Paula Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaj Pysiu :loveu: Jak duzo fotek :multi: Fajne minki :D :loveu: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj nie rycz on zaraz zwiędnie ten śnieg;) Nie wiem czy zwiędnie bo u nas -4 jest..... Udało mi się na chwilkę ukraść 4 baterie i zrobić parę fotek :diabloti: Ale TZ zanim wgrałam na kompa to zabrał mi :mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu my mamy od kuby takie wyscigowe może podjedziecie weźmiesz dla TZta:razz: A fot nastrzelałaś dzis:p TZ pewnie chętnie by podjechał :diabloti: Foty strzelałam od pierwszego dni świąt bo było słonecznie ;) Inaczej dziewczynki jakoś niewyraźne są na zdjęciach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Witaj Pysiu :loveu: Jak duzo fotek :multi: Fajne minki :D :loveu: Mam jeszcze więcej ale muszę zostawić na pochmurne dni :p Ewentualnie na śniegowe ( :angryy:) jak baby będą czarnymi plamami na białym tle .... Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):A wiecie co teraz robi mój TZ? Nie wiecie? To Wam powiem.... Znalazł dzisiaj w rupieciach Karola auto terenowe zdalnie sterowane. Okazało się ze jest zepsute. TZ z radości aż oniemiał i w podskokach pobiegł do garażu :evil_lol: Teraz naprawia auto z błogą miną :diabloti: Psując przy tym oba komplety baterii do mojego aparatu :placz: hahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: one wsysykie te chłopy tak mają :shake: dzieci , wieczne dzieci - coś podłubać ............ Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Vectra']hahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: one wsysykie te chłopy tak mają :shake: dzieci , wieczne dzieci - coś podłubać ............ w nosie najlepiej :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a):w nosie najlepiej :evil_lol: ja nie wiem czemu ,ale jak Rafał coś zaczyna "naprawiać' w domu to mam go ochote udusić :oops: :oops: :oops: :hmmmm: tylko dlaczego mam wtedy mordercze myśli :niewiem: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzień dobry Pysiu! Wyganiaj baby na śnieg coby im pikne fotki porobić!!! Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witajcie kochane :loveu: Na dworze śnieg :cool1: TZtowi coś się zrobiło pod dolną powieką od środka i pojechał do okulisty a ja w akcie strachu o niego odśnieżyłam cały plac :mdleje: Nawet fajnie było bo śniegu mało :evil_lol: Futra biegały jak szalone po puchu. Fotki i filmiki robiłam ale wcale nie mam ochoty na nie patrzeć :angryy: Czarne plamy na białym tle... Masakra :angryy: Zmora wcale nie chce przyjść do domu za to Szelma się pcha :evil_lol: Zaraz znowu wyjdę z nimi niech poszaleją bo razem są pod kontrolą:roll: Inaczej ozory idą natychmiast w ruch i wylizują sobie ucholce :mad: A to zabronione :mad: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hej Pysiu! O to wielki sukces odsniezyc taaaka kupe sniegu z placu:evil_lol: Narobilas sie, ze hoho..... Mam nadzieje, ze Tz zmadrzeje i wroci do zdrowia:p Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej Pysiu! O to wielki sukces odsniezyc taaaka kupe sniegu z placu:evil_lol: Narobilas sie, ze hoho..... Mam nadzieje, ze Tz zmadrzeje i wroci do zdrowia:p Cichaj kobieto :evil_lol: Ileby nie było śniegu to machałam szuflą :eviltong: Nie umniejszaj moich zasług :mad::diabloti::evil_lol: Zaraz powstawiam fotki ;) Wczorajsze :eviltong: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Cichaj kobieto :evil_lol: Ileby nie było śniegu to machałam szuflą :eviltong: Nie umniejszam moich zasług :mad::diabloti::evil_lol: No co!:cool1: No to wlepiaj szybciutko bozem spragniona:eviltong: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Zmoreczka wczorajsza ;) Demolka trawnika ( Szelma :mad:) Świąteczne stokrotki :loveu: A tak się pije wode z wiadra ... :diabloti: A tak się ją wylewa z pychola :diabloti: Kolej na Szelmusie ;) Tez leci :diabloti: Zabronione lizawki :mad: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wypoczynek Zmorki Słodkie sny Smaczne sny Sny o nie błyskaniu :diabloti: Noseczek Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Pysia'] A tak się pije wode z wiadra ... :diabloti: A tak się ją wylewa z pychola :diabloti: Phi! Tez tak potrafie:obrazic::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Toaleta wieczorna :) Dokładna :diabloti: Nawet bardzo :evil_lol: Ozorek pracuje na papu ;) Starannie ;) Tutaj muszę poprawić I tu A tutaj? Chyba muszę od nowa Bo coś jeszcze czuję ;) Możesz odejść :) Ale się napracowałam... Ale Karol przynajmniej teraz jest czysty :diabloti: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale słodki noseczek Nieustannie całowany ;) [quote name='Magda_Miki']Phi! Tez tak potrafie:obrazic::evil_lol: Pokaż :mad: Masz dowód? :diabloti: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hahahahaha........szybkie mycie:lol: Kilka pociagniec jezorem i po sprawie. Moj zadyszki by dostal:evil_lol: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Pokaż :mad: Masz dowód? :diabloti: Uwierz mi nie chcialabys tego widziec:lol: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysiu , ale masz czystego, malutkiego syneczka !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Że tako robotna dzioucha jesteś, to ja niby wiedziałam. Ale żeby aż tak ... Cały plac !!! Popatrz na Agę. Ona ma osobistego trawnikowego a także osobistego odśnieżającego .:evil_lol: Patrz, dziecko - I UCZ SIĘ ! :p Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hahaha fuuuuuuuuuuuuu :mdleje: i Karol nie potrzebuje już włosów żeolować :evil_lol: bleh Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu , ale masz czystego, malutkiego syneczka !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Że tako robotna dzioucha jesteś, to ja niby wiedziałam. Ale żeby aż tak ... Cały plac !!! Popatrz na Agę. Ona ma osobistego trawnikowego a także osobistego odśnieżającego .:evil_lol: Patrz, dziecko - I UCZ SIĘ ! :p Jakoś mi dziecko z roku na rok maleje :evil_lol: Co do całego placu to powiedzmy że trawnika nie odśnieżałam :oops::evil_lol: A trawnikowych mam 2 tylko chciałam zobaczyć jak to jest na własnej skórze póki śniegu mało :diabloti: Uczę się Haniu całe życie :p:p:p TZ teraz gotuje obiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karol sprząta...:eviltong: [quote name='Magda_Miki']Uwierz mi nie chcialabys tego widziec:lol: Uwierz - chciałabym :diabloti: [quote name='Iza i Avanti'] Czysty Karol i dumna Zmorka... Ale czy czysta Zmorka i dumny Karol? :diabloti: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha fuuuuuuuuuuuuu :mdleje: i Karol nie potrzebuje już włosów żeolować :evil_lol: bleh Jakie fuuuuuuuuuuuuuu:mad::mad::mad: Zazdrościsz czy co?:diabloti: Wieczorem TZ Karolowi włosy ogolił i już żelu nie potrzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wreszcie kobitka rozpostarła skrzydła....:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts