Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']kurde one naprawdę były wypchane - cały czas siedziały takie :hmmmm: sztywne :evil_lol:

no czytałam, tylko od początku mi nie pasowało, dlaczego TY dla równowagi masz aż DWIE czarnule - starczyłby mały czarny ratler :evil_lol:

aale nakłamała :evil_lol: widzicie te fruwające włosy??? :evil_lol: to początek fazy lotu do wody :evil_lol:
Takie złowieszcze :diabloti::evil_lol:
Kurcze to znaczy ze moja blond - głupota jednak malutka :crazyeye: To po licho ja wydaję majątek na dwie wielkie równowagi :crazyeye::evil_lol:
Pewnie :eviltong: Wefrunęłam do wody Szelmie na ratunek :cool1:
Szelmusia obcieka

A to piękny widok dla oka :loveu:

Zmoroszelmy w swoim zywiole :multi:

Kierunek zmieniamy

Dalej do Pysi :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:dlaczego topisz Zmoroszelmy

Bo to tańsze i prostsze niż wypchanie :diabloti:

[quote name='Vectra']Pysia futra przed zimą prała :D
A wiesz że tam woda czyściutka? Teraz się futra świecą jak psu....:evil_lol:

[quote name='tygra']cudnie patrzeć na Wodołazy które sa w swoim żywiole

Kopiąc dołki tez są w swoim żywiole i jakoś mi się na to cudnie nie patrzy :mad:

[quote name='Iza i Avanti']Pysiu! Dziewczyny jak zawsze mnie rozbroiły :) :)
Mnie rozbrajają codziennie jak tylko przygotowuję wszystko do wypchania:diabloti:

[quote name='evaxon']czesc :multi: :multi: :multi:
Pysia czemu nie plywalas z dziewczynami :evil_lol: :evil_lol: ?
Bo futro zostawiłam w domu :placz: Zresztą kąpałam się rano a częste myscie skraca życie :diabloti:

Posted

a ja myślałąm że ich żywiołem jest woda, nie wyglądają na krzyżówki z jamnikiem :) - więc skąd to zamiłowanie. A może jak kogoś wyjmą z wody to potem zakopują?

Posted

tygra napisał(a):
a ja myślałąm że ich żywiołem jest woda, nie wyglądają na krzyżówki z jamnikiem :) - więc skąd to zamiłowanie. A może jak kogoś wyjmą z wody to potem zakopują?

Na wszelki wypadek zeby nie była odpowiedzią na to pytanie postanowiłam z nimi nie pływać :evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):

Jezu :crazyeye: Tygra :crazyeye: TY MASZ RóżOWY BANEREK :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jezu :crazyeye: Tygra :crazyeye: TY MASZ RóżOWY BANEREK :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong: nie nabijaj się, brak mi wiosny

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O , Edyta , :loveu: jakie masz piękne zdjęcie ... Naprawdę !

Tak :evil_lol: Bo twarzy nie widać :evil_lol:
A zauważyłaś ze mój ciemno niebieski sweter ma odcień różowy :crazyeye: I woda :crazyeye: Mój aparat sfiksował :mad:

[quote name='tygra']:eviltong: nie nabijaj się, brak mi wiosny
Wiosna całe zycie kojarzyła mi się z zielenią i zapachem ziemi :roll: Nigdy nie z różowym....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Bylam tu, widzialam wszytkie fotki spacerowe z fajnymi opisami :multi: Ide spac, dobranoc :hand:
Cieszy mnie to :eviltong: Wstałaś już ;)

[quote name='aga1215']Witaj Pysia! Co tam takiego białego w wodzie koło Zmorki???
Dobranoc
Fontanny wody bo się łapcie poplątały :evil_lol: i nie koło Zmorki tylko Szelmy ;)

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Pysiu! Dzień dobry włochate dziewczynki!
Witaj Izuniu :multi:

Posted

[quote name='tygra']Pysia czepiasz się ten róż w tle to kwiatki tylko nie widać
Wiesz że ja mam różofobie :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiu :multi::multi::multi:
Cześć Alu :multi::multi::multi: Wykończyłaś już wszystkie dzieciaki dzisiaj? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Dzis wstalam o 7 rano :eviltong:
Niemożebne :eviltong:

[quote name='LAZY']Heloł pływaki!
Heloł ;)
Zaraz powstawiam następną porcje spacerowych fotek ;)

Posted

[quote name='Vectra']Pysiu nie lubisz już różowego ? :diabloti::diabloti::diabloti:
Uwielbiam....
Chodź ze mną do wody

Jak nie to sama wskoczę :diabloti:

Krokodyle są wśród nas

Trochę kolor mają odpowiedni do śląska ;)

Ale ślad na wodzie ten sam ;)

Tylko potem muszą się suszyć bo ze względu na klimat są ofutrzone:p

Ciężko takiemu krokodylowi na brzeg wyjść :evil_lol:

Potem co niektórzy teź się muszą suszyć :mad:

Nawet powstaje mgła ;)

I wędrować dalej mozna