Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany Ozzulek naprawde smutny że wyjeżdża:razz: Ale co tu się dziwić, jak dwie takie laski opuszcza:cool3: :loveu: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale co tu się dziwić, jak dwie takie laski opuszcza:cool3: :loveu: Zapomniałaś o mnie ;) :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale mieliście fajne spotkanie ... Zazdroszczę Wam - macie do siebie tak blisko . Ty, Ala , Monika, Gosia, Madzia ... Pysiu ładny ten Twój fryz ! Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ale mieliście fajne spotkanie ... Zazdroszczę Wam - macie do siebie tak blisko . Ty, Ala , Monika, Gosia, Madzia ... Pysiu ładny ten Twój fryz ! Ależ Ty też masz do nas blisko :p Wystarczy tylko chcieć...tak naprawdę a nie wzdychać tylko :eviltong: A fryz jest na fotkach uszlachetniony naturalnym żelem produkowanym w pycholku Ozulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ja mam prawie blisko. Ozzi ale masz minkę:p Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']Ja mam prawie blisko. Ozzi ale masz minkę:p Sama zobacz :p W/g mapy Hania ma do mnie bliżej :) Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale mieliście fajne spotkanie ... Zazdroszczę Wam - macie do siebie tak blisko . Ty, Ala , Monika, Gosia, Madzia ... Pysiu ładny ten Twój fryz !:pHaniu z Krakowa do Pysi prosta droga prowadzi ;) Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Pysia napisał(a):Zapomniałaś o mnie ;) :evil_lol: Ojj wybacz mi tą gafę:oops: :oops: :oops: :lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pHaniu z Krakowa do Pysi prosta droga prowadzi ;) Jak drut prosta :p Taki z haczykiem na samym końcu ;) [quote name='madzia i medor']Ojj wybacz mi tą gafę:oops: :oops: :oops: :lol: Nie wybaczę nigdy :obrazic::obrazic::obrazic::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Pysia napisał(a):Nie wybaczę nigdy :obrazic::obrazic::obrazic::evil_lol: Proszę mi tu fochów nie szczelać:Rose: :Rose: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 madzia i medor napisał(a):Proszę mi tu fochów nie szczelać:Rose: :Rose: Dostałam kwiaty ! Dostałam kwiaty!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Witajcie w ten mglisty zimny dzionek :p Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześc :) wczoraj wieczorkiem oglądałam filmik z Ozzym i przy okazji z waszymi faflocami i musze powiedziec, ze fafolce mi się przyśniły. To znak, że bardzo mi sie podobają i chyba bym nawet chciała takie fafolce mieć, albo chociaż zobaczyc. Przypomniało mi sie też, że kiedyś jak byłam z ojcem w szczecinie (służbowow) to tam w zakładzie mieli 2 rodwailery i 2 fafolce, te wszystkie psy mi sięgały po ramion, a fafolce były z głową, mojego wzrosty prawie :D tak chyba mnie polubiły, ze gdzie się nie ruszyłam to wszystkie 4 psiaki latały za mną, poxniej im już uciekałam, a one latały za mną, ale kiedy mnie dorwały to mnie puścić nie chciały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeden fafolec delikatnie na nie skoczył, aż się przewróciłam :D Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cerber napisał(a):Cześc :) wczoraj wieczorkiem oglądałam filmik z Ozzym i przy okazji z waszymi faflocami i musze powiedziec, ze fafolce mi się przyśniły. To znak, że bardzo mi sie podobają i chyba bym nawet chciała takie fafolce mieć, albo chociaż zobaczyc. Przypomniało mi sie też, że kiedyś jak byłam z ojcem w szczecinie (służbowow) to tam w zakładzie mieli 2 rodwailery i 2 fafolce, te wszystkie psy mi sięgały po ramion, a fafolce były z głową, mojego wzrosty prawie :D tak chyba mnie polubiły, ze gdzie się nie ruszyłam to wszystkie 4 psiaki latały za mną, poxniej im już uciekałam, a one latały za mną, ale kiedy mnie dorwały to mnie puścić nie chciały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeden fafolec delikatnie na nie skoczył, aż się przewróciłam :D Jak chcesz zobaczyć fafolce to wybierz się na wystawe psów :) Wtedy pomiziasz niufki do woli i porozmawiasz o nich ;) Quote
Alka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 cześć Pysia! Bardzo miłe spotkanko mieliście...:multi:Gratuluję super udanej Ozzinkowej foty, jest przecudna !:loveu: :klacz: Prawda,że Ozzulek jest super modelem do focenia:loveu: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Alka napisał(a):cześć Pysia! Bardzo miłe spotkanko mieliście...:multi:Gratuluję super udanej Ozzinkowej foty, jest przecudna !:loveu: :klacz: Prawda,że Ozzulek jest super modelem do focenia:loveu: Foci się go o niebo łatwiej niż dwa czarne psy :p Chociaż dość szybko się porusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alka - czy przeczytałaś całą relacje od początku? ;):evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 madzia i medor napisał(a):Dzień dobry gadułki:p :p :p :p Witaj Madziu :loveu: Idę coś zjeść i wstwię specjalnie dla Ciebie kilka fotek TZta i Szelmusi ;) Żebyś nie gadała żem gaduła :eviltong: Quote
Alka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a): Alka - czy przeczytałaś całą relacje od początku? ;):evil_lol: masz jakieś wątpliwości :evil_lol:, czytałam z zapartym tchem :p, wiem Jak Alicja czekała na to spotkanie :loveu: a portrecik Ozzinkowy widziałam w Ozzulkowej galeryjce i wielce mi się spodobał :loveu: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Alka napisał(a):masz jakieś wątpliwości :evil_lol:, czytałam z zapartym tchem :p, wiem Jak Alicja czekała na to spotkanie :loveu: a portrecik Ozzinkowy widziałam w Ozzulkowej galeryjce i wielce mi się spodobał :loveu: Mnie też się podoba portrecik Ozulca :loveu: Za każdym razem jak mu chciałam zrobić fotke to leciał w moją strone albo wstawał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rzucałam się na podłoge a potem szybko na nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale w końcu się udało :multi::multi::multi: Quote
Alka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 haha, skąd ja to znam :evil_lol: jak Ozzulek zauważy że przysiadam z aparatem w ręku to od razu stara się położyć mnie na łopatki albo przynajmniej buziaka rzucić :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czesc Pysiu, ale mialyscie suuuper spotkanko, o czym swiadczy fotorelacja :multi: :loveu: filizanka i kwiatuszki sliczne :loveu: Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Madziu :loveu: Idę coś zjeść i wstwię specjalnie dla Ciebie kilka fotek TZta i Szelmusi ;) Żebyś nie gadała żem gaduła :eviltong: Ależ mnie zaszczyt kopnął:oops: :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Pysia']I filmik z mojej zabawy z Ozulcem ;) Troszkę nie chciał wspólpracować :evil_lol: I wybaczcie jakość bo trzymałam aparat w prawej a lewą walczyłam...:evil_lol: Jaki on groźny :evil_lol: Pysia nie bałas się? :cool3: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Pysiu, ale mialyscie suuuper spotkanko, o czym swiadczy fotorelacja :multi: :loveu: filizanka i kwiatuszki sliczne :loveu: Cześć Daguś :multi: Spotkanko fajniaste jak nie wiem co :multi: Z filiżanki znowu piję kawke a kwiatuszki zostaną dzisiaj przesadzone i umieszczone w odpowiednich miejscach :) [quote name='madzia i medor']Ależ mnie zaszczyt kopnął:oops: :multi: :multi: :multi: Żebyś tylko siniaka nie miała :evil_lol: [quote name='Alka']haha, skąd ja to znam :evil_lol: jak Ozzulek zauważy że przysiadam z aparatem w ręku to od razu stara się położyć mnie na łopatki albo przynajmniej buziaka rzucić :evil_lol: I jaki trzeba mieć wtedy reflex :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Jaki on groźny :evil_lol: Pysia nie bałas się? :cool3: Bałam się jak diabli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dlatego błagałam go aby warczał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I fotki Wielka miłość :loveu: Porozmawiaj ze mną Malutka główeczka ;) Słoneczko-dobrze Ci? Nie wstydź się On zasnął i ja też jestem senna Quote
Recommended Posts