Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:szkoda ze tak daleko mieszkacie bo bym z Wami na ten psacer pojechała ...TZ jutro do pracy musi:placz:
Alu ;) Nic trudnego zrobić prawko :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']haha teraz to cFaniara :evil_lol: zrób już to prawko zrób i będziemy się wozić pasikonikiem :loveu::multi::multi::multi:i przyjedziecie po mnie;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:i przyjedziecie po mnie;)
I pojedziemy na bezludzie ...Tylko kiedy to będzie :roll::evil_lol:
Teraz wgram foty i pozmniejszam a potem idę spać ;) No moze kilka jeszcze wstawie :eviltong:

Posted

Kilka fotek na dobranoc :)
Dostałam dzisiaj takie fotki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: To syn Zmorki- Askarys i jego kolega - Absurd :loveu:

Absurd

Askarys i pod ogonem - Absurd ;)

I znowu

Askarysek :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu jakiego masz dużego wnusia:loveu:
Jest ogromny :crazyeye: Większy od Szelmy a Szelma jest wieeelka....:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kilka fotek dziewczynek i zmykam spać :)
Szelmusia szukająca

Wejść nie wejść?

Jednak przyszłam

Pobuszuję w Karola bałaganie ;)

Kiedy on tu posprząta? :mad:

Śmieci też pełen kosz :diabloti:

Brak mi do niego słów :mad:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Pysiu, masz złote poręcze :multi: :multi: :multi:

Ano mam :evil_lol: Co prawda już troszkę mniej złote niż jak kupiliśmy dom ale dalej france się błyszczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja się tak zwykle arogancko nie wpatruję w czyjeś wnętrza :lol: , ale tu mi sie rzuciły w oczy, bo bardzo ładne. Taki złoty słupek mogłabyś mi zapisać ? Z wrażenia zapomniałam pokrewieństwa, ale maga zapisuje złote klamki, to Ty bys tez coś mogła ze złota :evil_lol:

Posted

Teraz przyszłam tutaj popatrzeć

Może tu odpoczne?

Co on znowu tam majstruje?

Muszę go pilnować bo zawsze coś psuje ;)

Zmora tu przyszła :angryy:

Popilnuję barku aby nic nie znikło :diabloti:

A Ty hrabio od siedmiu boleści czegoś chciał ?

Posted

[quote name='aga1215']........ i różowe schody ;)
Aż pobiegłam zobaczyć bo myślałam że coś przeoczyłam :evil_lol: Jednakże okazało się że nie mam się z czego cieszyć :placz: Schody tzn kafelki są łososiowo-niebiesko-białe :placz::placz::diabloti:

[quote name='Sabina1']Ja się tak zwykle arogancko nie wpatruję w czyjeś wnętrza :lol: , ale tu mi sie rzuciły w oczy, bo bardzo ładne. Taki złoty słupek mogłabyś mi zapisać ? Z wrażenia zapomniałam pokrewieństwa, ale maga zapisuje złote klamki, to Ty bys tez coś mogła ze złota :evil_lol:
Dobra :diabloti: Masz poręcze jak w banku :diabloti: A pokrewieństwo ja tez już nie pamiętam jakie :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Kilka fotek na dobranoc :)
Dostałam dzisiaj takie fotki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: To syn Zmorki- Askarys i jego kolega - Absurd :loveu:

Absurd

Askarys i pod ogonem - Absurd ;)

I znowu

Askarysek :loveu:

jejkuuu jaki on piękny :loveu: :multi: a nie masz fotki jak stoi? :razz: a jaki mu piękny kotek spod ogona wyleciał :evil_lol: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejkuuu jaki on piękny :loveu: :multi: a nie masz fotki jak stoi? :razz: a jaki mu piękny kotek spod ogona wyleciał :evil_lol: :loveu:

Nie mam :angryy: Dostałam chyba przez kotka ;) Widzę go pierwszy raz i wygląda to cudnie :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
fuj! mam nadzieję, że jutro prognoza pogody się nie sprawdzi :placz: brzydko zapowiadają wstręciuchy! dowiedzieli się, że wybieramy się na odstresowujący psacer :angryy: :mad:

Nie kracz wrono jedna :mad: Brzydko będzie wieczorem dopiero jak już się odstresujemy ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie kracz wrono jedna :mad: Brzydko będzie wieczorem dopiero jak już się odstresujemy ;)

Pysiu, a dlaczego Ty jeszcze nie spisz? :evil_lol: ja to mam powod- wnuczat pilnuje, a Ty ? :razz:

Posted

Honey napisał(a):
Pysiu, a dlaczego Ty jeszcze nie spisz? :evil_lol: ja to mam powod- wnuczat pilnuje, a Ty ? :razz:

a Pysia pilnuje takiej jednej mlecznej krowy :evil_lol:

Pysia to nei ja kraczę tylko właśnie widziałam prognozę :placz: telewizja kłamie :diabloti: