Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ale mieliście fajne spotkanie ... Zazdroszczę Wam - macie do siebie tak blisko . Ty, Ala , Monika, Gosia, Madzia ...
Pysiu ładny ten Twój fryz !

Ależ Ty też masz do nas blisko :p Wystarczy tylko chcieć...tak naprawdę a nie wzdychać tylko :eviltong:
A fryz jest na fotkach uszlachetniony naturalnym żelem produkowanym w pycholku Ozulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ale mieliście fajne spotkanie ... Zazdroszczę Wam - macie do siebie tak blisko . Ty, Ala , Monika, Gosia, Madzia ...
Pysiu ładny ten Twój fryz !:pHaniu z Krakowa do Pysi prosta droga prowadzi ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pHaniu z Krakowa do Pysi prosta droga prowadzi ;)
Jak drut prosta :p Taki z haczykiem na samym końcu ;)

[quote name='madzia i medor']Ojj wybacz mi tą gafę:oops: :oops: :oops: :lol:
Nie wybaczę nigdy :obrazic::obrazic::obrazic::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Proszę mi tu fochów nie szczelać:Rose: :Rose:

Dostałam kwiaty ! Dostałam kwiaty!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Witajcie w ten mglisty zimny dzionek :p

Posted

Cześc :) wczoraj wieczorkiem oglądałam filmik z Ozzym i przy okazji z waszymi faflocami i musze powiedziec, ze fafolce mi się przyśniły. To znak, że bardzo mi sie podobają i chyba bym nawet chciała takie fafolce mieć, albo chociaż zobaczyc.

Przypomniało mi sie też, że kiedyś jak byłam z ojcem w szczecinie (służbowow) to tam w zakładzie mieli 2 rodwailery i 2 fafolce, te wszystkie psy mi sięgały po ramion, a fafolce były z głową, mojego wzrosty prawie :D tak chyba mnie polubiły, ze gdzie się nie ruszyłam to wszystkie 4 psiaki latały za mną, poxniej im już uciekałam, a one latały za mną, ale kiedy mnie dorwały to mnie puścić nie chciały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeden fafolec delikatnie na nie skoczył, aż się przewróciłam :D

Posted

Cerber napisał(a):
Cześc :) wczoraj wieczorkiem oglądałam filmik z Ozzym i przy okazji z waszymi faflocami i musze powiedziec, ze fafolce mi się przyśniły. To znak, że bardzo mi sie podobają i chyba bym nawet chciała takie fafolce mieć, albo chociaż zobaczyc.

Przypomniało mi sie też, że kiedyś jak byłam z ojcem w szczecinie (służbowow) to tam w zakładzie mieli 2 rodwailery i 2 fafolce, te wszystkie psy mi sięgały po ramion, a fafolce były z głową, mojego wzrosty prawie :D tak chyba mnie polubiły, ze gdzie się nie ruszyłam to wszystkie 4 psiaki latały za mną, poxniej im już uciekałam, a one latały za mną, ale kiedy mnie dorwały to mnie puścić nie chciały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeden fafolec delikatnie na nie skoczył, aż się przewróciłam :D

Jak chcesz zobaczyć fafolce to wybierz się na wystawe psów :) Wtedy pomiziasz niufki do woli i porozmawiasz o nich ;)

Posted

cześć Pysia!
Bardzo miłe spotkanko mieliście...:multi:Gratuluję super udanej Ozzinkowej foty, jest przecudna !:loveu: :klacz:
Prawda,że Ozzulek jest super modelem do focenia:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Pysia!
Bardzo miłe spotkanko mieliście...:multi:Gratuluję super udanej Ozzinkowej foty, jest przecudna !:loveu: :klacz:
Prawda,że Ozzulek jest super modelem do focenia:loveu:

Foci się go o niebo łatwiej niż dwa czarne psy :p Chociaż dość szybko się porusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alka - czy przeczytałaś całą relacje od początku? ;):evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dzień dobry gadułki:p :p :p :p

Witaj Madziu :loveu:
Idę coś zjeść i wstwię specjalnie dla Ciebie kilka fotek TZta i Szelmusi ;) Żebyś nie gadała żem gaduła :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):

Alka - czy przeczytałaś całą relacje od początku? ;):evil_lol:

masz jakieś wątpliwości :evil_lol:, czytałam z zapartym tchem :p, wiem Jak Alicja czekała na to spotkanie :loveu:

a portrecik Ozzinkowy widziałam w Ozzulkowej galeryjce i wielce mi się spodobał :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
masz jakieś wątpliwości :evil_lol:, czytałam z zapartym tchem :p, wiem Jak Alicja czekała na to spotkanie :loveu:

a portrecik Ozzinkowy widziałam w Ozzulkowej galeryjce i wielce mi się spodobał :loveu:

Mnie też się podoba portrecik Ozulca :loveu: Za każdym razem jak mu chciałam zrobić fotke to leciał w moją strone albo wstawał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rzucałam się na podłoge a potem szybko na nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale w końcu się udało :multi::multi::multi:

Posted

haha, skąd ja to znam :evil_lol:

jak Ozzulek zauważy że przysiadam z aparatem w ręku to od razu stara się położyć mnie na łopatki albo przynajmniej buziaka rzucić :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Madziu :loveu:
Idę coś zjeść i wstwię specjalnie dla Ciebie kilka fotek TZta i Szelmusi ;) Żebyś nie gadała żem gaduła :eviltong:

Ależ mnie zaszczyt kopnął:oops: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Pysia']I filmik z mojej zabawy z Ozulcem ;) Troszkę nie chciał wspólpracować :evil_lol: I wybaczcie jakość bo trzymałam aparat w prawej a lewą walczyłam...:evil_lol:
Jaki on groźny :evil_lol: Pysia nie bałas się? :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Pysiu, ale mialyscie suuuper spotkanko, o czym swiadczy fotorelacja :multi: :loveu:

filizanka i kwiatuszki sliczne :loveu:
Cześć Daguś :multi:
Spotkanko fajniaste jak nie wiem co :multi: Z filiżanki znowu piję kawke a kwiatuszki zostaną dzisiaj przesadzone i umieszczone w odpowiednich miejscach :)

[quote name='madzia i medor']Ależ mnie zaszczyt kopnął:oops: :multi: :multi: :multi:
Żebyś tylko siniaka nie miała :evil_lol:

[quote name='Alka']haha, skąd ja to znam :evil_lol:

jak Ozzulek zauważy że przysiadam z aparatem w ręku to od razu stara się położyć mnie na łopatki albo przynajmniej buziaka rzucić :evil_lol:
I jaki trzeba mieć wtedy reflex :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Jaki on groźny :evil_lol: Pysia nie bałas się? :cool3:
Bałam się jak diabli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dlatego błagałam go aby warczał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I fotki
Wielka miłość :loveu:

Porozmawiaj ze mną

Malutka główeczka ;)

Słoneczko-dobrze Ci?

Nie wstydź się

On zasnął i ja też jestem senna