Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :cool3:szkoda ze tak daleko mieszkacie bo bym z Wami na ten psacer pojechała ...TZ jutro do pracy musi:placz: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:szkoda ze tak daleko mieszkacie bo bym z Wami na ten psacer pojechała ...TZ jutro do pracy musi:placz: Alu ;) Nic trudnego zrobić prawko :eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Alu ;) Nic trudnego zrobić prawko :eviltong::evil_lol: haha teraz to cFaniara :evil_lol: zrób już to prawko zrób i będziemy się wozić pasikonikiem :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']haha teraz to cFaniara :evil_lol: zrób już to prawko zrób i będziemy się wozić pasikonikiem :loveu::multi::multi::multi:i przyjedziecie po mnie;) Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:i przyjedziecie po mnie;) I pojedziemy na bezludzie ...Tylko kiedy to będzie :roll::evil_lol: Teraz wgram foty i pozmniejszam a potem idę spać ;) No moze kilka jeszcze wstawie :eviltong: Quote
da-NUTKA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dobranoc. Idź spać, zmoroszelmowa pani, bo kto rano wyprowadzi na spacer dwie koparki, jeże i pająki ? Danka Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kilka fotek na dobranoc :) Dostałam dzisiaj takie fotki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: To syn Zmorki- Askarys i jego kolega - Absurd :loveu: Absurd Askarys i pod ogonem - Absurd ;) I znowu Askarysek :loveu: Quote
Sabina1 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Skąd się wzięło imię, dla pieknego zresztą piesia ? Co to jest Askarys? Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :razz:Pysiu jakiego masz dużego wnusia:loveu: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Skąd się wzięło imię, dla pieknego zresztą piesia ? Co to jest Askarys? To jego domowe imie :) Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu jakiego masz dużego wnusia:loveu: Jest ogromny :crazyeye: Większy od Szelmy a Szelma jest wieeelka....:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kilka fotek dziewczynek i zmykam spać :) Szelmusia szukająca Wejść nie wejść? Jednak przyszłam Pobuszuję w Karola bałaganie ;) Kiedy on tu posprząta? :mad: Śmieci też pełen kosz :diabloti: Brak mi do niego słów :mad: Quote
Sabina1 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Pysia'] Pysiu, masz złote poręcze :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Pysiu, masz złote poręcze :multi: :multi: :multi: Ano mam :evil_lol: Co prawda już troszkę mniej złote niż jak kupiliśmy dom ale dalej france się błyszczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Sabina1']Pysiu, masz złote poręcze :multi: :multi: :multi: ........ i różowe schody ;) Quote
Sabina1 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja się tak zwykle arogancko nie wpatruję w czyjeś wnętrza :lol: , ale tu mi sie rzuciły w oczy, bo bardzo ładne. Taki złoty słupek mogłabyś mi zapisać ? Z wrażenia zapomniałam pokrewieństwa, ale maga zapisuje złote klamki, to Ty bys tez coś mogła ze złota :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Teraz przyszłam tutaj popatrzeć Może tu odpoczne? Co on znowu tam majstruje? Muszę go pilnować bo zawsze coś psuje ;) Zmora tu przyszła :angryy: Popilnuję barku aby nic nie znikło :diabloti: A Ty hrabio od siedmiu boleści czegoś chciał ? Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='aga1215']........ i różowe schody ;) Aż pobiegłam zobaczyć bo myślałam że coś przeoczyłam :evil_lol: Jednakże okazało się że nie mam się z czego cieszyć :placz: Schody tzn kafelki są łososiowo-niebiesko-białe :placz::placz::diabloti: [quote name='Sabina1']Ja się tak zwykle arogancko nie wpatruję w czyjeś wnętrza :lol: , ale tu mi sie rzuciły w oczy, bo bardzo ładne. Taki złoty słupek mogłabyś mi zapisać ? Z wrażenia zapomniałam pokrewieństwa, ale maga zapisuje złote klamki, to Ty bys tez coś mogła ze złota :evil_lol: Dobra :diabloti: Masz poręcze jak w banku :diabloti: A pokrewieństwo ja tez już nie pamiętam jakie :oops: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Pysia']Kilka fotek na dobranoc :) Dostałam dzisiaj takie fotki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: To syn Zmorki- Askarys i jego kolega - Absurd :loveu: Absurd Askarys i pod ogonem - Absurd ;) I znowu Askarysek :loveu: jejkuuu jaki on piękny :loveu: :multi: a nie masz fotki jak stoi? :razz: a jaki mu piękny kotek spod ogona wyleciał :evil_lol: :loveu: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a):jejkuuu jaki on piękny :loveu: :multi: a nie masz fotki jak stoi? :razz: a jaki mu piękny kotek spod ogona wyleciał :evil_lol: :loveu: Nie mam :angryy: Dostałam chyba przez kotka ;) Widzę go pierwszy raz i wygląda to cudnie :loveu: Quote
beria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a): a jaki mu piękny kotek spod ogona wyleciał :evil_lol: :loveu: Już wiem skąd się biorą małe kotki :multi: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 fuj! mam nadzieję, że jutro prognoza pogody się nie sprawdzi :placz: brzydko zapowiadają wstręciuchy! dowiedzieli się, że wybieramy się na odstresowujący psacer :angryy: :mad: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 malawaszka napisał(a):fuj! mam nadzieję, że jutro prognoza pogody się nie sprawdzi :placz: brzydko zapowiadają wstręciuchy! dowiedzieli się, że wybieramy się na odstresowujący psacer :angryy: :mad: Nie kracz wrono jedna :mad: Brzydko będzie wieczorem dopiero jak już się odstresujemy ;) Quote
Honey Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Pysia napisał(a):Nie kracz wrono jedna :mad: Brzydko będzie wieczorem dopiero jak już się odstresujemy ;) Pysiu, a dlaczego Ty jeszcze nie spisz? :evil_lol: ja to mam powod- wnuczat pilnuje, a Ty ? :razz: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Honey napisał(a):Pysiu, a dlaczego Ty jeszcze nie spisz? :evil_lol: ja to mam powod- wnuczat pilnuje, a Ty ? :razz: a Pysia pilnuje takiej jednej mlecznej krowy :evil_lol: Pysia to nei ja kraczę tylko właśnie widziałam prognozę :placz: telewizja kłamie :diabloti: Quote
Recommended Posts