beria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 malawaszka napisał(a): Pysia to nei ja kraczę tylko właśnie widziałam prognozę :placz: telewizja kłamie :diabloti: Kłamie jak nic :mad: My też się jutro na jakiś ekstremalno-skałkowy spacer wybieramy :cool3: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witajcie dziewczynki :multi: Świeci słoneczko a my jedziemy na spacerek :multi::multi::multi: Biorę krówke mleczną i aparat ;) Szema zostaje bo TZ obraził się na mnie i jechać nie chce a ja pośród tylu psów nie dam rady z dwiema :cool1: Zresztą w aucie Weszki obie by się nie zmieściły.....A mlecznej trzeba mleko wybić z głowy bo nie mam zamiaru jej truć hormonami :mad: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 O rany to Rusałki nad jezioro popędziły :razz: Mus czekać na foty:multi::multi::multi: Quote
Sabina1 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):O rany to Rusałki nad jezioro popędziły :razz: Mus czekać na foty:multi::multi::multi: Dwie urodziwe Świtezianki :lol: Czyone pamiętaja, ze tylko przy blasku księżyca wolno się kapać ? Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cześć Pysiu w słoneczną niedzielę! Quote
LAZY Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to czekam na fotki z pasienia mlecznej krówki:) Quote
PIKA Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='malawaszka']haha teraz to cFaniara :evil_lol: zrób już to prawko zrób i będziemy się wozić pasikonikiem :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:i przyjedziecie po mnie;) I Wy się nie będziecie baly z nia jeździć? :evil_lol: Oooo rózowa podloga :turn-l::turn-l: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='PIKA']I Wy się nie będziecie baly z nia jeździć? :evil_lol: Oooo rózowa podloga :turn-l::turn-l: :evil_lol:siakoś nie ...bo my odwazne dziewczęta jestesmy;) Przyrzekam że podłoga jest szara :pa Pysia to chyba jakieś różowe filtry zakłada;) Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :multi: już po spacerku :loveu: Pysiu dziękuję Wam - świetnie się bawiłam i tego mi było trzeba dzisiaj żeby się nie załamać :loveu: Ala następnym razem musisz koniecznie przyjechać bo brakuje mi do socjalizacji Luny miłego Aścika :loveu: :razz: cudownie nam dopisała pogoda, burki padły jak zabite - sama nie wiem czy bardziej wykończył je spacer czy emocje związane z taką ilością (sztuk 3 :evil_lol: ) dużych psów dookoła :lol: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witajcie dziewczynki :multi: Koniec świata..... Dwie czarne Zmoroszelmy, postrzelona SHaczka, Luneta panikara i burczący Boluś a do tego TZ, rav i Weszka :evil_lol: No i ja ;) Dalsza część opowiadania po przyjściu do domu bo lecę w gości ;) Quote
tygra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie dziewczynki :multi: Koniec świata..... Dwie czarne Zmoroszelmy, postrzelona SHaczka, Luneta panikara i burczący Boluś a do tego TZ, rav i Weszka :evil_lol: No i ja ;) Dalsza część opowiadania po przyjściu do domu bo lecę w gości ;) :crazyeye: to było wesoło.... czekam na cd... Quote
Paula Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Czesc Pysiu :lol: A kiedy beda fotki ze spacerku? :cool3: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie dziewczynki :multi: Koniec świata..... Dwie czarne Zmoroszelmy, postrzelona SHaczka, Luneta panikara i burczący Boluś a do tego TZ, rav i Weszka :evil_lol: No i ja ;) Dalsza część opowiadania po przyjściu do domu bo lecę w gości ;) Pysiu no wracaj już z tych klachów:razz: i głosuj na Uciechów na Krakwecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder zapewne jesteś tam zalogowana Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu no wracaj już z tych klachów:razz: i głosuj na Uciechów na Krakwecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder zapewne jesteś tam zalogowana Zagłosowałam jako gość.... Foteczki wstawię po kolacji bom głodna ;) Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Była sobie niedziela... I niedzielni spacerowicze ;) Niektórzy maszerowali boczkiem :diabloti: Inni środkiem - bo co ;) Inni znowu pełna kultura ;) Tylko krawata było brak :evil_lol: Pewna dama oglądała się baardzo za facetami :evil_lol: A faceci jak to faceci...podziwiali widoki... Niektórym wydawało się że ciągną sanie :p I dziwiły się że Boluś nie ciągnie ;) A taki mocarz :diabloti: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zobacz Boluś Zmorka tonie ;) A niech tonie... Ci faceci ;) Temu opcja chodzenia jeszcze się nie włączyła :evil_lol: Nadal ma jeżdzenia:evil_lol::evil_lol: Cztery nogi ;) A właściwie 6 ;) Pokaz mega histerii :crazyeye: Dumna blada z papierosem za plecami :diabloti: Rusałka :evil_lol: Z mokrymi nogami ;) Święta trójca :eviltong: Spisek Quote
*Ania...Niuf* Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witajcie:) Masz śliczne niufki Pysiu,zanim tu napisalam ogladalam wszystkie zdjecia jakie tu wstawilas i jestem pod wrazeniem;) naprawde sliczne pieski pozdrawiam Anka Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='*Ania...Niuf*']Witajcie:) Masz śliczne niufki Pysiu,zanim tu napisalam ogladalam wszystkie zdjecia jakie tu wstawilas i jestem pod wrazeniem;) naprawde sliczne pieski pozdrawiam Anka Witaj Aniu :) Ja je kocham więc dla mnie są najpiękniejsze :loveu: Tej się pomyliło :evil_lol: Z ciągnącej zmieniła się w tropiącą :diabloti: Ktoś nas z tyłu szpiegował :mad: Przygotowujemy się do startu.... I........START !!:evil_lol: Chyba to my mieliśmy ruszyć :razz: A ja sobie chodzę z uśmiechem po świecie - jak każdy wariat :eviltong: Nieskończenie szczęśliwa :diabloti: A Ci to myślą nad sensem życia ;) Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Typowo dla psa z krainy śniegu nasikam Zmorce pod nos :diabloti: Co za brak wychowania:mad: Nie rozumiem o co jej chodzi :oops: Zmorka wyjaśnij mi ! No powiedz co z tym wychowaniem? A to za mały grzdyl :crazyeye: Nic ciekawego:roll: Nie martw się Szelmuś - mnie tez nogi już bolą ... Wreszcie mi wytłumaczyła :oops: Muszę się blisko niej trzymać to czegoś się nauczę ;) Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Szczęśkiwy pies to mokry pies ;) Dwa szczęśliwe psy ;) Nieszczęśliwy ( bo suchy) TZ i szczęśliwa Szelmusia ;) Przed nami caaaaaaaaały swiat :multi: A ja? A ja? Dlaczego blondynka ma dwa czarne psy? Dla równoważni :evil_lol: Co niektórym wystarczy jedno mądre ;) Ale nie myślcie ze mi o to chodziło ;):diabloti: Tankowanie paliwa przez mleczną krowe... Na dzisiaj koniec :) Idę spać...Ten dzień był bardzo wyczerpujący i nie przez spacer....Buziaki Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='malawaszka']:multi: już po spacerku :loveu: Pysiu dziękuję Wam - świetnie się bawiłam i tego mi było trzeba dzisiaj żeby się nie załamać :loveu: Ala następnym razem musisz koniecznie przyjechać bo brakuje mi do socjalizacji Luny miłego Aścika :loveu: :razz: cudownie nam dopisała pogoda, burki padły jak zabite - sama nie wiem czy bardziej wykończył je spacer czy emocje związane z taką ilością (sztuk 3 :evil_lol: ) dużych psów dookoła :lol::multi::multi::multi:koniecznie;) [quote name='Pysia']Zagłosowałam jako gość.... Foteczki wstawię po kolacji bom głodna ;)kurka a ja nie wiem czy głos jako gość jest liczony bo wiem ze trzeba się logować:razz: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:koniecznie;) kurka a ja nie wiem czy głos jako gość jest liczony bo wiem ze trzeba się logować:razz: Hym...:razz: Wstawiłam Alu chyba ze 40 fot i fajnie że zostały zauważone :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts