Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='tygra']bardzo fajna fotka Pewnie bo Luneta lewituje w oddali :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 łaaaa Pysia szaleje z fotami :evil_lol: :evil_lol: :multi: niczym Wilk Salyego( nie wiem jak sie pisze:roll: ) z Dr. Quinn:loveu: :evil_lol: pies zdechł:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='evaxon']łaaaa Pysia szaleje z fotami :evil_lol: :evil_lol: :multi: niczym Wilk Salyego( nie wiem jak sie pisze:roll: ) z Dr. Quinn:loveu: :evil_lol: pies zdechł:evil_lol: I zostanie wypchany :diabloti: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A to moja ulubiona fota :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Pysia']A to moja ulubiona fota :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :hmmmm: ciekawe czemu:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 evaxon napisał(a)::hmmmm: ciekawe czemu:evil_lol: :evil_lol: Też się zastanawiam :lying::hmmmm: Quote
e.v.a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Pysia napisał(a):Też się zastanawiam :lying::hmmmm: stawiala bym na to piekne błekitne niebo :loveu: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='evaxon']stawiala bym na to piekne błekitne niebo :loveu: Ach :loveu: Było dokładnie takie :loveu: Quote
Paula Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hehe :D Nadal sie fajnie bawia :cool3::multi: Czesc Pysiu :lol: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='paula_z'] Hehe :D Nadal sie fajnie bawia :cool3::multi: Czesc Pysiu :lol: To albo był skok albo rzut szelkami w góre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć pAULA :loveu: Quote
malawaszka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 prawgnę zwrócić uwagę na plan drugi czyli Pysiowego TZta uprawiającego jazdę na piętach za psim zaprzęgiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Pysia'] Nie wiem :shake::shake: Bo Weszka nie chce mi pomóc w sprzątaniu :placz::placz::placz: zerwij z nią :shake: :shake: [quote name='Pysia']A to moja ulubiona fota :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ON i jego dwie Horpyny Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Pysia']Ach :loveu: Było dokładnie takie :loveu: Pysiu, kochanie - artyzm tej foty powalił mnie na kolana :loveu: :loveu: :loveu: Całuj ode mnie obydwie Horpyny . :p Quote
Vectra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A gdzie foty akwariuma :mad: :mad: :mad: :eviltong: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Bry wieczór Pysiu :) Dobry wieczór Izuniu i reszto :loveu: [quote name='malawaszka'] prawgnę zwrócić uwagę na plan drugi czyli Pysiowego TZta uprawiającego jazdę na piętach za psim zaprzęgiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To próba sił :diabloti: [quote name='Maga100']zerwij z nią :shake: :shake: ON i jego dwie Horpyny Zerwę jak tak dalej pójdzie :angryy::evil_lol: Chyba Harpie :evil_lol: [quote name='tygra']zdjęcie z serii matrix Troszkę ząbki na szelkach matrixowi pomogły ;) [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, kochanie - artyzm tej foty powalił mnie na kolana :loveu: :loveu: :loveu: Całuj ode mnie obydwie Horpyny . :p Bardzo mnie cieszy możliwość powalenia Cię na kolana :diabloti: Pozdrowione i podziękowały ;) [quote name='Vectra']A gdzie foty akwariuma :mad: :mad: :mad: :eviltong: W imitacji aparatu :eviltong: Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :razz:nie chce mi sie czyta ć , foty widziałam , komenty też , ale co to za akwarium:razz: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie chce mi sie czyta ć , foty widziałam , komenty też , ale co to za akwarium:razz: Najczęściej Alu akwaria są z rybkami...:eviltong: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Pysia']Chyba Harpie :evil_lol: Horpyny! :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A niech Ci będzie ze Horpyny :evil_lol: Z Tobą trzeba się zgadzać jak z każdym agresorem ;) Byliśmy na spacerku z Weszką i psiakami :multi: Pogoda taka że wciąż przecieram oczy ze ździwienia :lying: Wszak to koniec listopada :crazyeye: Słoneczko, ciepełko i brak wiatru :multi: Dziewczyny pływały a reszka biegała albo burczała ( Boluś :evil_lol:) :loveu: Było fajnie chociaż nie obyło się bez ataków paniki :evil_lol: TZ zostawił kluczyki od drugiego auta w pasikoniku a Weszka myślała ze swoje zgubiła :evil_lol: Nawet nie wiecie co ja z nimi mam :diabloti: Quote
Paula Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Czesc Pysiu :loveu: Spacerek byl, super :multi: To teraz czekam na foty z opisami :razz: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Pysiu!:multi: Witaj Ewciu :multi::multi: Wpadłam na chwilke bo się uspołeczniamy na dworze z sąsiadami ;) a TZ szuka prądu w latarni :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts