Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pysiu czytam i czytam i brakło mi sił na pisanie ...ale melduje ze jestem Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu czytam i czytam i brakło mi sił na pisanie ...ale melduje ze jestem Alu czy masz wolne czy pracujesz teraz? Zresztą po co ja pytam :evil_lol: Ja mam urlop i tak brak mi sił i czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 witaj moja kochana Pysiu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć wnusiu :multi: Czy rodzina się nam powiekszy? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Izuniu :buzi: Uwielbiam ten ich ryk :loveu: Przy zabawie Zmorka ryczy ;) Nauczyła tego tez Szelme :evil_lol: Zmorka z kolei nauczyła się od sobkowatej sznaucerki tesciowej ;) Sonia warczy bo nie cierpi nikogo - jak to sznaucer :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Zmoreczka smarkata myślała że tak powinno być :diabloti:Ja Ci dam Izuniu :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak tak, zwalaj wszystko na Sonię :evil_lol: [ja niczego nie sugeruję..] Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):witaj moja kochana Pysiu :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Ewciu :loveu: PIKA napisał(a):Cześć wnusiu :multi: Czy rodzina się nam powiekszy? :evil_lol: Cześć Babciu :multi: Zaraz Cię zabije :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Ja Ci dam Izuniu :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak tak, zwalaj wszystko na Sonię :evil_lol: [ja niczego nie sugeruję..] Miało być Sylwuniu :evil_lol: Się źle napisało :diabloti: Uważasz że to ja Zmorke nauczyłam tak słodko warkotać? No do brze :evil_lol: Chyba ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a): Cześć Babciu :multi: Zaraz Cię zabije :diabloti: :hmmmm: znaczy rodzina sie pomniejszy? :hmmmm: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: znaczy rodzina sie pomniejszy? :hmmmm: Tak :diabloti: O Ciebie :diabloti: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kilka rozszalałych fotek :) Dopadnę Cię Mam!! A nie mówiłam Ci Szelmo jedna? Cierp jak się dałaś :diabloti: Ups... Teraz mi się dostanie :-o Ale się nie dam :p Zaatakuję pierwsza ;) Ratunkuuuuuuuuuuu Futra nam się poplątały :crazyeye: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 a widzisz Pysiu moje psy takie zapasy uprawiają najchętniej w domu i to na łóżku :D Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 cd. Teraz Ci pokaże Zmoro jedna:mad: Szelmusia ja jestem czarną blondynka przecież :roll: Idę sobie bo z tą Zmorą to się nie da wytrzymać :shake: Przylazłaś? A ten ciągle szuka naszych koopek :diabloti: W blasku słońca :loveu: Dwa cienie... Znalazłam patyczek :multi: Nasza najlepsza zabawka :loveu: I Bożonarodzeniowa stokrotka :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):a widzisz Pysiu moje psy takie zapasy uprawiają najchętniej w domu i to na łóżku :D Moje w domu sa osobno bo Szelmusia nie lubi na łóżku konkurencji no i ...kotów :mad: Daj buziaka Kargule i Pawlaki :evil_lol: Smarkula za płotem Zmorka zainteresowana Nasza Szelmusia :loveu: Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a):Tak :diabloti: O Ciebie :diabloti: ale to nie ja znioslam jajka :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Pysiu poŚwiątecznie i przedNowoRocznie ! Widzę, że masz ogrodowy "fitnes club" :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: życzę zdrowia Twojemu Tacie Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 PIKA napisał(a):ale to nie ja znioslam jajka :shake: :evil_lol::evil_lol: Kobieto tam nie ma jajek !! NIE MA !! Prawda? :modla::modla::modla: aga1215 napisał(a):Witaj Pysiu poŚwiątecznie i przedNowoRocznie ! Widzę, że masz ogrodowy "fitnes club" :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: życzę zdrowia Twojemu Tacie Kapelusikowa przyszła :multi::multi::multi::multi::multi: Hura :multi: Mam codzienną porcje cwiczeń ;) Tata i..ja dziękujemy :) Quote
Paula Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Pysiu :multi: Zdrowka dla Taty :kciuki: Quote
aga1215 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nadrabiam zaległości na DG- czytam galerie od końca i stwierdzam, że "to se ne da":shake: ale zdjęcia masz fajne:multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 aga1215 napisał(a):nadrabiam zaległości na DG- czytam galerie od końca i stwierdzam, że "to se ne da":shake: ale zdjęcia masz fajne:multi: :multi: :multi: Ja kiedyś jak tak czytałam to tak pomięszałam że płakałam ze śmiechu potem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Filmiki oglądałaś? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a): Miało być Sylwuniu :evil_lol: Się źle napisało :diabloti: Uważasz że to ja Zmorke nauczyłam tak słodko warkotać? No do brze :evil_lol: Chyba ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i się wydało :evil_lol: Zdjęcia super :multi: Choć nie ukrywam że czasami musialam sie długoo pogapić zanim zrozumiałam która lapa do którego zwierza należy, plątanina konkretna :diabloti: Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a):Kobieto tam nie ma jajek !! NIE MA !! Prawda? :modla::modla::modla: jeśli one tam siedzą ciagle na przemian lub razem to.. jajka som :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :: FiGa :: napisał(a)::evil_lol::evil_lol: No i się wydało :evil_lol: Zdjęcia super :multi: Choć nie ukrywam że czasami musialam sie długoo pogapić zanim zrozumiałam która lapa do którego zwierza należy, plątanina konkretna :diabloti: A bo ta paskuda taka pacyfistka że jakbym ją nie nauczyła w zabawie tobym umarła nie słysząc jej dźwieku cudnego jak śpiew syreny na morzu :loveu::evil_lol: Co do poplątania to ja mam w realu problem nawet....Nie wiem często która którą za ucho ciągnie i króra łapa w czyim pysku jest bo oba koondle są czarne i kudłate :evil_lol: Proszę kilka fotek w liczbie pojedyńczej ;) Poszukiwanie orzechów Szelma jak znalazłaś to się teraz podziel :roll: Zresztą sama sobie wezmę ;) Zmora znowu mi zapie...liła :mad: Szelmusia pamiętaj ze ja blondynka tylko w czarnym futrze :siara: Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam :mad: PIKA napisał(a):jeśli one tam siedzą ciagle na przemian lub razem to.. jajka som :evil_lol: Jezu siedzą ale może im zimno i się ogrzewaja poprostu? :help1::help1::help1: Babciu ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a): Jezu siedzą ale może im zimno i się ogrzewaja poprostu? :help1::help1::help1: buhaha, tak se tlumacz :evil_lol: zajrzyjcie do tej budki, bo czasami one razem wyłazą :evil_lol: A najlepiej jak nie chcecie tych jajców to zabrać budke a jajca wywalić do smietnika, :roll: Ja wczoraj po poworcie ze swiąt wywalilam trzy sztuki a dzisiaj znowu mam jedno :roll: Moja Balbina tak daje czadu :angryy: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a):buhaha, tak se tlumacz :evil_lol: zajrzyjcie do tej budki, bo czasami one razem wyłazą :evil_lol: A najlepiej jak nie chcecie tych jajców to zabrać budke a jajca wywalić do smietnika, :roll: Ja wczoraj po poworcie ze swiąt wywalilam trzy sztuki a dzisiaj znowu mam jedno :roll: Moja Balbina tak daje czadu :angryy: Nie będę zaglądać i nic wywalać bo jak tata wróci ze szpitala to mnie wyklnie :-o Myslisz ze po licho on wsadził tam budke? :mad: Potem powie ze Ptysie i Balbinka są ode mnie ....:cool1: Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Jezu siedzą ale może im zimno i się ogrzewaja poprostu? :help1::help1::help1: tak Pysiu tak!!! a ja za miesiąc wychodzę za mąż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 malawaszka napisał(a):tak Pysiu tak!!! a ja za miesiąc wychodzę za mąż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jezu Monika to masz mało czasu :crazyeye: Szybko przyjezdżaj do mnie jutro poznać pana młodego :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts