malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Agga']Ktoś mi kiedyś powiedział, że waszka wygląda na sląską babke. oo jak miło :obrazic: :mad: Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Waszko jakis problem kochaniutka:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='malawaszka']oo coś tak czułam że jeździsz - jakaś ciężka atmosfera na ulicy :evil_lol: Ty mnie wcale nie żałujesz a tu wszyscy chcieli mnie zycia pozbawić :placz: [quote name='Vectra']Pysiu ohhh Pysiu :D No co? [quote name='Agga']To czas na gosposie.:lol: Pysia napisała: Pysiu powiedz mi czy to tu: Sarnów wieś 1700 osób woj. śląskie pow. będziński gmina Psary pysia napisała: Pysiu czas wyluzować. Czas wyprubować kuchenkę tzn rożno. Nie no to jednak duzo umiesz ugotować. ALicjo na coś się załapiemy kochana. Pysia napisała: A tego to nie wiemy.Ona na zagłodozna nie wyglada. Ktoś mi kiedyś powiedział, że waszka wygląda na sląską babke. No to co waszunia ciasto będzie?:cool3: Gosposia jest najlepsza na świecie :loveu: Moja teściowa :loveu: Tak Agga - to ten Sarnów :) Nawet nie wiedziałam ze mieszkam w takie dużej wsi :p Chyba nie zdołam nigdy poznać tyyyyyyyyyyyyylu mieszkańców ;) Jak przyjedziecie to cuś ugotuję albo wezwę moją najwspanialsza tesciową na ratunek :p Ona wtedy wpada z obiadem, szykuje go i podaje i znika :loveu::loveu::loveu: [quote name='PIKA']Ooo Pysia przezylas :multi: A kto zginął? :evil_lol: Omalże nie zginął mój instruktor tylko nadal nie wiem dlaczego on tak się smiał z moich tekstów :niewiem::niewiem::niewiem: [quote name='malawaszka']oo jak miło :obrazic: :mad: Cichaj kobieto :) Masz wsio na swoim miejscu a faceci patrzą się na Ciebie wygłodniałym wzrokiem :p Nie to co na worek z koścmi :diabloti: Dodam że dzisiejszego dnia mój iloraz był sporo poniżej przeciętnej i strasznie chciało mi się spać. Na dodatek jakieś cholerstwo się pyli i mam oczy jak królik angora :roll: Wsiadając do auta poinformowałam faceta ze prawie nie widzę po czym natychmiast włączyłam się do ruchu nie dajac mu czasu na myślenie. Widząc jego śmierć w oczach dodałam ze miałam ciężki dzień w pracy i jestem naładowana negatywnie :p Minęła minuta i na naszej drodze pojawiła się kobieta z wóżkiem i małym szkrabem za rączke. Zapytałam czy mogę ich przejechać. Facet natychmiast zahamował :evil_lol: Fakt że daaaaaleko od nich ale ...on mnie jeszcze nie zna :diabloti: I nie wiem dlaczego powiedział że jak dopadnie zły humor to mnie o jazde poprosi ;) Oczywiście zapytałam czy darmową :evil_lol: Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Pysia'] Gosposia jest najlepsza na świecie :loveu: Moja teściowa :loveu:[/qopue] Ale masz dobrze z taka teściową. Pysia napisała: Tak Agga - to ten Sarnów :) Nawet nie wiedziałam ze mieszkam w takie dużej wsi :p Chyba nie zdołam nigdy poznać tyyyyyyyyyyyyylu mieszkańców ;) No widzisz jakich rzeczy się dowiedziałaś.Teraz masz okazje poznać tych ludzi. Pysia napisała: Jak przyjedziecie to cuś ugotuję albo wezwę moją najwspanialsza tesciową na ratunek :p Ona wtedy wpada z obiadem, szykuje go i podaje i znika :loveu::loveu::loveu: ALicja robimy miejsce w brzuszku najemy się u Pysi. Quote
beria Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pysia napisał(a):Instruktor umarł ze smiechu jak mu powiedziałam że ze mną jest bezpieczny :roll: Ciekawe czemu :niewiem: Zupełnie go nie rozumiem :razz: Pysia napisał(a):TWsiadając do auta poinformowałam faceta ze prawie nie widzę po czym natychmiast włączyłam się do ruchu nie dajac mu czasu na myślenie. Widząc jego śmierć w oczach dodałam ze miałam ciężki dzień w pracy i jestem naładowana negatywnie :p Minęła minuta i na naszej drodze pojawiła się kobieta z wóżkiem i małym szkrabem za rączke. Zapytałam czy mogę ich przejechać. Facet natychmiast zahamował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :razz: uffff dotarłam i wlazłam ..... no no jakaś uczta w Sarnowie się szykuje :cool3: kurde Pysiu ja muszę dbać o linię ;) Poza tym brzuś mnie boli a Kuba jest uhahany z okazji odczytu relacji z twojej jazdy po mieście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...no nie wiem czy Ju da ci sie przejechać Pasikonikiem:razz: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ahh kochana moja Pysiu jak Ty masz takie mordercze myśli za kierownicą to wysyłaj mi smska przed jazdami - posiedzę w domu wtedy :razz: :cool1: Quote
Pysia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Agga'][quote name='Pysia'] Gosposia jest najlepsza na świecie :loveu: Moja teściowa :loveu:[/qopue] Ale masz dobrze z taka teściową. Pysia napisała: No widzisz jakich rzeczy się dowiedziałaś.Teraz masz okazje poznać tych ludzi. Pysia napisała: ALicja robimy miejsce w brzuszku najemy się u Pysi. Bez komentarza :diabloti: [quote name='beria']Zupełnie go nie rozumiem :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też nie :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz: uffff dotarłam i wlazłam ..... no no jakaś uczta w Sarnowie się szykuje :cool3: kurde Pysiu ja muszę dbać o linię ;) Poza tym brzuś mnie boli a Kuba jest uhahany z okazji odczytu relacji z twojej jazdy po mieście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...no nie wiem czy Ju da ci sie przejechać Pasikonikiem:razz: Cieszę się że rozbawiłam Kube :evil_lol: A Pasikonik Alu jest mój a nie Tzta :) Sama go kupiłam za swoje pieniądze i on nie ma nic w tej kwestii do gadania :cool1: Wpisałam go w dowód jako współwłaściciela tylko po to aby go nie myć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']ahh kochana moja Pysiu jak Ty masz takie mordercze myśli za kierownicą to wysyłaj mi smska przed jazdami - posiedzę w domu wtedy :razz: :cool1: Ależ ja nie mam wcale myśli za kierownicą :diabloti: Myślę instynktownie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę spać :) Dobranoc i obym Wam się śniła jak jeżdżę po mieście ;) Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pysia napisał(a):Dobranoc i obym Wam się śniła jak jeżdżę po mieście ;) ooo wielkie dzięki ale ja sie muszę wyspać :mad: czeka mnie upojny dzionek na wsi z buraskami i Oliwkową :razz: Quote
Paula Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pysia napisał(a):i natychmiast kazał mi wracać do ryczących ciężarówek z wielkimi zębami i okropnych wyłupiastookich autobusów oraz wstrętnych mięsożernych samochodów osobowych kierowanych przez wygłodniałe bestie :placz: Otaczali mnie ze wszech stron a ja biedna musiałam lawirować i uciekać aby mnie żaden nie zjadł :flaming: Hahahahahaha :grin: :grin: :grin: Dobranoc Pysiu :bye: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześć Pysiu:p wykopuję cię z czelusci:evil_lol: Hmmm tak się zastanawiam ,że chyba chciałabym Cię odwiedzić zanim uzyskasz prawo jazdy:oops: Quote
Agga Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Alicja napisała: :razz: uffff dotarłam i wlazłam ..... no no jakaś uczta w Sarnowie się szykuje :cool3: kurde Pysiu ja muszę dbać o linię ;-) Etam Alu na dbanie o linie jeszcze będziesz miała czas. Alicja napisała: Poza tym brzuś mnie boliPewnie sie objadałas co? Kiedy jakies nowe fotki będą? Quote
PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześc Pysiu :multi: Przejechalas kogos we snie? :evil_lol: Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Pysiu :bye: Powiedz mi w skrocie, mieszkasz juz w tej wielkiej willi??:cool3: I ile wegielkow ma Zmorka..?:loveu: Gratuluje maluszkow :klacz: Quote
malawaszka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 anetta napisał(a):Pysiu :bye: Powiedz mi w skrocie, mieszkasz juz w tej wielkiej willi??:cool3: I ile wegielkow ma Zmorka..?:loveu: Gratuluje maluszkow :klacz: hahaha Anetta :roflt: chyba jesteś troszkę do tyłu w galerii :lol: ;) Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha Anetta :roflt: chyba jesteś troszkę do tyłu w galerii :lol: ;):razz:a może Aneta o czymś wie o czym my nie wiemy:cool3:.....kurde coś Pysi długo nie ma ....czy ona miała dzis jazdy:crazyeye: Quote
Vectra Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 a może się nam Pysia małych jeżyków dorobiła :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Vectra']a może się nam Pysia małych jeżyków dorobiła :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o kurde nie pomyślałam Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No i co sie babochy smiejecie, lata swietlne mnie nie bylo na dogo to skad mam wiedziec :boom: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Pysia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='malawaszka']ooo wielkie dzięki ale ja sie muszę wyspać :mad: czeka mnie upojny dzionek na wsi z buraskami i Oliwkową :razz: Dobrze że ten upojny dzionek dobrze się skończył i koszmarów nie miałaś ;) [quote name='paula_z']Hahahahahaha :grin: Dobranoc Pysiu :bye: Dobry Wieczór Paula :multi: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiu wykopuję cię z czelusci:evil_lol: Hmmm tak się zastanawiam ,że chyba chciałabym Cię odwiedzić zanim uzyskasz prawo jazdy Dzięki Ci wielka kobieto za pamięć :loveu: Przyjedź w niedziele . Będzie fajnie . Zabierz Agge ze sobą ;) [quote name='Agga']Alicja napisała: Etam Alu na dbanie o linie jeszcze będziesz miała czas. Alicja napisała: Pewnie sie objadałas co? Kiedy jakies nowe fotki będą? Oczywiście ;) Na dbanie o linie zawsze jest czas . Fotki?? :crazyeye: Kurcze zapomniałam wstawiać fotek :crazyeye: Ale przy nawale one takieś jakieś....Czarne :evil_lol: [quote name='PIKA']Cześc Pysiu Przejechalas kogos we snie? :evil_lol: We śnie Pika poprzebijałam wszystkim wszystkie opony w mojej okolicy :diabloti: [quote name='anetta']Pysiu :bye: Powiedz mi w skrocie, mieszkasz juz w tej wielkiej willi??:cool3: I ile wegielkow ma Zmorka..?:loveu: Gratuluje maluszkow anetta - mieszkam w moim domku. W skrócie: Zmorze skończyła się cieczka jakieś dwa tygodnie temu ( ufffffna szczęście) i jedynym ojcem może być...Szelma :evil_lol: A to i tak za jakieś półtora miesiąca dopiero:lol: No i wtedy pewnie dostane jakieś wielkie pieniądze za wyjątkowość i potwierdzenie Seksmisji ;) [quote name='malawaszka']hahaha Anetta :roflt: chyba jesteś troszkę do tyłu w galerii :lol: Cicho bo się speszy :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']a może Aneta o czymś wie o czym my nie wiemy:cool3:.....kurde coś Pysi długo nie ma ....czy ona miała dzis jazdy:crazyeye: Nie miałam jazd za to miałam gościa [quote name='Vectra']a może się nam Pysia małych jeżyków dorobiła Wypluj to słowo!! Jezom wstęp wzbroniony na mój plac !!:angryy: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o kurde nie pomyślałam Nawet nie mysl bo kolczaste coś mi myślami przyciągniesz :mad: Byłam dzisiaj u fryzjera i znowu jestem piękna i młoda :p Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :pPysiu czyżbyś nie lubiła jeżyków :razz: Quote
Pysia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pPysiu czyżbyś nie lubiła jeżyków :razz: Ja je wręcz kocham ale z daleka ;) Teraz kilka fotek bo jak słusznie zauważyła Agga zupełnie o nich zapomniałam ;) Najpiękniejsza :loveu: Moja ;) jesień :p I minki Szelmusi :evil_lol: Słodziutka :loveu: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda jakby ją zabek bolał Quote
Pysia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda jakby ją zabek bolał Całkiem możliwe bo gryzła orzecha :razz: Dzisiejsze niebo :) Quote
Hanna R. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Pysiu, kochanie, gdzie się sprawdza poziom oleju w aucie ??? :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: A TO jest cudne :loveu: Quote
Recommended Posts