Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dla Ewci i Ali :loveu: To ruda koleżanka Karola ;) Tu ją lepiej widać :p Jak widać moje dziecko gustuje w rudych :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Oprócz Rudej w akwarium są dwa samce gupików i jedna samiczka na dodatek strasznie kolorowa :p Lampa mi się odbija od szyby :angryy: Czy ktoś zna sposób na ładne fotki ryb? ( oprócz uśmiercenia ich :diabloti:) Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Vectra napisał(a):Łoooo złota rybka :loveu::loveu: Teraz wiesz dlaczego jestem szczęśliwa :eviltong: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nikt nas nie kocha ale i tak wstawimy foty :eviltong: Szła sobie samotnie Zmorka Ale ze smutno samej to wlazła do wody do Szelmy ;) Szelma jeszcze nie zamoczyła się dobrze a już się otrzepywała :evil_lol: Pytała się Zmorki co ona widzi fajnego w tej wodzie... A na nie czekała krwiozercza bestia... Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :multi::multi::multi:cześć posiadaczko złotej rybki w domu;) znowu topiłaś Zmoroszelmy:razz: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć posiadaczko złotej rybki w domu;) znowu topiłaś Zmoroszelmy:razz: I znowu mi się nie udało tego dokonać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Alu :multi: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A więc.... Chciałam utopic Zmoroszelmy Skrzętnie przygotowywałam zabójczy plan Jedna zwiała... A druga się naumiała :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Żłote rybki i czarne rybki :) i jak tiu się nie cieszkać :D Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Vectra napisał(a):Żłote rybki i czarne rybki :) i jak tiu się nie cieszkać :D Te czarne to futrzasta nowa odmiana piranii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pysia napisał(a):Te czarne to futrzasta nowa odmiana piranii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś z pirani to to ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Pysia']Nikt nas nie kocha ale i tak wstawimy foty :eviltong: ależ ja cię kocham! ale po spacerze z panem L o godzinie 16.00 zapadłam w sen i właśnie otworzyłam oko... :cool1: :cool1: Quote
Nugatowa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pysiuuuuuuuuuuuu Czy Ter ryby nie oślepły od Twego Flesza ?:crazyeye: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Vectra']coś z pirani to to ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I owszem :diabloti: Obżerają cały szmal z mojej kieszeni...:evil_lol: [quote name='Maga100']ależ ja cię kocham! ale po spacerze z panem L o godzinie 16.00 zapadłam w sen i właśnie otworzyłam oko... :cool1: :cool1: Czyli jednak jakieś pozytywne emocje w Tobie jednak drzemią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Nugatowa']Pysiuuuuuuuuuuuu Czy Ter ryby nie oślepły od Twego Flesza ?:crazyeye: Chyba nie bo żarcie nadal widzą :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nasi agresywni współspacerowicze ;) Luneta ma smaka na mego TZta :mad: A tak się bronił przed spacerem :evil_lol: Kazałam mu się ubrać tak aby nie odbiegał od nas i...:evil_lol: Odbiega czy nie? :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Pysia'] Odbiega czy nie? :diabloti: nie, są nie do rozróżnienia :diabloti: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Maga100']nie, są nie do rozróżnienia :diabloti: Czyli udało mu się wtopić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taka jedna sobie wąchała I perfum dobrych szukała :diabloti: Ale nie znalazła :shake: Widoki były takie : Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Wtopiony z topionymi ;) Dwa pozery Kota kota Szelma Jezu Ty nie mów tak bo ona patrzy się wtedy na moje psy :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :crazyeye:o rany toż ona szykuje atak na stopy JU:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany toż ona szykuje atak na stopy JU:evil_lol: Sama widzisz jaki to agresor :mad: Trzeba uważać :cool1::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic więcej nie napisze bo skręca mnie ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic więcej nie napisze bo skręca mnie ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy przez to " Kota kota Szelma!" i " Jezu nie mów tak bo ona wtedy patrzy sie na moje psy...." czy z tych pięt? :p Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witaj Edyta:multi: :multi: :multi: [quote name='Pysia'] :crazyeye: to na pewno Lunetka??????????? Czyżby Waszka szkoliła ją na agresora??? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj Edyta:multi: :multi: :multi: :crazyeye: to na pewno Lunetka??????????? Czyżby Waszka szkoliła ją na agresora??? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba niegdy nie musiała bo Luneta zawsze tak miała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Aga :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts