Pysia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pociągnąć tak do bólu? Trzy rusałki :evil_lol: Ściema Niby to idziemy ;) Coby Weszka się mogła aparatem pobawić ;) Quote
Alicja Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :crazyeye:o rany ty faftycznie zrobiłaś 200 fotek:razz: Quote
Pysia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany ty faftycznie zrobiłaś 200 fotek:razz: 283 plus kilka na ogrodzie :evil_lol: Ale nie sama bo Weszka i TZ pomogli :eviltong: Quote
Vectra Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pysiu coś Ty zrobiła zmoroszelmom :crazyeye: :crazyeye: takie grzeczne :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 nie widzisz, że mają na szyi dławiki zaciśnięte na maxa? :evil_lol: zobacz tylko jaka dłoń zaciśnięta na smyczy :p Quote
Iza i Avanti Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Tyłeczek ze sterem całkiem, całkiem ;) Cześć Pysiu! Quote
olcha Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: taniec synchroniczny na lądzie :loveu: Quote
Ravk Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='olcha'] :loveu: :loveu: :loveu: taniec synchroniczny na lądzie :loveu: niezupełnie synchroniczny - Pysia nie chciała chodzić na czterech....:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ravk napisał(a):niezupełnie synchroniczny - Pysia nie chciała chodzić na czterech....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć dwunożna Pysiu;) Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witajcie :multi: [quote name='Vectra']Pysiu coś Ty zrobiła zmoroszelmom :crazyeye: :crazyeye: takie grzeczne :evil_lol: Ależ one są na spacerku zawsze grzeczne :p [quote name='malawaszka']nie widzisz, że mają na szyi dławiki zaciśnięte na maxa? :evil_lol: zobacz tylko jaka dłoń zaciśnięta na smyczy :p Pewnie że zaciśnięta bo nie znoszę mieć ich na jednej smyczy :eviltong: Pełną kontrole mam jak trzymam dwie smycze w jednej ręce :eviltong: [quote name='Iza i Avanti'] Tyłeczek ze sterem całkiem, całkiem ;) Cześć Pysiu! Zmorka to ponętna kobietka ;) [quote name='olcha'] :loveu: :loveu: :loveu: taniec synchroniczny na lądzie :loveu: No właśnie :p Ta fotka pokazuje jakie jesteśmy zgodne w chodzie :evil_lol: [quote name='Ravk']niezupełnie synchroniczny - Pysia nie chciała chodzić na czterech....:evil_lol: Nie lubię jak mi po łapach deptają :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć dwunożna Pysiu;) Mam ochotę stać się czteronożną ale Ravk zabrał flaszke do domu i nie poczęstował :placz: Powiedziałam TZtowi że mam za słabe światło w pokoju a ten...zepsuł żyrandol i teraz nie mam wcale światła :mad: Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Pysia napisał(a):Mam ochotę stać się czteronożną ale Ravk zabrał flaszke do domu i nie poczęstował :placz: no i dlatego sie tak spieszył do domu coby nie ostygła za bardzo :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='malawaszka']no i dlatego sie tak spieszył do domu coby nie ostygła za bardzo :evil_lol: To było dzisiaj kobieto :eviltong: No i dalej sobie idziemy Nawet biegniemy Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Pysia']To było dzisiaj kobieto :eviltong: :-o przecież fotki z niedzieli i to wtedy nie chciałaś chodzić na czterech :eviltong: :shock: rany boskie ona się zaraz na mnie przewróci Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Zmorka zabadziarzyła ;) No to dalej po nią Sznupaczka Na pierwszy plan koniecznie :diabloti: Sobie idziemy... Quote
Nugatowa Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie :multi: Ależ one są na spacerku zawsze grzeczne :p Pewnie że zaciśnięta bo nie znoszę mieć ich na jednej smyczy :eviltong: Pełną kontrole mam jak trzymam dwie smycze w jednej ręce :eviltong: Zmorka to ponętna kobietka ;) No właśnie :p Ta fotka pokazuje jakie jesteśmy zgodne w chodzie :evil_lol: Nie lubię jak mi po łapach deptają :diabloti: Mam ochotę stać się czteronożną ale Ravk zabrał flaszke do domu i nie poczęstował :placz: Powiedziałam TZtowi że mam za słabe światło w pokoju a ten...zepsuł żyrandol i teraz nie mam wcale światła :mad: . Zazdrościł sweterka Pysiowemu TZkowi:eviltong: :evil_lol: Może Weszka wydzierga? :cool3: :lol: Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Poganiaczka cieni :) Pysia Luka się bawi... Zmorka się bawi... Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nugatowa napisał(a):. Zazdrościł sweterka Pysiowemu TZkowi:eviltong: :evil_lol: Może Weszka wydzierga? :cool3: :lol: Weszka niech dzierga mojemu :eviltong: Ravk jest zachłanny i potem za wiele by chciał :p Obiadki np....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nie podpiszę tego :cool1: Prawie jak turystka ;) Wilk morduje niufa... A ci pełny loooz A to co :crazyeye: Quote
Nugatowa Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Niczym Beyonce :cool3: :cool3: A Zmoroszelma to JAY-Z :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Mierzenie sił Zabiłam spojrzeniem :crazyeye: No co Ty :razz: Tato...To naprawdę nie ja... Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Nugatowa'] Niczym Beyonce :cool3: :cool3: A Zmoroszelma to JAY-Z :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nugatoowa oczy Ci zaszły? To Szelma :evil_lol: Zmorka jest...a licho wie gdzie ;) A Zmoroszelmy to obie niedługo wypchane :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Pysia'] Mam ochotę stać się czteronożną ale Ravk zabrał flaszke do domu i nie poczęstował :placz: Powiedziałam TZtowi że mam za słabe światło w pokoju a ten...zepsuł żyrandol i teraz nie mam wcale światła :mad::mad:o masz , co za psuja Quote
Pysia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz , co za psuja Okazało się że nie zepsuł tylko wybił korki :diabloti::diabloti: Idę spać ...Dobranoc .... Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Pysia']Okazało się że nie zepsuł tylko wybił korki :diabloti::diabloti: Idę spać ...Dobranoc ....:crazyeye:a korki .... Quote
beria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Pysia napisał(a): Mam ochotę stać się czteronożną ale Ravk zabrał flaszke do domu i nie poczęstował :placz: Nie płakaj, nie płakaj :glaszcze: W sobotę zabiorę dla Ciebie flaszkę na spacerek :cool3: Będzie cała Twoja, bo kierowcy nie piją :placz: A jakie będą fotki :grins: Quote
Recommended Posts