Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):ooo 200 stronka :drinking: :razz: O matko!! A ja nie zauważyłam :crazyeye: I omalże nie przegapiłam ;) No to imprezka :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Agga napisał(a):Pysiu na pewno przyjade. Wow dzięki za foto relację. Już wiem Szlemę po zmarszkach bede rozpoznawać. Waszko zaraz sobie te uwagi zapisze.Kurna naucze sie jej rozpoznwać. Hahah na pewno nie po kolorze .:evil_lol: A dlaczego nie po kolorze? :diabloti: Zmorka jest od jakiegoś czasu na diecie i wcina mase marchwi co dało efekt zbrązowienia sierści :evil_lol: Na żywo jest czarniutka ale na fotach wychodzi z poświatą brązową :cool1: Pozwoliłam sobie na to bo nie plnuję wystaw ;) Cerber napisał(a):łeeeee tak to ja nie chce, ja sama 2 klatki obok mam fafulca, ale wasze są bardziej fafulcowaete i chciałabym się wtopiś w fafolce właśnie waszych fafolców, a nie innych. Ja juz wżyciu wygłaskałam się nofciów, opisałam przecież swoją historyję :p :p no a jeszcze ile razy ludzi na ulicy zaczepiałam i wygłaskiwałam fafole. Ale wasze fafole są inne i właśnie wasz chciałabym wyniuniać Zapewniam Cię że moje są takie same w 100% jak te na wystawach :evil_lol: Maga100 napisał(a):Hej Pysiu, ale miałyście fajne spotkanie :p Byście kiedyś, baby, przyjechały na jakąś naszą imprezkę tutaj :cool3: Pewnie że fajne :p A o spotkaniu może z Weszką pomyślimy ;) i przyjedziemy pomęczyć Was naszymi osobami :eviltong: I zabiore ze sobą Zmorke :evil_lol: A tak w ogóle to witajcie :multi: Wstałam dzisiaj o 8.30 :crazyeye: Przyspałam.... Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Kilka rozszalałych fotek ;) Zabawa jak zwykle ;) Figury iście balowe Dawanie łapy... Spojrzenie kontrolowane Chodź tu Trudności w uchwyceniu przodów ;) Szelma zjadła Zmorce głowe :evil_lol: Zmorowata bezgłowiasta 2 Odrosła ;) I ostatnia Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Witaj Pysiu!!! Zmoroszelmy jak zwykle cudowne...:loveu:Nawet nie próbuję nadrobić reszty zdjęć....:shake::placz: Wyściskaj je od nas!!! Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :pmiśki szaleją ......a jak tam orzeszki :razz: Kuba jak wróciliśmy załował ze jednak nie pojechał z nami:p o rany imprezka;)...Pysiu ile ty stron nagadałaś:crazyeye: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
aga1215 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a): tu też Zmorki są jedno:multi: :loveu: ale mają fajnie dwa psiaki razem:multi: stronka 400 -tna:multi: :BIG: Quote
Maga100 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a): A o spotkaniu może z Weszką pomyślimy ;) i przyjedziemy pomęczyć Was naszymi osobami :eviltong: I zabiore ze sobą Zmorke :evil_lol: tak, tak, musicie przyjechać: Weszka będzie piła, a ty bedziesz pilnowała jej cnoty :evil_lol: :evil_lol: A w Zmorce Leona się zakocha, bo on lubi strasze od siebie, duże baby :loveu: I jeszcze żeby na niego warczały - wtedy to raj na ziemi dla niego :stupid: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no to kicha bo Zmora nie warczy :lol: Quote
Cerber Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a): Zapewniam Cię że moje są takie same w 100% jak te na wystawach :evil_lol: Cześć No i co z tego, ale i tak wolałabym wasze :D Garatuluję 800 stronicy:BIG: :BIG: :BIG: :smilecol: :smilecol: :cunao: :cunao: Quote
Medorowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Dobrry Pysiu:lol: :lol: :lol: Ja ni cholery nie potrafię je rozróżnić:roll: Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Maga100 napisał(a):tak, tak, musicie przyjechać: Weszka będzie piła, a ty bedziesz pilnowała jej cnoty :evil_lol: :evil_lol: A w Zmorce Leona się zakocha, bo on lubi strasze od siebie, duże baby :loveu: I jeszcze żeby na niego warczały - wtedy to raj na ziemi dla niego :stupid: Lełoś jak mój Kano :evil_lol: lubi trudne kobity :evil_lol: :evil_lol: Dziewczynki zbierajcie się wkońcu i wpadajcie do nas do wawki :multi::multi: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a):....A o spotkaniu może z Weszką pomyślimy ;) i przyjedziemy pomęczyć Was naszymi osobami :eviltong: I zabiore ze sobą Zmorke :evil_lol: ....:shake:a o mnie to zapomniała:cool3: Quote
anetta Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ulala, Ala z Ozzym przyjechali :-D Fajnie psiaki sie pobawily i nie tylko :eviltong: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Maga100 napisał(a):Hej Pysiu, ale miałyście fajne spotkanie :p Byście kiedyś, baby, przyjechały na jakąś naszą imprezkę tutaj :cool3: ale one się nie oblewają miodem :evil_lol: cześć wnusiu :multi: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 PIKA a kto Ci takich głupot naopowiadał - oczywiście że się oblewamy miodem - niemal codziennie :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):PIKA a kto Ci takich głupot naopowiadał - oczywiście że się oblewamy miodem - niemal codziennie :evil_lol: jak tak Was czytam jak ze sobą rozmawiacie to moze się i oblewacie, ale na pewno nie miodem :evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysiu chciałam tylko napisac, że ucze sie rozpoznawać dziewczynki. Hmmm mam nadzieje, że jak przyjade to będe już wiedziała która jest która.:evil_lol:Zapisałam sobie pomocne rady waszki. Ze ściągą przyjade.:p Quote
mmbbaj Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a):Zacznę może od tego że dostałam od Rydzewskich roślinkę potocznie zwaną woskownicą :multi: Wspominam ją specjalnie bo od lat zbieram odszczepki i żadna mi się nie przyjęła a zachwycona jestem nią :loveu: Pysia napisał(a): Ładnie ją delikatnie uformuje w wiszący wianek i będzie pięknie wyglądać na tle delikatnie zielonej ściany :loveu: O! Ja mam taką samą tylko większą :lol: Będzie ci kwitła kilka razy do roku, ale pamiętaj, że w tym celu musi mieć dużo światła! I nie umieszczaj jej w sypialni bo pachnie głównie wieczorem, ślicznie, ale mocno! Pysia napisał(a): Spełniono też jedno z moich marzeń i dostałam śliczną filizanke taką specjalnie dla mnie filiżanka cudna :loveu: Super spotkanko miałyście, a szelmowate zmory strasznie leniwe :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysiu zostaw już tego mopa chodz na dogo :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu zostaw już tego mopa chodz na dogo :cool3::cool3::pkogo miałas na mysli Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pkogo miałas na mysli tego na kiju :evil_lol::evil_lol: co ma sznurki i się macza to w wiadrze z wodą Pysiu przestań sprzatać :razz: Quote
Maga100 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):PIKA a kto Ci takich głupot naopowiadał - oczywiście że się oblewamy miodem - niemal codziennie :evil_lol: do oka też sobie nalewacie? :cool3: Bo to ulubiona zabawa Piki :evil_lol: najpierw niby nic, nie uczestniczyła, a potem nagle chlup do oka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Pysiu!!! Zmoroszelmy jak zwykle cudowne...:loveu:Nawet nie próbuję nadrobić reszty zdjęć....:shake::placz: Wyściskaj je od nas!!! Jejku jak dawno Cię nie było...Witaj znowu u nas :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::pmiśki szaleją ......a jak tam orzeszki :razz: Kuba jak wróciliśmy załował ze jednak nie pojechał z nami:p o rany imprezka;)...Pysiu ile ty stron nagadałaś:crazyeye: :drinking: Ty lepiej zobacz ile Ty nagadałaś....:evil_lol: No to Kube musowo następny raz ;) aga1215 napisał(a):tu też Zmorki są jedno:multi: ale mają fajnie dwa psiaki razem:multi: stronka 400 -tna:multi: :BIG: U mnie 800 ! A fakt że są dwie ...Tylko mnie cieszy że tylko jedna pała taką miłością do jeży .... Maga100 napisał(a):tak, tak, musicie przyjechać: Weszka będzie piła, a ty bedziesz pilnowała jej cnoty :evil_lol: A w Zmorce Leona się zakocha, bo on lubi strasze od siebie, duże baby :loveu: I jeszcze żeby na niego warczały - wtedy to raj na ziemi dla niego :stupid: Zmorka nie warczy...A mnie będzie pilnowała Ala :diabloti: malawaszka napisał(a):no to kicha bo Zmora nie warczy :lol: Patrz wyżej ;) Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Tak nagadane że muszę odpowiadać partiami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cerber napisał(a):Cześć No i co z tego, ale i tak wolałabym wasze :D Garatuluję 800 stronicy:BIG: :BIG: :BIG: :smilecol: :smilecol: :cunao: :cunao: No to zapychaj do nas do Sarnowa ;) madzia i medor napisał(a):Dobrry Pysiu:lol: :lol: :lol: Ja ni cholery nie potrafię je rozróżnić:roll: Bo ni cholery nie chcesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):Lełoś jak mój Kano :evil_lol: lubi trudne kobity :evil_lol: :evil_lol: Dziewczynki zbierajcie się wkońcu i wpadajcie do nas do wawki :multi::multi: Zbieram się tylko tych kawałków do uzbierania nie widzę :crazyeye: Alicjarydzewska napisał(a)::shake:a o mnie to zapomniała:cool3: Nie zapomniała :) Pojedziesz pilnować mojej cnoty :evil_lol:;) Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):PIKA a kto Ci takich głupot naopowiadał - oczywiście że się oblewamy miodem - niemal codziennie :evil_lol: Wow :crazyeye: :cool3: Muszę się wybrać do Pysi :razz: Z miodem i aparatem ;) Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :multi:hurraaaaaaaa będę pilnować Pysiowej cnoty ;)jade do warszawki Quote
Recommended Posts