Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ale masz cudne dywaniki na antresoli:p coś tam dojrzałam ,ze i w moim lokum też mam dywanik;) Pilnuj Pysiu gruszeczek:loveu: Twoje lokum jest calutki dzień otwarte bo Zmoroszelmy sobie wchodzą i wychodzą przez garaż :) Zresztą w słoneczko uciekaja do niego w te pedy ;) A antresola spodobała sie Zmoreczce strasznie ;) Zwłaszcza że z niej widac jak sąsiedzi spedzają czas przy grilu :evil_lol: A to gruszeczki dla Weszki, Ali i innych :) Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Salonikowy dywanik Marsz Zmorki Dawaj tą zabawke Nie oddam Dobra - sama se wezme A na zakonczenie dnia poprosze o trzymanie kciukow bo TZ zmontował nasze łoże małżeńskie i bardzo chciałabym aby w przeciwieństwie od szafki wczorajszej ( odpadły drzwiczki po zamontowaniu ....) nic z niego nie odpadło...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Hi, hi Na forum Muratora jest wątek "Nowy domek, nowy potomek????" Przyjemnych snów ;) Danka Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pysiu, dzisiaj roztaczałam przed TZtem wizję mojego wymarzonego domu, oczywiście zaczęłam od tego, ze w ogrodzie będzie stał piękny, duży garaż, w którym TZ zrobi sobie warsztat, będzie tam trzymał narzędzia i tysiąc aut i motorów w częściach i nikt mu am nie bedzie przeszkadzał, będzie tylko on i tylko on, przy okazji na posesji bedzie też stał mój domek, ale to taki drobny szczegół...:evil_lol: Bo ja z myslą o nim, żeby ten swój garaż miał na swoim ogrodzonym terenie :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pysiu! 1. masz piękny domek, z poręczami czy bez :p 2. jaki wielki jest ten twój ogród :placz: 3. o jakiej antresoli ty mówisz? :cool3: 4. ja ci zazdraszczam :diabloti: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Pysia']Jak na razie to Zmorka śpi pod czereśniom, Szelma skoduruje a Karol maluje brame :placz: Nic ciekawego do focenia :shake: Ale bede czujna ;) :oops: sie zapytowywuje co ta Szelma robi??? :oops: :crazyeye: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 :pPysiu ...czekamy rano na relację jak się ....spało;) Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pPysiu ...czekamy rano na relację jak się ....spało;) i co się śniło - to ważne Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 PYsia jak Ty mozesz :shake: Pozbyłaś się rózowego a teraz pozbywasz się zlota :shake: Quote
Pysia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: da-Nutka - Matko Kochana!! Potomka mam jednego i mi w 100% wystarczy :p Maga -i tak mu wmawiaj to może po kilku lub kilkunastu ( jak moj) latach on w końcu sie przełamie ;) To działa :diabloti: mmbbaj - 1. Dziękuję :oops: 2. Podwórko ma tylko 909 m2 więc jest malutkie ale wystarczy i trawy nie trzeba pół dnia kosić jak na wichurce ;) 3. Antresola to w rzeczywistści takie wnętrze jakby wyżej niż reszta ale w naszym regionie "antresola" mówi się też o tarasie nad ziemią na którym mozna sobie posiedzieć :) aga- Szelma skoduruje czyli kombinuje :evil_lol: Alu - spało się okropnie :mad: Jedna mlaskała, druga chrapała nie mówiąc o ciągłej walce z nimi o to aby nie właziły na łóżko :angryy: Dreptały pazurami po panelach bo oczywiście zamiast iść na dół gdzie chłodniej to musiały być z nami w sypialni .... PIKA- ale jestem bezguście :diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ..podobno miały nie spać w sypialnie , miały nie wchodzić na salony ;)....czyżby....:p Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Pysia']Maga -i tak mu wmawiaj to może po kilku lub kilkunastu ( jak moj) latach on w końcu sie przełamie ;) To działa :diabloti: hahaha, mój sie musi zdecydować szybciej, bo za jakiś rok, góra dwa będziemy się wyprowadzać stąd i mieliśmy kupować mieszkanie na kredyt. A ja chcę wprowadzić pewną modyfikację tych planów :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Pysia widze, ze Zmoroszelmy zawojowaly Ci sypialnie :evil_lol: Tylko dlaczego nie dalas im sparwdzić, czy łóżko wygodne ? :mad: No chyba po to zeście kupili duże łózko, zeby sie i psy zmieścily :evil_lol: [quote name='Maga100']hahaha, mój sie musi zdecydować szybciej, bo za jakiś rok, góra dwa będziemy się wyprowadzać stąd i mieliśmy kupować mieszkanie na kredyt. A ja chcę wprowadzić pewną modyfikację tych planów :evil_lol: to za dwa lata kupicie mieszkanie :evil_lol: za 4 je sprzedacie i kupicie dom :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witaj Pysiu razem z twoimi czarnymi babami:diabloti: chyba sprzedałam w końcu mieszkanie i zaczynam bój o dom i......... Może jak dobrze pójdzie to w październiku się wprowadzę???????( o rany jeszcze tyle....) Poczochraj ode mnie twoje kobity....tam gdzie lubią:multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Pysia']aga- Szelma skoduruje czyli kombinuje :evil_lol: pierwszy raz słyszę :crazyeye: Wiatj Pysiu i Zmoroszelmy :multi: :multi: :multi: [quote name='Maga100']hahaha, mój sie musi zdecydować szybciej, bo za jakiś rok, góra dwa będziemy się wyprowadzać stąd i mieliśmy kupować mieszkanie na kredyt. A ja chcę wprowadzić pewną modyfikację tych planów :evil_lol: mieszkanie :crazyeye: tro gdzie Twój TZ ma zamiar trzymać te motory i wszystkie części do nich??? Quote
mmbbaj Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Pysia napisał(a): 2. Podwórko ma tylko 909 m2 więc jest malutkie Noooo, ...faktycznie :p malutkie :shake: , maleństwo po prostu! Wogóle nie wiem jak wy się tam mieścicie :diabloti: Tyyyyylko prawie 1000 metrów, Pysiu :mad: Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='aga1215'] mieszkanie :crazyeye: tro gdzie Twój TZ ma zamiar trzymać te motory i wszystkie części do nich??? i to własnie mu tłumaczę :lol: Quote
Pysia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ..podobno miały nie spać w sypialnie , miały nie wchodzić na salony ;)....czyżby....:p Alu- no nic na to nie poradze że mamy miekkie serca... Maga - to powiedz mu że jak kupi mieszkanie na kredyt to bedzie musiał płacic i kredyt i czynsz a jak kupi dom to tylko kredyt i bedzie miał taaaaaaaaki garaż ;) BeaC- hura:multi::multi::multi: Do października już niedługo :multi::multi::multi: Nareszcie :multi: Gratuluje :multi::multi::multi: aga - u nas sie mowi że ktoś jest skodur :) Albo kot albo pies :) Czyli szuka co by tu zapieprzyc albo zbroic :evil_lol: mmbbaj - malutkie bo na wichurce mamy ponad 2ha a zagrodzone 2500 m2 i jak zaczynamy kosic to...:razz: To podworeczko dla nas jest miniaturowe i super bo jakbyśmy tak grodzili na wichurce drugi raz to na 100% mniej :roll: Koszmar obrobic wielkie podworko na dodatek weekendowo :cool1: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Pysiu ...czy ty już znów walczysz o miejsce w łóżku:razz: Quote
beria Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Czy ja dobrze przeczytałam :crazyeye: Zmora i Szelma miały nie wchodzić na salony :crazyeye: Skąd taki okrutny pomysł :razz: My do psa (psów) dopasowaliśmy rodzaj pokrycia podłóg - posadzki, a co za tym idzie mamy zrobione ogrzewanie podłogowe :razz: A kominek, to chyba dla kota :niewiem: Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Pysiu, ja sobie z nim poradzę :diabloti: jeszcze muszę go tylko przekonać, ze marzy o tym, aby 40 min dojeżdżać do pracy :evil_lol: Quote
agbar Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Maga a co to dla Ciebie?:):evil_lol: dzien doberek :multi: Quote
AlKil Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witaj Pysiu!! Widzę, że Zmoroszelmy się już zadomowiły.:evil_lol: A poprzedni właściciele pewnie by się zapłakali widząc jak ich złoto poszło weg, róż poszedł weg, brokat poszedł weg, piękna kula poszła weg...:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :loveu: :loveu: Pysiu! Masz przecudne wodoloty (dopiero dziś znalazłam waszą galerię)!!! :loveu: :loveu: Dziewczynki tak mnie zauroczyły:ghost_2: , że muszę wyjść z moim faflakiem :painting: na spacer, bo inaczej puszczę ogłoszenie w prasie pt.:czytaj: "Zamienię 9-letniego boksera na niufka w obojętnie jakim wieku"... Dziewuchy przypomniały mi mojego Hektorka, który odszedł za TM mając tylko 6 lat... :-( To już blisko 4 lata jak biega po psich łąkach... Pozdrawiam i całusy dla kobitek Quote
Recommended Posts