłyście się z moją rodziną czy co??? :angryy: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 malawaszka napisał(a):o masz!!!! następne mi zycie układają - zmówiłyście się z moją rodziną czy co??? :angryy: Ależ nigdy w życiu :shake: Sama wcześniej napisałaś że za miesiąc bierzesz ślub więc pilnie szukamy pana młodego cobyś zdąrzyła :diabloti: Dotrzymać słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaj .... nadrobiłam zalegości w Waszej galerii... masakra przegladnełam chyba tysiąc stron.......ale ładniutkie zdjęcia czarnych bab znalazam i fajne filmiki Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Ja kiedyś jak tak czytałam to tak pomięszałam że płakałam ze śmiechu potem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Filmiki oglądałaś? :mad: nie otwarły się :shake: :-( Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 BeaC napisał(a):Witaj .... nadrobiłam zalegości w Waszej galerii... masakra przegladnełam chyba tysiąc stron.......ale ładniutkie zdjęcia czarnych bab znalazam i fajne filmiki To gratuluję wytrwałości :klacz: Ja kiedyś się zaparłam i przeczytałam wszystko od początku :crazyeye: Łezka czasem mi się w oku kręciła a czasem znowu dostawałam napadów śmiechu :evil_lol: Baby czarne nieustająco...czarne :diabloti: aga1215 napisał(a):nie otwarły się :shake: :-( Jak to nie? :mad: Mnie się otwierają :crazyeye: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zmoreczka po czesanku ( kilka chwil bo potem poniewierała się z Szelmą...) Bezgłowy pies :evil_lol: Zmęczona bardzo Pycholek :loveu: Fafelki Nie do końca spiąca ;) Pilnująca porządku :diabloti: Efekt czesania ... Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hej Pysiu! Ja juz kiedys obejrzalam filmiki twoich Zmorek i nie moglam sie naogladac:loveu: Panienki slicznie sie bawia. Ale najlepsze sa te twoje komentarze typu: "no baw sie, tak zaczepiaj":evil_lol: Pozdrawiamy i zyczymy ZDROWKA!! Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Mnie też nie ( Może jakiegoś programu nie macie? Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Efekt czesania ... To ja poprosze poczta te kudly! Bede mogla wypchac poduszki:lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej Pysiu! Ja juz kiedys obejrzalam filmiki twoich Zmorek i nie moglam sie naogladac:loveu: Panienki slicznie sie bawia. Ale najlepsze sa te twoje komentarze typu: "no baw sie, tak zaczepiaj":evil_lol: Pozdrawiamy i zyczymy ZDROWKA!! Ponoć mój głos to śpiew syren o zmroku nad morzem :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też pozdrawiamy :loveu: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):To ja poprosze poczta te kudly! Bede mogla wypchac poduszki:lol: W miesiac w okresie wylinki wiosennej uzbierałabym Ci kołdre a nie poduszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jaka byłaby cieplutka :loveu: Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Ponoć mój głos to śpiew syren o zmroku nad morzem :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też pozdrawiamy :loveu: To jest samoocena? Nie, no czemu....... wzbogaca fil:eviltong: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dlaczego u Pysi są tandetne koce na kanapie ;) Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):W miesiac w okresie wylinki wiosennej uzbierałabym Ci kołdre a nie poduszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jaka byłaby cieplutka :loveu: Hmm...a nie zastanawialas sie nad otwarciem jakiejs firmy? Koldry szlyby jak cieple buleczki Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):To jest samoocena? Nie, no czemu....... wzbogaca fil:eviltong: No to następny będzie wzbogacony z dodatkami :p:diabloti::evil_lol: Sznurek kontra futra Która wygra? Dzisiaj nie wiadomo ;) Robimy zakłady? Pogoń za królikiem :diabloti: Królik dopadnięty :diabloti: Obrabiany Zaczepiany Dający się zaczepić ;) Ściemniacze :evil_lol: Przywitanie sąsiadki :) Chwila oddechu I....... Zmiana króliczka :evil_lol: Teraz Szelma jest króliczkiem :diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Fantastyczna galeria!!! Cudowne psiaki duże i te malutkie, świetne zdjęcia.bedę tu częstym gościem!!! Pozdrawiam gorąco!! Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Skad one biora tyle sil:roll: Codziennie gonitwy, zapasy i inne. Quote
Recommended Posts