anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jakie one dostojne te psice twoje :crazyeye: ale nie wydoliłabym z tym futrem jednak w mieszkaniu...przynajmniej u ciebie mogę sobie oko nacieszyć :loveu: :loveu: ciekawa jestem jak dzieci Zmorki powyrastały Pysiu a może upomnisz sie o fotki i tu nam wkleisz??? wystawiane są dzieciaki ???widziałam wcześniej fotke jednego mena a reszta "szczeniaków"??/:p :multi: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Ania-k']jakie one dostojne te psice twoje :crazyeye: ale nie wydoliłabym z tym futrem jednak w mieszkaniu...przynajmniej u ciebie mogę sobie oko nacieszyć :loveu: :loveu: ciekawa jestem jak dzieci Zmorki powyrastały Pysiu a może upomnisz sie o fotki i tu nam wkleisz??? wystawiane są dzieciaki ???widziałam wcześniej fotke jednego mena a reszta "szczeniaków"??/:p :multi: Wydoliłabyś :p To wbrew pozorom nie takie straszne bo wystarczy wyczesac raz na tydzień ;) I kudły nigdzie sie nie wbijają ;) Najgorzej jest z wnoszeniem błota ;) Smarkacze wielkie. Wieksze sporo od mamy i nawet Szelmy.... O foty już nie mam sił sie upominac :cool1: Zresztą ja swoich dziewczyn też hodowcom nie wysyłam :evil_lol: Szelma troche sie zmieniłas Zmorka ty wiesz jak ja cie kocham :loveu: Przysiegam że byłem ci wierny Nie wierze ci.... A to małe to co :crazyeye: Ten to zawsze narobi zamieszania - prawda Szelma? Tatuś obroni przed amantem coreczki :diabloti: A sio - to są MOJE futra :mad: Iza z TZtem przyszli na pomoc ;) I Szaman został ubezwłasnowolniony.... Quote
asia40 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witaj Pysiu! Widać, że złota rybka Wam szczęście przyniosła :) Zdjęcia świetne, no bo jakie moga byc takich świetnych psów? :) Pozdrawiamy z daleka Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 asia40 napisał(a):Witaj Pysiu! Widać, że złota rybka Wam szczęście przyniosła :) Zdjęcia świetne, no bo jakie moga byc takich świetnych psów? :) Pozdrawiamy z daleka Witaj Asiu :multi::loveu: Co u Was słychac ? Zadomowiłaś sie już na krańcu świata? Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 raz w tyg tylko ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: normalnie niemożliwe....mieszka u mnie pewna panienka teraz (bernardynka krótkowłosa) i w okresie linienia czeszę ją min raz dziennie ok godz,czasem więcej,ale raz dziennie to min i mam powiedzmy sporo tych włsoów a ona jest krótkowłosa...:p to znaczy w jedzeniu nigdy jeszcze nie miałam,ale za to na podłodze za pół dnia uzbiera sie tego troche..:cool3: no i dziennie zamiatam klatke od I piętra do parteru :p podkreślam:ona jest krótkowłosa :loveu: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ania-k napisał(a):raz w tyg tylko ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: normalnie niemożliwe....mieszka u mnie pewna panienka teraz (bernardynka krótkowłosa) i w okresie linienia czeszę ją min raz dziennie ok godz,czasem więcej,ale raz dziennie to min i mam powiedzmy sporo tych włsoów a ona jest krótkowłosa...:p to znaczy w jedzeniu nigdy jeszcze nie miałam,ale za to na podłodze za pół dnia uzbiera sie tego troche..:cool3: no i dziennie zamiatam klatke od I piętra do parteru :p podkreślam:ona jest krótkowłosa :loveu: Bo widzisz...Nie poznałaś tajemnicy jaka tkwi w długiej sierści niufa ;) Owszem - jak linieje to trzeba czesac codziennie i to dokładnie ale nie dlatego ze wszedzie są włosy....Powod jest inny. Poprostu to cholerstwo im nie wypada tylko robią sie kołtuny i wtedy ...no coż - wtedy moze byc problem natury estetycznej i higienicznej a nie włosow na podłodze ;) A krotka siersc jest wszedzie i na dodatek sie wbija :) Znam to z autopsji u mojej mamy :crazyeye: Za cholere tego z ubrania nie da sie usunąc :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Staaaaaaaaaaary, nie przy ludziach!!! Quote
Iza i Avanti Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysia napisał(a):Bo widzisz...Nie poznałaś tajemnicy jaka tkwi w długiej sierści niufa ;) Owszem - jak linieje to trzeba czesac codziennie i to dokładnie ale nie dlatego ze wszedzie są włosy....Powod jest inny. Poprostu to cholerstwo im nie wypada tylko robią sie kołtuny i wtedy ...no coż - wtedy moze byc problem natury estetycznej i higienicznej a nie włosow na podłodze ;) A krotka siersc jest wszedzie i na dodatek sie wbija :) Znam to z autopsji u mojej mamy :crazyeye: Za cholere tego z ubrania nie da sie usunąc :angryy: A jak ci się wbije w palce u stóp :crazyeye: Jeeeeeeezu, jak igła (a przynajmniej tak działa sierść mojego fafluńca).... Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Iza i Avanti napisał(a):A jak ci się wbije w palce u stóp :crazyeye: Jeeeeeeezu, jak igła (a przynajmniej tak działa sierść mojego fafluńca).... O wbijaniu sie nic nie wiem ;) Wiem za to że jak do mamy ide to ubieram sie w stare łachy abym nie musiała sie stresowac jak pies sie do mnie przytuli :diabloti: A jaka przyjemnośc przytulic sie do ciepłego futra :loveu::loveu::loveu: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 włos bernardyna krótkowłosego jest inny niż boksera czy jamnika...niby krótki a jednak długi :p bo dla mnie krótki tj. ok 1 cm..a jej są ok. 3cm..no nie mierzyłam pisze tak na oko,ale wiem czym rózni się włos krótki od "krótkiego" :cool3: bo siostra miała kiedyś jamnika to usunąć jego włosy to była sztuka nie lada :mad: :cool3: Quote
malawaszka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Pysia'] Słuchaj... Trzymaj sie z tymi mordercami z daleka Bo Szelma sie boi Quote
Vectra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Słuchaj... Trzymaj sie z tymi mordercami z daleka Bo Szelma sie boi :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Paula Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Czesc Pysia :loveu: Super fotki spacerowe :multi: i opisy do nich :D Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Vectra']Słuchaj... Trzymaj sie z tymi mordercami z daleka Bo Szelma sie boi :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:nio ledwo doleciałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='malawaszka'] Kobieto a skąd Ty bierzesz takie emoty :megagrin: [quote name='Vectra']Słuchaj... Trzymaj sie z tymi mordercami z daleka Bo Szelma sie boi :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: No z czego się śmiejesz? Luneta potrafi zaatakować :-o Ludzie jak obok nas przechodzą to się jej boją :diabloti: [quote name='paula_z']Czesc Pysia :loveu: Super fotki spacerowe :multi: i opisy do nich :D Fotki to może super nie są ale są...moje :mdrmed: Opis jakoś sam się nasunął :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:nio ledwo doleciałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Red Bull czy te ze skrzydełkami zawiodły? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja chcę takie cudo....http://www.e-cyfrowe.pl/lustrzanki/nikon-d2xs-body-p-4452.html Pomarzyć zawsze można ;) Quote
Vectra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysiu kup takie dwa :evil_lol::evil_lol: bo wiesz jak jeden się zepsuje Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Vectra']Pysiu kup takie dwa :evil_lol::evil_lol: bo wiesz jak jeden się zepsuje Właśnie pokazałam go TZtowi :p Najpierw poczytał parametry i powiedział " Ale super ! " a potem popatrzył na cene i kazał mi zagrać w Lotka :crazyeye::evil_lol: No to mu pokazałam pierwszy lepszy w innej wersji cenowej ;) Taki : http://www.e-cyfrowe.pl/lustrzanki/pentax-k110d-body-p-4210.html i taki: http://www.e-cyfrowe.pl/lustrzanki/canon-eos-350d-kit-z-obiekt-18-55mm-p-2062.html Ten drugi mimo wyzszej ceny przypadł mu bardziej do gustu :p Jak myslisz Ewcia? Czy jak mu wyraźnie powiedziałam że piszę list do gwiazdki co bym chciała pod choinke z zastrzeżeniem ze to i nic innego to zrozumiał ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ja tam bym ciałą takiego Canona :( ale TZ chitrus i mi niekupi :( mus czekać do wiosny i se sama kupie. Jak się mnie pytał co chce na gwiazdke to powiedziałam mu że NIC :evil_lol::evil_lol: a ja cholera tyle kasy wydam na prezent dma niego :evil_lol::evil_lol: podkreślam dla NIEGO :evil_lol::evil_lol: w styczniu dostanie Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Vectra napisał(a):ja tam bym ciałą takiego Canona :( ale TZ chitrus i mi niekupi :( mus czekać do wiosny i se sama kupie. Jak się mnie pytał co chce na gwiazdke to powiedziałam mu że NIC :evil_lol::evil_lol: a ja cholera tyle kasy wydam na prezent dma niego :evil_lol::evil_lol: podkreślam dla NIEGO :evil_lol::evil_lol: w styczniu dostanie E tam Ewuniu przestań się martwić bo pewnie mój też mi nie kupi :evil_lol: Ciągle jak nakręcony powtarza że kupił mi dom i na razie czas prezentów się skonczył :cool1: Muszę przeczekać jeszcze ;) Ale ja jestem cierpliwa :p No i mamy w styczniu 20-stą rocznice ślubu....;) Quote
Vectra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysia napisał(a):E tam Ewuniu przestań się martwić bo pewnie mój też mi nie kupi :evil_lol: Ciągle jak nakręcony powtarza że kupił mi dom i na razie czas prezentów się skonczył :cool1: Muszę przeczekać jeszcze ;) Ale ja jestem cierpliwa :p No i mamy w styczniu 20-stą rocznice ślubu....;) no mój też ma ciągle wymówki :roll: a dzis se kupił :placz: podnośnik :placz: za tyle piniędzy :placz: a mi żałuje marne 2 tysiące :evil_lol: my mamy w lutym rocznice :p więc może , może :cool3: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 On chocby za te 20 lat powinien mi podziękować :roll: @0 lat jestem dla niego miła i sympatyczna :p Nie robię mu awantur ani wymówek :) Jak tak sobie myślę to ja jestem anioł :crazyeye::crazyeye::crazyeye:;) Quote
beria Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysia napisał(a):E tam Ewuniu przestań się martwić bo pewnie mój też mi nie kupi :evil_lol: Ciągle jak nakręcony powtarza że kupił mi dom i na razie czas prezentów się skonczył :cool1: Muszę przeczekać jeszcze ;) Ale ja jestem cierpliwa :p No i mamy w styczniu 20-stą rocznice ślubu....;) Tak, tak, tak :multi: Musicie mieć piękne zdjęcia z tej rocznicy :loveu: Koniecznie :mad: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 beria napisał(a):Tak, tak, tak :multi: Musicie mieć piękne zdjęcia z tej rocznicy :loveu: Koniecznie :mad: Prawda Gosiu ? :loveu: Jak Ty mnie rozumiesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']On chocby za te 20 lat powinien mi podziękować :roll: @0 lat jestem dla niego miła i sympatyczna :p Nie robię mu awantur ani wymówek :) Jak tak sobie myślę to ja jestem anioł :crazyeye::crazyeye::crazyeye:;) :mdleje: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts