Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Chyba niegdy nie musiała bo Luneta zawsze tak miała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć Aga :multi::multi::multi:

.....no to biedny Bolutek ............;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bardzo mi się podoba Ruda :loveu: Zdjęcia akwarium świetne :loveu:

Niufy były dzisiaj w swoim żywiole :multi: Dosłownie :cool3:
A najlepsze są opisy do fotek spacerkowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215'].....no to biedny Bolutek ............;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Bolutek na to...burczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='beria']Bardzo mi się podoba Ruda :loveu: Zdjęcia akwarium świetne :loveu:

Niufy były dzisiaj w swoim żywiole :multi: Dosłownie :cool3:
A najlepsze są opisy do fotek spacerkowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Akwarium Karol dostał od Weszki :loveu: My tylko kupiliśmy żwirek, roślinki i jedną samiczke bo poprzednie akwarium było miniaturowe a Ruda tak szybko urosła że ledwo juz rybki pływały w nim ;)
A opisy...są prawdziwe ;) Słowa TZta i Weszki tez :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Powiedzcie Szelmie ze nie jestescie kotkami !

Jestem złym psem:cool3: Słyszysz Szelma? :mad:

Jezu ale cyrk ...

Zmora:mad: Tylko nie cyrk :mad:

Ja idę popływać....

Posted

[quote name='beria']Mopiki nie miały ochoty zamoczyć doopek :cool3:
Mopiki szukają tylko perfum ciagle :evil_lol: I przekonują Szelme że nie są kotkami :diabloti:

[quote name='Vectra']Powiedzcie Szelmie ze nie jestescie kotkami !

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kici kici
Miauuuuuuuuu:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Idę spać bo jak więcej napisze to jutro przyjdzie tutaj zła skacowana Wesz i mi nakopie do doopy :p
Dobranoc :loveu:

ty się lubisz narażać, zauważyłam :mad:

Posted

:loveu:

[quote name='Pysia'] Jezu Ty nie mów tak bo ona patrzy się wtedy na moje psy
Powiedzcie Szelmie ze nie jestescie kotkami !
:roflt:

Jakie wodopłazy ;) :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Jeszcze raz Ruda

Dzień dobry.
Nie chciałabym być złym prorokiem, ale kiedy złota rybka podrośnie potraktuje gupiki jak przekąskę, wiem to niestety z autopsji.
Pozdrawiam.

Posted

Dzień Dobry :loveu: Cudowny słoneczny dzień za oknem :multi:
[quote name='Maga100']ty się lubisz narażać, zauważyłam :mad:
Zupełnie nie rozumiem po czy to wnioskujesz :diabloti:

[quote name='paula_z']
:loveu:

:roflt:

Jakie wodopłazy ;) :multi:
Czyli krokodyle :evil_lol:

[quote name='Tośka']Dzień dobry.
Nie chciałabym być złym prorokiem, ale kiedy złota rybka podrośnie potraktuje gupiki jak przekąskę, wiem to niestety z autopsji.
Pozdrawiam.
Najpierw musiałaby je złapać ;) Dawno temu miałam ogromne akwarium i złotą rybkę która urosła do monstrualnych rozmiarów :crazyeye: Nie zjadła ani jednej rybki chociaż było ich naprawdę dużo ;) Ale wszystkie były zdrowe i ruchliwe a złote rybki są dość niemrawe i niezgrabne :diabloti: Ruda to sierota ale jak zacznie wariować to zostanie wyeksmitowana do malutkiego akwarium i spędzi tam resztę zycia :cool1: Albo wypcham :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo kotu dam :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
Magdziu ubierz się ładnie :) Za jakieś 5 godzin będziemy u Ciebie i zabierzemy Cię do pana w białym kitlu :) Nie martw się. Pan będzie dla Ciebie dobry ;) Zamieszkasz w pięknym różowym pokoju z mięciutkimi ścianami. Nie będzie tam okien żeby nic nie rozpraszało Twej miłości do świata i klamek o które można zahaczyć główką z pięknymi blon włoskami :) Już lecę do TZta aby odpalał Pasikonika:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Magdziu ubierz się ładnie :) Za jakieś 5 godzin będziemy u Ciebie i zabierzemy Cię do pana w białym kitlu :)

acha, uważasz, ze skoro tobie pomógł, to i mnie pomoże? :diabloti:
nie, nie, dziekuję bardzo za Twojego osobistego psychiatrę :diabloti:
I nie wybieraj się nigdzie, bo ja już do ciebie jadę.

Teksańska masakra piłą mechaniczną :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']acha, uważasz, ze skoro tobie pomógł, to i mnie pomoże? :diabloti:
nie, nie, dziekuję bardzo za Twojego osobistego psychiatrę :diabloti:
I nie wybieraj się nigdzie, bo ja już do ciebie jadę.

Teksańska masakra piłą mechaniczną :diabloti:
Madziu kochanie :) Miałam właśnie telefon że mam się pakować natychmiast i wyjechać na delegacje na inny kontynent :roll: Więc nie zobaczymy się w najbliższym czasie. Adresu nie znam bo mi nie podano :razz: Strasznie żałuję ze nie będę mogła Cię ugościć i ogrzać w moim cieplutkim domku ( temperatura ustawiona na sterowniku na 21,5 st. ) ale rozumiesz - obowiązki wzywają :placz:
Pa - jadę ....
:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Gdyby Magda pytała to mnie nie ma. Nie widziałyście mnie i słyszałyście że wyjechałam na kraj świata...Obawiam się o swoje życie....

Pysiu, przyszłam do ciebie, aby ci powiedzieć, ze JEST CIEPŁO
Nie obawiaj się więc już o swoje życie, bo ja jestem przeszczęśliwa z powodu CIEPŁA , więc nie bedę cię mordować (póki co.....)
odraczam wyrok :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu, przyszłam do ciebie, aby ci powiedzieć, ze JEST CIEPŁO
Nie obawiaj się więc już o swoje życie, bo ja jestem przeszczęśliwa z powodu CIEPŁA , więc nie bedę cię mordować (póki co.....)
odraczam wyrok :diabloti:
Moją delegacje na inny kontynent odwołano :p Nadal jestem tutaj - w Sarnowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Moją delegacje na inny kontynent odwołano :p Nadal jestem tutaj - w Sarnowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To dobrze, bo juz się martwiłam, czy w tym pośpiesznym pakowaniu zabrałas ciepłe majtki. :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
To dobrze, bo juz się martwiłam, czy w tym pośpiesznym pakowaniu zabrałas ciepłe majtki. :p

To w Meksyku są takowe potrzebne :crazyeye: Na amerykańskich filmach wszyscy zwiewają do Meksyku to i ja chciałam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: