Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Pysia']Hym...:razz: Wstawiłam Alu chyba ze 40 fot i fajnie że zostały zauważone :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie miałam pisać na temat spacerku ,ale mnie uprzedziłaś :psuper spacerek i mniezmniernie;)żałuję ze mam do was troszkę daleko:placz: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='paula_z']Super fotorelacja ze spacerku :multi: Jutro dalsza część ;) Mam ich...283 foty ;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie miałam pisać na temat spacerku ,ale mnie uprzedziłaś :psuper spacerek i mniezmniernie;)żałuję ze mam do was troszkę daleko:placz: Patrz jaka jestem nagła :eviltong: A dla chcącego odległość nieważna :diabloti: Quote
Ravk Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Pysia napisał(a):Jutro dalsza część ;) Mam ich...283 foty ;) Dobrze, że Ci sie karta skończyła bo mielibyśmy jeszcze przynajmniej drugie tyle :eviltong: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Ravk']Dobrze, że Ci sie karta skończyła bo mielibyśmy jeszcze przynajmniej drugie tyle :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowskie podsumowanie:evil_lol: Pysiu taka sama droga ;) Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ravk napisał(a):Dobrze, że Ci sie karta skończyła bo mielibyśmy jeszcze przynajmniej drugie tyle :eviltong: :evil_lol: chyba spaceru:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Ravk']Dobrze, że Ci sie karta skończyła bo mielibyśmy jeszcze przynajmniej drugie tyle :eviltong: Gosia zapraszamy następnym razem :razz: socjalizacja z innymi sznaucerami też nam się przyda :evil_lol: Dumna blada z papierosem za plecami :diabloti: :crazyeye: kto??!! przecież mówiłam, że muszę się podrapać po plecach :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ale wam zazdroszczę tej pogody :placz: w Warszawie taka ohyda :placz: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Maga100']ale wam zazdroszczę tej pogody :placz: w Warszawie taka ohyda :placz: kochana ktoś musi mieć ohydę żeby piękna mógł mieć ktoś :evil_lol: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cód, miód, malinki i orzeszki!!!! Cześć Pysiu! Quote
*Ania...Niuf* Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No i stalo sie...moja mala 9 miesieczna "dziewczynka" staje sie "kobieta":shock: dzisiaj dostala swoja pierwsza cieczke:lol:,niedawno byla taka malutka, a teraz...jak one szybko rosna.Diana (prawie)wyglada jak "duzy" niuf ale w sumie to jeszcze szczeniaczek:loveu: P.S.Pozdrawiam Anka Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witajcie :multi: Dzisiaj mam jazdy....:diabloti: Quote
anushka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pysia napisał(a): Dzisiaj mam jazdy....:diabloti: grozisz nam ??:crazyeye: :errrr: maltretuj właścicieli Twoich wnuków o fotki...Askarys taki śliczny,szkoda,że tak mało widac,pamiętam jak sie rodziły :cry: ehhh jak ten czas zap... :mdleje: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 uff dobrze żem bez fury dzisiaj - nie będę musiała nigdzie jechać :evil_lol: Quote
anushka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a czemu ja nie mam tego czerwono-żółtego co wy ???:cool3: tak abstra****ąc od teMATU???:-o Quote
Magda Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 czesc Pysiu! Fajny spacerek...:loveu: Szelma jeszcze ucieka? Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Wcale nie mam ochoy jeździć :razz: Czas leci a ja teraz rozumiem hodowce Zmorki która prosiła o foty a ja jej nie wysyłałam :oops: Mój nowy instruktor dzisiaj jest bezpieczny bo nie mam humoru wcale. Nie wykończę go chyba że moją kurzą ślepotą :diabloti: A Szelma nie ucieka :) Szelma tylko zjada psy pozwalające sobie na za wiele :diabloti: I kocha ludzi tak bardzo ze biegnie przywitać się do kazdego przechodnia a ja potem zbieram zwłoki umarłych na zawał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dalsza część wczorajszego spacerku ;) Zmorka ...To Ty jesz trawe :crazyeye: Zmawiają się przeciwko mnie:mad: Jezeli tak dobrze od trawy wyglądasz to ja chyba tez spróbuję Ja ich nie znam :razz: Naprawde ... Pysia myśli ze mnie utrzyma :evil_lol: A ja biegam obok sznurka :p A ja taka skromna jestem... Prowadzają mnie jak barana :cool1: Widzicie jaka jestem yntelygentna? :p Dwa blondyny :diabloti: Równowagi za nic :evil_lol: Potrzebują na spacerach ochrony :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dwa blondyny :diabloti: Równowagi za nic :evil_lol: Potrzebują na spacerach ochrony :diabloti: :evil_lol: troche nie kumam o co chodzi z tą równowagą ale co tam :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ciekawe kto kogo ustawia do fotki... On ją czy ona jego? :evil_lol: A to: Zmora, Zmorka i Szelma :diabloti: Tfu - znaczy Pysia, Zmorka i Szelma ;) One sobie tak chodzą po wsi i ludzi straszą :diabloti: Chwilowo są to ochroniarki blondyna i blondynki ze zdjęć wyzej :evil_lol: Idziemy w siną dal Się jakaś blondyna osiwiała podczepiła :mad: Chodźcie Zmoroszelmy ;) Jedna w towarzystwie w zupełności wystarczy :evil_lol: Było słonecznie ale jakoś tak mglisto A na wodzie stały wypchane ptaki ;) I Ravk bardzo chciał się z nimi wykąpać Zmorka postanowiła mu pomóc :diabloti: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='malawaszka']Dwa blondyny :diabloti: Równowagi za nic :evil_lol: Potrzebują na spacerach ochrony :diabloti: :evil_lol: troche nie kumam o co chodzi z tą równowagą ale co tam :evil_lol: Jakbyś czytała moje komentarze fot dokładnie tobyś wiedziała żem blondi a dla równowagi mam dwie szatynki ( aż tak wiele trzeba było :evil_lol: ) a u Ravka.....hihihihi:evil_lol: I nie dlatego że nie trzeba :evil_lol: Poprostu dla niego jest za późno :diabloti: On mnie zabije :roll: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Luka mimo woli uratowała Ravka :placz: Teraz Pysia ma ochotę popływać :diabloti: Na szczęście Szelma woli trzymać się blisko niej ;) Troszkę pomyliły się łapcie ratownikowi :evil_lol: I Zmorka musiała pomóc Szelmie... Szelma na brzegu :p Uf ;) Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jak to bywa w zyciu topielca należy wrzucić do wody aby nauczył się pływać ;) I udało się :multi: Zmorka mogła odejść spokojna o Szelme :multi: I popływać bezstresowo :loveu: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Pysia'] A na wodzie stały wypchane ptaki ;) kurde one naprawdę były wypchane - cały czas siedziały takie :hmmmm: sztywne :evil_lol: [quote name='Pysia']Jakbyś czytała moje komentarze fot dokładnie tobyś wiedziała żem blondi a dla równowagi mam dwie szatynki ( aż tak wiele trzeba było :evil_lol: ) a u Ravka.....hihihihi:evil_lol: I nie dlatego że nie trzeba :evil_lol: Poprostu dla niego jest za późno :diabloti: On mnie zabije :roll: no czytałam, tylko od początku mi nie pasowało, dlaczego TY dla równowagi masz aż DWIE czarnule - starczyłby mały czarny ratler :evil_lol: [quote name='Pysia'] aale nakłamała :evil_lol: widzicie te fruwające włosy??? :evil_lol: to początek fazy lotu do wody :evil_lol: Quote
Recommended Posts