Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia Raid jest podobno niezly :evil_lol:

[quote name='malawaszka']qrde baby wy nawet nie wiecie jakie takie małe twarde grusziunie są dobre :loveu: ahhhhhhhhhhh :loveu:

Matko :crazyeye: ona je zeżre zanim dojrzeją :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Cholewka...Znasz może jakiś środek owadobójczy? Ale musi być bardzo silny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hhaha BARDZO BARSZo silny bo ja DUUUYŻA sztuka jestem :p :diabloti: beleco nie da rady :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Pysia Raid jest podobno niezly :evil_lol:

Matko :crazyeye: ona je zeżre zanim dojrzeją :crazyeye:
Raid nie da rady :placz: Zezre jak nic :placz:
Idę spać bom popłakana, posikana i posmarkana ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba najpierw muszę wziąść prysznic :roll:
Dobranoc

Posted

Pysia napisał(a):
Idę spać bom popłakana, posikana i posmarkana ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba najpierw muszę wziąść prysznic :roll:
Dobranoc

Buhahhahaha.....:roflt: :roflt: :roflt:
Kilka dni mnie nie bylo :oops: ale bede teraz nadrabiac, nawet do rana ;)
Dobranoc :bye:

Posted

[quote name='malawaszka']a nie oddam bo Pysiowy TZET powiedzil że one jesienią bedą dobre :p I TEJ WERSJI SIĘ BĘDĘ TRZYMAĆ :p a takie gruszeczki są mniaaaammmmmmmmmm :loveu::multi::multi::multi:to ja akurat dojadę na te dojrzałe , a środek na weszki mam :p

Pysiu debesciarskie te twoje dywaniki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:to ja akurat dojadę na te dojrzałe ,

Tylko, ze ich już nie będzie :evil_lol: Waszka zeżre :evil_lol:

cześc Pysiu :multi: ucaluj dywaniki :evil_lol:

Posted

Witajcie :loveu::loveu::loveu:
Wstałam dzisiaj rano nie do końca wyspana ( czyt. Weszka) i pojechałam z TZtem na podboj sklepow w poszukiwaniu wielu rzeczy w tym łożka :cool3: Przeżyłam szok w Ikei chcąc z niej wyjśc natychmiast bo zobaczeniu totalnego dziadostwa za ogromne sumy ale mi sie nie udało :-o Musiałam przejśc CAŁY sklep aby z niego wyjśc!!!!! TZ oczywiście dostał apopleksji z tego powodu :mad: Po wielu innych sklepach gdzie TZ był w stanie kupic łożko nawet wieksze niż nasza sypialnia w końcu trafiliśmy dobrze ;) Kupiliśmy łożko, stelarz i materac ( ten ostatni kurna wygodny super ale w cenie łożka ze stelarzem!!), śliczny dywan wełniany dla Karola na poddasze i za szeroką rolete....Wrociłam do domu kompletnie wyczerpana sklepowym pobytem z TZtem...
Alu - co to za środek na Weszki bo sie musze zabezpieczyc ;)
cuciola - napisz mi na pv co i jak to dam namiary osobie ktora zajmuje sie adopcjami niufow. Z gory wielkie dzieki:loveu:
dealer - ja jestem po prysznicu i ani posikana ani posmarkana nie jestem :eviltong: Jednakże witam :multi:
PIKA - dywaniki ucałowane chociaż zastanawiam sie czy nie lepsza byłaby wersja taka martwa....Zjadłam obiad i znowu musze sprzątac bo te maupy linieją :angryy::angryy::angryy: Musze je znowu wyczesac, podciąc portki i psiochy oraz łałoki i...kurcze :crazyeye: Znowu nie odpoczne :placz:
Haniu!! Łącze sie z Tobą w bolu pracy !! Nieustannej !!

Posted

Vectra napisał(a):
Sprżataj nie marudz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciałaś pieski to teraz masz futra wszędzie pełno :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

A właśnie że nie posprzątam :razz: Dzisiaj postanowiłam tylko wyczesac paskudy i sobie dekadenko odpoczywac :eviltong: Może uda mi sie zrobic kilka fotek? Hmmmmm....Może....

Posted

[quote name='Pysia']A właśnie że nie posprzątam :razz: Dzisiaj postanowiłam tylko wyczesac paskudy i sobie dekadenko odpoczywac :eviltong: Może uda mi sie zrobic kilka fotek? Hmmmmm....Może....

Posted

[quote name='aga1215']

Jak na razie to Zmorka śpi pod czereśniom, Szelma skoduruje a Karol maluje brame :placz: Nic ciekawego do focenia :shake: Ale bede czujna ;)

Posted

paula_z napisał(a):
Wtitaj Pysiu :lol: Jestem juz na biezeco :multi:

Hehehe :D

Bo widzisz ...Weszka jest sprawcą wszystkich mioch nieszcześc :razz: Teraz zamiast mnie odwiedzic to zmusza mnie abym jednak sie zdrzemneła :cool3: Oczy same mi sie zamykają ...Wszystko przez Weszke ....

Posted

Pysia napisał(a):
Bo widzisz ...Weszka jest sprawcą wszystkich mioch nieszcześc :razz:

Hehehe...to sie Weszka ucieszy, ze ma tak zbawienny wplyw na Twoje zycie :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
;) Co ja najlepszego zrobiłam? Sprzątałam 50m2 a teraz mam 235 + podwórko które też trzeba zamiatać, pielić itd :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj biedna, zmęczona ;) Pysiu. Tym sprzątaniem się nie martw - 50 m Ty, 50 - TZ, 50 - Karol. I już ma czysto na 150 metrach.
Dalej - 50 m -Zmorka, 35 - Szelma (no, starsza jest, niech się nie napracuje).
A ogród????????? Ogród niech posprząta Weszka - za te gruszki wyżarte:evil_lol: , niech odpracuje.

A Ty, idź, poczytaj sobie książkę albo wyśpij się na nowym łóżku - przyjemnych snów życzę.

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Witaj biedna, zmęczona ;) Pysiu. Tym sprzątaniem się nie martw - 50 m Ty, 50 - TZ, 50 - Karol. I już ma czysto na 150 metrach.
Dalej - 50 m -Zmorka, 35 - Szelma (no, starsza jest, niech się nie napracuje).
A ogród????????? Ogród niech posprząta Weszka - za te gruszki wyżarte:evil_lol: , niech odpracuje.

A Ty, idź, poczytaj sobie książkę albo wyśpij się na nowym łóżku - przyjemnych snów życzę.

Danka

Witaj Danusiu :loveu:
Ja za te pomysły to Cie normalnie ozłoce :loveu::loveu::loveu: jedno tylko zmienie : Weszka za mnie te 50 m posprząta w ramach kawy ktorą dla niej zrobie jak bedzie sprzątac ogrod ( no za te gruszki co zeżre :evil_lol:).
Normalnie sie zdrzemnełam :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Danusiu :loveu:
Ja za te pomysły to Cie normalnie ozłoce :loveu::loveu::loveu:

Czyżbyś się chciała pozbyć przepięknej :evil_lol: poręczy przy schodach :-o ?

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):

Danka
:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero się wprowadziła a już rozbiórkę robi :cool3:

Pysiu uchowaj dla mnie 1 gałazkę z gruszeczkami:p

Posted

da-NUTKA napisał(a):

Danka

Porecz od jakiegoś czasu jest nieczyszczona wiec jakoś tak mniej złoto wygląda ;) Nie jest źle i pietno nasze widac w domu juz :) Złota z dnia na dzień coraz mniej ;) Z czasem zniknie całkiem :p Ewentualnie na tą chwile moge kogoś ozłocic karniszem złotym :evil_lol:
Alu - gałązki dla Ciebie bede bronic przed Weszką aż do śmierci ( ale nie wiem jak szybko Weszka mnie zamorduje :roll: ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Porobiłam wieczorkiem fotki ale Zmoroszelmy praktycznie wypoczywały :razz: I na smaka znowu zrobiłam gruszeczki :eviltong:

Posted

Zmoreczka na straży ;)

A Szelma? "Gdzie ten kot..."

Tu szedł

Podwojny dywanik

Dywanik z uśmiechem :p

Dwa dywaniki ;)

Dywanik Zmorowaty na antresoli

I szelmowaty na antresoli ;)