Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Hym...:razz: Wstawiłam Alu chyba ze 40 fot i fajnie że zostały zauważone :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie miałam pisać na temat spacerku ,ale mnie uprzedziłaś :psuper spacerek i mniezmniernie;)żałuję ze mam do was troszkę daleko:placz:

Posted

[quote name='paula_z']Super fotorelacja ze spacerku :multi:
Jutro dalsza część ;) Mam ich...283 foty ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie miałam pisać na temat spacerku ,ale mnie uprzedziłaś :psuper spacerek i mniezmniernie;)żałuję ze mam do was troszkę daleko:placz:
Patrz jaka jestem nagła :eviltong:
A dla chcącego odległość nieważna :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Jutro dalsza część ;) Mam ich...283 foty ;)

Dobrze, że Ci sie karta skończyła bo mielibyśmy jeszcze przynajmniej drugie tyle :eviltong:

Posted

[quote name='Ravk']Dobrze, że Ci sie karta skończyła bo mielibyśmy jeszcze przynajmniej drugie tyle :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowskie podsumowanie:evil_lol:

Pysiu taka sama droga ;)

Posted

[quote name='Ravk']Dobrze, że Ci sie karta skończyła bo mielibyśmy jeszcze przynajmniej drugie tyle :eviltong:

Gosia zapraszamy następnym razem :razz: socjalizacja z innymi sznaucerami też nam się przyda :evil_lol:

Dumna blada z papierosem za plecami :diabloti:

:crazyeye: kto??!! przecież mówiłam, że muszę się podrapać po plecach :evil_lol:

Posted

No i stalo sie...moja mala 9 miesieczna "dziewczynka" staje sie "kobieta":shock: dzisiaj dostala swoja pierwsza cieczke:lol:,niedawno byla taka malutka, a teraz...jak one szybko rosna.Diana (prawie)wyglada jak "duzy" niuf ale w sumie to jeszcze szczeniaczek:loveu:
P.S.Pozdrawiam Anka

Posted

Pysia napisał(a):

Dzisiaj mam jazdy....:diabloti:

grozisz nam ??:crazyeye: :errrr:
maltretuj właścicieli Twoich wnuków o fotki...Askarys taki śliczny,szkoda,że tak mało widac,pamiętam jak sie rodziły :cry: ehhh jak ten czas zap... :mdleje:

Posted

Wcale nie mam ochoy jeździć :razz:
Czas leci a ja teraz rozumiem hodowce Zmorki która prosiła o foty a ja jej nie wysyłałam :oops:
Mój nowy instruktor dzisiaj jest bezpieczny bo nie mam humoru wcale. Nie wykończę go chyba że moją kurzą ślepotą :diabloti:
A Szelma nie ucieka :) Szelma tylko zjada psy pozwalające sobie na za wiele :diabloti: I kocha ludzi tak bardzo ze biegnie przywitać się do kazdego przechodnia a ja potem zbieram zwłoki umarłych na zawał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dalsza część wczorajszego spacerku ;)
Zmorka ...To Ty jesz trawe :crazyeye:

Zmawiają się przeciwko mnie:mad:

Jezeli tak dobrze od trawy wyglądasz to ja chyba tez spróbuję

Ja ich nie znam :razz: Naprawde ...

Pysia myśli ze mnie utrzyma :evil_lol:

A ja biegam obok sznurka :p

A ja taka skromna jestem...

Prowadzają mnie jak barana :cool1:

Widzicie jaka jestem yntelygentna? :p

Dwa blondyny :diabloti: Równowagi za nic :evil_lol: Potrzebują na spacerach ochrony :diabloti:

Posted

Ciekawe kto kogo ustawia do fotki...

On ją czy ona jego? :evil_lol:

A to: Zmora, Zmorka i Szelma :diabloti: Tfu - znaczy Pysia, Zmorka i Szelma ;)
One sobie tak chodzą po wsi i ludzi straszą :diabloti:

Chwilowo są to ochroniarki blondyna i blondynki ze zdjęć wyzej :evil_lol:

Idziemy w siną dal

Się jakaś blondyna osiwiała podczepiła :mad:

Chodźcie Zmoroszelmy ;) Jedna w towarzystwie w zupełności wystarczy :evil_lol:

Było słonecznie ale jakoś tak mglisto

A na wodzie stały wypchane ptaki ;)

I Ravk bardzo chciał się z nimi wykąpać

Zmorka postanowiła mu pomóc :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Dwa blondyny :diabloti: Równowagi za nic :evil_lol: Potrzebują na spacerach ochrony :diabloti:

:evil_lol: troche nie kumam o co chodzi z tą równowagą ale co tam :evil_lol:
Jakbyś czytała moje komentarze fot dokładnie tobyś wiedziała żem blondi a dla równowagi mam dwie szatynki ( aż tak wiele trzeba było :evil_lol: ) a u Ravka.....hihihihi:evil_lol: I nie dlatego że nie trzeba :evil_lol: Poprostu dla niego jest za późno :diabloti:
On mnie zabije :roll:

Posted

Luka mimo woli uratowała Ravka :placz:

Teraz Pysia ma ochotę popływać :diabloti:

Na szczęście Szelma woli trzymać się blisko niej ;)

Troszkę pomyliły się łapcie ratownikowi :evil_lol:

I Zmorka musiała pomóc Szelmie...

Szelma na brzegu :p Uf ;)

Posted

Jak to bywa w zyciu topielca należy wrzucić do wody aby nauczył się pływać ;)

I udało się :multi:

Zmorka mogła odejść spokojna o Szelme :multi:

I popływać bezstresowo :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']
A na wodzie stały wypchane ptaki ;)

kurde one naprawdę były wypchane - cały czas siedziały takie :hmmmm: sztywne :evil_lol:

[quote name='Pysia']Jakbyś czytała moje komentarze fot dokładnie tobyś wiedziała żem blondi a dla równowagi mam dwie szatynki ( aż tak wiele trzeba było :evil_lol: ) a u Ravka.....hihihihi:evil_lol: I nie dlatego że nie trzeba :evil_lol: Poprostu dla niego jest za późno :diabloti:
On mnie zabije :roll:

no czytałam, tylko od początku mi nie pasowało, dlaczego TY dla równowagi masz aż DWIE czarnule - starczyłby mały czarny ratler :evil_lol:

[quote name='Pysia']

aale nakłamała :evil_lol: widzicie te fruwające włosy??? :evil_lol: to początek fazy lotu do wody :evil_lol: