malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 qrde baby wy nawet nie wiecie jakie takie małe twarde grusziunie są dobre :loveu: ahhhhhhhhhhh :loveu: Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pysia Raid jest podobno niezly :evil_lol: [quote name='malawaszka']qrde baby wy nawet nie wiecie jakie takie małe twarde grusziunie są dobre :loveu: ahhhhhhhhhhh :loveu: Matko :crazyeye: ona je zeżre zanim dojrzeją :crazyeye: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pysia napisał(a):Cholewka...Znasz może jakiś środek owadobójczy? Ale musi być bardzo silny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hhaha BARDZO BARSZo silny bo ja DUUUYŻA sztuka jestem :p :diabloti: beleco nie da rady :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='PIKA']Pysia Raid jest podobno niezly :evil_lol: Matko :crazyeye: ona je zeżre zanim dojrzeją :crazyeye: Raid nie da rady :placz: Zezre jak nic :placz: Idę spać bom popłakana, posikana i posmarkana ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba najpierw muszę wziąść prysznic :roll: Dobranoc Quote
Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pysia napisał(a):Idę spać bom popłakana, posikana i posmarkana ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba najpierw muszę wziąść prysznic :roll: Dobranoc Buhahhahaha.....:roflt: :roflt: :roflt: Kilka dni mnie nie bylo :oops: ale bede teraz nadrabiac, nawet do rana ;) Dobranoc :bye: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='malawaszka']a nie oddam bo Pysiowy TZET powiedzil że one jesienią bedą dobre :p I TEJ WERSJI SIĘ BĘDĘ TRZYMAĆ :p a takie gruszeczki są mniaaaammmmmmmmmm :loveu::multi::multi::multi:to ja akurat dojadę na te dojrzałe , a środek na weszki mam :p Pysiu debesciarskie te twoje dywaniki Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 kurcze jest jeden 4-letni niufek do adpocji..gdzie moge dac info? znasz kogos zainteresowanego? sorcia za offa Quote
agbar Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 dzien dobry wszelkim osobnikom mniej lub bardziej posmarkanym i posikanym...:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:to ja akurat dojadę na te dojrzałe , Tylko, ze ich już nie będzie :evil_lol: Waszka zeżre :evil_lol: cześc Pysiu :multi: ucaluj dywaniki :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Witajcie :loveu::loveu::loveu: Wstałam dzisiaj rano nie do końca wyspana ( czyt. Weszka) i pojechałam z TZtem na podboj sklepow w poszukiwaniu wielu rzeczy w tym łożka :cool3: Przeżyłam szok w Ikei chcąc z niej wyjśc natychmiast bo zobaczeniu totalnego dziadostwa za ogromne sumy ale mi sie nie udało :-o Musiałam przejśc CAŁY sklep aby z niego wyjśc!!!!! TZ oczywiście dostał apopleksji z tego powodu :mad: Po wielu innych sklepach gdzie TZ był w stanie kupic łożko nawet wieksze niż nasza sypialnia w końcu trafiliśmy dobrze ;) Kupiliśmy łożko, stelarz i materac ( ten ostatni kurna wygodny super ale w cenie łożka ze stelarzem!!), śliczny dywan wełniany dla Karola na poddasze i za szeroką rolete....Wrociłam do domu kompletnie wyczerpana sklepowym pobytem z TZtem... Alu - co to za środek na Weszki bo sie musze zabezpieczyc ;) cuciola - napisz mi na pv co i jak to dam namiary osobie ktora zajmuje sie adopcjami niufow. Z gory wielkie dzieki:loveu: dealer - ja jestem po prysznicu i ani posikana ani posmarkana nie jestem :eviltong: Jednakże witam :multi: PIKA - dywaniki ucałowane chociaż zastanawiam sie czy nie lepsza byłaby wersja taka martwa....Zjadłam obiad i znowu musze sprzątac bo te maupy linieją :angryy::angryy::angryy: Musze je znowu wyczesac, podciąc portki i psiochy oraz łałoki i...kurcze :crazyeye: Znowu nie odpoczne :placz: Haniu!! Łącze sie z Tobą w bolu pracy !! Nieustannej !! Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Sprżataj nie marudz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałaś pieski to teraz masz futra wszędzie pełno :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Vectra napisał(a):Sprżataj nie marudz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałaś pieski to teraz masz futra wszędzie pełno :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A właśnie że nie posprzątam :razz: Dzisiaj postanowiłam tylko wyczesac paskudy i sobie dekadenko odpoczywac :eviltong: Może uda mi sie zrobic kilka fotek? Hmmmmm....Może.... Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Pysia']A właśnie że nie posprzątam :razz: Dzisiaj postanowiłam tylko wyczesac paskudy i sobie dekadenko odpoczywac :eviltong: Może uda mi sie zrobic kilka fotek? Hmmmmm....Może.... Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='aga1215'] Jak na razie to Zmorka śpi pod czereśniom, Szelma skoduruje a Karol maluje brame :placz: Nic ciekawego do focenia :shake: Ale bede czujna ;) Quote
Paula Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Wtitaj Pysiu :lol: Jestem juz na biezeco :multi: Pysia napisał(a):Wstałam dzisiaj rano nie do końca wyspana ( czyt. Weszka) Hehehe :D Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 paula_z napisał(a):Wtitaj Pysiu :lol: Jestem juz na biezeco :multi: Hehehe :D Bo widzisz ...Weszka jest sprawcą wszystkich mioch nieszcześc :razz: Teraz zamiast mnie odwiedzic to zmusza mnie abym jednak sie zdrzemneła :cool3: Oczy same mi sie zamykają ...Wszystko przez Weszke .... Quote
Paula Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pysia napisał(a):Bo widzisz ...Weszka jest sprawcą wszystkich mioch nieszcześc :razz: Hehehe...to sie Weszka ucieszy, ze ma tak zbawienny wplyw na Twoje zycie :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pysia napisał(a): ;) Co ja najlepszego zrobiłam? Sprzątałam 50m2 a teraz mam 235 + podwórko które też trzeba zamiatać, pielić itd :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj biedna, zmęczona ;) Pysiu. Tym sprzątaniem się nie martw - 50 m Ty, 50 - TZ, 50 - Karol. I już ma czysto na 150 metrach. Dalej - 50 m -Zmorka, 35 - Szelma (no, starsza jest, niech się nie napracuje). A ogród????????? Ogród niech posprząta Weszka - za te gruszki wyżarte:evil_lol: , niech odpracuje. A Ty, idź, poczytaj sobie książkę albo wyśpij się na nowym łóżku - przyjemnych snów życzę. Danka Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 da-NUTKA napisał(a):Witaj biedna, zmęczona ;) Pysiu. Tym sprzątaniem się nie martw - 50 m Ty, 50 - TZ, 50 - Karol. I już ma czysto na 150 metrach. Dalej - 50 m -Zmorka, 35 - Szelma (no, starsza jest, niech się nie napracuje). A ogród????????? Ogród niech posprząta Weszka - za te gruszki wyżarte:evil_lol: , niech odpracuje. A Ty, idź, poczytaj sobie książkę albo wyśpij się na nowym łóżku - przyjemnych snów życzę. Danka Witaj Danusiu :loveu: Ja za te pomysły to Cie normalnie ozłoce :loveu::loveu::loveu: jedno tylko zmienie : Weszka za mnie te 50 m posprząta w ramach kawy ktorą dla niej zrobie jak bedzie sprzątac ogrod ( no za te gruszki co zeżre :evil_lol:). Normalnie sie zdrzemnełam :crazyeye: Quote
da-NUTKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Danusiu :loveu: Ja za te pomysły to Cie normalnie ozłoce :loveu::loveu::loveu: Czyżbyś się chciała pozbyć przepięknej :evil_lol: poręczy przy schodach :-o ? Danka Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 da-NUTKA napisał(a):Czyżbyś się chciała pozbyć przepięknej :evil_lol: poręczy przy schodach :-o ? Danka:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero się wprowadziła a już rozbiórkę robi :cool3: Pysiu uchowaj dla mnie 1 gałazkę z gruszeczkami:p Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 da-NUTKA napisał(a):Czyżbyś się chciała pozbyć przepięknej :evil_lol: poręczy przy schodach :-o ? Danka Porecz od jakiegoś czasu jest nieczyszczona wiec jakoś tak mniej złoto wygląda ;) Nie jest źle i pietno nasze widac w domu juz :) Złota z dnia na dzień coraz mniej ;) Z czasem zniknie całkiem :p Ewentualnie na tą chwile moge kogoś ozłocic karniszem złotym :evil_lol: Alu - gałązki dla Ciebie bede bronic przed Weszką aż do śmierci ( ale nie wiem jak szybko Weszka mnie zamorduje :roll: ):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Porobiłam wieczorkiem fotki ale Zmoroszelmy praktycznie wypoczywały :razz: I na smaka znowu zrobiłam gruszeczki :eviltong: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Zmoreczka na straży ;) A Szelma? "Gdzie ten kot..." Tu szedł Podwojny dywanik Dywanik z uśmiechem :p Dwa dywaniki ;) Dywanik Zmorowaty na antresoli I szelmowaty na antresoli ;) Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 :multi::multi::multi:ale masz cudne dywaniki na antresoli:p coś tam dojrzałam ,ze i w moim lokum też mam dywanik;) Pilnuj Pysiu gruszeczek:loveu: Quote
Recommended Posts