Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Korenia']Śliczna fliżanecka :loveu: Moja mama weszła do pokoju i się zapytała kto ma taką ładną fliżanczeczke :P
Ja mam :multi: Od Ali :multi:
Szkoda ze na samym początku nie pomyślałam o fotkach bo Zmorka miała ochote na zabawe a potem...No cóż ...Potem Ozzy nakrył ją na kradzieży karmy przy czym zdąrzyła zjeść tak ze dwa kilo :mad: Dodam ze dzienna jej porcja wynosi 35 dkg :razz: Po tym fakcie Zmorka zamieniła się w kuleczke i nie mogła się ruszać :evil_lol: Więc fotki jej z Ozulcem są ...leżące ;)
Ozzy sprawdza czy Zmorki zaraz nie rozerwie :diabloti:

Bo jej się figura nagle zmieniła :mad:

Sprawdza dokładnie talie

Ma ochote się zakochać

Ale odchodzi zdegustowany grubością dziewczyny :evil_lol:

Posted

Oooooo ja u Pysi widze basen. Alu na następne wakacje jedziemy do Pysi się wczasować:pAhhhh już się rozmarzyłam:p Ja moge nawet za ogrodnika robić.

Posted

[quote name='Agga']Pysiu ten pierwszy kwiatek tez mam w domu. ŁAdnie rośnie jak stwoi w jednym miejscu i się go nie rusza.CIekawe kiedy mi zakwitnie:roll:
A co do mordowania przez Ozziego pisałam o tym w jego galerii.

Ponoć są woskownice samce i samice. Tak słyszałam ale jak to możliwe z botanicznego punktu widzenia - nie wiem :shake: Ta kwitnie na pewno bo ma zaschnięte szypułki po kwiatach :multi: Jutro kupię dla niej doniczke inną bo lubi raczej szeroką a niską i kwietnik wiszący. Ładnie ją delikatnie uformuje w wiszący wianek i będzie pięknie wyglądać na tle delikatnie zielonej ściany :loveu:
Co do mordowania przez Ozulca - czytałam :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:p Pysiu cieszkam ze filizaneczka się podobuje;)
Co do kwiatuszka do do skrzydłokwiatu dołączona jest karteczka o pielęgnacji;)

cd
Jesienna Seti

;) Pysia

Alu filiżaneczka - rewela :loveu:
O skrzydłokwiacie przeczytałam uważnie tylko nie pisze czy lubi mokro zawsze, średnio czy mało :roll:
A moja fotka....:evil_lol:...Alu czy Ty nie wiesz że ja jestem poważna kobieta w srednim wieku i nie wypada ukazywać mnie publicznie w prawdziwym obliczu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj FiGa w progach Zmoroszelmowych :multi::multi::multi:

[quote name=':: FiGa ::']

Ta fotka jest po prostu the best :D Zdegustowany "morderca" :D
Prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agga']Oooooo ja u Pysi widze basen. Alu na następne wakacje jedziemy do Pysi się wczasować:pAhhhh już się rozmarzyłam:p Ja moge nawet za ogrodnika robić.
To ja zapraszam w okolicy kwietnia na bawionko czarnych wrzaskunów ;) Zamiast za ogrodnika porobisz za nianie ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Oooooo ja u Pysi widze basen. Alu na następne wakacje jedziemy do Pysi się wczasować:pAhhhh już się rozmarzyłam:p Ja moge nawet za ogrodnika robić.;)koniecznie

Pysiu po obejrzeniu tego zdjęcia to ja najchętniej bym wskoczyła do tego basenu:oops:

Kulam się :evil_lol:

Bawimy się ....ale ona silna:razz:

Posted

[quote name='Pysia']Ponoć są woskownice samce i samice. Tak słyszałam ale jak to możliwe z botanicznego punktu widzenia - nie wiem :shake:
Co do mordowania przez Ozulca - czytałam :evil_lol:

NO to choroba skad ja mam wiedziec czy to samiec czy samica i które z nich kwitnie? CHyba trzeba zajrzec do jakieś mądrej lektury:cool3:
A co do mordowania doświadczyłam tego jego instynktu ojcowskiego.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)koniecznie

Pysiu po obejrzeniu tego zdjęcia to ja najchętniej bym wskoczyła do tego basenu:oops:

Kulam się :evil_lol:

:evil_lol:
Przesadzasz jak zwykle :eviltong:
A podpis pod tą fotką....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nieostre doopeczki ;)

Ozzy znowu chce mnie atakować :crazyeye::evil_lol:

Masz sznureczek :multi:

No pobaw się ciotka klotka

Na co czekasz?:mad:

Nie chciała góra do Mahometa...

I o to mi chodziło :multi:

Mam fajny filmik z zabawy z Ozulcem ;)

Posted

[quote name='Agga']NO to choroba skad ja mam wiedziec czy to samiec czy samica i które z nich kwitnie? CHyba trzeba zajrzec do jakieś mądrej lektury:cool3:
A co do mordowania doświadczyłam tego jego instynktu ojcowskiego.
Agga musze cie skontaktować z moją siostrą ...masz blisko , ona ma kwitnące Hoje, więc może dorobisz sie kwitnącego kwiatka.

Pysia udaje że robi grila :p

Pysia swietnie zabawia Ozzulka

Seti:loveu:

Posted

I filmik z mojej zabawy z Ozulcem ;) Troszkę nie chciał wspólpracować :evil_lol: I wybaczcie jakość bo trzymałam aparat w prawej a lewą walczyłam...:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysia nie dawała Ozzulkowi spokoju:evil_lol:

Kto komu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój czerwony od peelingu językowego nos i ociekające śliną włosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale za to ile radości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']I filmik z mojej zabawy z Ozulcem ;) Troszkę nie chciał wspólpracować :evil_lol: I wybaczcie jakość bo trzymałam aparat w prawej a lewą walczyłam...:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: warcz Ozzy ...warcz

Posted

madzia i medor napisał(a):
Pysia, jak Ty się czujesz po ataku tej krwiożerczej bestii:shake: :shake: :shake::evil_lol:

Wykąpałam się i umyłam głowe aby nie straszyć ociekającą krwią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alu ja dostałam szczepke z kwitnącego kwiatka i nic.

Patrząc na zdjęcia Ozziego i Pysi to ja włąsnie teraz zaskoczyłam. To Pysia molestowałam Ozziego!!!!:crazyeye:

Pysiu o wydało się:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: fotoreportaż....Sarnowskie jeże:p

No i wydało się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alu :placz: Jak mogłaś mnie wydać :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wykąpałam się i umyłam głowe aby nie straszyć ociekającą krwią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ojj biedna Ty, biedna:shake: :shake: :evil_lol:
A któż to tak Pana Jeżyka skrzywdził:crazyeye:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ojj biedna Ty, biedna:shake: :shake: :evil_lol:
A któż to tak Pana Jeżyka skrzywdził:crazyeye:

Nareszcie ktoś mnie pożałował ;) :evil_lol:
Szelma skrzywdziła.....Ona zawsze poluje na WSZYSTKIE jeze:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nareszcie ktoś mnie pożałował ;) :evil_lol:
Szelma skrzywdziła.....Ona zawsze poluje na WSZYSTKIE jeze:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A już myślałam, że to ta krwiożercza bestia:mad: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: fotoreportaż....Sarnowskie jeże:p

buuuahahahha no i umarłam ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Pysia takie niestworzone historie opowiadała o tych jeżach :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']A już myślałam, że to ta krwiożercza bestia:mad: :loveu: :loveu: :loveu:
Akurat jeże to nie jego domena ;)
Krwiożercza bestia przed wyjazdem

I kawałek doopki Szelmy

Poszukiwanie ciekawych zapachów

Szelmusia chcąc się podlizać przyniosła mu sznureczek :evil_lol:

A on to olał :mad:

I Ozulec smutny bo odjeżdża ....