Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']oo coś tak czułam że jeździsz - jakaś ciężka atmosfera na ulicy :evil_lol:
Ty mnie wcale nie żałujesz a tu wszyscy chcieli mnie zycia pozbawić :placz:

[quote name='Vectra']Pysiu ohhh Pysiu :D
No co?

[quote name='Agga']To czas na gosposie.:lol:

Pysia napisała:

Pysiu powiedz mi czy to tu:
Sarnów
wieś
1700 osób
woj. śląskie
pow. będziński
gmina Psary

pysia napisała:

Pysiu czas wyluzować. Czas wyprubować kuchenkę tzn rożno. Nie no to jednak duzo umiesz ugotować. ALicjo na coś się załapiemy kochana.

Pysia napisała:

A tego to nie wiemy.Ona na zagłodozna nie wyglada. Ktoś mi kiedyś powiedział, że waszka wygląda na sląską babke. No to co waszunia ciasto będzie?:cool3:
Gosposia jest najlepsza na świecie :loveu: Moja teściowa :loveu:
Tak Agga - to ten Sarnów :) Nawet nie wiedziałam ze mieszkam w takie dużej wsi :p Chyba nie zdołam nigdy poznać tyyyyyyyyyyyyylu mieszkańców ;)
Jak przyjedziecie to cuś ugotuję albo wezwę moją najwspanialsza tesciową na ratunek :p Ona wtedy wpada z obiadem, szykuje go i podaje i znika :loveu::loveu::loveu:

[quote name='PIKA']Ooo Pysia przezylas :multi:

A kto zginął? :evil_lol:
Omalże nie zginął mój instruktor tylko nadal nie wiem dlaczego on tak się smiał z moich tekstów :niewiem::niewiem::niewiem:

[quote name='malawaszka']oo jak miło :obrazic: :mad:
Cichaj kobieto :) Masz wsio na swoim miejscu a faceci patrzą się na Ciebie wygłodniałym wzrokiem :p Nie to co na worek z koścmi :diabloti:
Dodam że dzisiejszego dnia mój iloraz był sporo poniżej przeciętnej i strasznie chciało mi się spać. Na dodatek jakieś cholerstwo się pyli i mam oczy jak królik angora :roll: Wsiadając do auta poinformowałam faceta ze prawie nie widzę po czym natychmiast włączyłam się do ruchu nie dajac mu czasu na myślenie. Widząc jego śmierć w oczach dodałam ze miałam ciężki dzień w pracy i jestem naładowana negatywnie :p Minęła minuta i na naszej drodze pojawiła się kobieta z wóżkiem i małym szkrabem za rączke. Zapytałam czy mogę ich przejechać. Facet natychmiast zahamował :evil_lol: Fakt że daaaaaleko od nich ale ...on mnie jeszcze nie zna :diabloti:
I nie wiem dlaczego powiedział że jak dopadnie zły humor to mnie o jazde poprosi ;) Oczywiście zapytałam czy darmową :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']

Gosposia jest najlepsza na świecie :loveu: Moja teściowa :loveu:[/qopue]

Ale masz dobrze z taka teściową.

Pysia napisała:

Tak Agga - to ten Sarnów :) Nawet nie wiedziałam ze mieszkam w takie dużej wsi :p Chyba nie zdołam nigdy poznać tyyyyyyyyyyyyylu mieszkańców ;)

No widzisz jakich rzeczy się dowiedziałaś.Teraz masz okazje poznać tych ludzi.

Pysia napisała:
Jak przyjedziecie to cuś ugotuję albo wezwę moją najwspanialsza tesciową na ratunek :p Ona wtedy wpada z obiadem, szykuje go i podaje i znika :loveu::loveu::loveu:

ALicja robimy miejsce w brzuszku najemy się u Pysi.

Posted

Pysia napisał(a):
Instruktor umarł ze smiechu jak mu powiedziałam że ze mną jest bezpieczny :roll: Ciekawe czemu :niewiem:

Zupełnie go nie rozumiem :razz:

Pysia napisał(a):
TWsiadając do auta poinformowałam faceta ze prawie nie widzę po czym natychmiast włączyłam się do ruchu nie dajac mu czasu na myślenie. Widząc jego śmierć w oczach dodałam ze miałam ciężki dzień w pracy i jestem naładowana negatywnie :p Minęła minuta i na naszej drodze pojawiła się kobieta z wóżkiem i małym szkrabem za rączke. Zapytałam czy mogę ich przejechać. Facet natychmiast zahamował :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:razz: uffff dotarłam i wlazłam .....
no no jakaś uczta w Sarnowie się szykuje :cool3: kurde Pysiu ja muszę dbać o linię ;)
Poza tym brzuś mnie boli a Kuba jest uhahany z okazji odczytu relacji z twojej jazdy po mieście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...no nie wiem czy Ju da ci sie przejechać Pasikonikiem:razz:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Pysia']

Gosposia jest najlepsza na świecie :loveu: Moja teściowa :loveu:[/qopue]

Ale masz dobrze z taka teściową.

Pysia napisała:

No widzisz jakich rzeczy się dowiedziałaś.Teraz masz okazje poznać tych ludzi.

Pysia napisała:

ALicja robimy miejsce w brzuszku najemy się u Pysi.
Bez komentarza :diabloti:

[quote name='beria']Zupełnie go nie rozumiem :razz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja też nie :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz: uffff dotarłam i wlazłam .....
no no jakaś uczta w Sarnowie się szykuje :cool3: kurde Pysiu ja muszę dbać o linię ;)
Poza tym brzuś mnie boli a Kuba jest uhahany z okazji odczytu relacji z twojej jazdy po mieście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...no nie wiem czy Ju da ci sie przejechać Pasikonikiem:razz:
Cieszę się że rozbawiłam Kube :evil_lol:
A Pasikonik Alu jest mój a nie Tzta :) Sama go kupiłam za swoje pieniądze i on nie ma nic w tej kwestii do gadania :cool1: Wpisałam go w dowód jako współwłaściciela tylko po to aby go nie myć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']ahh kochana moja Pysiu jak Ty masz takie mordercze myśli za kierownicą to wysyłaj mi smska przed jazdami - posiedzę w domu wtedy :razz: :cool1:
Ależ ja nie mam wcale myśli za kierownicą :diabloti: Myślę instynktownie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Idę spać :)
Dobranoc i obym Wam się śniła jak jeżdżę po mieście ;)

Posted

Pysia napisał(a):
i natychmiast kazał mi wracać do ryczących ciężarówek z wielkimi zębami i okropnych wyłupiastookich autobusów oraz wstrętnych mięsożernych samochodów osobowych kierowanych przez wygłodniałe bestie :placz: Otaczali mnie ze wszech stron a ja biedna musiałam lawirować i uciekać aby mnie żaden nie zjadł :flaming:

Hahahahahaha :grin: :grin: :grin:

Dobranoc Pysiu :bye:

Posted

Alicja napisała:

:razz: uffff dotarłam i wlazłam .....
no no jakaś uczta w Sarnowie się szykuje :cool3: kurde Pysiu ja muszę dbać o linię ;-)

Etam Alu na dbanie o linie jeszcze będziesz miała czas.

Alicja napisała:
Poza tym brzuś mnie boli
Pewnie sie objadałas co?
Kiedy jakies nowe fotki będą?

Posted

anetta napisał(a):
Pysiu :bye:

Powiedz mi w skrocie, mieszkasz juz w tej wielkiej willi??:cool3: I ile wegielkow ma Zmorka..?:loveu:
Gratuluje maluszkow :klacz:

hahaha Anetta :roflt: chyba jesteś troszkę do tyłu w galerii :lol: ;)

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Anetta :roflt: chyba jesteś troszkę do tyłu w galerii :lol: ;):razz:a może Aneta o czymś wie o czym my nie wiemy:cool3:.....kurde coś Pysi długo nie ma ....czy ona miała dzis jazdy:crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo wielkie dzięki ale ja sie muszę wyspać :mad: czeka mnie upojny dzionek na wsi z buraskami i Oliwkową :razz:
Dobrze że ten upojny dzionek dobrze się skończył i koszmarów nie miałaś ;)

[quote name='paula_z']Hahahahahaha :grin:

Dobranoc Pysiu :bye:
Dobry Wieczór Paula :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiu
wykopuję cię z czelusci:evil_lol:
Hmmm tak się zastanawiam ,że chyba chciałabym Cię odwiedzić zanim uzyskasz prawo jazdy

Dzięki Ci wielka kobieto za pamięć :loveu:
Przyjedź w niedziele . Będzie fajnie . Zabierz Agge ze sobą ;)

[quote name='Agga']Alicja napisała:

Etam Alu na dbanie o linie jeszcze będziesz miała czas.

Alicja napisała:
Pewnie sie objadałas co?
Kiedy jakies nowe fotki będą?

Oczywiście ;) Na dbanie o linie zawsze jest czas .
Fotki?? :crazyeye: Kurcze zapomniałam wstawiać fotek :crazyeye: Ale przy nawale one takieś jakieś....Czarne :evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześc Pysiu
Przejechalas kogos we snie? :evil_lol:
We śnie Pika poprzebijałam wszystkim wszystkie opony w mojej okolicy :diabloti:

[quote name='anetta']Pysiu :bye:

Powiedz mi w skrocie, mieszkasz juz w tej wielkiej willi??:cool3: I ile wegielkow ma Zmorka..?:loveu:
Gratuluje maluszkow
anetta - mieszkam w moim domku.
W skrócie: Zmorze skończyła się cieczka jakieś dwa tygodnie temu ( ufffffna szczęście) i jedynym ojcem może być...Szelma :evil_lol: A to i tak za jakieś półtora miesiąca dopiero:lol: No i wtedy pewnie dostane jakieś wielkie pieniądze za wyjątkowość i potwierdzenie Seksmisji ;)

[quote name='malawaszka']hahaha Anetta :roflt: chyba jesteś troszkę do tyłu w galerii :lol:
Cicho bo się speszy :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']a może Aneta o czymś wie o czym my nie wiemy:cool3:.....kurde coś Pysi długo nie ma ....czy ona miała dzis jazdy:crazyeye:
Nie miałam jazd za to miałam gościa

[quote name='Vectra']a może się nam Pysia małych jeżyków dorobiła
Wypluj to słowo!! Jezom wstęp wzbroniony na mój plac !!:angryy:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o kurde nie pomyślałam
Nawet nie mysl bo kolczaste coś mi myślami przyciągniesz :mad:
Byłam dzisiaj u fryzjera i znowu jestem piękna i młoda :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pPysiu czyżbyś nie lubiła jeżyków :razz:
Ja je wręcz kocham ale z daleka ;)
Teraz kilka fotek bo jak słusznie zauważyła Agga zupełnie o nich zapomniałam ;)
Najpiękniejsza :loveu:

Moja ;) jesień :p

I minki Szelmusi :evil_lol:

Słodziutka :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda jakby ją zabek bolał

Całkiem możliwe bo gryzła orzecha :razz:
Dzisiejsze niebo :)