Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ale masz cudne dywaniki na antresoli:p
coś tam dojrzałam ,ze i w moim lokum też mam dywanik;)

Pilnuj Pysiu gruszeczek:loveu:

Twoje lokum jest calutki dzień otwarte bo Zmoroszelmy sobie wchodzą i wychodzą przez garaż :) Zresztą w słoneczko uciekaja do niego w te pedy ;) A antresola spodobała sie Zmoreczce strasznie ;) Zwłaszcza że z niej widac jak sąsiedzi spedzają czas przy grilu :evil_lol:
A to gruszeczki dla Weszki, Ali i innych :)

Posted

Salonikowy dywanik

Marsz Zmorki

Dawaj tą zabawke

Nie oddam

Dobra - sama se wezme

A na zakonczenie dnia poprosze o trzymanie kciukow bo TZ zmontował nasze łoże małżeńskie i bardzo chciałabym aby w przeciwieństwie od szafki wczorajszej ( odpadły drzwiczki po zamontowaniu ....) nic z niego nie odpadło...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysiu, dzisiaj roztaczałam przed TZtem wizję mojego wymarzonego domu, oczywiście zaczęłam od tego, ze w ogrodzie będzie stał piękny, duży garaż, w którym TZ zrobi sobie warsztat, będzie tam trzymał narzędzia i tysiąc aut i motorów w częściach i nikt mu am nie bedzie przeszkadzał, będzie tylko on i tylko on, przy okazji na posesji bedzie też stał mój domek, ale to taki drobny szczegół...:evil_lol: Bo ja z myslą o nim, żeby ten swój garaż miał na swoim ogrodzonym terenie :evil_lol:

Posted

Pysiu!
1. masz piękny domek, z poręczami czy bez :p
2. jaki wielki jest ten twój ogród :placz:
3. o jakiej antresoli ty mówisz? :cool3:
4. ja ci zazdraszczam :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Jak na razie to Zmorka śpi pod czereśniom, Szelma skoduruje a Karol maluje brame :placz: Nic ciekawego do focenia :shake: Ale bede czujna ;)

:oops: sie zapytowywuje co ta Szelma robi??? :oops: :crazyeye:

Posted

Witajcie :multi::multi::multi:
da-Nutka - Matko Kochana!! Potomka mam jednego i mi w 100% wystarczy :p
Maga -i tak mu wmawiaj to może po kilku lub kilkunastu ( jak moj) latach on w końcu sie przełamie ;) To działa :diabloti:
mmbbaj -
1. Dziękuję :oops:
2. Podwórko ma tylko 909 m2 więc jest malutkie ale wystarczy i trawy nie trzeba pół dnia kosić jak na wichurce ;)
3. Antresola to w rzeczywistści takie wnętrze jakby wyżej niż reszta ale w naszym regionie "antresola" mówi się też o tarasie nad ziemią na którym mozna sobie posiedzieć :)
aga- Szelma skoduruje czyli kombinuje :evil_lol:
Alu - spało się okropnie :mad: Jedna mlaskała, druga chrapała nie mówiąc o ciągłej walce z nimi o to aby nie właziły na łóżko :angryy: Dreptały pazurami po panelach bo oczywiście zamiast iść na dół gdzie chłodniej to musiały być z nami w sypialni ....
PIKA- ale jestem bezguście :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Maga -i tak mu wmawiaj to może po kilku lub kilkunastu ( jak moj) latach on w końcu sie przełamie ;) To działa :diabloti:

hahaha, mój sie musi zdecydować szybciej, bo za jakiś rok, góra dwa będziemy się wyprowadzać stąd i mieliśmy kupować mieszkanie na kredyt. A ja chcę wprowadzić pewną modyfikację tych planów :evil_lol:

Posted

Pysia widze, ze Zmoroszelmy zawojowaly Ci sypialnie :evil_lol: Tylko dlaczego nie dalas im sparwdzić, czy łóżko wygodne ? :mad: No chyba po to zeście kupili duże łózko, zeby sie i psy zmieścily :evil_lol:

[quote name='Maga100']hahaha, mój sie musi zdecydować szybciej, bo za jakiś rok, góra dwa będziemy się wyprowadzać stąd i mieliśmy kupować mieszkanie na kredyt. A ja chcę wprowadzić pewną modyfikację tych planów :evil_lol:

to za dwa lata kupicie mieszkanie :evil_lol: za 4 je sprzedacie i kupicie dom :evil_lol:

Posted

Witaj Pysiu razem z twoimi czarnymi babami:diabloti:
chyba sprzedałam w końcu mieszkanie i zaczynam bój o dom i......... Może jak dobrze pójdzie to w październiku się wprowadzę???????( o rany jeszcze tyle....)
Poczochraj ode mnie twoje kobity....tam gdzie lubią:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pysia']aga- Szelma skoduruje czyli kombinuje :evil_lol:

pierwszy raz słyszę :crazyeye:
Wiatj Pysiu i Zmoroszelmy :multi: :multi: :multi:

[quote name='Maga100']hahaha, mój sie musi zdecydować szybciej, bo za
jakiś rok, góra dwa będziemy się wyprowadzać stąd i mieliśmy kupować mieszkanie na kredyt. A ja chcę wprowadzić pewną modyfikację tych planów :evil_lol:

mieszkanie :crazyeye: tro gdzie Twój TZ ma zamiar trzymać te motory i wszystkie części do nich???

Posted

Pysia napisał(a):

2. Podwórko ma tylko 909 m2 więc jest malutkie

Noooo, ...faktycznie :p malutkie :shake: , maleństwo po prostu! Wogóle nie wiem jak wy się tam mieścicie :diabloti: Tyyyyylko prawie 1000 metrów, Pysiu :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ..podobno miały nie spać w sypialnie , miały nie wchodzić na salony ;)....czyżby....:p
Alu- no nic na to nie poradze że mamy miekkie serca...
Maga - to powiedz mu że jak kupi mieszkanie na kredyt to bedzie musiał płacic i kredyt i czynsz a jak kupi dom to tylko kredyt i bedzie miał taaaaaaaaki garaż ;)
BeaC- hura:multi::multi::multi: Do października już niedługo :multi::multi::multi: Nareszcie :multi: Gratuluje :multi::multi::multi:
aga - u nas sie mowi że ktoś jest skodur :) Albo kot albo pies :) Czyli szuka co by tu zapieprzyc albo zbroic :evil_lol:
mmbbaj - malutkie bo na wichurce mamy ponad 2ha a zagrodzone 2500 m2 i jak zaczynamy kosic to...:razz: To podworeczko dla nas jest miniaturowe i super bo jakbyśmy tak grodzili na wichurce drugi raz to na 100% mniej :roll: Koszmar obrobic wielkie podworko na dodatek weekendowo :cool1:

Posted

Czy ja dobrze przeczytałam :crazyeye: Zmora i Szelma miały nie wchodzić na salony :crazyeye: Skąd taki okrutny pomysł :razz:
My do psa (psów) dopasowaliśmy rodzaj pokrycia podłóg - posadzki, a co za tym idzie mamy zrobione ogrzewanie podłogowe :razz: A kominek, to chyba dla kota :niewiem:

Posted

Witaj Pysiu!!
Widzę, że Zmoroszelmy się już zadomowiły.:evil_lol: A poprzedni właściciele pewnie by się zapłakali widząc jak ich złoto poszło weg, róż poszedł weg, brokat poszedł weg, piękna kula poszła weg...:cool3:

Posted

:loveu: :loveu: Pysiu! Masz przecudne wodoloty (dopiero dziś znalazłam waszą galerię)!!! :loveu: :loveu:
Dziewczynki tak mnie zauroczyły:ghost_2: , że muszę wyjść z moim faflakiem :painting: na spacer, bo inaczej puszczę ogłoszenie w prasie pt.:czytaj:
"Zamienię 9-letniego boksera na niufka w obojętnie jakim wieku"...

Dziewuchy przypomniały mi mojego Hektorka, który odszedł za TM mając tylko 6 lat... :-( To już blisko 4 lata jak biega po psich łąkach...

Pozdrawiam i całusy dla kobitek