dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Pysia']Nie trafiony :eviltong: Włochate lubię tylko psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahhahaha Pysiu w TYM Cie widzę buty może nie trafione ale tego sie nie wyprzesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']hahahhahaha Pysiu w TYM Cie widzę buty może nie trafione ale tego sie nie wyprzesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buahahahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Jakżebym mogła :errrr::grins: Od lata marzę o takiej :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 i ten paseczek taki delikatny :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):i ten paseczek taki delikatny :evil_lol: :evil_lol: Najbardziej mnie podnieca ta różowa rybia łuska na bluzeczce :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Pysia']Buahahahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Jakżebym mogła :errrr::grins: Od lata marzę o takiej :evil_lol: Pysia, Debe już licytuje dla ciebie :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Najbardziej mnie podnieca ta różowa rybia łuska na bluzeczce :loveu::loveu::loveu: aż płetwa rośnie na grzbiecie od samego patrzenia hahaha z Maga zrobiłysmy sciepe i kupujemy Ci ten komplet :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):aż płetwa rośnie na grzbiecie od samego patrzenia hahaha z Maga zrobiłysmy sciepe i kupujemy Ci ten komplet :evil_lol: :evil_lol: Jezu....Byłabym Wam wdzęczna do końca życia :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Jezu....Byłabym Wam wdzęczna do końca życia :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dziwie się miałabys dług wdzięczności nawieki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysiu musisz mieć tą bluzke koniecznie i pasek oczywiście też :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):nie dziwie się miałabys dług wdzięczności nawieki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Owszem :diabloti: Tylko podaj mi proszę swój adres :diabloti: To będę miała na uwadze żeby Ci go spłacić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Idę spać - dobranoc wariatki :loveu::loveu::loveu: Quote
LAZY Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 I jak i jak??? Komplet kupiony? Pysiu ale pokazesz się nam w nim co?:lol: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witajcie paskudy :loveu: Na komplet składają się dziewczyny :eviltong: Idę na jazde....Będzie masakra bo własnie wróciłam z pracy:cool1: Jestem głodna, mokra i zziębnieta :angryy: Quote
Nugatowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć Ptysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: A może w ramach ważnych okoliczności pomyślisz o tym wdzianku ? Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Nugatowa']Cześć Ptysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: A może w ramach ważnych okoliczności pomyślisz o tym wdzianku ? Pysiu jak będziesz za kilka lat :evil_lol: zdawać egzamin na prawko to w tej kiecce masz dużą szanse :cool3::cool3: Quote
PIKA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć wnusiu :razz: Ja kcialam zameldować, ze jeszcze nie zostalaś sierotą i na razie na spadek nie masz co liczyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Pysia']www.picasa.google.com Jest po polsku :):pdziękuję [quote name='dbsst']Pysiu wiem, że lubisz róż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:bowskie [quote name='dbsst']hahahhahaha Pysiu w TYM Cie widzę buty może nie trafione ale tego sie nie wyprzesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia']Najbardziej mnie podnieca ta różowa rybia łuska na bluzeczce :loveu::loveu::loveu: [quote name='dbsst']aż płetwa rośnie na grzbiecie od samego patrzenia hahaha z Maga zrobiłysmy sciepe i kupujemy Ci ten komplet :evil_lol: :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pysiaczku i jak po jazdach:razz: Quote
tygra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ależ zaróżowiło się u Was, aż mi mowę odebrało Quote
Medorowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pysiu jeszcze nie wróciłaś z ''jazdy'' :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 madzia i medor napisał(a):Pysiu jeszcze nie wróciłaś z ''jazdy'' :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze nie dojechała do swojej galerii :evil_lol: zbłądziła gdzieś ;) Quote
Medorowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a):jeszcze nie dojechała do swojej galerii :evil_lol: zbłądziła gdzieś ;) :evil_lol: :evil_lol: Nie martw się Pysiu:glaszcze: zrobimy zrzutkę na mapkę specjalnie dla Ciebie:razz: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nugatowa napisał(a):Cześć Ptysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: A może w ramach ważnych okoliczności pomyślisz o tym wdzianku ? Do tego wdzianka trzeba mieć BIUST :cool1: Vectra napisał(a):Pysiu jak będziesz za kilka lat :evil_lol: zdawać egzamin na prawko to w tej kiecce masz dużą szanse :cool3::cool3: Wstrętna jędzowata Vectro :mad: Zobaczysz ze zjedzą Cie te psy i ja im Cię jeszcze doprawie :eviltong: Abym zdała w tej kiecce potrzebuję forsy na powiększenie biustu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA napisał(a):Cześć wnusiu :razz: Ja kcialam zameldować, ze jeszcze nie zostalaś sierotą i na razie na spadek nie masz co liczyć :evil_lol: Szkoda bo potrzebny mi szmal na chirurga plastycznego :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::pdziękuję :evil_lol:bowskie :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pysiaczku i jak po jazdach:razz: Wszyscy żywi chociaż miałam ochote rzucać kamieniami bo mi latarkami całą godzine świecili po oczach :angryy: Ale kamieni nie było w aucie.... tygra napisał(a):ależ zaróżowiło się u Was, aż mi mowę odebrało N właśnie widzę żeś coś taka małomówna :diabloti: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 madzia i medor napisał(a):Pysiu jeszcze nie wróciłaś z ''jazdy'' :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: Jazde to ja mam na codzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):jeszcze nie dojechała do swojej galerii :evil_lol: zbłądziła gdzieś ;) Zrobiłam skok na lewo :eviltong: madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Nie martw się Pysiu:glaszcze: zrobimy zrzutkę na mapkę specjalnie dla Ciebie:razz: Ja poprostu nadziwić się nie mogłam ze mój stary/nowy dziadek jest też różowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 NO nie było mnie kilka dni a tu tyle plotkowania:mad: Nie powiem ciuszki całkiem ładne. Czyżby pysi szykujecie ubranka. Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Agga napisał(a):NO nie było mnie kilka dni a tu tyle plotkowania:mad: Nie powiem ciuszki całkiem ładne. Czyżby pysi szykujecie ubranka. Tak - szykują bo się ponoć niegustownie ubieram :diabloti: Nie mam w szafie różowych cekinowych bluzek a już moje paski pozostawiają wieeeeeeeeeele do zyczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts