Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Czesc Pysiu :lol:

Pysia napisał(a):
Ale pogotowie jak to łodzkie - nie przyjechało wczesniej jak dopiero za :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: półtorej godziny :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake: :angryy:
Pysia napisał(a):
:cool1: Moje biedne roślinki ze strachu pochowały sie pod ziemie :razz:

Hahahaha :grin: :grin: :grin:

Posted

[quote name='Pysia']Opowieść o łódzkim pogotowiu ( na faktach autentycznych z dnia dzisiejszego....)
Pewnien TZ jadący do Warszawy stanął pod miastem zwanym Łódź aby zaczerpnąć łyk kawy i przekąsić coś dobrego w pobliskim barze przydrożnym. Był ranek nieco mglisty. TZ zastanawiał się czy wypić własną - smakowitą kawusie czy tym razem kupić sikacza a swój maistersztyk pozostawić na potem. Tak zastanawiając się zobaczył przed autem idącego człowieka. Pan wyszedł wcześniej z samochodu obok i jakoś dziwnie szedł . Najpierw równo a potem jakoś tak w zwolnonym tempie :cool3: TZ nie znosi podchmielonych kierowców więc uważnie zaczął się gościowi przyglądać. W pewnym momencie facetowi coś podcięło nogi i padł jak kłoda do tyłu....TZ zdębiał ( ale tylko na ułamek sekundy). Wybiegł z auta i przykucnął przy mężczyźnie. Temu toczyła się piana z ust i miał lekkie drgawki. Jako że połowica TZta opowiada mu o zajęciach z dzieckiem mającym często napady padaczkowe natychmiast przewrócił gościa na bok. W sasiednim samochodzie już ktoś dzwonił na pogotowie.... Facetowi powolutku kończył się atak. Otworzył oczy ale jakby nie wiedział gdzie jest i co się z nim dzieje. TZ zabrał go do baru, posadził na stołku i uspokajał. A łodzkie pogotowie nadal nie przyjeżdżało...... Wezwanie było takie : Mężczyzna stracił nagle przytomność z niewyjaśnionych przyczyn ( tak powiedział ten co wzywał). Było określone dokładnie miejsce, adres i nawet kilometry od Łodzi ;) Ale pogotowie jak to łodzkie - nie przyjechało wczesniej jak dopiero za :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: półtorej godziny :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Morał?
Normalnie jestem przeszczęśliwa ze mieszkam w Sarnowie ;)

Morał jest inny:razz:
TZ nie miał w apteczce pavulonu, to i za skórkę nie dostał :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Pysiu .....jak miło w twojej galerii:evil_lol:
Po czym to wnioskujesz? :evil_lol:

[quote name='tygra']dzień dobry a kiedy następne foteczki będą
Kiedyś będą ;) Może zaraz wrzucę coś specjalnie dla Ciebie ;)

[quote name='Vectra']Pysiu ja ci będe codzien pisać że coraz bardziej uwielbiam Twoje sucze.
Chociaz wiem że nie tylko ja mam w domu szkodniki :evil_lol:
No wiesz :crazyeye: Moje sucze to aniołki :loveu: Zobacz jak cudnie teraz śpią ....:diabloti:

[quote name='malawaszka']hihihihih baby Ci chciały zmienić aranżację działki? :evil_lol:
Nie chciały tylko zmieniają sukcesywnie w takim tempie żebym orła z sokołem od razu nie wywinęła :mad:

[quote name='paula_z']Czesc Pysiu :lol:

:crazyeye: :shake: :angryy:

Hahahaha :grin:
Cześć :multi:
I z czego się śmiejesz? Z moich biednych roślinek ?:mad: One mają zdolności przystosowawcze :diabloti:

[quote name='Agga']Boże a tu co za propozycje?? Pysiu?!
Kurcze sama nie wiem :oops:

[quote name='Maga100']Pysiu, jestem :hand:

Pokojowa Nastawiona Magda :diabloti:
Poczekaj aż będę miała więcej czasu to zostanie zburzony Twój pokój :diabloti:

[quote name='beria']Morał jest inny:razz:
TZ nie miał w apteczce pavulonu, to i za skórkę nie dostał :cool1:
Zawiało mi grozą i ...powagą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wstawię cosik bo mnie wywalą z galeri ;)

Posted

[quote name='Pysia'] No wiesz :crazyeye: Moje sucze to aniołki :loveu: Zobacz jak cudnie teraz śpią ....:diabloti:

:hmmmm: a od kiedy to tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wstawiaj kobieto wstawiaj :multi:

a ja niestety i jutro i pojutrze i do końca tygodnia rano siedzę z Oliwkową :shake: więc nici z wypadu do sklepu, pojechałabym z nią, ale to się awanturnictwem od mopów zaraziło i tylko mi wstydu narobi :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Poczekaj aż będę miała więcej czasu to zostanie zburzony Twój pokój :diabloti:

i kto tu kogo powinien się bac i wzywać mayday przez gg? :diabloti:

Posted

Poczekam bo te dwie by mi nie pozwoliły :mad:

A niech idzie - będzie jednego mniej do michy...

Ja do wody nie idę :shake:

A ja jako rusałka zastanowię się :p

Buahahahaha ...Rusałka :evil_lol:

Ja ich nie znam :diabloti:

Ja tej z tyłu też nie :siara:

Kurcze...Ona mnie woła ...

Muszę się przełamać :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']bhahhaa wariatka :evil_lol:
Sugerujesz że mam się zwrócić o pomoc psychologiczną do Magdy i o medyczną do Hani? :evil_lol:
Ale brzydki facet tu sikał :razz:

A tutaj szedł przystojniaczek :)

Tam to chyba nawet jeden idzie :loveu:

Kurna :mad: To tylko mopka :angryy:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

Rusałka i bezbrzeżna woda....

Cześć Pysiu!
Rusałka nieco zarosła :p Depilator jej sie zepsuł :evil_lol:

[quote name='tygra']jaka ona dostojna i piękna

Zaraz jej skrzydełka wyrosną i zdemoluje mi gorną partie ogrodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
A czy rusałka musi być wydepilowana? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A widziałaś kiedyś rusałke z zarośnietymi plecami :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Sugerujesz że mam się zwrócić o pomoc psychologiczną do Magdy i o medyczną do Hani? :evil_lol:

ja odmawiam terapii, bo zostałam zastraszona przez pacjenta :shake:

Posted

[quote name='Maga100']ja odmawiam terapii, bo zostałam zastraszona przez pacjenta :shake:
Dzisiejszego dnia możesz udzielac mi terapii bo mam dzień dobroci dla wszelakich stworzeń ;) Tych blond też :eviltong:

Posted

Tu był chyba kot :angryy:

Tak - mopikowaty :diabloti:

A mnie prowadzi Szelma na długiej smyczy...

A ja wolna jak ptak ;)

Słuchaj...

Trzymaj sie z tymi mordercami z daleka

Bo Szelma sie boi

Terroryści opanowali pańcia

O kurcze :crazyeye: Znajomy Szaman :multi:

Spokojnie dziewczyny :p Ja też sie ciesze że Was znowu widze ;)