Pysia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Trochę fotek bo się zapuściłam :) Tym razem dla mmbbaj ;) Paskudy znowu się mocują :) Pozy jak widać różne :evil_lol: Ukłony... Zwracam uwage na mine Szelmy :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Która którą prowadzi? :evil_lol: Pod jabłonką też się można bawić ;) Chwila odpoczynku Total olewka Zmorki :razz: I olewka olewki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Pysia']Alu Vectra - Cerber - Sylwuś - ze wszystkimi się przywitałaś, a ze mna nie :placz: :obrazic: :obrazic: Quote
Pysia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Posuń się czarna Szelmo Teraz mi wygodnie :) Ale jestem śpiąca A ten burek za płotem szczeka ... Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Maga100']ze wszystkimi się przywitałaś, a ze mna nie :placz: :obrazic: :obrazic: histeryczka :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Maga100']ze wszystkimi się przywitałaś, a ze mna nie :placz: :obrazic: :obrazic: O Matko!!:crazyeye: Ale jestem podła normalnie bardziej podła niż ten najpodlejszy człowiek na najbardziej podłej z planet podłych :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj Maga :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: I dla Ciebie z przeprosinami wstrętna podła matka Zmoroszelm Same kwiatuszki ;) Quote
Pysia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='PIKA']histeryczka :evil_lol: Babciu...Chorym trzeba ustępować...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 czesc Różowa Pantero :lol: :lol: stokrotka Kooooooooooooooooooosa Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Pysia']Która którą prowadzi? :evil_lol: :-o :-o :-o :-o :-o :-o BIIIIIIIIIG sznurek, dla BIIIIG psiunków. Ja nie mam zaglutowanych fafolców, ale są małe i nie można ich tak miziać jak wasze. Bosko, bosko bosko, te psy są suuuuper. Quote
Maga100 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='PIKA']histeryczka :evil_lol: no jak ona zraniła me uczucia, to się rozchisteryzowałam :placz: [quote name='Pysia'] wstrętna podła matka Zmoroszelm tak, jesteś podła, nie będę zaprzeczać przez grzeczność. Kwiat przyjmę, żeby nie było :eviltong: Quote
agabass Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 spacer na sznurku to chyba jakieś ćwiczenia na rownowagę :evil_lol: Quote
agbar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 hej hej:) swietne fotki i jeszcze lepsze komentarze:) Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dealer akuku :evil_lol: Cześc wnusiu :multi: Quote
agbar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 PIKA napisał(a):Dealer akuku :evil_lol: Cześc wnusiu :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znowu ona!!!!:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 haha no nie mogę - gdzie nie wejdę to te sie śledzą :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 dealer napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znowu ona!!!!:evil_lol: Znowu ktoś Cię śledzi?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie baby jedne :loveu: Kupiłam dzisiaj ( a właściwie teściowa moja najlepsiejsza mi kupiła ;) ) firanki i zasłony do salonu :multi::multi::multi: Na dodatek z organtyny i nie będę ich musiała prasować :multi: To szczyt szczęścia dla mnie :) We wtorek albo środę je powieszę bo najpierw muszę pomyć okna :razz: Prac domowych miałam mase jak wróciłam :crazyeye: Chyba już do końca zycia nie będę miała czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz lecę pozwiedzać inne galerie bo pewnie nie przespię nocy nadrabiając zaległości..... Quote
Pysia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Tak się jakoś zastanawiam czy te moje dwie baby kiedykolwiek zaczną się bawić inaczej żebym mogła inne foty porobć ? :cool3: Świnka w opałach: Gdzie ona? Ledwo ją znalazłam a już chce mi zabrać!! Nie oddam :cool1: Spadaj Szelma na drzewo :eviltong: Udam że Zmorka gada innym językiem ;) Quote
Pysia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Wiecie że Pysia nam kupiła TYLKO jedną świnke?? :placz: To woła o pomste do nieba.... A ja też bym chciała pomemlać :roll: Rozpacz moich fafli jest nie do opisania Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gorylico :evil_lol: a ja poprosze foty tych firanek i zaslon :razz: Quote
Pysia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='PIKA']Gorylico :evil_lol: a ja poprosze foty tych firanek i zaslon :razz: Dobra tylko najpierw je powieszę :p Babciu gorylicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak mogłaś dla mnie nie kupić :mad: A ja jestem cała happy :multi::multi::multi: Mam w końcu świnke a ta wielka nie :evil_lol: I czy zycie jest sprawiedliwe ?:shake: Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Pysia'] Jak mogłaś dla mnie nie kupić :mad: z czego? :crazyeye: z tej marnej emerytury? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Pysia napisał(a):Tak się jakoś zastanawiam czy te moje dwie baby kiedykolwiek zaczną się bawić inaczej żebym mogła inne foty porobć ? :cool3: to aparat na spacer i w końcu pokaż okolicę :razz: Quote
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :mad:Pysiu prosze kupić dziewczynkom drugą swinkę , czy ty nie widzisz że im przykro z tego powodu Quote
Pysia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='PIKA']z czego? :crazyeye: z tej marnej emerytury? :evil_lol: Babciu wstawiły mi się najpierw wielkie foty i szybko skasowałam a potem spokojnie wstawiłam mniejsze ;) Teraz jest i zrozumiesz :eviltong: A nie wiesz jak ja mam iść prowadząc dwie Zmoroszelmy i jeszcze cokolwiek ze sobą mieć ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Karol ani TZ nie chcą ze mną iść :placz: Zresztą wiesz ze Szelma poza podwórkiem chodzi na smyczy...A tutejszy las zaludniony grzybiarzami :angryy: Alu wiem że przykro jest tylko Szelmie :evil_lol: Ale tak to jest jak się zjada piszczące zabawki :mad::mad::mad: Potem się nowych nie dostaje bo pańcia po diecie zabawkowej nie moze spać w nocy ( aby śmiechu nie było to po diecie Szelmy ja nie mogę spać ze strachu o nią ;) ) I co ja mam ze swoim marnym losem teraz zrobić? :-( Najlepiej by było jakby się w końcu poszła utopić :diabloti: Quote
beria Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Pysia']I co ja mam ze swoim marnym losem teraz zrobić? :-( Pysiu, podrzuć Szelmie świnię :evil_lol: Quote
Recommended Posts