aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pysia napisał(a):Chyba niegdy nie musiała bo Luneta zawsze tak miała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Aga :multi::multi::multi: .....no to biedny Bolutek ............;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Bardzo mi się podoba Ruda :loveu: Zdjęcia akwarium świetne :loveu: Niufy były dzisiaj w swoim żywiole :multi: Dosłownie :cool3: A najlepsze są opisy do fotek spacerkowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='aga1215'].....no to biedny Bolutek ............;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bolutek na to...burczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='beria']Bardzo mi się podoba Ruda :loveu: Zdjęcia akwarium świetne :loveu: Niufy były dzisiaj w swoim żywiole :multi: Dosłownie :cool3: A najlepsze są opisy do fotek spacerkowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Akwarium Karol dostał od Weszki :loveu: My tylko kupiliśmy żwirek, roślinki i jedną samiczke bo poprzednie akwarium było miniaturowe a Ruda tak szybko urosła że ledwo juz rybki pływały w nim ;) A opisy...są prawdziwe ;) Słowa TZta i Weszki tez :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiedzcie Szelmie ze nie jestescie kotkami ! Jestem złym psem:cool3: Słyszysz Szelma? :mad: Jezu ale cyrk ... Zmora:mad: Tylko nie cyrk :mad: Ja idę popływać.... Quote
beria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mopiki nie miały ochoty zamoczyć doopek :cool3: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Powiedzcie Szelmie ze nie jestescie kotkami ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kici kici Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='beria']Mopiki nie miały ochoty zamoczyć doopek :cool3: Mopiki szukają tylko perfum ciagle :evil_lol: I przekonują Szelme że nie są kotkami :diabloti: [quote name='Vectra']Powiedzcie Szelmie ze nie jestescie kotkami ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kici kici Miauuuuuuuuu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Idę spać bo jak więcej napisze to jutro przyjdzie tutaj zła skacowana Wesz i mi nakopie do doopy :p Dobranoc :loveu: Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Pysia']Idę spać bo jak więcej napisze to jutro przyjdzie tutaj zła skacowana Wesz i mi nakopie do doopy :p Dobranoc :loveu: ty się lubisz narażać, zauważyłam :mad: Quote
Paula Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :loveu: [quote name='Pysia'] Jezu Ty nie mów tak bo ona patrzy się wtedy na moje psy Powiedzcie Szelmie ze nie jestescie kotkami ! :roflt: Jakie wodopłazy ;) :multi: Quote
Toska1 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Pysia']Jeszcze raz Ruda Dzień dobry. Nie chciałabym być złym prorokiem, ale kiedy złota rybka podrośnie potraktuje gupiki jak przekąskę, wiem to niestety z autopsji. Pozdrawiam. Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzień Dobry :loveu: Cudowny słoneczny dzień za oknem :multi: [quote name='Maga100']ty się lubisz narażać, zauważyłam :mad: Zupełnie nie rozumiem po czy to wnioskujesz :diabloti: [quote name='paula_z'] :loveu: :roflt: Jakie wodopłazy ;) :multi: Czyli krokodyle :evil_lol: [quote name='Tośka']Dzień dobry. Nie chciałabym być złym prorokiem, ale kiedy złota rybka podrośnie potraktuje gupiki jak przekąskę, wiem to niestety z autopsji. Pozdrawiam. Najpierw musiałaby je złapać ;) Dawno temu miałam ogromne akwarium i złotą rybkę która urosła do monstrualnych rozmiarów :crazyeye: Nie zjadła ani jednej rybki chociaż było ich naprawdę dużo ;) Ale wszystkie były zdrowe i ruchliwe a złote rybki są dość niemrawe i niezgrabne :diabloti: Ruda to sierota ale jak zacznie wariować to zostanie wyeksmitowana do malutkiego akwarium i spędzi tam resztę zycia :cool1: Albo wypcham :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo kotu dam :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Maga100']:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Magdziu ubierz się ładnie :) Za jakieś 5 godzin będziemy u Ciebie i zabierzemy Cię do pana w białym kitlu :) Nie martw się. Pan będzie dla Ciebie dobry ;) Zamieszkasz w pięknym różowym pokoju z mięciutkimi ścianami. Nie będzie tam okien żeby nic nie rozpraszało Twej miłości do świata i klamek o które można zahaczyć główką z pięknymi blon włoskami :) Już lecę do TZta aby odpalał Pasikonika:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Pysia']Magdziu ubierz się ładnie :) Za jakieś 5 godzin będziemy u Ciebie i zabierzemy Cię do pana w białym kitlu :) acha, uważasz, ze skoro tobie pomógł, to i mnie pomoże? :diabloti: nie, nie, dziekuję bardzo za Twojego osobistego psychiatrę :diabloti: I nie wybieraj się nigdzie, bo ja już do ciebie jadę. Teksańska masakra piłą mechaniczną :diabloti: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Maga100']acha, uważasz, ze skoro tobie pomógł, to i mnie pomoże? :diabloti: nie, nie, dziekuję bardzo za Twojego osobistego psychiatrę :diabloti: I nie wybieraj się nigdzie, bo ja już do ciebie jadę. Teksańska masakra piłą mechaniczną :diabloti: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Madziu kochanie :) Miałam właśnie telefon że mam się pakować natychmiast i wyjechać na delegacje na inny kontynent :roll: Więc nie zobaczymy się w najbliższym czasie. Adresu nie znam bo mi nie podano :razz: Strasznie żałuję ze nie będę mogła Cię ugościć i ogrzać w moim cieplutkim domku ( temperatura ustawiona na sterowniku na 21,5 st. ) ale rozumiesz - obowiązki wzywają :placz: Pa - jadę .... :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jeeeeeeezu, dziwczyny!!!!!!!! Posikałam się......... :ices_bla: "Teksańska masakra pilą mechaniczną.........:turn-l: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gdyby Magda pytała to mnie nie ma. Nie widziałyście mnie i słyszałyście że wyjechałam na kraj świata...Obawiam się o swoje życie.... Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Pysia']Gdyby Magda pytała to mnie nie ma. Nie widziałyście mnie i słyszałyście że wyjechałam na kraj świata...Obawiam się o swoje życie.... Pysiu, przyszłam do ciebie, aby ci powiedzieć, ze JEST CIEPŁO Nie obawiaj się więc już o swoje życie, bo ja jestem przeszczęśliwa z powodu CIEPŁA , więc nie bedę cię mordować (póki co.....) odraczam wyrok :diabloti: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Maga100']Pysiu, przyszłam do ciebie, aby ci powiedzieć, ze JEST CIEPŁO Nie obawiaj się więc już o swoje życie, bo ja jestem przeszczęśliwa z powodu CIEPŁA , więc nie bedę cię mordować (póki co.....) odraczam wyrok :diabloti: Moją delegacje na inny kontynent odwołano :p Nadal jestem tutaj - w Sarnowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Pysia napisał(a):Moją delegacje na inny kontynent odwołano :p Nadal jestem tutaj - w Sarnowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To dobrze, bo juz się martwiłam, czy w tym pośpiesznym pakowaniu zabrałas ciepłe majtki. :p Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):To dobrze, bo juz się martwiłam, czy w tym pośpiesznym pakowaniu zabrałas ciepłe majtki. :p To w Meksyku są takowe potrzebne :crazyeye: Na amerykańskich filmach wszyscy zwiewają do Meksyku to i ja chciałam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts