Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']
jeszcze muszę go tylko przekonać, ze marzy o tym, aby 40 min dojeżdżać do pracy :evil_lol:
stojąc w korku :evil_lol:

Pysia czy dzisiaj TEŻ sprzatasz ? :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:loveu: :loveu: Pysiu! Masz przecudne wodoloty (dopiero dziś znalazłam waszą galerię)!!! :loveu: :loveu:
Dziewczynki tak mnie zauroczyły:ghost_2: , że muszę wyjść z moim faflakiem :painting: na spacer, bo inaczej puszczę ogłoszenie w prasie pt.:czytaj:
"Zamienię 9-letniego boksera na niufka w obojętnie jakim wieku"...

Dziewuchy przypomniały mi mojego Hektorka, który odszedł za TM mając tylko 6 lat... :-( To już blisko 4 lata jak biega po psich łąkach...

Pozdrawiam i całusy dla kobitek
Witaj w Zmoroszelmowych progach:multi::multi::multi:
Dziewczynki ja poprostu znowu pracuję :placz: Po pracy byłam na szczepieniu a potem na spacerku z futrami :p Teraz TZ walczy z wieszakami w pralni na mokre pranie ;) Jestem zmęczona ale nie sprzątałam ;) Jutro znowu mam gości i jakoś tak...Kurcze ale jednak podoba mi się takie życie :multi::multi::multi:

Posted

cześć Pysia - tylko uważaj, żeby goście nie zjedli moich gruszek :nono: udałam, że nie czytałam tego wszystkiego o planach pozbycia się niejakiej weszki - nie wiem o kim była mowa, ale nie chciałabym być w jej skórze :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć Pysia - tylko uważaj, żeby goście nie zjedli moich gruszek :nono: udałam, że nie czytałam tego wszystkiego o planach pozbycia się niejakiej weszki - nie wiem o kim była mowa, ale nie chciałabym być w jej skórze :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak jakoś wyszło :eviltong:
Co jutro porabiasz? Bo moze pojechałybysmy do mnie po pracy? Gosci mam dopiero o 19-tej ;) A trochę mi tu brak Weszek itp :razz:

Posted

Witajcie :loveu::loveu::loveu:
Gabi -chce kryc i bardzo chetnie skorzystam tylko że nie wiem czy bedziesz mogła zostawic Arka.....
Vectra - kurna rzeczywiście bo wysprzątałam do 17-tej calutki dom i jakoś znowu tego nie widac :razz:
Miałam dzisiaj super gościa :loveu: Ale jakiego to Wam pokaże jak wgram i zmniejsze fotki :p Teraz niecierpliwcie sie :eviltong:

Posted

Wiem już że wszyscy wiedzą ale co mi tam :eviltong:
Taki ufoludek zawitał do nas :loveu:

Czy to zyje?

Kurcze- zyje!!

Ale trzeba uważac bo nie rusza sie :crazyeye:

Ale mnie w konia zrobiła :razz: Do ciastka to ożyła :mad:

Nie dam :cool3:

Chocbym miała w sekunde urosnąc :cool1:

Posted

Nikt nie patrzy to podejdź bliżej :diabloti:

Kurcze...Patrzą jednak :oops:

Poudajemy aniołka ;)

A przy okazji podrażnie sie z futrem :p

Miła jestem dla Zmorki - prawda :p?

Nawet mi sie podoba

Chodź tu to Ci pychol wytre

Nie chcesz?

To sie wypchaj!

Posted

Pysiu, gość zadzwiający, skąd ja ją znam? :hmmmm:

a dzisiaj widziałam takie ogłoszenie o domu i pomyslałam wraz o tobie :p WSZYSTKO w środku było różowe. Maksymalnie różowe. Pokój różowy, kafelki w WC różowe, ściany różowe, a sypialnia... matko i córko, tak RÓŻOWA, ze aż uwierzyć nie moglam :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu, gość zadzwiający, skąd ja ją znam? :hmmmm:

a dzisiaj widziałam takie ogłoszenie o domu i pomyslałam wraz o tobie :p WSZYSTKO w środku było różowe. Maksymalnie różowe. Pokój różowy, kafelki w WC różowe, ściany różowe, a sypialnia... matko i córko, tak RÓŻOWA, ze aż uwierzyć nie moglam :lol:

Madziu to dzwoń , niegocjuj cene kupuj :p:p
taka okaja się już może nie trafić :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Madziu to dzwoń , niegocjuj cene kupuj :p:p
taka okaja się już może nie trafić :evil_lol::evil_lol:

wiem, ale za krótko prowadzę działalność i banki się czepiają, mimo że dochód mamy. ale ja je przekonam :mad: :evil_lol:
a takto domek już byłby mój Pysia umarłaby z zazdrości

Posted

[quote name='Pysia']
Miła jestem dla Zmorki - prawda :p?

Jaki uśmiech :lol: :loveu:

Pysiu, muszę napisać, że bardzo podoba mi się Twój fotel, który sądząc po minie Oliwki, jest niesamowicie wygodny :cool3: I kolor ścian również bardzo mi się podoba, chociaż gdyby był różowy, bardziej by pasował do bluzy Oliwii :eviltong: