Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu ....ja wczoraj gościnnie dopisywałam sie na dogo w przerwach jak kuba ściągał łapki z klawiatury więc nie miałam czasu na czekanie aż filmek sie załaduje 2 razy ....dziś popaszcze;)

Posted

Witajcie dziewczynki :loveu:
Przyszłam sobie z pracy, zjadłam obiadek i...zasnełam na lezaku na dworku :crazyeye: Ale bosko mi sie spało tylko nie wiem czy nie chrapałam ;)
Ciesze sie ze filmiki sie podobają :) Zwłaszcza ten jak jedna baba drugiej babie wylizuje ucho w trawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PIKA- filmiki nagrywam aparatem :p Kamera mi nie jest do niczego potrzebna w życiu :p
LAZY- Zmoroszelmy są zabojcze :mad: Zwłaszcza dla mojej trawy :placz: Ale i tak te paskudy wstretne kocham jak nie wiem co albo jeszcze bardziej :loveu:
paula_z- mnie też sie długo ładują bo tu net do kitu ...
madzia18sosnowiec - Zmorce ZAWSZE sni sie jedzenie :evil_lol: Ona ciągle mlaska przez sen :cool3: Jedna chrapie a druga mlaska. Wstep do sypialni dla nich jest wzbroniony bo to duet nie do spanie :cool1:
Jestem zmuszona zrobic parapetowe dla rodzinki :placz::placz::placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie dziewczynki :loveu:
Przyszłam sobie z pracy, zjadłam obiadek i...zasnełam na lezaku na dworku :crazyeye:

Pysia przyznaj się że to nie był leżak tylko super, extra wygodne nowe legowisko na sznaucerka miniaturowego :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia przyznaj się że to nie był leżak tylko super, extra wygodne nowe legowisko na sznaucerka miniaturowego :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chrapiąca Pysia na Bolusiowym posłanku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

tak słodki spi, ze podejrzewam, ze sni jej sie kiełbaska i inne pysznoscie :cool3:

czesc pysia :buzi:

O matko jaka boska fotka. Ja też chcie takiego psia, ma piękne fafle, które miałabym ochotę bardzo wymiziać. BUUUUUUUUUUUUU to nie sprawiedliwe, też chce, żeby cerber miał takie fafolecki buuuuu. Psina jest przekochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

Ty się nie śmiej z Pysi, bo ja kiedyś usnęłam na Sabowym poslanku :diabloti:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
pysiu czy ty dzialasz cos moze w bedzinskim oddziale zk?

Działałam jak miałam czas ateraz kurcze coś go brak :oops: Ale mam nadzieje ze to sie zmieni bo mi się tęskni za ludźmi z ZK :roll:
Witajcie dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Nawet Ty Weszko która chcesz abym Zmoreczce odebrała posłanjko o wymiarach w sam raz dla sznaucerka miniaturki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj znowu usnęłam na dworze :crazyeye: Pospałam a potem normalnie zarobiłam się na śmierć pieląc, wycinając calutki zywopłot i go zagrabiając :cool1: Przy okazji zagrabiłam całą trawe a potem pozamiatałam podwórko, wyczesałam Szelme i teraz jakoś czuję że żyję bo tam mnie boli kręgosłup :placz: A jutro sprzątanie domu no i mycie okien bo kupuję sobie rano firanki do salonu i zasłony nareszcie :multi::multi::multi: Tzn kochana teściowa zabiera mnie na zakupy :loveu:
Alu - możesz z tym paszczeniem poczekać aż będę sprawniejsza fizycznie? :evil_lol:
Vectra - pytałam sąsiadów czy chrapałam i twierdzili ze nie :eviltong: Tylko nie wiem czy nie z grzeczności tak mówili :evil_lol:
Cerber - fafluny ja kochać mimo ze czasem są zaglutowane :loveu:
Sylwuś - fajnie ze wpadłaś :)
Babciu kochana - normalnie skrzydła mi od wczoraj rosną ze tak mnie kochasz i bronisz :loveu::diabloti:
TZ zrobił mi kolacje i chyba muszę iść ją zjeść ;)

Posted

Cześć Pysiu :multi: Ty to masz teraz dolce vita :shake: Spanko na leżaczku w ogrodzie...:loveu: A filmik mi muli strasznie więc spróbuję innym razem :diabloti:

A to zdjęcie

po prostu CUDO :loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
ciekawe, gdzie Ty bedziesz spać zimą? :hmmmm:

Właśnie jak się obudziłam to też się nad tym zastanawiałam :cool3: A jak spałam to sąsiad bał się odpalić kosiarke żeby mnie nie obudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alu - czytałam u Ciebie ze spałaś do 17-tej :) Ja pół godziny wcześniej wstałam :oops: Ale TZta zakatrupię bo nie wiem czy plecy mnie nie bolą od spania na leżaku :mad::mad::mad: Mówiłam mu żeby mi kupił huśtawke na imieniny to nie!!:mad::mad::mad: Nic mnie ten facet nie kocha :placz: A taka fajna drewniana była w Makro :placz: