Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :p Pysiu cieszkam ze filizaneczka się podobuje;) Co do kwiatuszka do do skrzydłokwiatu dołączona jest karteczka o pielęgnacji;) cd Jesienna Seti ;) Pysia Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Korenia']Śliczna fliżanecka :loveu: Moja mama weszła do pokoju i się zapytała kto ma taką ładną fliżanczeczke :P Ja mam :multi: Od Ali :multi: Szkoda ze na samym początku nie pomyślałam o fotkach bo Zmorka miała ochote na zabawe a potem...No cóż ...Potem Ozzy nakrył ją na kradzieży karmy przy czym zdąrzyła zjeść tak ze dwa kilo :mad: Dodam ze dzienna jej porcja wynosi 35 dkg :razz: Po tym fakcie Zmorka zamieniła się w kuleczke i nie mogła się ruszać :evil_lol: Więc fotki jej z Ozulcem są ...leżące ;) Ozzy sprawdza czy Zmorki zaraz nie rozerwie :diabloti: Bo jej się figura nagle zmieniła :mad: Sprawdza dokładnie talie Ma ochote się zakochać Ale odchodzi zdegustowany grubością dziewczyny :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ta fotka jest po prostu the best :D Zdegustowany "morderca" :D Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Oooooo ja u Pysi widze basen. Alu na następne wakacje jedziemy do Pysi się wczasować:pAhhhh już się rozmarzyłam:p Ja moge nawet za ogrodnika robić. Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']Pysiu ten pierwszy kwiatek tez mam w domu. ŁAdnie rośnie jak stwoi w jednym miejscu i się go nie rusza.CIekawe kiedy mi zakwitnie:roll: A co do mordowania przez Ozziego pisałam o tym w jego galerii. Ponoć są woskownice samce i samice. Tak słyszałam ale jak to możliwe z botanicznego punktu widzenia - nie wiem :shake: Ta kwitnie na pewno bo ma zaschnięte szypułki po kwiatach :multi: Jutro kupię dla niej doniczke inną bo lubi raczej szeroką a niską i kwietnik wiszący. Ładnie ją delikatnie uformuje w wiszący wianek i będzie pięknie wyglądać na tle delikatnie zielonej ściany :loveu: Co do mordowania przez Ozulca - czytałam :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:p Pysiu cieszkam ze filizaneczka się podobuje;) Co do kwiatuszka do do skrzydłokwiatu dołączona jest karteczka o pielęgnacji;) cd Jesienna Seti ;) Pysia Alu filiżaneczka - rewela :loveu: O skrzydłokwiacie przeczytałam uważnie tylko nie pisze czy lubi mokro zawsze, średnio czy mało :roll: A moja fotka....:evil_lol:...Alu czy Ty nie wiesz że ja jestem poważna kobieta w srednim wieku i nie wypada ukazywać mnie publicznie w prawdziwym obliczu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Witaj FiGa w progach Zmoroszelmowych :multi::multi::multi: [quote name=':: FiGa ::'] Ta fotka jest po prostu the best :D Zdegustowany "morderca" :D Prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agga']Oooooo ja u Pysi widze basen. Alu na następne wakacje jedziemy do Pysi się wczasować:pAhhhh już się rozmarzyłam:p Ja moge nawet za ogrodnika robić. To ja zapraszam w okolicy kwietnia na bawionko czarnych wrzaskunów ;) Zamiast za ogrodnika porobisz za nianie ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']Oooooo ja u Pysi widze basen. Alu na następne wakacje jedziemy do Pysi się wczasować:pAhhhh już się rozmarzyłam:p Ja moge nawet za ogrodnika robić.;)koniecznie Pysiu po obejrzeniu tego zdjęcia to ja najchętniej bym wskoczyła do tego basenu:oops: Kulam się :evil_lol: Bawimy się ....ale ona silna:razz: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Pysia']Ponoć są woskownice samce i samice. Tak słyszałam ale jak to możliwe z botanicznego punktu widzenia - nie wiem :shake: Co do mordowania przez Ozulca - czytałam :evil_lol: NO to choroba skad ja mam wiedziec czy to samiec czy samica i które z nich kwitnie? CHyba trzeba zajrzec do jakieś mądrej lektury:cool3: A co do mordowania doświadczyłam tego jego instynktu ojcowskiego. Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)koniecznie Pysiu po obejrzeniu tego zdjęcia to ja najchętniej bym wskoczyła do tego basenu:oops: Kulam się :evil_lol: :evil_lol: Przesadzasz jak zwykle :eviltong: A podpis pod tą fotką....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nieostre doopeczki ;) Ozzy znowu chce mnie atakować :crazyeye::evil_lol: Masz sznureczek :multi: No pobaw się ciotka klotka Na co czekasz?:mad: Nie chciała góra do Mahometa... I o to mi chodziło :multi: Mam fajny filmik z zabawy z Ozulcem ;) Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']NO to choroba skad ja mam wiedziec czy to samiec czy samica i które z nich kwitnie? CHyba trzeba zajrzec do jakieś mądrej lektury:cool3: A co do mordowania doświadczyłam tego jego instynktu ojcowskiego. Agga musze cie skontaktować z moją siostrą ...masz blisko , ona ma kwitnące Hoje, więc może dorobisz sie kwitnącego kwiatka. Pysia udaje że robi grila :p Pysia swietnie zabawia Ozzulka Seti:loveu: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 I filmik z mojej zabawy z Ozulcem ;) Troszkę nie chciał wspólpracować :evil_lol: I wybaczcie jakość bo trzymałam aparat w prawej a lewą walczyłam...:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Pysia nie dawała Ozzulkowi spokoju:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysia nie dawała Ozzulkowi spokoju:evil_lol: Kto komu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój czerwony od peelingu językowego nos i ociekające śliną włosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale za to ile radości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Pysia']I filmik z mojej zabawy z Ozulcem ;) Troszkę nie chciał wspólpracować :evil_lol: I wybaczcie jakość bo trzymałam aparat w prawej a lewą walczyłam...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: warcz Ozzy ...warcz Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Pysia, jak Ty się czujesz po ataku tej krwiożerczej bestii:shake: :shake: :shake::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 madzia i medor napisał(a):Pysia, jak Ty się czujesz po ataku tej krwiożerczej bestii:shake: :shake: :shake::evil_lol: Wykąpałam się i umyłam głowe aby nie straszyć ociekającą krwią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :evil_lol: fotoreportaż....Sarnowskie jeże:p Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Alu ja dostałam szczepke z kwitnącego kwiatka i nic. Patrząc na zdjęcia Ozziego i Pysi to ja włąsnie teraz zaskoczyłam. To Pysia molestowałam Ozziego!!!!:crazyeye: Pysiu o wydało się:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: fotoreportaż....Sarnowskie jeże:p No i wydało się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu :placz: Jak mogłaś mnie wydać :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Pysia napisał(a):Wykąpałam się i umyłam głowe aby nie straszyć ociekającą krwią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojj biedna Ty, biedna:shake: :shake: :evil_lol: A któż to tak Pana Jeżyka skrzywdził:crazyeye: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 madzia i medor napisał(a):Ojj biedna Ty, biedna:shake: :shake: :evil_lol: A któż to tak Pana Jeżyka skrzywdził:crazyeye: Nareszcie ktoś mnie pożałował ;) :evil_lol: Szelma skrzywdziła.....Ona zawsze poluje na WSZYSTKIE jeze:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Pysia napisał(a):Nareszcie ktoś mnie pożałował ;) :evil_lol: Szelma skrzywdziła.....Ona zawsze poluje na WSZYSTKIE jeze:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A już myślałam, że to ta krwiożercza bestia:mad: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: fotoreportaż....Sarnowskie jeże:p buuuahahahha no i umarłam ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Pysia takie niestworzone historie opowiadała o tych jeżach :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='madzia i medor']A już myślałam, że to ta krwiożercza bestia:mad: :loveu: :loveu: :loveu: Akurat jeże to nie jego domena ;) Krwiożercza bestia przed wyjazdem I kawałek doopki Szelmy Poszukiwanie ciekawych zapachów Szelmusia chcąc się podlizać przyniosła mu sznureczek :evil_lol: A on to olał :mad: I Ozulec smutny bo odjeżdża .... Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :crazyeye:o rany Ozzulek naprawde smutny że wyjeżdża:razz: Quote
Recommended Posts