Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Miałam taką fajną rejestracje - DG a teraz...Sami zobaczcie :cool1: Moja Zmorka ciemności :diabloti: Świecące oczy zblizają się do mnie... Za chwile pojawia się czarna postać... Kurcze...Wstawiałam fotki i usłyszałam jak Zmorka szczeka. Złapałam aparat i pobiegłam bo one wtedy szaleją. Robiłam foty jak się przeciągały i nagle Szelma przestała i przyszła do mnie kulejąc na lewą przednią łapke :roll: Nic nie widzałam aby sobie coś zrobiłam a patrzyłam :crazyeye: Wyoglądałam, wymacałam i nic nie widzę :crazyeye: Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Teraz trochę nierozłącznych Karol i Tommy Wstydliwy Tommy Długi Karol i kostrzewa Tommy Trochę chciałbym zejść Teraz lepiej Idę stąd bo tu śmierdzi psami :cool1: Myślałby kto że taki wrażliwy :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Myślałby kto że taki wrażliwy :cool3: Pewno mały, kudłaty zwierz puścił bąka i zostawił wielkiego, kudłatego zwierza w tym smrodzie... __________________ Quote
Sabina1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 O mamusiu, pogubiłam sie, myślałam, ze Karol to syn. Pysiu, czy Ty masz syna? Może ja pomyliłam z synem Ali? Tommy słodziusieńki,a czarnulka wyraźnie szuka pifka. Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Iza i Avanti'] Myślałby kto że taki wrażliwy :cool3: Pewno mały, kudłaty zwierz puścił bąka i zostawił wielkiego, kudłatego zwierza w tym smrodzie... __________________ Mały kudłaty zwierz bąków nie puszcza ;) On jest ponad to :evil_lol: [quote name='Sabina1']O mamusiu, pogubiłam sie, myślałam, ze Karol to syn. Pysiu, czy Ty masz syna? Może ja pomyliłam z synem Ali? Tommy słodziusieńki,a czarnulka wyraźnie szuka pifka. Sabinko - Karol to mój syn ;) Chyba bo podobny wyłącznie do TZta :evil_lol: Cały czas twierdzę że mi go zamienili w szpitalu i podrzucili klona TZtowego :diabloti: Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Wersja dywanowa ;) Coś mu się za bardzo wyrosło:roll: Uchachany Wersja kanapowa Słodka wersja Quote
Sabina1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pysia napisał(a): Sabinko - Karol to mój syn Niemożliwe.Skąd u drobnej, foligranowej blondynki taki ogromny Karol ? Chyba czymś pędzony ? Quote
Sabina1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Pysia'] Uchachany Oooooooooo baaaaaaaardzo mi sie podoba. Szczery i wesoły. Dość. Coby się od komplementów nie rozpuścił. Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Sabina1']Niemożliwe.Skąd u drobnej, foligranowej blondynki taki ogromny Karol ? Chyba czymś pędzony ? Tak - batem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: A to Buddy Ciacha na stole Black &white Jeszcze raz ;) Naleśniki Karmienie z ust... Jestem piękny - wiesz? Zabawimy się Maxiu Pauli w telewizji :evil_lol: Mierzenie się wzrokiem Buddy spasował ;) Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Zmoreczka :loveu: Żebraczka Dwa zebraki... Może3 jak usiądę to dadzą ;) Buddy Szelmusia:loveu: Śpiące dziecko:loveu: A era pająka nadal trwa.... Najzad ...ale dom zamknięty ;) Quote
e.v.a Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 był Karol:cool3: nie ma karola:p odpoczynek po obiadku:evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='evaxon']był Karol:cool3: nie ma karola:p odpoczynek po obiadku:evil_lol: buahahaha dobre !! :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witaj Pysiu! [quote name='Pysia']Miałam taką fajną rejestracje - DG a teraz...Sami zobaczcie :cool1: Moja Zmorka ciemności :diabloti: Świecące oczy zblizają się do mnie... Za chwile pojawia się czarna postać... Kurcze...Wstawiałam fotki i usłyszałam jak Zmorka szczeka. Złapałam aparat i pobiegłam bo one wtedy szaleją. Robiłam foty jak się przeciągały i nagle Szelma przestała i przyszła do mnie kulejąc na lewą przednią łapke :roll: Nic nie widzałam aby sobie coś zrobiłam a patrzyłam :crazyeye: Wyoglądałam, wymacałam i nic nie widzę :crazyeye: może po prostu krzywo postawiła łapę? [quote name='evaxon']był Karol:cool3: nie ma karola:p odpoczynek po obiadku:evil_lol: :crazyeye: :shock: jak ona strawi tyle kości :niewiem: :hmmmm: [quote name='Pysia'] :crazyeye: duży Tata i "sfilcowany" Tata ;) :evil_lol: BTW - Karolowi tylko brakuje wąsów........ ;) Quote
Paula Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czesc Pysiu :multi: Jak łapka Szelmy? Cudna minka :loveu: Maxiu Pauli w telewizji :evil_lol: Hehe :D Troche sporszy niz Maksiu ;) Brrrrrr :smhair2: :scared: Córcia :roflt: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Sabina1']Niemożliwe.Skąd u drobnej, foligranowej blondynki taki ogromny Karol ? Chyba czymś pędzony ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi dobry zacier miała Pysia ze jej taki dorodny karol wyrósł .... Sabinko mój syn to Kuba ;) Quote
Medorowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pysiu, litości, niektórzy mają tu wszelkiego rodzaju fobie:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='evaxon']był Karol:cool3: nie ma karola:p odpoczynek po obiadku:evil_lol: Żeby to było takie proste...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem w pracy na dodatek po zebraniu :cool1: Chcę do domu..... Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj Pysiu! może po prostu krzywo postawiła łapę? :crazyeye: :shock: jak ona strawi tyle kości :niewiem: :hmmmm: :crazyeye: duży Tata i "sfilcowany" Tata ;) :evil_lol: BTW - Karolowi tylko brakuje wąsów........ ;) Ten od zacieru karolowego to ten w głębi :P Idę popracować ;) Quote
aga1215 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pysia napisał(a):Ten od zacieru karolowego to ten w głębi :P Idę popracować ;) ups... :oops: Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pysia normalnie co wstawiasz fotki to Karol wyższy :crazyeye: jak łapka Szelmusiowa? Quote
AlKil Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dobry wieczór Pysiu! Dobry wieczór Zmoroszelmy! Quote
Magda Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='tygra'] Oj, chyba kolacja nie smakowala:evil_lol::evil_lol: Dobry wieczor Pysiu po mojej dlugiej nieobecnosci!!:multi: Quote
Recommended Posts