Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

oj dawno mnie tu nie było, a tu takie wiadomości !!
Słyszałam, że kleszcze się pojawiły nad wodą !! :crazyeye: Pomyślałam sobie...żarty jakieś ale teraz widzę że to jednak prawda :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Świetne foty Pysiu :-)

Posted

Gabcia26 napisał(a):
oj dawno mnie tu nie było, a tu takie wiadomości !!
Słyszałam, że kleszcze się pojawiły nad wodą !! :crazyeye: Pomyślałam sobie...żarty jakieś ale teraz widzę że to jednak prawda :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Świetne foty Pysiu :-)

No...Znalazłam jednego po drodze ...:mad::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
No...Znalazłam jednego po drodze ...:mad::diabloti:

Jednego ??:cool1: Ja widzę, że chodzą parami :evil_lol: :evil_lol:

Witam Moniczko :multi: Ciebie też zobaczyłam nareszcie, szkoda że tylko na fotkach:shake:
Wypadałoby zaś nawiedzić Pysię na kilka dni...no nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gabcia26 napisał(a):
Jednego ??:cool1: Ja widzę, że chodzą parami :evil_lol: :evil_lol:

Witam Moniczko :multi: Ciebie też zobaczyłam nareszcie, szkoda że tylko na fotkach:shake:
Wypadałoby zaś nawiedzić Pysię na kilka dni...no nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj nawiedzaj nawiedzaj :multi::multi::multi: Pokoik czeka na Ciebie :loveu:

Posted

Acha! I mam Wam do powiedzenia to, że malutki LUCKY zaczyna dominować sąsiada!! Ten sąsiad to owczarek niemiecki :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ponoć z maluszka niezły rozrabiaka, ale bardzoooo go pokochali i już nie widzą domu bez pieska :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Gabcia26']Acha! I mam Wam do powiedzenia to, że malutki LUCKY zaczyna dominować sąsiada!! Ten sąsiad to owczarek niemiecki :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ponoć z maluszka niezły rozrabiaka, ale bardzoooo go pokochali i już nie widzą domu bez pieska :multi: :multi: :multi:

:multi: :multi: :multi: to cudownie, że sobie chłopak radzi w życiu :loveu: :lol:

Posted

[quote name='Gabcia26']Acha! I mam Wam do powiedzenia to, że malutki LUCKY zaczyna dominować sąsiada!! Ten sąsiad to owczarek niemiecki :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Hura :multi: Lucky mały cfffaniak :diabloti: Wie ze go tak czy siak kochają :multi::multi::multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Oj nawiedzaj nawiedzaj :multi::multi::multi: Pokoik czeka na Ciebie :loveu:

No Pysiu...w końcu taka była umowa :evil_lol: :evil_lol: Jest nowy domek dla maluszka to i spotkać się musimy :evil_lol:

Przy okazji chciałam pozdrowić wszystkie Kleszcze...ilu nożne by one nie były :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo pewnie pewnie!!! zapraszam Cię do Pysi :evil_lol:

No mam nadzieję, że Ty też wpadniesz,ale na dłużej :evil_lol: :evil_lol:
A może tym razem Ty nas ugościsz w swoim domku gospodarczym na terenie posesji u Pysi :diabloti: :diabloti:

Posted

Gabcia26 napisał(a):
Przy okazji chciałam pozdrowić wszystkie Kleszcze...ilu nożne by one nie były :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Dziękuję :peace:

Posted

Ravk napisał(a):

Teraz to już się na serio posikałam :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Ravk napisał(a):

Ależ Szanowny Panie ! Dlaczego od razu z pięściami do mnie Pan leci ??:crazyeye:
Jestem osobą bardzo podatną i działam pod presją innych :cool3: :cool3: A kogo ? To już Szanowny Pan powinnien sie domyślić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Teraz to już się na serio posikałam :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

A Ty jak wytrzymać nie możesz to zafunduj sobie pampersy dla dorosłych...są bardzo chłonne...tak słyszałam :cool3: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Popatrz jaka gościnna :razz:

a co! :grins:

Gabcia26 napisał(a):
No mam nadzieję, że Ty też wpadniesz,ale na dłużej :evil_lol: :evil_lol:
A może tym razem Ty nas ugościsz w swoim domku gospodarczym na terenie posesji u Pysi :diabloti: :diabloti:

aaa chętnie chętnie! zapraszam! mam tylko nadzieję, żem i tam Pysia ogrzewanie jakieś podłączy :razz:

Pysia napisał(a):

jesu sirota :shake:

Gabcia26 napisał(a):
Alkeż Szanowny Panie ! Dlaczego od razu z pięściami do mnie Pan leci ??:crazyeye:
Jestem osobą bardzo podatną i działam pod presją innych :cool3: :cool3: A kogo ? To już Szanowny Pan powinnien sie domyślić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

matko bosko biedna Gabi!!! kto Cię tak bezwzględnie przymusza do pisania nieswoich myśli? :mad: :shake: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a co! :grins:

aaa chętnie chętnie! zapraszam! mam tylko nadzieję, żem i tam Pysia ogrzewanie jakieś podłączy :razz:

jesu sirota :shake:

matko bosko biedna Gabi!!! kto Cię tak bezwzględnie przymusza do pisania nieswoich myśli? :mad: :shake: :evil_lol:

Podstawiłam jej na odległość pistolet do głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Podstawiłam jej na odległość pistolet do głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Owszem na odległość, tylko dlaczego czuję się tak jakby Pysia stała koło mnie z tą bronią :roll:

Posted

Gabcia26 napisał(a):
Owszem na odległość, tylko dlaczego czuję się tak jakby Pysia stała koło mnie z tą bronią :roll:

Widzisz Weszka? Bój się - bój :p To się nazywa siła persfazji :eviltong:

malawaszka napisał(a):
a Ty co? swoich futer nie masz? utopiłaś już?:mad:

Wypchałam....