malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ulalaaa to się będzie działo - Pysia wreszcie na czterech pobiega :multi: Quote
beria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 malawaszka napisał(a):ulalaaa to się będzie działo - Pysia wreszcie na czterech pobiega :multi: Po skałkach :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 to może ja na wszelki wypadek wezmę nakolanniki i ochraniacze na nadgarstki coby się Pysia nie poraniła za bardzo :evil_lol: Quote
beria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 malawaszka napisał(a):to może ja na wszelki wypadek wezmę nakolanniki i ochraniacze na nadgarstki coby się Pysia nie poraniła za bardzo :evil_lol: I rolki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 aparaty dziweczynki aparaty fotograficzne koniecznie zabierzcie :diabloti: świat musi zobaczyć Pysie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 beria napisał(a):I rolki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahah rolki to chyba dla siebie, żeby Pysię dogonić jak dostanie głupawki na czterech :evil_lol: Quote
beria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 malawaszka napisał(a):hahah rolki to chyba dla siebie, żeby Pysię dogonić jak dostanie głupawki na czterech :evil_lol: Ze skałek z aparatem :evil_lol: Ale Pysia się ucieszy, jak jutro zajrzy :scared: Quote
Iza i Avanti Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Doberek Pysiu! Doberek Zmoroszelmy! :) Quote
tygra Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Nugatowa'] Niczym Beyonce :cool3: :cool3: A Zmoroszelma to JAY-Z :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ale sie fajnie bawia :multi: Czesc Pysiu :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Pysia jak przygoowania do jazdy na rolkach:cool3: Quote
Pysia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witajcie dziewczynki Flaszka...Chyba rzeczywiście mam ochote na coś mocniejszego ostatnio....Nawał zajęć, problemów, stresów zwłaszcza w pracy ostatnio doprowadził do tego że jestem śmiertelnie zmęczona.... Dziewczynki kochane. Marzę o spacerku ale niestety dzisiaj dowiedziałam się że jestem zmuszona iść w sobote a może nawet w niedziele do pracy....Tak się zastanawiam ile ja jeszcze pociągne tak...Dzisiaj w pracy ze zmęczenia nawet nie miałam siły się uśmiechać. A że zdarzyło się to pierwszy raz w historii mojej pracy to ludzie bardzo się zaniepokoili...Ale nie miałam siły, Calutkąmusiałam skupić na tym aby się nie przewrócić i móc intensywnie myśleć bo tyle spraw do załatwienia bardzo pilnych na przedwczoraj... RATUNKU!! Quote
Paula Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Biedna Pysiu :glaszcze: Rozumiem Cie, tez mam ostatnio wiecej pracy :roll: Tak duzo nie pracowalam od kilku lat :cool1: I jeszcze mnie cos lupie w plecach :shake: Ale psa trzeba wybiegac, wiec ide :painting: Quote
malawaszka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Pysiu moja zapracowana :calus: nie ta to inna sobota :cool1: Quote
beria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tak się składa, że akurat wiem co znaczy weekendowy zapieprz :angryy: :angryy: :angryy: Bolesne to, ale trzeba przeżyć ;) Skałki przez tydzień nie zginą, gorzej z tą flaszką :razz: :evil_lol: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 beria napisał(a):Tak się składa, że akurat wiem co znaczy weekendowy zapieprz :angryy: :angryy: :angryy: Bolesne to, ale trzeba przeżyć ;) Skałki przez tydzień nie zginą, gorzej z tą flaszką :razz: :evil_lol: Ha! A ja robię sobie dzisiaj wolne!!!:multi: Pojadę i wywieszę kartkę "zamknięte z powodu choroby" :eviltong: wszystko jedno, mojej czy sklepu :evil_lol: A potem będę kąpać psy...:roll: Będą śliczne i pachnące, no i trzeba je lekko przystrzyc.:cool3: Witajcie Pysiu i Zmoroszelmy! Albi zaczął gubić kudełki...:cool1: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Witajcie :multi: Wiadomość z ostatniej chwili .... Nie idę do pracy jutro ani w niedziele :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 gratulacje, a w niedziele jakieś plany? Quote
Vectra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to bosko - odpoczniesz :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tygra napisał(a):gratulacje, a w niedziele jakieś plany? Ha! W niedziele plany są następujące: śniadanie, spacer, obiad, spacer, kolacja....dogo :evil_lol: Vectra napisał(a):No to bosko - odpoczniesz :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nie wiem :shake::shake: Bo Weszka nie chce mi pomóc w sprzątaniu :placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Chyba pora na fotki ;) Dobijemy Zmorke :diabloti: Żartowałam przecież :crazyeye: Ufffffffff...Ulżyło mi ;) No to dalej poskakamy :p Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to dyla :evil_lol: Kurcze Ty Zmorka umiesz jednak biegać :crazyeye: Poniewierać siwcami też potrafię :diabloti: Dobra Spokój małolata Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Smarkata..Smarkata ..tratatata ...:angryy: Ja Ci dam smarkata :mad: A co? Może jesteś wyrośnięta ale rozumku... To Ty Luka masz ciut w... Ogonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daj se spokój już Może jak jej wejdę na głowe to mi rozumu przybędzie? Jestem już mądrzejsza? No powiedz...Jestem? Ani troche :diabloti: Ojej...A dlaczego? :crazyeye: Quote
Recommended Posts