Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
oj Pysiu, a to tata zrobił niespodziankę :shake:
ale jak czytam, to już OK :p

Oj zrobił...Ale nadal z nami jest i to najważniejsze :loveu:

Posted

Zmora zwariowała :crazyeye: Myśli ze pan jej pomoze w grzebaniu :crazyeye:

Wolę się od niej trzymać z daleka :razz:

Ewentualnie...

Pogonię ją :diabloti:

Bruce Lee x 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jejku nawet nie słyszałam telefona :oops::oops::oops: Pewnie jak przyszedł to byłam w szpitalu a tam zawsze wyłączam a potem zapomniałam włączyć :oops:
Wąż przydał się i wygląda extra :multi: A popyla jak szalony i ma kilka funkcji popylania :evil_lol: Przyjeżdżaj kobieto to zobaczysz :p Najlepiej wieczorkiem i najlepiej na noc ;)

no widzisz - TY zapomniałaś, a mnie przybyło kilka siwych włosów :mad:
tiaaa lece do Ciebie na noc - z dwoma mopami i dwoma larwami wrzeszczącymi - myślę, że Twoi Panowie domowi byliby ZACHWYCENI :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no widzisz - TY zapomniałaś, a mnie przybyło kilka siwych włosów :mad:
tiaaa lece do Ciebie na noc - z dwoma mopami i dwoma larwami wrzeszczącymi - myślę, że Twoi Panowie domowi byliby ZACHWYCENI :evil_lol:

Wybacz :Rose:
Larwy do łazienki na dole, mopy z Tobą ( też na dole :diabloti:) a panom - po kilku szklaneczkach whiskacza i ogłuchną :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

BUUUAHAHAHAHAHAHA!!! :klacz: Matrix normalnie :evil_lol:

Zmora u góry a Szelma tyłem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skakają tak często ale nigdy mi się nie udało złapać w kadrze :cool3: Rozpędzają się naprzeciwko i dalej na siebie :) Zmorka lżejsza więc zawsze wyzej za to Szelma przeważnie z byka :diabloti::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha tyeraz jak się przyjrzałam to one wyglądają jak Chiński Smok :lol: :lol: :lol:

Ale Chiński Smok jest ponoć lądowy a nie napowietrzny :diabloti:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:super

Tutaj widać na filmiku jak z miejsca skacza na siebie ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Pysia nieich ten Twoj tata się nie wyglupia :shake:

Zaraz bedzie mial wnuki do odchowania :cool3:

Jego już od rana w niedziele bolało w klatce piersiowej i czuł takie drętwienie ale że był dzień Wigilji to się nie przyznawał :mad::angryy: A mówiłam mamie że coś jest nie tak bo tata był za mało energiczny jak na niego :shake:
Jest lepiej mam nadzieje że zanim się wnuki wyklują to wróci...Boszzzzzzzzze !! Jakie wnuki??!! :razz: Ptys i Balbinka pewnie tylko tak sobie siedza w gnieździe :cool3: Bo lubią....:p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Dzień dobry Pracowita Pysiu .
Czy zjadłaś to wszystko, co nagotowałaś ? :evil_lol:
Dobrze, że do pracy nie idziesz - zdążysz zesmukleć.

Dobry Wieczór Haniu .
Nie zdąrzyłam ale jestem na dobrej drodze :diabloti: A zesmukleć mam nadzieje nie zdąrze :eviltong:

Posted

Boże Pysiu ja mialam z Tata prawie tak samo! tylko moj tatus zostal:( w wigilie po kolacji cos go zaczelo bolec w klatce piersiowej i trza bylo gnac do szpitala, ale na szczescie juz sie czuje dobrze ale zostawili go na badania...ach ci tatusiowie chyba sie zmowili:) pozdrawiam

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Boże Pysiu ja mialam z Tata prawie tak samo! tylko moj tatus zostal:( w wigilie po kolacji cos go zaczelo bolec w klatce piersiowej i trza bylo gnac do szpitala, ale na szczescie juz sie czuje dobrze ale zostawili go na badania...ach ci tatusiowie chyba sie zmowili:) pozdrawiam

Całe szczęście ze to tylko chwilowe....
Idę spać :) Jutro kolejny dzień jedzenia :multi: Ups...Muszę iść na dwór zgasić te popylające lampki :evil_lol:
Dobranoc :p

Posted

Pysia napisał(a):

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ech, te Wigilije pechowe bywają. Moja teściowa kilka lat temu wylądowała w klinice w Zabrzu, a w tym roku też jakieś problemy z sercem miała, ale obyło się bez szpitala.
Życzę Twojemu Tacie szybkiego powrotu do zdrowia. I to jak najszybciej. Bo w zeberkowej klatce czeka Kinder Niespodzianka ;)

Posted

hihihi jak ja lubie ogladać te Zmoroszelmy w akcji:)
u mnie Wigilia był ok ale za to wczoraj Dilski rozwalił sobie opuszkę :(

dużo zdrówka dla taty

Posted

Witajcie :loveu:
Niby mam urlop a czasu mi brak :crazyeye:

beria napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ech, te Wigilije pechowe bywają. Moja teściowa kilka lat temu wylądowała w klinice w Zabrzu, a w tym roku też jakieś problemy z sercem miała, ale obyło się bez szpitala.
Życzę Twojemu Tacie szybkiego powrotu do zdrowia. I to jak najszybciej. Bo w zeberkowej klatce czeka Kinder Niespodzianka ;)

Tate w szpitalu już nosi i uważam że dla jego dobra powinien wyjść...

Iza i Avanti napisał(a):

Aaaaaaaaaaaaa... Latające niufy!

I jak pasibrzuszki po świętach?

One tak fruwają codziennie :evil_lol:
Brzuszek mój w normie :) Ciast jeszcze pełno do zjedzenia :razz: Nikt nie chce jeść....

dealer napisał(a):
hihihi jak ja lubie ogladać te Zmoroszelmy w akcji:)
u mnie Wigilia był ok ale za to wczoraj Dilski rozwalił sobie opuszkę :(

dużo zdrówka dla taty

Ja też lubię patrzeć jak szaleją :evil_lol:
Biedny Dilski :-( Ale opuszka zagoi się szybciutko tylko szkoda psiaka :( Zmorka miała kiedyś taka zime że ciagle rozwalała a potem nauczyła się omijać błyszczące szkło :cool1:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witaj Pysiu :calus:
Nie masz pojęcia jakie było moje zdziwienie kiedy usłyszałam ryk lwa wydobywający sie z niewinnych pysków Zmorszelm :lol:

A dla taty dużo zdrówka życzę ;)

Witaj Izuniu :buzi:
Uwielbiam ten ich ryk :loveu: Przy zabawie Zmorka ryczy ;) Nauczyła tego tez Szelme :evil_lol: Zmorka z kolei nauczyła się od sobkowatej sznaucerki tesciowej ;) Sonia warczy bo nie cierpi nikogo - jak to sznaucer :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Zmoreczka smarkata myślała że tak powinno być :diabloti: