Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']w szoku mogłabyś być gdybyś miała brokat na scianie:evil_lol: Wyciągnęłas orzeszki z baseniku:razz: Wyciągnęłam ale następne dzisiaj powpadały :p Będą jak te co jeszcze są na drzewie zjedzą Zmoroszelmy ;) Chwała Bogu brokatu nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dalsze szukanie darów drzewa ;) Coś zaswędziało ( na pewno nie pchły bo ja WSZYSTKIE stworzenia zabezpieczam :evil_lol: ) Zmorka znalazła A Szelma dalej szuka ;) Może tu będą? Może pies sąsiadki zjadł :mad: Pysia wylała wode stojącą na namiocie i tam były :multi: Którego najpierw zjeść Ja biorę tego Ja wychodzę najpierw na dwór i zbieram orzechy :p Chowam je w krzakach i gdzie tylko mi na myśl przyjdzie i one mają calutki czas zajęcie :multi: Nie nudzą się :multi: Tylko martwię się co będzie jak orzechy się skończą.... Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a):Ja wychodzę najpierw na dwór i zbieram orzechy :p Chowam je w krzakach i gdzie tylko mi na myśl przyjdzie i one mają calutki czas zajęcie :multi: Nie nudzą się :multi: Tylko martwię się co będzie jak orzechy się skończą.... ...przyjedziesz do olchy ;) Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 olcha napisał(a):...przyjedziesz do olchy ;) Cholercia to muszę szybko ten egzamin zdać ;) Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia'] O matko :turn-l: [quote name='Pysia'] Tommy to ma pomysły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyścioch :razz: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='beria']O matko :turn-l: Tommy to ma pomysły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyścioch :razz: Jak Mateusz wyciągnął tego kompa i Karol go podłączył to umarłm jak to zobaczyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Tommy zawsze lubił spać w umywalce ;) Dawno temu kupiłam mu specjalną budke ze schodami ale jemu się stanowczo nie podobała :mad: Więc sprzedałam.... Chyba było mu za ciepło :cool3: Jesteśmy takimi psiomaniakami że nawet taki mamy papier toaletowy :p Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :crazyeye: Pysia Karol wydoroślał od ostatniego razu kiedy go widziałam :crazyeye: Tommy jest nadal obłędnie cudowny :loveu: :loveu: :loveu: a różowe ściany :mdleje: :roflt: Pysia ten aparat chce Ci coś przekazać :evil_lol: Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia'] Jesteśmy takimi psiomaniakami że nawet taki mamy papier toaletowy :p Pysiu, pieski nie są do d....y :razz: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: Pysia Karol wydoroślał od ostatniego razu kiedy go widziałam :crazyeye: Tommy jest nadal obłędnie cudowny :loveu: :loveu: :loveu: a różowe ściany :mdleje: :roflt: Pysia ten aparat chce Ci coś przekazać :evil_lol: No...Te dzieci tak szybko nam się starzeją ;) Ma szczęście bo przestał wrzeszczeć :diabloti: Powiedziałam mu ze podam go Szelmie na kolacje i przestał :evil_lol: Mnie to się przydażają dziwne rzeczy :crazyeye: Dzwonią do mnie babcie z zaświatów a aparat prześwietla mi sciany....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysiu? :oops: Ale co to jest? Jak to diody z komputera? :oops: Ja nie rozumieć :niewiem: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 beria napisał(a):Pysiu, pieski nie są do d....y :razz: Te akurat - tak :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A i jeszcze chciałam dodać, że orzeszki czekają na Ciebie w mojej galerii :eviltong: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='olcha'] Pysiu? :oops: Ale co to jest? Jak to diody z komputera? :oops: Ja nie rozumieć :niewiem: Z przodu, na dole obudowy ten komp miał wentylator z diodami wielokolorowymi :evil_lol: Fota tego nie pokazuje ale te światełka krążyły :crazyeye: Jak to zobaczyłam to przypomniała mi się kula i dostałam napadu śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I zapytałam Mateusza kto mu taką krzywde zrobił. Na to on mi odpowiedział że rodzice :evil_lol: I jak on teraz przyprowadzi kogokolwiek do siebie :diabloti: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a):Z przodu, na dole obudowy ten komp miał wentylator z diodami wielokolorowymi :evil_lol: Fota tego nie pokazuje ale te światełka krążyły :crazyeye: Jak to zobaczyłam to przypomniała mi się kula i dostałam napadu śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I zapytałam Mateusza kto mu taką krzywde zrobił. Na to on mi odpowiedział że rodzice :evil_lol: I jak on teraz przyprowadzi kogokolwiek do siebie :diabloti: :lol: :lol: :lol: A no to teraz rozumiem :lol: Ale on tak od nowości miał? Czy rodzice go ztuningowali? Quote
Sabina1 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia'] Pysiu, a co to Ci tak o tej porze na niebiesko kwitnie po prawej stronie ? Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: A no to teraz rozumiem :lol: Ale on tak od nowości miał? Czy rodzice go ztuningowali? Rodzice mu sprawili niespodzianke i mu nowy kupili :diabloti: Jak ja nie cierpię niespodzianek.... [quote name='Sabina1']Pysiu, a co to Ci tak o tej porze na niebiesko kwitnie po prawej stronie ? To petunia. Kwitnie nadal :loveu: Tzn kwitła do tej godziny bo zaczął lać zimny deszcz i zrobiło się niemiło :cool1: A ja nie zdjęłam z balkonu pelargonii bo tak cudnie kwitły.... Kwitnie też mi jeden krzak i róże. Krzakowi się pomyliło bo on wiosenny :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']Z przodu, na dole obudowy ten komp miał wentylator z diodami wielokolorowymi :evil_lol: Fota tego nie pokazuje ale te światełka krążyły :crazyeye: Jak to zobaczyłam to przypomniała mi się kula i dostałam napadu śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I zapytałam Mateusza kto mu taką krzywde zrobił. Na to on mi odpowiedział że rodzice :evil_lol: I jak on teraz przyprowadzi kogokolwiek do siebie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu nic i nikt nie da Ci zapomnieć o tym wężu i pięknej kuli:cool3: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu nic i nikt nie da Ci zapomnieć o tym wężu i pięknej kuli:cool3: I o różowych ścianach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet własny aparat okazał się zdrajcą i ukazał mi poprzedni wystrój :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ostatnie fotki przed snam ;) To mój przyszły rumak :) A to teraźniejszy :evil_lol: Dobranoc :lol: Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a):I o różowych ścianach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet własny aparat okazał się zdrajcą i ukazał mi poprzedni wystrój :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahah mówię Ci że nie zaznasz spokoju dopóki nie wrócisz do tamtego wystroju :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']Ostatnie fotki przed snam ;) To mój przyszły rumak :) A to teraźniejszy :evil_lol: Dobranoc :lol: buuuahahahahha Ju powinien to zobaczyć :roflt: nie dość, że planujesz mu odebrać pasikonika, którego mu dałaś w prezencie :evil_lol: to jeszcze ta doopa :roflt: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ostatnia fota jest the best:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Podstępnie zrobiona :oops::evil_lol: Wiedziałam że Wam się spodoba ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']Ostatnie fotki przed snam ;) To mój przyszły rumak :) Jaki czysty :razz: Chyba czas jechać z moim pinduchem na myjnię :roll: Dobranoc Pysiu, a jak wstaniesz i zajrzysz na dogo, to napiszesz za którą pannę mamy trzymać kciuki w lutym :razz: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 beria napisał(a):Jaki czysty :razz: Chyba czas jechać z moim pinduchem na myjnię :roll: Dobranoc Pysiu, a jak wstaniesz i zajrzysz na dogo, to napiszesz za którą pannę mamy trzymać kciuki w lutym :razz: Pasikonik jest zawsze czysty :evil_lol: Tak jak i drugie autko....TZ ciągle je myje, pastuje i odkurza :cool1: Ale straszy mnie ze jak będę jeździć to sama sobie będę myła :placz: Zapomniał że mam jeszcze Karola :diabloti: Da się 20 zł. i będzie błysk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do panny to nie napiszę bo kurcze nie chcę zapeszyć. Stałam się przesadna.... Quote
Recommended Posts