Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Zawsze powtarzam że powinni mnie wywalić przez okno i kupić sobie aniołka :p Tzn mój tata nie - on jest spoko choć zgrzędliwy ( mam to też po nim ;) ) ale mama....Masakra :razz: Tej to się NIC nie podoba a na dodatek jest to typowa pani Dulska :evil_lol: Przy czym dla innych ludzi na świecie jest to najlepsza dusza pod słońcem. Tylko że inni są dobrzy i zawsze wszystko świetnie robią tylko ja ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż - przywykłam że akceptuje mnie TZ, syn i teściowie z najblizszej rodziny a tata ukrywa że mnie akceptuje no bo jakże to tak przy mamie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można się pośmiać chociaż mojemu TZtowi nie jest do śmiechu jak słyszy krytyke mojej osoby :mad: Bo przecież ja jestem NAJWSPANIALSZA :loveu::loveu::loveu:

Pysia, to Ty masz toksyczną mamusię???????????? Jesteś jedynaczką....... i tak Ciebie brzydko traktują.
Swojej córce (nie rozpieszczonej, tylko dopieszczonej, jedynaczce powtarzam - możesz być nawet krawcową (nie obrażając krawcowych), byle dobrą.
Wiem, że trochę żartujesz ;) , ale ciężko być niedocenianym we własnym domu - znam to z autopsji - tyle, że u mnie to starsza siostra :mad:

Pozdrawiam cieplutko......... przeżyj wizytację :evil_lol: i wracaj do nas.

Danka

Posted

Pysia napisał(a):

Na środku jest rozmazana plama na każdej fotce :) To prezent po Oliwkowym ciasteczku

:oops: :oops: :oops:

a mamuśką się nie przejmuj - za to Twoja Teściówka to super gościówka i nadrabia :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Zaraz powgrywam to co mam i powstawiam bo później przyjeżdżają moi rodzice zobaczyć co za dziadostwo ich jedyna wyrodna córka kupiła :cool3: Inspekcja będzie baaardzo surowa bo ja jestem do kitu ponieważ nie mam aspiracji zostania prezydentem RP :evil_lol: A zamiast tego to mam dwie czarne paskudy które zajmują mi czas który powinnam poświęcić na skakanie wkoło męża i syna ( bo przecież facet to nieudolny jest i sam sobie zrobić papu nie potrafi :diabloti:). Na dodatek zamiast przywiązać syna do kaloryfera żeby nigdzie nie chodził ( bo pewnie go albo zabiją, albo zgwałcą albo zacznie brać narkotyki) to ja pozwalam mu wszędzie chodzić i często zostawiam go samego w weekendy :mad: Taka jestem wyrodna matka, córka i żona :-o N

:crazyeye::crazyeye: a do Ciebie na pewno przyjeżdzaja Twoi rodzice? :crazyeye: Może to jednak teściowie? :evil_lol:

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Pysia, to Ty masz toksyczną mamusię???????????? Jesteś jedynaczką....... i tak Ciebie brzydko traktują.
Swojej córce (nie rozpieszczonej, tylko dopieszczonej, jedynaczce powtarzam - możesz być nawet krawcową (nie obrażając krawcowych), byle dobrą.
Wiem, że trochę żartujesz ;) , ale ciężko być niedocenianym we własnym domu - znam to z autopsji - tyle, że u mnie to starsza siostra :mad:

Pozdrawiam cieplutko......... przeżyj wizytację :evil_lol: i wracaj do nas.

Danka

E no nie jest tak źle bo oboje są chorzy i zalezni od nas ;) Tata jest kochany ale mama kiedyś ciągle tylko na mnie narzekała :angryy: Teraz powiem tylko słowo i jest spokój :evil_lol: Wizyta była ok ;)
Zastrzele Szelme!!!!! Kolejny raz znalazła jeża !! Ona jest nienormalna :-o Jednego znalazła to szczekała na niego ale wczoraj drugiego złapała do pyska i w nogi z nim :mad: Ten fuczał jak kot. TZ złapał ją i jej odebrał. Jeżowi chyba nic się nie stało bo zaraz sobie na sąsiadki podwórku poszedł. Dzisiaj znowu znalazła. Tylko krzaki się zatrzęsły. Ale jak ją zawołałam to mi przyniosła go. Zamknęłam ją w domu i wyniosłam jeża na drugie podwórko sąsiadów....Ten był większy. Teraz chyba będę jej wieczorem kaganiec zakładać bo albo sobie krzywde zrobi albo jeżowi....Masakra:angryy:

