Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale świetne:multi: :multi: Toż to miłość:loveu: :cool3:

Oj miłość i to wielka :loveu:
A pomyśleć że on nie chciał wcale domu i nie chciał psa ;):diabloti: A teraz ma dwa i to wielkie i kupił dla nich dom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Oj miłość i to wielka :loveu:
A pomyśleć że on nie chciał wcale domu i nie chciał psa ;):diabloti: A teraz ma dwa i to wielkie i kupił dla nich dom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko pozazdrościć:lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Chyba muszę się do Ciebie udać na taki kurs:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:
Zapraszam ;)
Zmorka i Szelmusia ze sznureczkiem :)

Posted

:multi::multi::multi:cześć Czarnule;)
Ozzy spał dzis do 9.30.Po spacerku zjadł i poszedł dalej spać
Dziewczyny widze nadal szaleją ;)
Szelma to faworytka Cezarego :razz: a jeśli idzie o dom to gdyby nie pewne:cool3:przeszkody to pobiegł by zaraz kupić :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Czarnule;)
Ozzy spał dzis do 9.30.Po spacerku zjadł i poszedł dalej spać
Dziewczyny widze nadal szaleją ;)
Szelma to faworytka Cezarego :razz: a jeśli idzie o dom to gdyby nie pewne:cool3:przeszkody to pobiegł by zaraz kupić :evil_lol:

Cześć jasna kobieto :multi:
Moje paskudy wypuszczam o 5 rano :razz: Potem wpuszczam, wypuszczam, wpuszczam, wypuszczam.....:mad: A one szaleją od rana dzisiaj chociaż pogoda spiąca :roll:
Szelma jest faworytką pewnie dzięki temu że omalże mu nie wlazła do auta przez okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A kupić chce pewnie bo ma ochote zabrać obie Zmoroszelmy do siebie :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak chcesz zobaczyć fafolce to wybierz się na wystawe psów :) Wtedy pomiziasz niufki do woli i porozmawiasz o nich ;)

a Kiedy ta wystawa ma się odbyć i w jakim mieście?????????

Posted

Cześć Pysiu :loveu: też ci posłodze i powiem że fryze masz fajną :cool3:
nagadałyście tu straszliwie :shake: ale siakoś udało mi się przebrnąć :diabloti:
uśmiałam się do łez z relacji spotkaniowej :evil_lol:

Posted

[quote name='Cerber']a Kiedy ta wystawa ma się odbyć i w jakim mieście?????????
Tu masz link do wystaw na ten rok http://www.zkwp.pl/index_pl.htm
Na przyszły jeszcze nie znalazłam ...

[quote name='Vectra']Cześć Pysiu :loveu: też ci posłodze i powiem że fryze masz fajną :cool3:
nagadałyście tu straszliwie :shake: ale siakoś udało mi się przebrnąć :diabloti:
uśmiałam się do łez z relacji spotkaniowej :evil_lol:
Cześć Vectra:loveu:
Fryze to będę miała fajną jak se ułoże :eviltong: Cieszę się że przeżyłaś w mojej galerii i przebrnęłaś przez nią bez szwanku psychologicznego jedynie z bólem brzucha :evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
No ja wiem, ale skąd mam wiedzieć, gdzie będziecie?

a byliscie może we Włocławku??????

Kochana ale my wcale nie musimy być :lol: Każdy właściciel niufa na wystawie odpowie na każde Twoje pytanie i da pogłaskać swojego pieszczocha ;) Pod warunkiem że zaraz nie wychodzi na ring ;)
Paula - cieszę się ze i Ty przeżyłaś " przebrnięcie" ;):evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
No ładnie i teraz mi powiedz jak poznac na zdjęciu która jest która?:lol:

Mówiłam Ci - przyjedź -to wtedy będziesz je na fotkach poznawać bez trudu :p Obiecuję ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Mówiłam Ci - przyjedź -to wtedy będziesz je na fotkach poznawać bez trudu :p Obiecuję ;)

:multi: tak na zywo bez problemu się je poznaje tylko Pysia mnie zmylała mówiąc Kisi Seti zamiast Zmorka Szelma :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi: tak na zywo bez problemu się je poznaje tylko Pysia mnie zmylała mówiąc Kisi Seti zamiast Zmorka Szelma :razz:

Kissi to Szelma a Seti to Zmorka :) To są ich rodowodowe imiona a Zmorka i Szelma powstały u nas jak już zostały przyjęte tak na 100% uczuciowo w nasze grono :p Szelma nie reaguje na Szelma bo nie chcieliśmy jej w głowie mącić ;) A Zmorka reaguje najlepiej na....MASZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Agga noo Zmorka jest mniejsza ale okrąglejsza :razz: ma delikatny pysio i piękny pióropusz na ogonie :loveu: a Szelma jest większa i ma na nosie zmarszczki :loveu:

Racja :)
To Szelma

A to Zmorka ;)

Od lewej: Szelma i Zmorka :)

Od lewej: Szelma i Zmorka

Zmorka lepiej widoczna

Szelma na przodzie ;)

Dobra - jutro im zrobie fotki takie same w takich samych pozycjach i wkleje dla porównania ;)

Posted

Pysia napisał(a):

Pysiu na pewno przyjade.
Wow dzięki za foto relację. Już wiem Szlemę po zmarszkach bede rozpoznawać.
Waszko zaraz sobie te uwagi zapisze.Kurna naucze sie jej rozpoznwać. Hahah na pewno nie po kolorze .:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kochana ale my wcale nie musimy być :lol: Każdy właściciel niufa na wystawie odpowie na każde Twoje pytanie i da pogłaskać swojego pieszczocha ;) Pod warunkiem że zaraz nie wychodzi na ring ;)
Paula - cieszę się ze i Ty przeżyłaś " przebrnięcie" ;):evil_lol:

łeeeee tak to ja nie chce, ja sama 2 klatki obok mam fafulca, ale wasze są bardziej fafulcowaete i chciałabym się wtopiś w fafolce właśnie waszych fafolców, a nie innych. Ja juz wżyciu wygłaskałam się nofciów, opisałam przecież swoją historyję :p :p no a jeszcze ile razy ludzi na ulicy zaczepiałam i wygłaskiwałam fafole. Ale wasze fafole są inne i właśnie wasz chciałabym wyniuniać