Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
On chocby za te 20 lat powinien mi podziękować :roll: @0 lat jestem dla niego miła i sympatyczna :p Nie robię mu awantur ani wymówek :) Jak tak sobie myślę to ja jestem anioł :crazyeye::crazyeye::crazyeye:;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']:mdleje: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt:
Zupełnie nie rozumiem co w tym śmiesznego :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
a skąd tyle trocin weżmiesz :eviltong: :eviltong: :eviltong:

właśnie:evil_lol: :eviltong:
BTW- u nas prezenty pod choinkę przynosi Aniołek.... :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
On chocby za te 20 lat powinien mi podziękować :roll: Jak tak sobie myślę to ja jestem anioł :crazyeye::crazyeye::crazyeye:;)

Na 30 tą rocznicę, to już będziesz Pysia - archanioł. Wyżej, zdaje się,już sie nie awansuje. Aaa, jeszcze są Serafiny,ale nie wiem, czy to nie inny atunek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie dziewczynki :multi:
[quote name='Vectra']a skąd tyle trocin weżmiesz :eviltong:
A z pociętego drzewa do kominka :diabloti:
[quote name='aga1215']właśnie:evil_lol: :eviltong:

BTW- u nas prezenty pod choinkę przynosi Aniołek.... :eviltong:

Nie śmiej się bo TZ przywiózł kilka aut brzozy do kominka i wszystko pociął :p Trocin mamy pod dostatkiem :diabloti:
A u mnie prezenty przynosi TZ bo on prawie jak Aniołek :evil_lol:

[quote name='Sabina1']Na 30 tą rocznicę, to już będziesz Pysia - archanioł. Wyżej, zdaje się,już sie nie awansuje. Aaa, jeszcze są Serafiny,ale nie wiem, czy to nie inny atunek :evil_lol:
Zbuntowany? :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:sciałabym widzieć minę TZta jak zobaczył cenę :evil_lol:

Pysia ....Janioł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Pysiu i wypchane Zmoroszelmy:p

Mina była normalna :roll: Powiedział tylko że mam sobie uskładać :mad:

[quote name='AlKil']Witaj Pysia!
Czy rosną Ci już skrzydełka??? Anielskie włosy i ogólnie postać już masz...:angel::angel::angel:
Na razie nie ale zobaczę w styczniu :p

Jako zona - anioł postanowiłam wstać bardzo wcześnie, posprzątać w domu, wyczesać psy i kota no i już zdąrzyłam zrobić papryke faszerowaną na obiad :p Dusi się teraz ;) TZ jak z pracki przyjedzie to się zdziwi i będzie w takim szoku że poleci kupić mi aparat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Chciałabyś.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć Pysiu!

Właśnie dzwonił TZ i powiedziałam mu jaka ze mnie super żonka :p Na moment zaniemówił ale dlaczego - nie wiem :niewiem: A za chwile wyleciał z tekstem : " Aż tak bardzo chcesz ten aparat? ":mad: Mam stanowczo za mądrego TZta :cool1:

Posted

Przyszedł dzisiaj do nas Mikołaj :multi: Przyniósł nam paczke. Zmorka szła obok pilnując jej jak oka w głowie. Szelma miała akurat inne zajęcia ;) Weszłam do domu a Zmorka oczywiście za mną. Rozerwałam paczke i tylko zerkałam na te dwa jakże wymowne ogniki w nia wpatrzone :p I.....tak!! Było coś dla Zmorki i dla Szelmy i dla mnie :multi::multi::multi: Wariatki dostały piszczące piłeczki a ja kalendarz w którym są dwie fotki pięknych niufów :loveu::loveu::loveu: Szelma dostała totalnego *******ca i musiałam rzucać i rzucać na dworze jej tą piłeczkę a Zmorka jako pies dzielący się ze mną wszystkim postanowiła że ogłuchnę i wciskała mi ją piszcząc przeraźliwie mi przy uszach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W chwili obecnej udaję się do laryngologa bo ogłuchłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Matko ile radości mogą przynieść dwie piszczace zabawki....;)

Posted

a dlaczego taki podział Pysiu??:niewiem: bo wiesz skoro na kalendarzu były dwie fotki niufków to rzecz jasna dla psów :loveu: a piłeczki bardziej dla ciebie :sweetCyb: :sweetCyb: z tego co widzę to Zmorka za wszelkę cenę chce ci to powiedzieć a ty nic a nic nie kumasz :stupid: :roflt:

Posted

Pysia napisał(a):
Przyszedł dzisiaj do nas Mikołaj :multi: Przyniósł nam paczke. Zmorka szła obok pilnując jej jak oka w głowie. Szelma miała akurat inne zajęcia ;) Weszłam do domu a Zmorka oczywiście za mną. Rozerwałam paczke i tylko zerkałam na te dwa jakże wymowne ogniki w nia wpatrzone :p I.....tak!! Było coś dla Zmorki i dla Szelmy i dla mnie :multi::multi::multi: Wariatki dostały piszczące piłeczki a ja kalendarz w którym są dwie fotki pięknych niufów :loveu::loveu::loveu: Szelma dostała totalnego *******ca i musiałam rzucać i rzucać na dworze jej tą piłeczkę a Zmorka jako pies dzielący się ze mną wszystkim postanowiła że ogłuchnę i wciskała mi ją piszcząc przeraźliwie mi przy uszach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W chwili obecnej udaję się do laryngologa bo ogłuchłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Matko ile radości mogą przynieść dwie piszczace zabawki....;)

:santagri: Dobrze, że dziewuchy Mikołaja nie zeżarły... A Ty z tym laryngoplogiem nie przesadzaj- jeszcze nikt od dwóch malutkich, piszczących iłeczek nie ogłuchł... Ew. znalazł się w Toszku... (dla niewtajemniczonych- Z-d dla ludzi "specjalnej" troski, posiadających tza. żółte papiery) :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='Iza i Avanti'] . znalazł się w Toszku...
byłam byłam tam....:loveu: :loveu: :loveu: jest śliczny zamek i kościólek :loveu: :loveu: a nie mam yellow documents :p :eviltong: :cool3:

Posted

cześć zbuntowany aniele :evil_lol:

ehhh a ja muszę sobie sama kupić aparacik :placz: i tak codziennie przez kilkadziesiąt minut pokazuję sobie w neciku mój aparacik i przekonuję siebie że jest mi bardzo potrzebny i że trzeba spełniać marzenia i że jest mi bardziej niezbędny niż jakieś tam kafelki, czy inne domowe badziewia :p

Posted

Pysia napisał(a):

Jako zona - anioł postanowiłam wstać bardzo wcześnie, posprzątać w domu, wyczesać psy i kota no i już zdąrzyłam zrobić papryke faszerowaną na obiad :p Dusi się teraz ;) TZ jak z pracki przyjedzie to się zdziwi i będzie w takim szoku że poleci kupić mi aparat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To ja też uciekam z dogo, robię obiad, sprzątam, a jak nic za to nie dostanę od TZta, to się mocno, mocno zdenerwuję :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']
Czy ktoś zna sposób na ładne fotki ryb? ( oprócz uśmiercenia ich :diabloti:)

Gosia Axelkowa mi radziła, żeby przystawić obiektyw do szyby (tak żeby dotykał)

[quote name='Pysia']A oni sie dziwią ze sie o nich kawały opowiada :cool1:
Witajcie dziewczynki :multi:
Moje dwie jeszcze nie wypchane paskudy dostały z rana mega głupawki :crazyeye: Usłyszałam tabun koni przebiegających obok mojego domu i wybiegłam. Na szczescie drzwi są nieco schowane bo to wyjście mogłoby mnie kosztowac drogo:mad: Dwa czarne futra rozpedzone wypadły zza domu i dawaj szalec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przewracanie sie, tratowanie wszystkiego co staneło na drodze itd :cool1: Moje biedne roślinki ze strachu pochowały sie pod ziemie :razz: Ja zwiałam do domu obawiając sie o całośc moich nog :roll: W pewnym momencie drzwi garażowe aż zatrzesły sie od naporu 115 kg. ktore na nie wpadło.... Zaczełam biegac po domu i sprawdzac czy ściany nie popekały ale na szczeście nie ;) A dwie szalały dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Teraz padniete śpią pod drzwiami przytulone do siebie :loveu: A moje roślinki powoli wychodzą spod ziemi :p

Skąd ja to znam :lol: :lol: :lol: ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Właśnie dzwonił TZ i powiedziałam mu jaka ze mnie super żonka :p Na moment zaniemówił ale dlaczego - nie wiem :niewiem: A za chwile wyleciał z tekstem : " Aż tak bardzo chcesz ten aparat? ":mad: Mam stanowczo za mądrego TZta :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć głucha Pysiu :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:santagri: Dobrze, że dziewuchy Mikołaja nie zeżarły... A Ty z tym laryngoplogiem nie przesadzaj- jeszcze nikt od dwóch malutkich, piszczących iłeczek nie ogłuchł... Ew. znalazł się w Toszku... (dla niewtajemniczonych- Z-d dla ludzi "specjalnej" troski, posiadających tza. żółte papiery) :megagrin:
Ja w Toszku się znajdę na 100% ale nie od piłeczek tylko od Zmoroszelm:mad:
[quote name='Ania-k']a dlaczego taki podział Pysiu??:niewiem: bo wiesz skoro na kalendarzu były dwie fotki niufków to rzecz jasna dla psów :loveu: a piłeczki bardziej dla ciebie :sweetCyb: z tego co widzę to Zmorka za wszelkę cenę chce ci to powiedzieć a ty nic a nic nie kumasz :stupid: :roflt:
One nie mogą wiedzieć kiedy jest gwiazdka bo by za dużo powiedziały :diabloti: Kalendarz jest w takim wypadku szkodliwy :evil_lol:

[quote name='Ania-k']byłam byłam tam....:loveu: jest śliczny zamek i kościólek :loveu: a nie mam yellow documents :p :eviltong: :cool3:
Ja nie mam żadnych bo odkąd nie jestem bezdomna to sobie wyrabiam dowód....:evil_lol:

[quote name='malawaszka']cześć zbuntowany aniele :evil_lol:

ehhh a ja muszę sobie sama kupić aparacik :placz: i tak codziennie przez kilkadziesiąt minut pokazuję sobie w neciku mój aparacik i przekonuję siebie że jest mi bardzo potrzebny i że trzeba spełniać marzenia i że jest mi bardziej niezbędny niż jakieś tam kafelki, czy inne domowe badziewia :p
Pochwal się jaki to ;)
Ja codziennie wieczorem siadam i szukam aparatu i to tak aby TZ widział co robię :diabloti:

[quote name='beria']To ja też uciekam z dogo, robię obiad, sprzątam, a jak nic za to nie dostanę od TZta, to się mocno, mocno zdenerwuję :diabloti:
Ciekawe co będzie jak to zadziała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Całe dogo będzie siedziało w kuchni i jechało na odkurzaczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Gosia Axelkowa mi radziła, żeby przystawić obiektyw do szyby (tak żeby dotykał)

Skąd ja to znam :lol: :lol: :lol: ;)

Tak nie da rady :razz: Wesz dała lepsza rade :eviltong:
Tratowanie roślin :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Buahahahahahahahahaha
Normalnie w pracy mam przekichane bo wszyscy widzieli ( czyt. słyszeli ) mój wybuch śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Vectra napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć głucha Pysiu :loveu:

Cześć Ewciu :loveu: Poczekaj bo Ci przyśle paczke na gwiadke to też ogłuchniesz :evil_lol:

tygra napisał(a):
dobry wieczór czy z uszkami już w porządku? :P

Niby tak :) Czekamy na moment zeby pobrać Szelmie wymaz ...
A moje uszy sa głuche na " daj" a słyszę doskonale " masz " :diabloti:
Ania-k napisał(a):
niesłyszy :p

Bo nie powiedziała " masz" ...:evil_lol:

Posted

:razz:CZEŚĆ PYSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rany nie wiem jak bardzo Pysi na słuch padło :razz:
[SIZE=2]Dawaj foty kalendarium;)