malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 haha Magda zapisałaś komtakt - może Pysia drugi różowy kupi :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 "Jakoś taki nostalgiczny nastrój dzisiaj mam... Poleżę trochę, pomyślę, powzdycham... " Super fota! Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi: [quote name='Vectra']Foty super :loveu::loveu::loveu: Pysiu co ja tu widzę :razz::razz: różowe ręczniki :loveu: :evil_lol: No cóż....Czymś trzeba zaszpanować :evil_lol: Iza - ona takie miny ciągle strzela :p paula_z -mam tego więcej ale najpierw pobawię się ze Zmoroszelmami na dworze :) beria - mnie też się mój fotel podoba bo jest taaaaaaaaaki wygodny :multi: Maga - może Ci od mojego mają gdzieś drugi i to on?? No ale kurcze jakbyś go kupiła to z zazdrości bym posiwiała bo u mnie nie ma różowych kafelków ani paneli ani podłóg :placz::placz::placz: Tylko ściany były na różowo :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa17 - witaj u Zmoroszelm :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 aaa podziękował :razz: grzeczny model to i foty ładne wychodzą :lol: :loveu: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjakie poprawne politycznie fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmorka i Oliwka kaczora gryzły po dziobie cały czas :evil_lol: Raz jedna raz druga - na zmiane :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tak się gryzie kaczora ;) A tak się potem sięga po spiryt aby odkazić :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cześc Wnusiu :multi: A ze tak zapytam, gdzie w czasie wizyty byla Szelma? :razz: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Wnusiu :multi: A ze tak zapytam, gdzie w czasie wizyty byla Szelma? :razz: Witaj Babciu upierdliwciu :loveu::eviltong: Szelma była w tym czasie na dole :) Bo jest : 1. Namolna dla dzieci 2. Bardzo myje im twarze 3. Nie patrzy po czym chodzi ( patrz dziecko) 4. Ciasteczko mogłaby zjeść z paluszkami :evil_lol: 5. Ma ogon na wysokości twarzy Oliwki..... Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 no a poza tym dla Oliwkowej jedno takie wielkie futro to i tak było dużo na pierwszy raz :cool1: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Oliwkowa miała opory na początku ;) Do Zmorki dzieci szybko się przyzwyczajają ale Szelma budzi ich obawy. Jest za duża i ma inne spojzenie :cool1: Ciotka dlaczego odwaliłaś fuszere? Daj nam obu!! Nie udawaj że śpisz Ale nudne to futro :cool3: Zobacz! Ja mam kaczorka a ty niee :eviltong: No i co z tego? Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 5. Ma ogon na wysokości twarzy Oliwki..... :hmmmm: a Zmora nie ma ogona? :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Pysia']Tak się gryzie kaczora ;) A tak się potem sięga po spiryt aby odkazić :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obawa przed kaczą grypą :razz: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a Zmora nie ma ogona? :hmmmm: Ma :) Ale Zmorka jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Przy dziecku porusza się tak powoli że az dziw bierze :) Jak się maluszka posadzi na niej to nie wstaje, nie ucieka tylko czeka. W ogóle zachowuje się tak jakby wiedziała że dziecko moze się bać i nie jest nachalna :multi: Poprostu to trzeba widzieć :) To cudowny pies do dogoterapii :multi::multi::multi: Alu - Weszka poiła Oliwke spirytem aby ta była grzeczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mi Zmorki nie zakatrupiła ;) Quote
BeaC Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Pysia']Ma :) Ale Zmorka jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Przy dziecku porusza się tak powoli że az dziw bierze :) Jak się maluszka posadzi na niej to nie wstaje, nie ucieka tylko czeka. W ogóle zachowuje się tak jakby wiedziała że dziecko moze się bać i nie jest nachalna :multi: Poprostu to trzeba widzieć :) To cudowny pies do dogoterapii :multi::multi::multi: To Ci gratuluję delikatnego "misia" Bo ja do swojej to dzieci... nie Ona doroslego podepcze nie patrząc gdzie stawia łapę, nos czy ucho... nieważne byleby przejść:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 noo Zmorka jest superancka :loveu: ale ciastko chciała ukraść :evil_lol: Quote
Paula Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Czesc Pysia :lol: :loveu: :buzi: :calus: :loveu: Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 malawaszka napisał(a):noo Zmorka jest superancka :loveu: ale ciastko chciała ukraść :evil_lol: a Ty byś nie chciala :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 PIKA napisał(a):a Ty byś nie chciala :evil_lol: niee :shake: jakbym chciała to by mi Pysia dała niekradzione :lol: Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 malawaszka napisał(a):niee :shake: jakbym chciała to by mi Pysia dała niekradzione :lol: ale kradzione nie tuczy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 PIKA napisał(a):ale kradzione nie tuczy :evil_lol: ja to przytyłam od samego patrzenia na to ciacho :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mam kaciorka i nie oddam! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 hahaha Pysiu, jeszcze się nie przymierzam do zakupu, na razie chciałam się poorientować, ale jak przyjdzie na mnie czas, mam nadzieję, ze spotkam na swojej drodze jakiś różowy domek :loveu: chciałabym, zeby z zewnątrz też był różowy :loveu: Quote
Pysia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='malawaszka']noo Zmorka jest superancka :loveu: ale ciastko chciała ukraść :evil_lol: Ale delikatnie :evil_lol: Szelma dawno by ukradła wraz z ręką :razz: Witajcie dziewczynki :multi: Maga - tak na poważnie. Ja ciągle się zastanawiam, bo domek jest naprawdę ładny, jak mogli ładnie zaprojektować dom, ogród a na koniec spieprzyć kolory ścian :crazyeye: I szukaj tego domku w tym roku bo od stycznia wchodzą takie przepisy że domy podrożeją bardzo.... Iza i paula_z - prawda że te oczy potrafią łamać serca? Weszka - nie mów o tyciu bo mi zazdrość :mad: PIKA- wychodzi na to że ja jem wyłącznie kradzione...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BeaC- misiu jest bardzo delikatny :loveu: Ale pamiętam zabawy Zmorki z bullką - Lufą :-o Jak biegły to trzeba było patrzeć na Lufe bo zatrzymywała się na....nas :diabloti: Raz tak to wdzęcznie zrobiła że przez 20 dni byłam na L4:cool1: W windzie z radości ze mnie widzi Lufa zrobiła mi ogonem kilka pięknych kolorowych siniaków :razz: No ale cóż ;) Zasłużyłam sobie na jej miłość więc musiałam cierpieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety szaleństwa dziewczyn ustały wraz z osiągnięciem przez Zmorke dojrzałości. Wtedy Lufa stwierdziła że jest jej wrogiem i rozprawiła się z bidulką dość ostro :placz: Quote
Recommended Posts