Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi:
[quote name='Vectra']Foty super :loveu::loveu::loveu:

Pysiu co ja tu widzę :razz::razz: różowe ręczniki :loveu: :evil_lol:

No cóż....Czymś trzeba zaszpanować :evil_lol:
Iza -
ona takie miny ciągle strzela :p
paula_z -mam tego więcej ale najpierw pobawię się ze Zmoroszelmami na dworze :)
beria - mnie też się mój fotel podoba bo jest taaaaaaaaaki wygodny :multi:
Maga - może Ci od mojego mają gdzieś drugi i to on?? No ale kurcze jakbyś go kupiła to z zazdrości bym posiwiała bo u mnie nie ma różowych kafelków ani paneli ani podłóg :placz::placz::placz: Tylko ściany były na różowo :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ewa17 - witaj u Zmoroszelm :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pjakie poprawne politycznie fotki
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zmorka i Oliwka kaczora gryzły po dziobie cały czas :evil_lol: Raz jedna raz druga - na zmiane :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc Wnusiu :multi:

A ze tak zapytam, gdzie w czasie wizyty byla Szelma? :razz:

Witaj Babciu upierdliwciu :loveu::eviltong:
Szelma była w tym czasie na dole :) Bo jest : 1. Namolna dla dzieci
2. Bardzo myje im twarze
3. Nie patrzy po czym chodzi ( patrz dziecko)
4. Ciasteczko mogłaby zjeść z paluszkami :evil_lol:
5. Ma ogon na wysokości twarzy Oliwki.....

Posted

Oliwkowa miała opory na początku ;) Do Zmorki dzieci szybko się przyzwyczajają ale Szelma budzi ich obawy. Jest za duża i ma inne spojzenie :cool1:
Ciotka dlaczego odwaliłaś fuszere?

Daj nam obu!!

Nie udawaj że śpisz

Ale nudne to futro :cool3:

Zobacz! Ja mam kaczorka a ty niee :eviltong:

No i co z tego?

Posted

[quote name='Pysia']Tak się gryzie kaczora ;)

A tak się potem sięga po spiryt aby odkazić :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obawa przed kaczą grypą :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: a Zmora nie ma ogona? :hmmmm:

Ma :) Ale Zmorka jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Przy dziecku porusza się tak powoli że az dziw bierze :) Jak się maluszka posadzi na niej to nie wstaje, nie ucieka tylko czeka. W ogóle zachowuje się tak jakby wiedziała że dziecko moze się bać i nie jest nachalna :multi: Poprostu to trzeba widzieć :) To cudowny pies do dogoterapii :multi::multi::multi:
Alu - Weszka poiła Oliwke spirytem aby ta była grzeczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mi Zmorki nie zakatrupiła ;)

Posted

[quote name='Pysia']Ma :) Ale Zmorka jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Przy dziecku porusza się tak powoli że az dziw bierze :) Jak się maluszka posadzi na niej to nie wstaje, nie ucieka tylko czeka. W ogóle zachowuje się tak jakby wiedziała że dziecko moze się bać i nie jest nachalna :multi: Poprostu to trzeba widzieć :) To cudowny pies do dogoterapii :multi::multi::multi:

To Ci gratuluję delikatnego "misia"
Bo ja do swojej to dzieci... nie
Ona doroslego podepcze nie patrząc gdzie stawia łapę, nos czy ucho... nieważne byleby przejść:diabloti:

Posted

hahaha Pysiu, jeszcze się nie przymierzam do zakupu, na razie chciałam się poorientować, ale jak przyjdzie na mnie czas, mam nadzieję, ze spotkam na swojej drodze jakiś różowy domek :loveu:
chciałabym, zeby z zewnątrz też był różowy :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']noo Zmorka jest superancka :loveu: ale ciastko chciała ukraść :evil_lol:
Ale delikatnie :evil_lol: Szelma dawno by ukradła wraz z ręką :razz:
Witajcie dziewczynki :multi:
Maga - tak na poważnie. Ja ciągle się zastanawiam, bo domek jest naprawdę ładny, jak mogli ładnie zaprojektować dom, ogród a na koniec spieprzyć kolory ścian :crazyeye: I szukaj tego domku w tym roku bo od stycznia wchodzą takie przepisy że domy podrożeją bardzo....
Iza i paula_z - prawda że te oczy potrafią łamać serca?
Weszka - nie mów o tyciu bo mi zazdrość :mad:
PIKA- wychodzi na to że ja jem wyłącznie kradzione...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
BeaC- misiu jest bardzo delikatny :loveu: Ale pamiętam zabawy Zmorki z bullką - Lufą :-o Jak biegły to trzeba było patrzeć na Lufe bo zatrzymywała się na....nas :diabloti: Raz tak to wdzęcznie zrobiła że przez 20 dni byłam na L4:cool1: W windzie z radości ze mnie widzi Lufa zrobiła mi ogonem kilka pięknych kolorowych siniaków :razz: No ale cóż ;) Zasłużyłam sobie na jej miłość więc musiałam cierpieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety szaleństwa dziewczyn ustały wraz z osiągnięciem przez Zmorke dojrzałości. Wtedy Lufa stwierdziła że jest jej wrogiem i rozprawiła się z bidulką dość ostro :placz: