Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ale świetne:multi: :multi: Toż to miłość:loveu: :cool3: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale świetne:multi: :multi: Toż to miłość:loveu: :cool3: Oj miłość i to wielka :loveu: A pomyśleć że on nie chciał wcale domu i nie chciał psa ;):diabloti: A teraz ma dwa i to wielkie i kupił dla nich dom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):Oj miłość i to wielka :loveu: A pomyśleć że on nie chciał wcale domu i nie chciał psa ;):diabloti: A teraz ma dwa i to wielkie i kupił dla nich dom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko pozazdrościć:lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko pozazdrościć:lol: To kwestia odpowiedniego szkolenia ;):evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):To kwestia odpowiedniego szkolenia ;):evil_lol: Chyba muszę się do Ciebie udać na taki kurs:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć wnusiu :multi: Fajnych gości wczoraj mialas :multi: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='madzia i medor']Chyba muszę się do Ciebie udać na taki kurs:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Zapraszam ;) Zmorka i Szelmusia ze sznureczkiem :) Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :multi::multi::multi:cześć Czarnule;) Ozzy spał dzis do 9.30.Po spacerku zjadł i poszedł dalej spać Dziewczyny widze nadal szaleją ;) Szelma to faworytka Cezarego :razz: a jeśli idzie o dom to gdyby nie pewne:cool3:przeszkody to pobiegł by zaraz kupić :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Czarnule;) Ozzy spał dzis do 9.30.Po spacerku zjadł i poszedł dalej spać Dziewczyny widze nadal szaleją ;) Szelma to faworytka Cezarego :razz: a jeśli idzie o dom to gdyby nie pewne:cool3:przeszkody to pobiegł by zaraz kupić :evil_lol: Cześć jasna kobieto :multi: Moje paskudy wypuszczam o 5 rano :razz: Potem wpuszczam, wypuszczam, wpuszczam, wypuszczam.....:mad: A one szaleją od rana dzisiaj chociaż pogoda spiąca :roll: Szelma jest faworytką pewnie dzięki temu że omalże mu nie wlazła do auta przez okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A kupić chce pewnie bo ma ochote zabrać obie Zmoroszelmy do siebie :diabloti: Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):Jak chcesz zobaczyć fafolce to wybierz się na wystawe psów :) Wtedy pomiziasz niufki do woli i porozmawiasz o nich ;) a Kiedy ta wystawa ma się odbyć i w jakim mieście????????? Quote
Vectra Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Pysiu :loveu: też ci posłodze i powiem że fryze masz fajną :cool3: nagadałyście tu straszliwie :shake: ale siakoś udało mi się przebrnąć :diabloti: uśmiałam się do łez z relacji spotkaniowej :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Cerber']a Kiedy ta wystawa ma się odbyć i w jakim mieście????????? Tu masz link do wystaw na ten rok http://www.zkwp.pl/index_pl.htm Na przyszły jeszcze nie znalazłam ... [quote name='Vectra']Cześć Pysiu :loveu: też ci posłodze i powiem że fryze masz fajną :cool3: nagadałyście tu straszliwie :shake: ale siakoś udało mi się przebrnąć :diabloti: uśmiałam się do łez z relacji spotkaniowej :evil_lol: Cześć Vectra:loveu: Fryze to będę miała fajną jak se ułoże :eviltong: Cieszę się że przeżyłaś w mojej galerii i przebrnęłaś przez nią bez szwanku psychologicznego jedynie z bólem brzucha :evil_lol: Quote
Paula Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czesc Pysiu :lol: Ja tez przebrnelam, obejrzalam i przeczytalam :cool3: Fajne mialyscie spotkanko baby :multi: Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Pysia']Tu masz link do wystaw na ten rok http://www.zkwp.pl/index_pl.htm Na przyszły jeszcze nie znalazłam ... No ja wiem, ale skąd mam wiedzieć, gdzie będziecie? a byliscie może we Włocławku?????? Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cerber napisał(a):No ja wiem, ale skąd mam wiedzieć, gdzie będziecie? a byliscie może we Włocławku?????? Kochana ale my wcale nie musimy być :lol: Każdy właściciel niufa na wystawie odpowie na każde Twoje pytanie i da pogłaskać swojego pieszczocha ;) Pod warunkiem że zaraz nie wychodzi na ring ;) Paula - cieszę się ze i Ty przeżyłaś " przebrnięcie" ;):evil_lol: Quote
Agga Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 No ładnie i teraz mi powiedz jak poznac na zdjęciu która jest która?:lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Agga napisał(a):No ładnie i teraz mi powiedz jak poznac na zdjęciu która jest która?:lol: Mówiłam Ci - przyjedź -to wtedy będziesz je na fotkach poznawać bez trudu :p Obiecuję ;) Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):Mówiłam Ci - przyjedź -to wtedy będziesz je na fotkach poznawać bez trudu :p Obiecuję ;) :multi: tak na zywo bez problemu się je poznaje tylko Pysia mnie zmylała mówiąc Kisi Seti zamiast Zmorka Szelma :razz: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi: tak na zywo bez problemu się je poznaje tylko Pysia mnie zmylała mówiąc Kisi Seti zamiast Zmorka Szelma :razz: Kissi to Szelma a Seti to Zmorka :) To są ich rodowodowe imiona a Zmorka i Szelma powstały u nas jak już zostały przyjęte tak na 100% uczuciowo w nasze grono :p Szelma nie reaguje na Szelma bo nie chcieliśmy jej w głowie mącić ;) A Zmorka reaguje najlepiej na....MASZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Agga noo Zmorka jest mniejsza ale okrąglejsza :razz: ma delikatny pysio i piękny pióropusz na ogonie :loveu: a Szelma jest większa i ma na nosie zmarszczki :loveu: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 malawaszka napisał(a):Agga noo Zmorka jest mniejsza ale okrąglejsza :razz: ma delikatny pysio i piękny pióropusz na ogonie :loveu: a Szelma jest większa i ma na nosie zmarszczki :loveu: Racja :) To Szelma A to Zmorka ;) Od lewej: Szelma i Zmorka :) Od lewej: Szelma i Zmorka Zmorka lepiej widoczna Szelma na przodzie ;) Dobra - jutro im zrobie fotki takie same w takich samych pozycjach i wkleje dla porównania ;) Quote
Agga Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):Mówiłam Ci - przyjedź -to wtedy będziesz je na fotkach poznawać bez trudu :p Obiecuję ;) Pysiu na pewno przyjade. Wow dzięki za foto relację. Już wiem Szlemę po zmarszkach bede rozpoznawać. Waszko zaraz sobie te uwagi zapisze.Kurna naucze sie jej rozpoznwać. Hahah na pewno nie po kolorze .:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):Kochana ale my wcale nie musimy być :lol: Każdy właściciel niufa na wystawie odpowie na każde Twoje pytanie i da pogłaskać swojego pieszczocha ;) Pod warunkiem że zaraz nie wychodzi na ring ;) Paula - cieszę się ze i Ty przeżyłaś " przebrnięcie" ;):evil_lol: łeeeee tak to ja nie chce, ja sama 2 klatki obok mam fafulca, ale wasze są bardziej fafulcowaete i chciałabym się wtopiś w fafolce właśnie waszych fafolców, a nie innych. Ja juz wżyciu wygłaskałam się nofciów, opisałam przecież swoją historyję :p :p no a jeszcze ile razy ludzi na ulicy zaczepiałam i wygłaskiwałam fafole. Ale wasze fafole są inne i właśnie wasz chciałabym wyniuniać Quote
Maga100 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Hej Pysiu, ale miałyście fajne spotkanie :p Byście kiedyś, baby, przyjechały na jakąś naszą imprezkę tutaj :cool3: Quote
Recommended Posts