Posted

Szelma pies aportujący.. jeże :evil_lol:
ze ona se ozora nie pokula :roll: Pysia Ty się zorientuj, czy w tych krzaczorach ne masz jezowej rodzinki bo ja jak widze przeprowadzacie pojedyńczo a wartalo by razem :evil_lol:

Posted

Gdyby mi zwierzątka szkoda nie było tobym wariatce zrobiła fote z jeżem w pysku .... Nie pytajcie jak ona je bierze w pysk bo śladu nie ma ani na faflach ani na języku:crazyeye: A mnie po każdym wyniesieniu jeża wydaje się że mnie tysiące pcheł oblazło :-o Za trzy tygodnie minie 2 miesiące od Advantixa ale z wrażenia chyba kupię go już za tydzień :razz: A wścieklizny na naszym terenie nie było ponoć 40 lat :p Chyba że chodzi o wściekłych ludzi bo tutaj - jak wszędzie - ich pełno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ludzi Szelma jeszcze w pysku nie nosi ;)

Posted

[quote name='PIKA']wpuść ją na jakies kąpielsko to zacznie :evil_lol: Niewątpliwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy też by fuczeli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Poiskam Cię Zmorko

Nie iskaj tylko się baw

Dobra :)

Obrobię Ci ucho

Dam też całusa :)

Albo nie dam boś dzisiaj zębów nie myła :evil_lol:

I uszów też

Ale te Ci mogę umyć :)

Baaaardzo dokładnie

Tak mi dobrze. Tak mi rób :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a u nas w zeszłym roku była wścieklizna tzn był 1 wściekly padły nietoperz i afera :razz:
Widać biedaka jakiś człek pogryzł ;)
Tarzanko

Pokręcona Zmorka

Czekam na ofiare ....

Bom już głodny :mad:

Podejdź bliżej Szelmusia :p

Mroczny czas pająków :-o

Oplatamy siecią dom Pysi ...

A to nasza pierwsza ofiara :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Pysia Spider Women napusciła na Zmoroszelmy pajaki:placz:
Alez one oplatają cały mój kochany domek :mad: Są coraz bliżej...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

Posted

[quote name='Pysia']Jejku...Zapomniałam że Wy w stolyyyyyyycy mieszkacie...Masakra:cool1: Tam za mieszkanie 3 pokojowe trzeba dac tyle co ja za nowy wykończony dom z podworkiem....

ceny domów nie idą w górę aż tak, jak mieszkania.
Ostatnio za nowe od dewelopera (budowa ledwo co rozpoczęta) na Woli trzeba było zapłacić 9tys za metr.... :crazyeye:
a domy w okolicach warszawy (ok. 15-20km) mozesz kupić w cenie dużego (od 70m), nowego mieszkania

Ale, ale, PYSIU, sprzedawaj ten wój dom, ja znalazłam dla ciebie coś lepszego! Bedziesz zachwycona! :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahahha znowu piłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na trzeźwo nie masz takich horrorystycznych wizji :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Mama ciągle opowiada takie bzdury po to abym nie mógł w nocy spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Karol ( co dobrał się na chwile do klawiatury ) :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ceny domów nie idą w górę aż tak, jak mieszkania.
Ostatnio za nowe od dewelopera (budowa ledwo co rozpoczęta) na Woli trzeba było zapłacić 9tys za metr.... :crazyeye:
a domy w okolicach warszawy (ok. 15-20km) mozesz kupić w cenie dużego (od 70m), nowego mieszkania

Ale, ale, PYSIU, sprzedawaj ten wój dom, ja znalazłam dla ciebie coś lepszego! Bedziesz zachwycona! :loveu: :loveu: :evil_lol:

Nic z tego :eviltong: Nie ma tu ani kuli ani węża ani poddasza ( co widać po fotach ) :eviltong::eviltong::eviltong: Zostaję przy swoim chociaż nie różo9wym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Karol mi tu widzę zrobił rebelię jak mnie nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Madziu kupuj nie zastanawiaj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bowskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tylko ciekawe czy ma Madzia cabrio różowe do tego domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Madziu kupuj nie zastanawiaj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bowskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no niestety, za daleko od warszawy :placz:
ale ja sobie zrobię kiedyś taką sypialnię :p