Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina1']Narzekasz na łapeczki z zaschniętą ziemia. Istnieje wyjście :

RUFFWEAR Bark'n Boots - Grip Trex - Buty sportowo-trekkingowe dla psów ( 4szt)

• cena: 288,00 zł
  • Kod produktu: DGL2R
  • nowość!
Buty o anatomicznym kształcie i wibramowej podeszwie. Rewolucja w podejściu do projektowaniu psich butów. Dzięki anatomicznemu kształtowi, podobnie jak to ma miejsce w przypadku ludzkich butów, możliwe jest dokładne dopasowanie butów do łapy psa. Wierzchnia część butów pokryta jest trwałą siateczką umożliwiającą swobodny dostęp powietrza i łatwe odprowadzenie wody i wilgoci, dzięki czemu można je używać o każdej porze roku. Rozszerzona wkładka pozwala łatwo zakładać i dopasować buty do każdej łapy, a paski Chinch umożliwia trwałe ich umocowanie. Bezszwowa konstrukcja zapobiega otarciom, a jaskrawy kolor wierzchniej części butów pozwala widzieć je, a co za tym idzie psa przy słabym oświetleniu. Podeszwa Vibram® zaopatrzona w bieżnik X pozwala na doskonały kontakt i trzymanie łap na każdym podłożu, dzięki czemu nasz czworonożny przyjaciel nie ślizga się i czuje się pewnie w każdym terenie. Tworzywo, z którego wykonana jest podeszwa nie brudzi, dzięki temu można używać butów na przykład w domu czy na jachcie lub łódce.
Rozmiary.
XS – szerokość stopy 5,5cm
S – szerokość stopy 6,25cm
M – szerokość stopy 7cm
L – szerokość stopy 7,5cm
XL – szerokość stopy 8,15cm
XXL – szerokość stopy 9,4cm
Mierzenie szerokości stopy
Ustaw psa na twardej powierzchni, takiej jak linoleum, drewno lub beton. Podłóż kawałek białego papieru pod łapę psa. Podnieś przednią łapę psa, tak by na drugiej przedniej łapie, z której bierzesz miarę pies opierał ciężar ciała. Zaznacz na papierze kreski po lewej i prawej stronie w najszerszym miejscu łapy. Zmierz odległość między kreskami i porównaj z tabelą rozmiarów. Na przykład pies, którego łapa ma szerokość pomiędzy 7 a 7,5cm powinien nosić buty w rozmiarze L.
Wiesz? To ja chyba jednak zaopatrzę się w więcej szczotek do zamiatania a środki czystości kupię w hurtowni ;) Wyjdzie taniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']a wyobrazacie sobie zmorszelmy w takich butkach??

:roflt: :roflt:
a tak wygladaja na piesku

:roflt::roflt:
Nie wiem dlaczego ale na widok tej foty Zmoroszelmy zwiały na dwór i zakopały się w dziurach :crazyeye: Nie chcą przyjść do domu...
:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

bawią się w kreciki ???:crazyeye: :cool3: nie dziwię im się na ich miejscu zrobiłabym dokładnie to samo :loveu: aczkolwiek róż do czarnego ladnie by pasował...:evil_lol: a ty Pysia o różowym coś t6am kumasz no nie???:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']a wyobrazacie sobie zmorszelmy w takich butkach??

:roflt: :roflt:
a tak wygladaja na piesku

:roflt::roflt:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesssuuuuu ludzie to mają pomysły :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ten kto to wymyslił musiał nosić za ciasną czapeczke :evil_lol: :evil_lol:

Cześć Pysiu :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Pysiu ,Ciebie lubie Twoje sucze , kota i jeże też ,TZ i syna również moge ogląać.

Byle nie pająki :placz: :placz: :placz: nie cierpie ich , boje się strasznie ,a na pocieszenie ci powiem że u mnie w domu od czasu do czasu wpadają podobne :shake: :shake: :shake: ostatnio jednego w wannie zobaczyłam :placz: potraktowałam go pianką do depilacji :diabloti: :diabloti: tak wiem wstrętny morderca pająków jestem ,ale to jest silniejsze odemnie :oops:córcia no wiesz ..nie lepiej było mu dać nożyk TZta ..ogolił by się robal sam;)

Pysiu ale debeściarskie te bootki , kup dziewczynkom ...no nie bądx taka:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']córcia no wiesz ..nie lepiej było mu dać nożyk TZta ..ogolił by się robal sam;)

Pysiu ale debeściarskie te bootki , kup dziewczynkom ...no nie bądx taka:razz:

Jakoś nie fciał sam się łogolić sam opuścić mojej wanny :angryy:
a taki był obleśny ,czarny i włochaty bleeeehhh - owszem lubie zarost ,ale bez przesady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie czepialskie :loveu:
Wstawiłam tylko foty ślicznych malutkich i finezyjnych łapek a te od razu - różowe butki :evil_lol:
[quote name='Ania-k']bawią się w kreciki ???:crazyeye: nie dziwię im się na ich miejscu zrobiłabym dokładnie to samo :loveu: aczkolwiek róż do czarnego ladnie by pasował...:evil_lol: a ty Pysia o różowym coś t6am kumasz no nie???:loveu:
Tak wiem :diabloti: Że mam alergie na niego i niedługo nabawię się astmy :mad:

[quote name='LAZY']Najsłodsze są te łapeczki pachnace...jejku, jejku, tylko całkować! Myślę, że w tych różowych buciakch będzie jej do pyska!
Całować a potem pluś piaskiem a raczej ziemia spod moich drzewek ....

[quote name='Vectra']:evil_lol: jesssuuuuu ludzie to mają pomysły
ten kto to wymyslił musiał nosić za ciasną czapeczke

Cześć Pysiu :loveu:
Do tego różową :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']córcia no wiesz ..nie lepiej było mu dać nożyk TZta ..ogolił by się robal sam

Pysiu ale debeściarskie te bootki , kup dziewczynkom ...no nie bądx taka

Może i kupię ale w innym kolorze :eviltong:

[quote name='Vectra']Jakoś nie fciał sam się łogolić sam opuścić mojej wanny :angryy:
a taki był obleśny ,czarny i włochaty bleeeehhh - owszem lubie zarost ,ale bez przesady :evil_lol:
Patrz jaki nieobyty :mad: Golić się nie umie :mad: Z buszy czy z kanału czy co? :evil_lol:

[quote name='malawaszka']hahaha jakie botki

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ....co porabiasz ...rozsadzasz tuje czy przemycasz jeże do sąsiadów;)
Szukam tymczasów dla szczeniaków przed zimą...Potrzebuję na 2 tygodnie....

[quote name='paula_z']Czesc Pysiu

:loveu:

:roflt:
Fajnie...Najpierw " :loveu:" a potem " :roflt:" . Biedne Zmoroszelmy :shake: Wszyscy z nich się śmieją :shake: Nie dziwota ze siedzą w szafie schowane....:evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Nooo, kochana Pysiu ! ZAWSZE w Ciebie wierzyłam :lol: Ubrałaś Strażnika W RÓŻOWE RĘKAWKI

I spodnie dresowe typu addidas :evil_lol: On w tym domu nabrał jakiegoś dziwnego stylu :evil_lol:

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Witaj i .......... dobranoc

Pozdrów wyluzowanego TZ-ta

TZ teraz śpi snem sprawiedliwego umordowanego posiadacza domu :evil_lol: Ale nie omieszkam pozdrowić ;)

Posted

dbsst napisał(a):
bowskie te pantoqroole

ja tez chce takie ja też

To sobie kup:eviltong: Zmoroszelmy chętnie popatrzą jak w nich wyglądasz :evil_lol:
Miałam iść spać....:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
To sobie kup:eviltong: Zmoroszelmy chętnie popatrzą jak w nich wyglądasz :evil_lol:
Miałam iść spać....:cool3:

a zebys wiedziała kupie se i bada najbardziej rozchwytywanym qrooliczkiem dogomani :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a zebys wiedziała kupie se i bada najbardziej rozchwytywanym qrooliczkiem dogomani :evil_lol: :evil_lol:

Chyba Ty będziesz tym qrooliczkiem :evil_lol: Na dodatek różowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobranoc debeściaczku buziaczku :buzi: