Hanna R. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Pysia napisał(a):To w Meksyku są takowe potrzebne :crazyeye: Na amerykańskich filmach wszyscy zwiewają do Meksyku to i ja chciałam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie myślałam, że jesteś taka stereotypowa :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nie myślałam, że jesteś taka stereotypowa :evil_lol: Haniu ! Przecież rozszalała i pałająca wielka do mnie miłością Magda jechała do mnie :-o Ja musiałam szybko pakować manatki i uciekać a nie zastanawiać się gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A stereotypowa chyba jestem bo różowych ścian do tego z brokatem nie znoszę :diabloti: I na dodatek dobrze mi w tym stereotypie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Pysiu dopiero mi neta odmuliło :angryy: mogę cię bronić :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Vectra'] mogę cię bronić :diabloti: Ją bronić PRZEDE MNĄ? Ty przeciwko mnie? O nie :diabloti: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Vectra']Pysiu dopiero mi neta odmuliło :angryy: mogę cię bronić :diabloti: Lepiej późno niż wcale ;) [quote name='Maga100']Ją bronić PRZEDE MNĄ? Ty przeciwko mnie? O nie :diabloti: Magda przypominam Ci że masz już ciepło :) CIEPŁO !!! [SIZE=2]Słyszysz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: CZujesz się szczęśliwa, zadowolona i dumna z siebie że udało Ci się namówić milion osób aby to ciepło powstało :p Więc nie rozumiem Twojej miłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 a tak. ciepło, CIEPŁO, CIEPŁO Powtarzam to sobie jak mantrę, to mnie uspokaja..................... :diabloti: ale.... nie znasz dnia ani godziny :diabloti: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Maga100']a tak. ciepło, CIEPŁO, CIEPŁO Powtarzam to sobie jak mantrę, to mnie uspokaja..................... :diabloti: ale.... nie znasz dnia ani godziny :diabloti: Magdziu przypominam Ci ze to publiczne forum :p Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-o:-o:-o:-o Ona mnie straszyyyyyyyyyyyyyy:-o:-o:-o Magdo czy już Ci lepiej? :diabloti: Quote
Vectra Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :stupid::stupid: :scared: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Vectra napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :stupid::stupid: :scared: Ewciu ma się rozumieć - kierujesz to do naszej sympatycznej Magdy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cześć Pysiu! Żyjesz? Maga Cię nie dopadła??? Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :multi::multi::multi:Hurrra Żyjesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mi wczoraj net mulił a potem po 22 dogo napisało ERROR 500isiakieś tam:angryy: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='AlKil']Witaj Pysiu! :loveu: Witaj Ewo :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Żyjesz? Maga Cię nie dopadła??? Żyję :p Odroczyła wyrok bo jej ciepełko włączyli :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Hurrra Żyjesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mi wczoraj net mulił a potem po 22 dogo napisało ERROR 500isiakieś tam:angryy: Też się cieszę ze zyje :multi::multi::multi: Mnie też mulił ale udawało się z odrobiną cierpliwości wejść na dogo ;) A tak w ogóle to witajcie dziewczynki w kolejny słoneczny dzionek :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wypcham te dwa czarne futra i tyle :angryy: Zebrało im się na zabawe a że sznurka nie było pod pycholami to zaczęły szarpać za gałąź mojego krzaczka :-x Połamały w diabli :-x Już widzę mój ogród za rok :angryy: Zrobię kojec i wsadzę obie pindy do niego :cooldevi: I niech sobie wtedy kopią, szarpią i leją na wszystko :evil: A ja będę sadzić coraz to nowe rośliny i będzie pięknie :loveu: Pomarzyć zawsze można ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Za nazwanie je PINDAMI to Ci następnego krzaczka zjedzą! :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Za nazwanie je PINDAMI to Ci następnego krzaczka zjedzą! :evil_lol: A następnegon dnia przerobię je na karme dla świń :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pysia napisał(a):A następnegon dnia przerobię je na karme dla świń :diabloti: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jeeeeeeeeeeeeeezu, Pysiu! Jak możesz? Piękne, czarne, futrzaste Zmoroszelmy dla świń? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jeeeeeeeeeeeeeezu, Pysiu! Jak możesz? Piękne, czarne, futrzaste Zmoroszelmy dla świń? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A co? Myślisz że nie smakowałyby im ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pysia napisał(a):A co? Myślisz że nie smakowałyby im ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę, że nie :eviltong: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Myślę, że nie :eviltong: Utopić się nie dały to nadal pozostaje mi wypchanie :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Gdyby te dwie śliczne anielice wiedziały, to ich wstrętna, niedobra ;) Pani wypisuje na publicznym forum, odpłynęłyby w siną dal... Quote
tygra Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dzień dobry jak tam w ten mglisty dzien? Quote
AlKil Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jeny!!!! Jakie okrutne plany wobec kochanych Zmoroszelm!!!:crazyeye: Pysiu kochana, zawsze można spróbować polubić ogród w innym stylu. Po jakimś czasie na pewno przypominałby plac do paintballa i mogłabyś zarabiać dzięki Zorom i Szelmom kaskę...:loveu: Quote
anushka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 AlKil napisał(a):jeny!!!! Jakie okrutne plany wobec kochanych Zmoroszelm!!!:crazyeye: Pysia zawsze tylko obiecuje :p :cool3: Quote
Sabina1 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 W 1966 roku , mój wujek nabył nowofunlanda i wtedy zobaczyłam psa tej rasy po raz pierwszy. Miałam kilkanaście lat, wujek miał trzyletnieo synka. Pamietam, co to znaczy się przytulić do takieo psa, to poczucie bezpieczeństwa i zachwyt, że mięciutko i ciepło.Pamietam, że w Urlach n/ Liwcem, mnie i małeo Czarka wyciąał zebami z wody, nie dając isć dalej na srodek rzeczki. pamietam, jak zachorował na nosówkę skórną i wujek codziennie mył o całeo, zeskrobywał strupy i nacierał czymś......... Więc chrzań Pysiu te łupie krzaczki, co pewnie zresztą robisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz dwie czarne cudowności i niech sobie ryją, byleby były zdrowe, kochane i szczęśliwe. Quote
Recommended Posts