Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj Pysiu :multi::multi::multi::multi:
czy dziś tyż sprzątasz ? :razz::razz:

Witaj Vectra :multi::multi::multi::multi::multi:
Animisięśni sprzątać :shake: Odpoczywam i tyle :cool3: Nic i nikt mnie nie zmusi to robienia rzeczy konstruktywnych:mad: Jestem wrakiem i postanowiłam coś z tym zrobić ;) Wyglądam tak źle że za dwa tygodnie idę do fryzjera ( no...wiecie ...teraz kurna kasa pusta :oops:). Zamierzam też przytyć ale za licho nie wiem jak bo mi się to całe życie nie udaje:roll: Wyczesałam już futra i są śliczne a sama idę na moje nowiutkie łóżko do nowiutkiej sypialni w nowiutkim domku świerzutko pomalowanym :eviltong: walnąć się i snem sprawiedliwym zachrapać :p

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Vectra :multi::multi::multi::multi::multi:
Animisięśni sprzątać :shake: Odpoczywam i tyle :cool3: Nic i nikt mnie nie zmusi to robienia rzeczy konstruktywnych:mad: Jestem wrakiem i postanowiłam coś z tym zrobić ;) Wyglądam tak źle że za dwa tygodnie idę do fryzjera ( no...wiecie ...teraz kurna kasa pusta :oops:). Zamierzam też przytyć ale za licho nie wiem jak bo mi się to całe życie nie udaje:roll: Wyczesałam już futra i są śliczne a sama idę na moje nowiutkie łóżko do nowiutkiej sypialni w nowiutkim domku świerzutko pomalowanym :eviltong: walnąć się i snem sprawiedliwym zachrapać :p:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysia co ja tu czytam ...opuszczasz się w obowiązkach gospodyni;)
Co do przytycia to się zgadzam , Pysia jest bardzo skromnie obdarowana tłuszczykiem / Pysiu oddam ci trochę mojego:p/

Posted

Obiecanki cacanki a goopiej Pysi radość :mad: Nie dam się już w konia zrobić :mad: Niejedna obiecała że mi da i jakoś na obiecankach się skończyło- jaka byłam taka jestem :razz: Wszystkie oddają a jak przychodzi co do czego to twierdzą że nie wiedzą jak :mad: To po licho obiecywać?
Zmoroszelmy kradną mi pyszne jabłka z drzewka !!!!:angryy::mad: Zmorka na dodatek wybiera te największe i najsmaczniejsze :razz: Ale ja pilnuje i zjadam jej prosto z pyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Niejedna obiecała że mi da i jakoś na obiecankach się skończyło- jaka byłam taka jestem :razz: Wszystkie oddają a jak przychodzi co do czego to twierdzą że nie wiedzą jak :mad:

Ja wiem,:sweetCyb: jaaaa :sweetCyb:
Zrobimy przeszczep :evil_lol: Ja bede dawcą :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Ja wiem,:sweetCyb: jaaaa :sweetCyb:
Zrobimy przeszczep :evil_lol: Ja bede dawcą :evil_lol::placz:no tak wiedziałam w Stolicy to mają większe możliwości .....u nasz na zadupiu jeszcze takich PRZYSZCZEPÓW:razz:nie robią

Posted

PIKA napisał(a):
Ja wiem,:sweetCyb: jaaaa :sweetCyb:
Zrobimy przeszczep :evil_lol: Ja bede dawcą :evil_lol:

Coś jak silikony tylko naturalne? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale ja pilnuje i zjadam jej prosto z pyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahahahaha :grin: :grin: :grin:

Dobry Wieczor Pysiu :lol:

Posted

[quote name='Pysia']Maga - tak na poważnie. Ja ciągle się zastanawiam, bo domek jest naprawdę ładny, jak mogli ładnie zaprojektować dom, ogród a na koniec spieprzyć kolory ścian :crazyeye: I szukaj tego domku w tym roku bo od stycznia wchodzą takie przepisy że domy podrożeją bardzo....

wiem i szukam :p
TZ już się poddał :grins:
Bank też, bo zaakceptuje moją działalność gosp. :p

ale ceny w okolicach Warszawy powalające :shake:
albo zrezygnuje, albo jeszcze moje wnuki będą spłacać kredyt :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']wiem i szukam :p

albo zrezygnuje, albo jeszcze moje wnuki będą spłacać kredyt :evil_lol:
Jejku...Zapomniałam że Wy w stolyyyyyyycy mieszkacie...Masakra:cool1: Tam za mieszkanie 3 pokojowe trzeba dac tyle co ja za nowy wykończony dom z podworkiem....
Ja bym pomyślała o zmianie miejsca zamieszkania :p

Posted

[quote name='Maga100']wiem i szukam :p

albo zrezygnuje, albo jeszcze moje wnuki będą spłacać kredyt :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a niech wnuki spłacają /tylko choinka skąd ty je weźmiesz :cool3:trzeba poszukać u znajomych:razz:[SIZE=2]/.A ceny u Was rewelacyjne , wiem coś o tym:razz:.

Pysiu , a ty gdzie :p

Posted

Witaj Pysiu :multi::multi::multi::multi:

We stolicy ceny są koszmarne :angryy::angryy::angryy::angryy: tylko nie rozumiem za co trza tyle płacić :shake: toć to największa dziura :evil_lol:

Posted

Dzień Dobry :loveu:
Pogoda śliczna więc siedzimy ze Zmoroszelmami na dworze calutki dzień :multi: One bawią się albo śpią a ja uczę się ustawień aparatu bo dzięki przeprowadzce znalazłam instrukcje obsługi ;) Jak na razie to nauczyłam się jak zepsuć zdjęcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie na auto przy dobrym oświetleniu mój aparat robi fajne foty w ruchu a ja poustawiałam tak że teraz się rozmazują i nie wiem jak zrobić aby znowu było dobrze :evil_lol: Zaraz powgrywam to co mam i powstawiam bo później przyjeżdżają moi rodzice zobaczyć co za dziadostwo ich jedyna wyrodna córka kupiła :cool3: Inspekcja będzie baaardzo surowa bo ja jestem do kitu ponieważ nie mam aspiracji zostania prezydentem RP :evil_lol: A zamiast tego to mam dwie czarne paskudy które zajmują mi czas który powinnam poświęcić na skakanie wkoło męża i syna ( bo przecież facet to nieudolny jest i sam sobie zrobić papu nie potrafi :diabloti:). Na dodatek zamiast przywiązać syna do kaloryfera żeby nigdzie nie chodził ( bo pewnie go albo zabiją, albo zgwałcą albo zacznie brać narkotyki) to ja pozwalam mu wszędzie chodzić i często zostawiam go samego w weekendy :mad: Taka jestem wyrodna matka, córka i żona :-o Na dodatek mama zastanawia się dlaczego ten mój mąż mnie tak kocha bo przecież nie poświęcam mu całego życia :evil_lol: A jak kupiłam mu nowe auto to stwierdziła ze mam nie pokolei w głowie bo po licho nowe kiedy mógłby mieć stare i grzebać przy nim bo przeciez potrafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No...długo by pisać ;) Muszę przeżyć tą wizyte i tyle ale jak mnie nie będzie wieczorem to znaczy że dostałam zawału albo mnie inny szlag trafił :razz: Ewentualnie policja mnie zamknęła za rodzicobójstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobra- koniec pisania teraz foty :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja będę czekać niecierpliwie na relacje z wizyty mamusi:p
Ale ciekawska :eviltong:
Rozsiadła się jak za przeproszeniem krowa

To ja idę poskodurować

Szelma poszła to ja idę sobie wziąść patyczek ;)

Znowu chodził tu jeż :angryy:

Czas na zabawe ;)

Ta robi foty ale pokręciła coś w ustawieniach :evil_lol:

No pokaż co masz

Zrobiłam Cię w konia :p

A jednak nie :mad:

Nie rób takich goopich min

Jesooo...Ona zaraz uśnie :crazyeye:

No i poszła...

To ja się też położę

Na środku jest rozmazana plama na każdej fotce :) To prezent po Oliwkowym ciasteczku :loveu: Dopiero jak wgrałam to zobaczyłam ją :p Już wytarta ;)

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu to Ty masz bardzo fajnych rodziców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a Ty poprostu jesteś wyrodna córka :mad: :evil_lol::evil_lol:

Zawsze powtarzam że powinni mnie wywalić przez okno i kupić sobie aniołka :p Tzn mój tata nie - on jest spoko choć zgrzędliwy ( mam to też po nim ;) ) ale mama....Masakra :razz: Tej to się NIC nie podoba a na dodatek jest to typowa pani Dulska :evil_lol: Przy czym dla innych ludzi na świecie jest to najlepsza dusza pod słońcem. Tylko że inni są dobrzy i zawsze wszystko świetnie robią tylko ja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż - przywykłam że akceptuje mnie TZ, syn i teściowie z najblizszej rodziny a tata ukrywa że mnie akceptuje no bo jakże to tak przy mamie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można się pośmiać chociaż mojemu TZtowi nie jest do śmiechu jak słyszy krytyke mojej osoby :mad: Bo przecież ja jestem NAJWSPANIALSZA :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dealer']alez sobie piekne kwiatulce wyhodowalas:loveu:
To JESZCZE nie ja ;) Ale w przyszłym roku to będę JA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W tym to tylko dbam o nie aby nie padły ;)
Idę sobie gadzino

Ja tu pilnuję ;)

To se pilnuj. Ja już jestem pilnowaniem zmęczona:p

Radość słoneczkowa :lol:
\
Taki mam owłosiony brzusio :)

I zaczepki ;)