Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj nie rycz on zaraz zwiędnie ten śnieg;)
Nie wiem czy zwiędnie bo u nas -4 jest.....
Udało mi się na chwilkę ukraść 4 baterie i zrobić parę fotek :diabloti: Ale TZ zanim wgrałam na kompa to zabrał mi :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu my mamy od kuby takie wyscigowe może podjedziecie weźmiesz dla TZta:razz:
A fot nastrzelałaś dzis:p
TZ pewnie chętnie by podjechał :diabloti:
Foty strzelałam od pierwszego dni świąt bo było słonecznie ;) Inaczej dziewczynki jakoś niewyraźne są na zdjęciach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Witaj Pysiu :loveu: Jak duzo fotek :multi:

Fajne minki :D :loveu:
Mam jeszcze więcej ale muszę zostawić na pochmurne dni :p Ewentualnie na śniegowe ( :angryy:) jak baby będą czarnymi plamami na białym tle ....

Posted

Pysia napisał(a):
A wiecie co teraz robi mój TZ? Nie wiecie? To Wam powiem....
Znalazł dzisiaj w rupieciach Karola auto terenowe zdalnie sterowane. Okazało się ze jest zepsute. TZ z radości aż oniemiał i w podskokach pobiegł do garażu :evil_lol: Teraz naprawia auto z błogą miną :diabloti: Psując przy tym oba komplety baterii do mojego aparatu :placz:

hahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: one wsysykie te chłopy tak mają :shake: dzieci , wieczne dzieci - coś podłubać ............

Posted

[quote name='Vectra']hahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: one wsysykie te chłopy tak mają :shake: dzieci , wieczne dzieci - coś podłubać ............

w nosie najlepiej :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
w nosie najlepiej :evil_lol:

ja nie wiem czemu ,ale jak Rafał coś zaczyna "naprawiać' w domu to mam go ochote udusić :oops: :oops: :oops:
:hmmmm: tylko dlaczego mam wtedy mordercze myśli :niewiem: :evil_lol:

Posted

Witajcie kochane :loveu:
Na dworze śnieg :cool1: TZtowi coś się zrobiło pod dolną powieką od środka i pojechał do okulisty a ja w akcie strachu o niego odśnieżyłam cały plac :mdleje: Nawet fajnie było bo śniegu mało :evil_lol:
Futra biegały jak szalone po puchu. Fotki i filmiki robiłam ale wcale nie mam ochoty na nie patrzeć :angryy: Czarne plamy na białym tle... Masakra :angryy: Zmora wcale nie chce przyjść do domu za to Szelma się pcha :evil_lol: Zaraz znowu wyjdę z nimi niech poszaleją bo razem są pod kontrolą:roll: Inaczej ozory idą natychmiast w ruch i wylizują sobie ucholce :mad: A to zabronione :mad:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Pysiu!
O to wielki sukces odsniezyc taaaka kupe sniegu z placu:evil_lol: Narobilas sie, ze hoho.....
Mam nadzieje, ze Tz zmadrzeje i wroci do zdrowia:p

Cichaj kobieto :evil_lol: Ileby nie było śniegu to machałam szuflą :eviltong: Nie umniejszaj moich zasług :mad::diabloti::evil_lol:
Zaraz powstawiam fotki ;) Wczorajsze :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Cichaj kobieto :evil_lol: Ileby nie było śniegu to machałam szuflą :eviltong: Nie umniejszam moich zasług :mad::diabloti::evil_lol:

No co!:cool1:

No to wlepiaj szybciutko bozem spragniona:eviltong:

Posted

Zmoreczka wczorajsza ;)

Demolka trawnika ( Szelma :mad:)

Świąteczne stokrotki :loveu:

A tak się pije wode z wiadra ...

:diabloti: A tak się ją wylewa z pychola :diabloti:

Kolej na Szelmusie ;)

Tez leci :diabloti:

Zabronione lizawki :mad:

Posted

Toaleta wieczorna :)

Dokładna :diabloti:

Nawet bardzo :evil_lol:

Ozorek pracuje na papu ;)

Starannie ;)

Tutaj muszę poprawić

I tu

A tutaj?

Chyba muszę od nowa

Bo coś jeszcze czuję ;)

Możesz odejść :)

Ale się napracowałam...

Ale Karol przynajmniej teraz jest czysty :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale słodki noseczek

Nieustannie całowany ;)

[quote name='Magda_Miki']Phi! Tez tak potrafie:obrazic::evil_lol:
Pokaż :mad: Masz dowód? :diabloti:

Posted

Pysiu , ale masz czystego, malutkiego syneczka !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Że tako robotna dzioucha jesteś, to ja niby wiedziałam.
Ale żeby aż tak ...
Cały plac !!!
Popatrz na Agę. Ona ma osobistego trawnikowego a także osobistego odśnieżającego .:evil_lol:
Patrz, dziecko - I UCZ SIĘ ! :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu , ale masz czystego, malutkiego syneczka !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Że tako robotna dzioucha jesteś, to ja niby wiedziałam.
Ale żeby aż tak ...
Cały plac !!!
Popatrz na Agę. Ona ma osobistego trawnikowego a także osobistego odśnieżającego .:evil_lol:
Patrz, dziecko - I UCZ SIĘ ! :p
Jakoś mi dziecko z roku na rok maleje :evil_lol: Co do całego placu to powiedzmy że trawnika nie odśnieżałam :oops::evil_lol: A trawnikowych mam 2 tylko chciałam zobaczyć jak to jest na własnej skórze póki śniegu mało :diabloti:
Uczę się Haniu całe życie :p:p:p TZ teraz gotuje obiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karol sprząta...:eviltong:

[quote name='Magda_Miki']Uwierz mi nie chcialabys tego widziec:lol:
Uwierz - chciałabym :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']

Czysty Karol i dumna Zmorka...
Ale czy czysta Zmorka i dumny Karol? :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha fuuuuuuuuuuuuu :mdleje: i Karol nie potrzebuje już włosów żeolować :evil_lol: bleh

Jakie fuuuuuuuuuuuuuu:mad::mad::mad: Zazdrościsz czy co?:diabloti: Wieczorem TZ Karolowi włosy ogolił i już żelu nie potrzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: