Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='malawaszka']kurde one naprawdę były wypchane - cały czas siedziały takie :hmmmm: sztywne :evil_lol: no czytałam, tylko od początku mi nie pasowało, dlaczego TY dla równowagi masz aż DWIE czarnule - starczyłby mały czarny ratler :evil_lol: aale nakłamała :evil_lol: widzicie te fruwające włosy??? :evil_lol: to początek fazy lotu do wody :evil_lol: Takie złowieszcze :diabloti::evil_lol: Kurcze to znaczy ze moja blond - głupota jednak malutka :crazyeye: To po licho ja wydaję majątek na dwie wielkie równowagi :crazyeye::evil_lol: Pewnie :eviltong: Wefrunęłam do wody Szelmie na ratunek :cool1: Szelmusia obcieka A to piękny widok dla oka :loveu: Zmoroszelmy w swoim zywiole :multi: Kierunek zmieniamy Dalej do Pysi :) Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Czarny krokodyl :) Zbliżał się do mnie... Nastrój grozy rósł... A potem.... Było już po ptokach :p Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 cudnie patrzeć na Wodołazy które sa w swoim żywiole Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pysiu! Dziewczyny jak zawsze mnie rozbroiły :) :) Quote
e.v.a Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 czesc :multi: :multi: :multi: Pysia czemu nie plywalas z dziewczynami :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:dlaczego topisz Zmoroszelmy Bo to tańsze i prostsze niż wypchanie :diabloti: [quote name='Vectra']Pysia futra przed zimą prała :D A wiesz że tam woda czyściutka? Teraz się futra świecą jak psu....:evil_lol: [quote name='tygra']cudnie patrzeć na Wodołazy które sa w swoim żywiole Kopiąc dołki tez są w swoim żywiole i jakoś mi się na to cudnie nie patrzy :mad: [quote name='Iza i Avanti']Pysiu! Dziewczyny jak zawsze mnie rozbroiły :) :) Mnie rozbrajają codziennie jak tylko przygotowuję wszystko do wypchania:diabloti: [quote name='evaxon']czesc :multi: :multi: :multi: Pysia czemu nie plywalas z dziewczynami :evil_lol: :evil_lol: ? Bo futro zostawiłam w domu :placz: Zresztą kąpałam się rano a częste myscie skraca życie :diabloti: Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a ja myślałąm że ich żywiołem jest woda, nie wyglądają na krzyżówki z jamnikiem :) - więc skąd to zamiłowanie. A może jak kogoś wyjmą z wody to potem zakopują? Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 tygra napisał(a):a ja myślałąm że ich żywiołem jest woda, nie wyglądają na krzyżówki z jamnikiem :) - więc skąd to zamiłowanie. A może jak kogoś wyjmą z wody to potem zakopują? Na wszelki wypadek zeby nie była odpowiedzią na to pytanie postanowiłam z nimi nie pływać :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 tygra napisał(a):a ja myślałąm że ich żywiołem jest woda, nie wyglądają na krzyżówki z jamnikiem :) - więc skąd to zamiłowanie. A może jak kogoś wyjmą z wody to potem zakopują? Jezu :crazyeye: Tygra :crazyeye: TY MASZ RóżOWY BANEREK :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 O , Edyta , :loveu: jakie masz piękne zdjęcie ... Naprawdę ! Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pysia napisał(a):Jezu :crazyeye: Tygra :crazyeye: TY MASZ RóżOWY BANEREK :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: nie nabijaj się, brak mi wiosny Quote
Paula Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Bylam tu, widzialam wszytkie fotki spacerowe z fajnymi opisami :multi: Ide spac, dobranoc :hand: Quote
aga1215 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Pysia'] Witaj Pysia! Co tam takiego białego w wodzie koło Zmorki??? Dobranoc Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dzień dobry Pysiu! Dzień dobry włochate dziewczynki! Quote
Pysia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O , Edyta , :loveu: jakie masz piękne zdjęcie ... Naprawdę ! Tak :evil_lol: Bo twarzy nie widać :evil_lol: A zauważyłaś ze mój ciemno niebieski sweter ma odcień różowy :crazyeye: I woda :crazyeye: Mój aparat sfiksował :mad: [quote name='tygra']:eviltong: nie nabijaj się, brak mi wiosny Wiosna całe zycie kojarzyła mi się z zielenią i zapachem ziemi :roll: Nigdy nie z różowym....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Bylam tu, widzialam wszytkie fotki spacerowe z fajnymi opisami :multi: Ide spac, dobranoc :hand: Cieszy mnie to :eviltong: Wstałaś już ;) [quote name='aga1215']Witaj Pysia! Co tam takiego białego w wodzie koło Zmorki??? Dobranoc Fontanny wody bo się łapcie poplątały :evil_lol: i nie koło Zmorki tylko Szelmy ;) [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Pysiu! Dzień dobry włochate dziewczynki! Witaj Izuniu :multi: Quote
tygra Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pysia czepiasz się ten róż w tle to kwiatki tylko nie widać Quote
Paula Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pysia napisał(a):Cieszy mnie to :eviltong: Wstałaś już ;) Dzis wstalam o 7 rano :eviltong: Quote
Pysia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='tygra']Pysia czepiasz się ten róż w tle to kwiatki tylko nie widać Wiesz że ja mam różofobie :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiu :multi::multi::multi: Cześć Alu :multi::multi::multi: Wykończyłaś już wszystkie dzieciaki dzisiaj? :evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Dzis wstalam o 7 rano :eviltong: Niemożebne :eviltong: [quote name='LAZY']Heloł pływaki! Heloł ;) Zaraz powstawiam następną porcje spacerowych fotek ;) Quote
Vectra Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pysiu nie lubisz już różowego ? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Vectra']Pysiu nie lubisz już różowego ? :diabloti::diabloti::diabloti: Uwielbiam.... Chodź ze mną do wody Jak nie to sama wskoczę :diabloti: Krokodyle są wśród nas Trochę kolor mają odpowiedni do śląska ;) Ale ślad na wodzie ten sam ;) Tylko potem muszą się suszyć bo ze względu na klimat są ofutrzone:p Ciężko takiemu krokodylowi na brzeg wyjść :evil_lol: Potem co niektórzy teź się muszą suszyć :mad: Nawet powstaje mgła ;) I wędrować dalej mozna Quote
Pysia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Nie mogę się powstrzymać... Jak mogliście nie zauważyć takiej foty ? :placz: Wstawiłam ją dawno już :placz::placz: Quote
Recommended Posts