tygra Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a ja bym chciała zobaczyć jak moje panny tańczą w powietrzu w tych pantofelkach taniec połąmaniec - szczególnie Tygra (ona by próbowaął mieć wszystkie 4 łapy w powietrzu ;P) Quote
AlKil Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja już teraz wiem, dlaczego masz zawsze Zmoroszelmy na oku.... Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='tygra']a ja bym chciała zobaczyć jak moje panny tańczą w powietrzu w tych pantofelkach taniec połąmaniec - szczególnie Tygra (ona by próbowaął mieć wszystkie 4 łapy w powietrzu ;P) Zmoreczka zwyczajna bo chodziła w mieszkaniu w skarpetkach w błotne dni ;) [quote name='AlKil']Ja już teraz wiem, dlaczego masz zawsze Zmoroszelmy na oku.... No cóż :p Okazało się że przesada poprzednich właścicieli w dbałości o bezpieczeństwo mnie się przydaje do pełnej kontroli ;) Widzicie te zwłoki kwiatów? Nie mam kiedy tego uprzątnąć :oops: A tak w ogóle to witajcie :multi: Ja lecę sprzątać ;) Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Poszukiwanie orzechów Może tu schowała? Nie ma... Znalazłam A ja szukam dalej A ten czeka na niewyjedzone resztki orzeszków ;) Nos - dowód winy... Może tutaj też wykopać dziure? Nie - bo Pysia patrzy Zamyslona Choć Zmorka pójdziemy trochę podemolować... Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć Pysiu i wyluzowana rodzinko;) Powiedz dziewczynkom że mam koszyczek orzechów więc jakby co to podeślę pocztą;) Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiu i wyluzowana rodzinko;) Powiedz dziewczynkom że mam koszyczek orzechów więc jakby co to podeślę pocztą;) Cześć Alu ;) Powiedziałam ale teraz nie wiem czy one przypadkiem nie nawiedzą Cię :evil_lol: Początek szaleństwa Uszy w góre! Jęzor pracujący! i... Rozszalały się Zmoroszelmy Typowa zabawa ;) Postawa setera :evil_lol: Tutaj wysiadały mi baterie już:placz: A one szalały Żal było przerwać sesje ;) Więc dajej pstrykamy ... Choć mało widać :evil_lol: Za ucho ją! Za ucho! Teraz wyliżemy Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno miałaś sprzatać a ty tu sesje foto dziewczynom trzaskasz;) Quote
Maga100 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysiu, czy wiesz, ze w prędkości przyrastania stron wyprzedziłaś nawet naszą główną gadułę, Alicję R.? :cool1: Różowe butki mnie zauroczyły. Kupię Leonowi. Tak. Będą pasowały do mojego różowego domku :loveu: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno miałaś sprzatać a ty tu sesje foto dziewczynom trzaskasz;) Nie trzaskam tylko wstawiam :eviltong: Te są sprzed tygodnia ;) Następne mam w aparacie... [quote name='Maga100']Pysiu, czy wiesz, ze w prędkości przyrastania stron wyprzedziłaś nawet naszą główną gadułę, Alicję R.? :cool1: Różowe butki mnie zauroczyły. Kupię Leonowi. Tak. Będą pasowały do mojego różowego domku :loveu: Och kochana różowa koleżanko :loveu: Nigdy nie zdołam wyprzedzić naszą koleżankę R. i nawet nie zamierzam :evil_lol: To niemożliwe :evil_lol: Pies sąsiadów ciągle szczeka. Szelme to wkurzyło, podeszła do siatki i zrobiła grube HAU :crazyeye: Pies zamilkł na dłuuuuuuuuuuugą chwile....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Maga100']Pysiu, czy wiesz, ze w prędkości przyrastania stron wyprzedziłaś nawet naszą główną gadułę, Alicję R.? :cool1: Różowe butki mnie zauroczyły. Kupię Leonowi. Tak. Będą pasowały do mojego różowego domku :loveu: :mad::mad::mad:Maga ty wejdź i zobacz kto Mi tam w nocy strony zagadywowuje:cool3: o bosz a czy Leon z powodu tych kapci nie będzie chciał zmienić orientacji sexualnej:cool3: [quote name='Pysia']Nie trzaskam tylko wstawiam :eviltong: Te są sprzed tygodnia ;) Następne mam w aparacie... Och kochana różowa koleżanko :loveu: Nigdy nie zdołam wyprzedzić naszą koleżankę R. i nawet nie zamierzam :evil_lol: To niemożliwe :evil_lol: Pies sąsiadów ciągle szczeka. Szelme to wkurzyło, podeszła do siatki i zrobiła grube HAU :crazyeye: Pies zamilkł na dłuuuuuuuuuuugą chwile....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:kto tu jest gaduła ... o rany Pysiu ty masz przerób z tymi fotami:crazyeye: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Maga ty wejdź i zobacz kto Mi tam w nocy strony zagadywowuje:cool3: o bosz a czy Leon z powodu tych kapci nie będzie chciał zmienić orientacji sexualnej:cool3: :mad:kto tu jest gaduła ... o rany Pysiu ty masz przerób z tymi fotami:crazyeye: Myślę że z powodu cieczek w okolicy Magda z chęcią widziałaby zmiane orientacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bez cieczki, bez popędu za cieczkami i bez sterylki...marzenie - prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja gaduła :crazyeye: Nigdy....Zobacz przyrost ilości swoich postów w stosunku do mojego :eviltong: Jestem taki mały szkopek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A foty strzelam i nie przejmuję się ich jakością i tyle ;) Są jakie są a najważniejsze że to mi sprawia przyjemność :multi: Idę strzelać :diabloti: Quote
PIKA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć wnusia :multi: Jak tam jazdy? Pogonilas jakąś ciężarówkę? :razz: Może jakiegos przechodnia masz na sumieniu? :razz: Quote
Paula Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czesc Pysiu :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: mooja ćliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='PIKA']Cześć wnusia :multi: Jak tam jazdy? Pogonilas jakąś ciężarówkę? :razz: Może jakiegos przechodnia masz na sumieniu? :razz: Witaj Babciu :multi: Chciałam mieć na sumieniu ale instruktor nie pozwolił :mad: Jazda w poniedziałek wieczorem następna z nowym instruktorem.... [quote name='paula_z']Czesc Pysiu :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Paula :multi: Czcesz je obie ? :diabloti: [quote name='malawaszka'] :loveu: :loveu: :loveu: mooja ćliczna :loveu: :loveu: :loveu: Jak Twoja to chodź zasypuj te dziury w ogródku....:diabloti: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a)::mad: Jazda w poniedziałek wieczorem następna z nowym instruktorem.... :evil_lol: tamten nie wytrzymał :evil_lol: a dołki se sama zakopuj :eviltong: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: tamten nie wytrzymał :evil_lol: a dołki se sama zakopuj :eviltong: Zupełnie nie wiem dlaczego :niewiem::siara: Zakopuję codziennie :snipersm::wallbash: Quote
Maga100 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :mad:kto tu jest gaduła ... no, teraz to właśnie Pysia :p :p [quote name='Pysia']Myślę że z powodu cieczek w okolicy Magda z chęcią widziałaby zmiane orientacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bez cieczki, bez popędu za cieczkami i bez sterylki...marzenie - prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie tak, marzenie :evil_lol: I dzieci z tego nie będzie :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Maga100']no, teraz to właśnie Pysia :p :p Dokładnie tak, marzenie :evil_lol: I dzieci z tego nie będzie :evil_lol: Dementuje pogłoski jakobym była gadułą :eviltong: Jestem sobie skromną osobą z dwoma kochanymi czarnymi problemami :p Bez który zresztą nie umiałabym żyć :evil_lol: Taki sadomasochizm :diabloti: Quote
beria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witaj właścicielko dwóch włochatych koparek :loveu: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 beria napisał(a):Witaj właścicielko dwóch włochatych koparek :loveu: Witaj Gosiu :loveu: Mam dwie kompletne sieroty ofiarowate :shake: Jednej - Szelmusi - gdy wbiegała po schodach w domu poplątały się przednie łapy i przetrzasnęła sobie skóre na dolnej szczęce do kości....Upłakana biedna a my razem z nią. Na szczęscie choć cięcie długie to niezbyt głębokie bo skóra w tym miejscu jest cieńka :razz: Druga sierota wskakując na kanape zapląrtała się w koc i zsunęła na biodro razem z nim.... Ups :cool3: Wyglądało groźnie ale na szczęście tylko się otrzepała i wskoczyła powtórnie ;) Szelma ma w sumie koniec urojenia za to Zmorka maupa jedna jest dojna i to tak że mogłaby wykarmić nawet z 10 crittersów :mad: Wykańczamy, nie karmimy i dzisiaj odizolowaliśmy od Szelmy bo ta ostatnia chętnie spija ze Zmorki :angryy: Nawet gadziny nie czeszę bo boję się ze ją w ten sposób masuję i pobudzam do produkcji mleka :placz: Normalnie mam ochote jej zrobić zimny prysznic bo boję się aby zapalenia nie dostała. I jak tu nie kochać tych moich dwuch Zmoroszelm ? :loveu::evil_lol::placz: Quote
Magda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Oj Pysiu, ale ty masz problemy:roll: I to jeszcze podwojne..... Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Oj Pysiu, ale ty masz problemy:roll: I to jeszcze podwojne..... One dbają abym zawsze miała dobry humor i brak czasu na dołki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak jest wszystko ok to jestem taka radosna że wycałowałabym cały świat :multi: Stwierdzam że dzięki problemom człowiek potrafi się cieszyć naprawdę nawet z drobnych rzeczy ;) Wniosek? Zmoroszelmom zawdzięczam radość życia :diabloti: Ale i tak wypcham...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia to może zanim wypchasz to jednak skoczymy jutro gdzieś w plenerek z paskudami?? :razz: bo ja mam tak zajebistych rodziców że jednak nie jade do Kielc :placz: więc żeby w domu nie zwariować przydałoby mi się Twoje company :loveu: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia to może zanim wypchasz to jednak skoczymy jutro gdzieś w plenerek z paskudami?? :razz: bo ja mam tak zajebistych rodziców że jednak nie jade do Kielc :placz: więc żeby w domu nie zwariować przydałoby mi się Twoje company :loveu: Nie płakusiaj dziecko ;) Pysia skoczy z Tobą w plenerek z paskudami i będzie błaznować ;) A rodzice są kochani ale to...rodzice :evil_lol: Porobisz super foty ;) Quote
Recommended Posts