Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany ty faftycznie zrobiłaś 200 fotek:razz:
283 plus kilka na ogrodzie :evil_lol: Ale nie sama bo Weszka i TZ pomogli :eviltong:

Posted

[quote name='olcha']

:loveu: :loveu: :loveu:
taniec synchroniczny na lądzie :loveu:

niezupełnie synchroniczny - Pysia nie chciała chodzić na czterech....:evil_lol:

Posted

Ravk napisał(a):
niezupełnie synchroniczny - Pysia nie chciała chodzić na czterech....:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć dwunożna Pysiu;)

Posted

Witajcie :multi:
[quote name='Vectra']Pysiu coś Ty zrobiła zmoroszelmom :crazyeye: :crazyeye: takie grzeczne :evil_lol:

Ależ one są na spacerku zawsze grzeczne :p

[quote name='malawaszka']nie widzisz, że mają na szyi dławiki zaciśnięte na maxa? :evil_lol: zobacz tylko jaka dłoń zaciśnięta na smyczy :p
Pewnie że zaciśnięta bo nie znoszę mieć ich na jednej smyczy :eviltong: Pełną kontrole mam jak trzymam dwie smycze w jednej ręce :eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']

Tyłeczek ze sterem całkiem, całkiem ;)
Cześć Pysiu!
Zmorka to ponętna kobietka ;)

[quote name='olcha']

:loveu: :loveu: :loveu:
taniec synchroniczny na lądzie :loveu:
No właśnie :p Ta fotka pokazuje jakie jesteśmy zgodne w chodzie :evil_lol:

[quote name='Ravk']niezupełnie synchroniczny - Pysia nie chciała chodzić na czterech....:evil_lol:
Nie lubię jak mi po łapach deptają :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć dwunożna Pysiu;)
Mam ochotę stać się czteronożną ale Ravk zabrał flaszke do domu i nie poczęstował :placz:
Powiedziałam TZtowi że mam za słabe światło w pokoju a ten...zepsuł żyrandol i teraz nie mam wcale światła :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']no i dlatego sie tak spieszył do domu coby nie ostygła za bardzo :evil_lol:
To było dzisiaj kobieto :eviltong:
No i dalej sobie idziemy

Nawet biegniemy

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :multi:

Ależ one są na spacerku zawsze grzeczne :p

Pewnie że zaciśnięta bo nie znoszę mieć ich na jednej smyczy :eviltong: Pełną kontrole mam jak trzymam dwie smycze w jednej ręce :eviltong:

Zmorka to ponętna kobietka ;)

No właśnie :p Ta fotka pokazuje jakie jesteśmy zgodne w chodzie :evil_lol:

Nie lubię jak mi po łapach deptają :diabloti:

Mam ochotę stać się czteronożną ale Ravk zabrał flaszke do domu i nie poczęstował :placz:
Powiedziałam TZtowi że mam za słabe światło w pokoju a ten...zepsuł żyrandol i teraz nie mam wcale światła :mad:

. Zazdrościł sweterka Pysiowemu TZkowi:eviltong: :evil_lol: Może Weszka wydzierga? :cool3: :lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
. Zazdrościł sweterka Pysiowemu TZkowi:eviltong: :evil_lol: Może Weszka wydzierga? :cool3: :lol:

Weszka niech dzierga mojemu :eviltong: Ravk jest zachłanny i potem za wiele by chciał :p Obiadki np....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']

Niczym Beyonce :cool3: :cool3: A Zmoroszelma to JAY-Z :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nugatoowa oczy Ci zaszły? To Szelma :evil_lol: Zmorka jest...a licho wie gdzie ;) A Zmoroszelmy to obie niedługo wypchane :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']

Powiedziałam TZtowi że mam za słabe światło w pokoju a ten...zepsuł żyrandol i teraz nie mam wcale światła :mad::mad:o masz , co za psuja

Posted

Pysia napisał(a):

Nie płakaj, nie płakaj :glaszcze:
W sobotę zabiorę dla Ciebie flaszkę na spacerek :cool3: Będzie cała Twoja, bo kierowcy nie piją :placz: A jakie będą fotki :grins: