Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

da-NUTKA napisał(a):
No, u mnie też dogo już działa ......... i co ja widzę.......
Pysiu, ziemianko, charakter Ci się zmienił? Czy coooooo:mad:

Biedne sunie - ogród mały, oczko małe :shake: , nawet kabina nie jest przystosowana dla małych suniek, kwiatki rosną na drodze spacerów ........

Ty lepiej się weź :lol: i się zastanów :razz: ....... tak dalej być nie może :eviltong:

Z poważaniem, życząc miłych snów
Danka

Kurna ogrod to one mają wystarczający do tego codziennie długie spacery :mad::mad::mad: A zamiast oczka mają wiekszy zbiornik :cool1: A kwiatki rosną tam gdzie one NIE POWINNY CHODZIC!! Coś w koncu musi byc moje :razz: A wychodzi że wszystko jest ich..... Chociaż....TZ powiedział ze łożko jest nasze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jeże niech sobie idą na inne podworko bo emocji to mi wystarczy już na kilka miesiecy :mad: Szelma pysk w krwawe kropki, jeż w kompletnym szoku a ja w stanie skrajnej nerwicy :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Kurna ogrod to one mają wystarczający do tego codziennie długie spacery :mad::mad::mad: A zamiast oczka mają wiekszy zbiornik :cool1: A kwiatki rosną tam gdzie one NIE POWINNY CHODZIC!! Coś w koncu musi byc moje :razz: A wychodzi że wszystko jest ich..... Chociaż....TZ powiedział ze łożko jest nasze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jeże niech sobie idą na inne podworko bo emocji to mi wystarczy już na kilka miesiecy :mad: Szelma pysk w krwawe kropki, jeż w kompletnym szoku a ja w stanie skrajnej nerwicy :placz:

Pysia - Ty lepiej szukaj jeżowego gniazda:lol: bo chyba masz hodowlę ... nielegalną ;) :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Pysia - Ty lepiej szukaj jeżowego gniazda:lol: bo chyba masz hodowlę ... nielegalną ;) :evil_lol:

Nic z tego :) Poszperałam w necie i dowiedziałam sie ze one o zmroku wychodzą na łowy :razz: Mają swoje rewiry wiec pewnie wynosze dzień w dzień tego samego jeża :crazyeye: Jeżeliby miały swoje gniazdo u mnie to w dzień Szelma też by jeże znajdowała a ona codziennie około 21 lata z jeżem w pysku :mad::mad::mad::mad::mad: Wczoraj zauważyłam o tej godzinie u niej podekscytowanie i wzmozoną aktywnośc wechową :cool3:Dzisiaj zagapiłam sie i nie zamknełam drzwi od domu wcześniej :oops: 21 godzina i znowu jeż :placz:

Posted

Postanowiłam wstawic nastepne fotki ;)
Powiem Ci coś na ucho

Napiszczałaś mi :mad:

Dawaj ją

I w nogi :diabloti:

Mam cie

Trzepanie futra :diabloti:

Zagryze ;)

Zakatrupie :diabloti:

Ty Zmorka :crazyeye: Nie wygłupia sie :crazyeye:

Przecież żartowałam:oops: Wstawaj :placz:

Ale ją w konia zrobiłam :evil_lol:

Posted

A po trzepaniu wypoczywały ;)

Już nie miauczący ciągle Tommy ;)

A to określenie w sam raz dla Karola :evil_lol:

Jag=błuszka ktore są tak smaczne ze w zadziwiający sposob samoistnie znikają codziennie z drzewa :cool3:

Pokrecona wierzba mandżurska :)

TZ woła: " Zmory do domu...." ( do mnie też :mad: )

I towarzystwo zamiast iść to odchodzi obrażone :evil_lol:

Teraz TZ się podlizuje ;)

Zdrajczynie dały się przeprosić :angryy:

A to UFO :crazyeye:

I na dodatek po MOIM niebie lata :evil_lol:

A to nasz sąsiad Dżekuś

Posted

Pysiu, dobry wieczór ! Czy jeżeli kiedykolwiek znajdę się w Twoich stronach - to czy mam szansę na nocleg w tym żółtym, słonecznym pokoiku, który SAMA malowałas ???? On poękny kolorystycznie jest ... :loveu:

Posted

Pysiu! Baby jak zawsze piękne :loveu:

Natomiast niewybaczalna jest wielkość Twojej kabiny prysznicowej! Żeby suki miały problem z pomieszczeniem się w niej :mad: Bardzo, bardzo, ale to bardzo nieładnie :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, dobry wieczór ! Czy jeżeli kiedykolwiek znajdę się w Twoich stronach - to czy mam szansę na nocleg w tym żółtym, słonecznym pokoiku, który SAMA malowałas ???? On poękny kolorystycznie jest ... :loveu:
Witaj Haniu :loveu:
Oczywiście że masz :loveu: Pokój co prawda miał mieć kolor piaskowy ale dziwnie wyszedł słoneczny :lol: Teraz nawet się cieszę bo tak cieplutko w nim i przyjemnie :)
PIKA-
dzięki za pochwałe :oops:
paula_z- Opisy to zasługa Zmoroszelm jak nie są senne to robią takie figury albo miny że samo się pisze :evil_lol:
Patka - publika jest dość często.....
Allu - Tommy już się przyzwyczaił i nie płacze. Nabrał apetytu i ciutke przytył :multi: Na dwór nie wychodzi bo zaraz straciłby życie. Wkoło mase psów a on ich się wcale nie boi.....
Maga !!!!!!- to cudowna wiadomość :multi::multi::multi::multi::multi:
Wielkie, ogromne gratulacje :multi::multi::multi::multi::multi:
[SIZE=2]Iza -
moja kabina jest narożna i z tych większych ale nie przystosowana dla rozwalonego na grzbiecie, z gałęziami do góry wielkiego niufa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak stoi w poprzek to jest git ;)

Posted

I dalsza część fotek :)
Wejdę Ci na głowe

I udusze futrem :diabloti:

Podgryze

Napyskuje ;)

Trzepne łapą

Przewróce ciężarem ;)

Dobiorę się do brzucha...

Połaskotam ;)

Aż będziesz kwiczała :evil_lol:

I ze śmiechu zwijała :diabloti: