Vectra Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Witaj Pysiu :multi::multi::multi::multi: czy dziś tyż sprzątasz ? :razz::razz: Quote
Pysia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Pysiu :multi::multi::multi::multi: czy dziś tyż sprzątasz ? :razz::razz: Witaj Vectra :multi::multi::multi::multi::multi: Animisięśni sprzątać :shake: Odpoczywam i tyle :cool3: Nic i nikt mnie nie zmusi to robienia rzeczy konstruktywnych:mad: Jestem wrakiem i postanowiłam coś z tym zrobić ;) Wyglądam tak źle że za dwa tygodnie idę do fryzjera ( no...wiecie ...teraz kurna kasa pusta :oops:). Zamierzam też przytyć ale za licho nie wiem jak bo mi się to całe życie nie udaje:roll: Wyczesałam już futra i są śliczne a sama idę na moje nowiutkie łóżko do nowiutkiej sypialni w nowiutkim domku świerzutko pomalowanym :eviltong: walnąć się i snem sprawiedliwym zachrapać :p Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Vectra :multi::multi::multi::multi::multi: Animisięśni sprzątać :shake: Odpoczywam i tyle :cool3: Nic i nikt mnie nie zmusi to robienia rzeczy konstruktywnych:mad: Jestem wrakiem i postanowiłam coś z tym zrobić ;) Wyglądam tak źle że za dwa tygodnie idę do fryzjera ( no...wiecie ...teraz kurna kasa pusta :oops:). Zamierzam też przytyć ale za licho nie wiem jak bo mi się to całe życie nie udaje:roll: Wyczesałam już futra i są śliczne a sama idę na moje nowiutkie łóżko do nowiutkiej sypialni w nowiutkim domku świerzutko pomalowanym :eviltong: walnąć się i snem sprawiedliwym zachrapać :p:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysia co ja tu czytam ...opuszczasz się w obowiązkach gospodyni;) Co do przytycia to się zgadzam , Pysia jest bardzo skromnie obdarowana tłuszczykiem / Pysiu oddam ci trochę mojego:p/ Quote
Vectra Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Pysiu ja za wiele tłuszczyku też nie mam ,ale chętnie się z Tobą podziele :evil_lol: Stanowczo powinnaś nabrać ciałka :p:p:p Quote
malawaszka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 sio sio sio - ja mam najbliżej żeby Pysi oddać małeconieco :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Obiecanki cacanki a goopiej Pysi radość :mad: Nie dam się już w konia zrobić :mad: Niejedna obiecała że mi da i jakoś na obiecankach się skończyło- jaka byłam taka jestem :razz: Wszystkie oddają a jak przychodzi co do czego to twierdzą że nie wiedzą jak :mad: To po licho obiecywać? Zmoroszelmy kradną mi pyszne jabłka z drzewka !!!!:angryy::mad: Zmorka na dodatek wybiera te największe i najsmaczniejsze :razz: Ale ja pilnuje i zjadam jej prosto z pyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Niejedna obiecała że mi da i jakoś na obiecankach się skończyło- jaka byłam taka jestem :razz: Wszystkie oddają a jak przychodzi co do czego to twierdzą że nie wiedzą jak :mad: Ja wiem,:sweetCyb: jaaaa :sweetCyb: Zrobimy przeszczep :evil_lol: Ja bede dawcą :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='PIKA']Ja wiem,:sweetCyb: jaaaa :sweetCyb: Zrobimy przeszczep :evil_lol: Ja bede dawcą :evil_lol::placz:no tak wiedziałam w Stolicy to mają większe możliwości .....u nasz na zadupiu jeszcze takich PRZYSZCZEPÓW:razz:nie robią Quote
Pysia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 PIKA napisał(a):Ja wiem,:sweetCyb: jaaaa :sweetCyb: Zrobimy przeszczep :evil_lol: Ja bede dawcą :evil_lol: Coś jak silikony tylko naturalne? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Pysia napisał(a):Ale ja pilnuje i zjadam jej prosto z pyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahahaha :grin: :grin: :grin: Dobry Wieczor Pysiu :lol: Quote
Maga100 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Pysia']Maga - tak na poważnie. Ja ciągle się zastanawiam, bo domek jest naprawdę ładny, jak mogli ładnie zaprojektować dom, ogród a na koniec spieprzyć kolory ścian :crazyeye: I szukaj tego domku w tym roku bo od stycznia wchodzą takie przepisy że domy podrożeją bardzo.... wiem i szukam :p TZ już się poddał :grins: Bank też, bo zaakceptuje moją działalność gosp. :p ale ceny w okolicach Warszawy powalające :shake: albo zrezygnuje, albo jeszcze moje wnuki będą spłacać kredyt :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']wiem i szukam :p TZ już się poddał :grins: Bank też, bo zaakceptuje moją działalność gosp. :p ale ceny w okolicach Warszawy powalające :shake: albo zrezygnuje, albo jeszcze moje wnuki będą spłacać kredyt :evil_lol: Jejku...Zapomniałam że Wy w stolyyyyyyycy mieszkacie...Masakra:cool1: Tam za mieszkanie 3 pokojowe trzeba dac tyle co ja za nowy wykończony dom z podworkiem.... Ja bym pomyślała o zmianie miejsca zamieszkania :p Quote
Paula Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pysia napisał(a):Ja bym pomyślała o zmianie miejsca zamieszkania :p Ja sie kiedys wyprowadze na wioche :p Tylko kiedy :hmmmm: :-( Dzien Dobry Pysiu :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']wiem i szukam :p TZ już się poddał :grins: Bank też, bo zaakceptuje moją działalność gosp. :p ale ceny w okolicach Warszawy powalające :shake: albo zrezygnuje, albo jeszcze moje wnuki będą spłacać kredyt :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a niech wnuki spłacają /tylko choinka skąd ty je weźmiesz :cool3:trzeba poszukać u znajomych:razz:[SIZE=2]/.A ceny u Was rewelacyjne , wiem coś o tym:razz:. Pysiu , a ty gdzie :p Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Witaj Pysiu :multi::multi::multi::multi: We stolicy ceny są koszmarne :angryy::angryy::angryy::angryy: tylko nie rozumiem za co trza tyle płacić :shake: toć to największa dziura :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dzień Dobry :loveu: Pogoda śliczna więc siedzimy ze Zmoroszelmami na dworze calutki dzień :multi: One bawią się albo śpią a ja uczę się ustawień aparatu bo dzięki przeprowadzce znalazłam instrukcje obsługi ;) Jak na razie to nauczyłam się jak zepsuć zdjęcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie na auto przy dobrym oświetleniu mój aparat robi fajne foty w ruchu a ja poustawiałam tak że teraz się rozmazują i nie wiem jak zrobić aby znowu było dobrze :evil_lol: Zaraz powgrywam to co mam i powstawiam bo później przyjeżdżają moi rodzice zobaczyć co za dziadostwo ich jedyna wyrodna córka kupiła :cool3: Inspekcja będzie baaardzo surowa bo ja jestem do kitu ponieważ nie mam aspiracji zostania prezydentem RP :evil_lol: A zamiast tego to mam dwie czarne paskudy które zajmują mi czas który powinnam poświęcić na skakanie wkoło męża i syna ( bo przecież facet to nieudolny jest i sam sobie zrobić papu nie potrafi :diabloti:). Na dodatek zamiast przywiązać syna do kaloryfera żeby nigdzie nie chodził ( bo pewnie go albo zabiją, albo zgwałcą albo zacznie brać narkotyki) to ja pozwalam mu wszędzie chodzić i często zostawiam go samego w weekendy :mad: Taka jestem wyrodna matka, córka i żona :-o Na dodatek mama zastanawia się dlaczego ten mój mąż mnie tak kocha bo przecież nie poświęcam mu całego życia :evil_lol: A jak kupiłam mu nowe auto to stwierdziła ze mam nie pokolei w głowie bo po licho nowe kiedy mógłby mieć stare i grzebać przy nim bo przeciez potrafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No...długo by pisać ;) Muszę przeżyć tą wizyte i tyle ale jak mnie nie będzie wieczorem to znaczy że dostałam zawału albo mnie inny szlag trafił :razz: Ewentualnie policja mnie zamknęła za rodzicobójstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra- koniec pisania teraz foty :p Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja będę czekać niecierpliwie na relacje z wizyty mamusi:p Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja będę czekać niecierpliwie na relacje z wizyty mamusi:p Ale ciekawska :eviltong: Rozsiadła się jak za przeproszeniem krowa To ja idę poskodurować Szelma poszła to ja idę sobie wziąść patyczek ;) Znowu chodził tu jeż :angryy: Czas na zabawe ;) Ta robi foty ale pokręciła coś w ustawieniach :evil_lol: No pokaż co masz Zrobiłam Cię w konia :p A jednak nie :mad: Nie rób takich goopich min Jesooo...Ona zaraz uśnie :crazyeye: No i poszła... To ja się też położę Na środku jest rozmazana plama na każdej fotce :) To prezent po Oliwkowym ciasteczku :loveu: Dopiero jak wgrałam to zobaczyłam ją :p Już wytarta ;) Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pysiu to Ty masz bardzo fajnych rodziców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty poprostu jesteś wyrodna córka :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu to Ty masz bardzo fajnych rodziców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty poprostu jesteś wyrodna córka :mad: :evil_lol::evil_lol: Zawsze powtarzam że powinni mnie wywalić przez okno i kupić sobie aniołka :p Tzn mój tata nie - on jest spoko choć zgrzędliwy ( mam to też po nim ;) ) ale mama....Masakra :razz: Tej to się NIC nie podoba a na dodatek jest to typowa pani Dulska :evil_lol: Przy czym dla innych ludzi na świecie jest to najlepsza dusza pod słońcem. Tylko że inni są dobrzy i zawsze wszystko świetnie robią tylko ja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż - przywykłam że akceptuje mnie TZ, syn i teściowie z najblizszej rodziny a tata ukrywa że mnie akceptuje no bo jakże to tak przy mamie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można się pośmiać chociaż mojemu TZtowi nie jest do śmiechu jak słyszy krytyke mojej osoby :mad: Bo przecież ja jestem NAJWSPANIALSZA :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Durne miny Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Różyczki Listek I taras :) Zapomniałam nazwy kwiatuszka :) Stoi przy wejściu do domu :) Quote
agbar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 alez sobie piekne kwiatulce wyhodowalas:loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ;)naprawiłaś aparata :razz: ale Szelma ma fajną minkę :p kwiecie piekne :loveu: Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dealer']alez sobie piekne kwiatulce wyhodowalas:loveu: To JESZCZE nie ja ;) Ale w przyszłym roku to będę JA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W tym to tylko dbam o nie aby nie padły ;) Idę sobie gadzino Ja tu pilnuję ;) To se pilnuj. Ja już jestem pilnowaniem zmęczona:p Radość słoneczkowa :lol: \ Taki mam owłosiony brzusio :) I zaczepki ;) Quote
Recommended Posts