Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

a ja bym chciała zobaczyć jak moje panny tańczą w powietrzu w tych pantofelkach taniec połąmaniec - szczególnie Tygra (ona by próbowaął mieć wszystkie 4 łapy w powietrzu ;P)

Posted

[quote name='tygra']a ja bym chciała zobaczyć jak moje panny tańczą w powietrzu w tych pantofelkach taniec połąmaniec - szczególnie Tygra (ona by próbowaął mieć wszystkie 4 łapy w powietrzu ;P)
Zmoreczka zwyczajna bo chodziła w mieszkaniu w skarpetkach w błotne dni ;)

[quote name='AlKil']Ja już teraz wiem, dlaczego masz zawsze Zmoroszelmy na oku....

No cóż :p Okazało się że przesada poprzednich właścicieli w dbałości o bezpieczeństwo mnie się przydaje do pełnej kontroli ;)
Widzicie te zwłoki kwiatów? Nie mam kiedy tego uprzątnąć :oops:
A tak w ogóle to witajcie :multi:
Ja lecę sprzątać ;)

Posted

Poszukiwanie orzechów

Może tu schowała?

Nie ma...

Znalazłam

A ja szukam dalej

A ten czeka na niewyjedzone resztki orzeszków ;)

Nos - dowód winy...

Może tutaj też wykopać dziure?

Nie - bo Pysia patrzy

Zamyslona

Choć Zmorka pójdziemy trochę podemolować...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiu i wyluzowana rodzinko;)
Powiedz dziewczynkom że mam koszyczek orzechów więc jakby co to podeślę pocztą;)

Cześć Alu ;)
Powiedziałam ale teraz nie wiem czy one przypadkiem nie nawiedzą Cię :evil_lol:
Początek szaleństwa

Uszy w góre!

Jęzor pracujący!

i...

Rozszalały się Zmoroszelmy

Typowa zabawa ;)

Postawa setera :evil_lol:

Tutaj wysiadały mi baterie już:placz:

A one szalały

Żal było przerwać sesje ;)

Więc dajej pstrykamy ...

Choć mało widać :evil_lol:

Za ucho ją! Za ucho!

Teraz wyliżemy

Posted

Pysiu, czy wiesz, ze w prędkości przyrastania stron wyprzedziłaś nawet naszą główną gadułę, Alicję R.? :cool1:

Różowe butki mnie zauroczyły. Kupię Leonowi. Tak. Będą pasowały do mojego różowego domku :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno miałaś sprzatać a ty tu sesje foto dziewczynom trzaskasz;)
Nie trzaskam tylko wstawiam :eviltong: Te są sprzed tygodnia ;) Następne mam w aparacie...

[quote name='Maga100']Pysiu, czy wiesz, ze w prędkości przyrastania stron wyprzedziłaś nawet naszą główną gadułę, Alicję R.? :cool1:

Różowe butki mnie zauroczyły. Kupię Leonowi. Tak. Będą pasowały do mojego różowego domku :loveu:
Och kochana różowa koleżanko :loveu: Nigdy nie zdołam wyprzedzić naszą koleżankę R. i nawet nie zamierzam :evil_lol: To niemożliwe :evil_lol:
Pies sąsiadów ciągle szczeka. Szelme to wkurzyło, podeszła do siatki i zrobiła grube HAU :crazyeye: Pies zamilkł na dłuuuuuuuuuuugą chwile....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu, czy wiesz, ze w prędkości przyrastania stron wyprzedziłaś nawet naszą główną gadułę, Alicję R.? :cool1:

Różowe butki mnie zauroczyły. Kupię Leonowi. Tak. Będą pasowały do mojego różowego domku :loveu: :mad::mad::mad:Maga ty wejdź i zobacz kto Mi tam w nocy strony zagadywowuje:cool3:
o bosz a czy Leon z powodu tych kapci nie będzie chciał zmienić orientacji sexualnej:cool3:

[quote name='Pysia']Nie trzaskam tylko wstawiam :eviltong: Te są sprzed tygodnia ;) Następne mam w aparacie...

Och kochana różowa koleżanko :loveu: Nigdy nie zdołam wyprzedzić naszą koleżankę R. i nawet nie zamierzam :evil_lol: To niemożliwe :evil_lol:
Pies sąsiadów ciągle szczeka. Szelme to wkurzyło, podeszła do siatki i zrobiła grube HAU :crazyeye: Pies zamilkł na dłuuuuuuuuuuugą chwile....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:kto tu jest gaduła ...
o rany Pysiu ty masz przerób z tymi fotami:crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:Maga ty wejdź i zobacz kto Mi tam w nocy strony zagadywowuje:cool3:
o bosz a czy Leon z powodu tych kapci nie będzie chciał zmienić orientacji sexualnej:cool3:

:mad:kto tu jest gaduła ...
o rany Pysiu ty masz przerób z tymi fotami:crazyeye:
Myślę że z powodu cieczek w okolicy Magda z chęcią widziałaby zmiane orientacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bez cieczki, bez popędu za cieczkami i bez sterylki...marzenie - prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja gaduła :crazyeye: Nigdy....Zobacz przyrost ilości swoich postów w stosunku do mojego :eviltong: Jestem taki mały szkopek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A foty strzelam i nie przejmuję się ich jakością i tyle ;) Są jakie są a najważniejsze że to mi sprawia przyjemność :multi:
Idę strzelać :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć wnusia :multi:

Jak tam jazdy? Pogonilas jakąś ciężarówkę? :razz: Może jakiegos przechodnia masz na sumieniu? :razz:
Witaj Babciu :multi:
Chciałam mieć na sumieniu ale instruktor nie pozwolił :mad: Jazda w poniedziałek wieczorem następna z nowym instruktorem....

[quote name='paula_z']Czesc Pysiu :multi:

:loveu: :loveu: :loveu:
Cześć Paula :multi:
Czcesz je obie ? :diabloti:

[quote name='malawaszka']
:loveu: :loveu: :loveu: mooja ćliczna :loveu: :loveu: :loveu:
Jak Twoja to chodź zasypuj te dziury w ogródku....:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: tamten nie wytrzymał :evil_lol:

a dołki se sama zakopuj :eviltong:

Zupełnie nie wiem dlaczego :niewiem::siara:
Zakopuję codziennie :snipersm::wallbash:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:mad:kto tu jest gaduła ...

no, teraz to właśnie Pysia :p :p

[quote name='Pysia']Myślę że z powodu cieczek w okolicy Magda z chęcią widziałaby zmiane orientacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bez cieczki, bez popędu za cieczkami i bez sterylki...marzenie - prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dokładnie tak, marzenie :evil_lol: I dzieci z tego nie będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']no, teraz to właśnie Pysia :p :p

Dokładnie tak, marzenie :evil_lol: I dzieci z tego nie będzie :evil_lol:
Dementuje pogłoski jakobym była gadułą :eviltong: Jestem sobie skromną osobą z dwoma kochanymi czarnymi problemami :p Bez który zresztą nie umiałabym żyć :evil_lol: Taki sadomasochizm :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Witaj właścicielko dwóch włochatych koparek :loveu:

Witaj Gosiu :loveu:
Mam dwie kompletne sieroty ofiarowate :shake: Jednej - Szelmusi - gdy wbiegała po schodach w domu poplątały się przednie łapy i przetrzasnęła sobie skóre na dolnej szczęce do kości....Upłakana biedna a my razem z nią. Na szczęscie choć cięcie długie to niezbyt głębokie bo skóra w tym miejscu jest cieńka :razz:
Druga sierota wskakując na kanape zapląrtała się w koc i zsunęła na biodro razem z nim.... Ups :cool3: Wyglądało groźnie ale na szczęście tylko się otrzepała i wskoczyła powtórnie ;)
Szelma ma w sumie koniec urojenia za to Zmorka maupa jedna jest dojna i to tak że mogłaby wykarmić nawet z 10 crittersów :mad: Wykańczamy, nie karmimy i dzisiaj odizolowaliśmy od Szelmy bo ta ostatnia chętnie spija ze Zmorki :angryy: Nawet gadziny nie czeszę bo boję się ze ją w ten sposób masuję i pobudzam do produkcji mleka :placz: Normalnie mam ochote jej zrobić zimny prysznic bo boję się aby zapalenia nie dostała.
I jak tu nie kochać tych moich dwuch Zmoroszelm ? :loveu::evil_lol::placz:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Oj Pysiu, ale ty masz problemy:roll: I to jeszcze podwojne.....

One dbają abym zawsze miała dobry humor i brak czasu na dołki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak jest wszystko ok to jestem taka radosna że wycałowałabym cały świat :multi: Stwierdzam że dzięki problemom człowiek potrafi się cieszyć naprawdę nawet z drobnych rzeczy ;) Wniosek? Zmoroszelmom zawdzięczam radość życia :diabloti:
Ale i tak wypcham...:evil_lol:

Posted

Pysia to może zanim wypchasz to jednak skoczymy jutro gdzieś w plenerek z paskudami?? :razz: bo ja mam tak zajebistych rodziców że jednak nie jade do Kielc :placz: więc żeby w domu nie zwariować przydałoby mi się Twoje company :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia to może zanim wypchasz to jednak skoczymy jutro gdzieś w plenerek z paskudami?? :razz: bo ja mam tak zajebistych rodziców że jednak nie jade do Kielc :placz: więc żeby w domu nie zwariować przydałoby mi się Twoje company :loveu:

Nie płakusiaj dziecko ;) Pysia skoczy z Tobą w plenerek z paskudami i będzie błaznować ;) A rodzice są kochani ale to...rodzice :evil_lol:
Porobisz super foty ;)