Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Zmoreczka i buteleczka Zmoreczka i Szelma ( pogromca jeży) Szelma + świnka Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 da-NUTKA napisał(a):No, u mnie też dogo już działa ......... i co ja widzę....... Pysiu, ziemianko, charakter Ci się zmienił? Czy coooooo:mad: Biedne sunie - ogród mały, oczko małe :shake: , nawet kabina nie jest przystosowana dla małych suniek, kwiatki rosną na drodze spacerów ........ Ty lepiej się weź :lol: i się zastanów :razz: ....... tak dalej być nie może :eviltong: Z poważaniem, życząc miłych snów Danka Kurna ogrod to one mają wystarczający do tego codziennie długie spacery :mad::mad::mad: A zamiast oczka mają wiekszy zbiornik :cool1: A kwiatki rosną tam gdzie one NIE POWINNY CHODZIC!! Coś w koncu musi byc moje :razz: A wychodzi że wszystko jest ich..... Chociaż....TZ powiedział ze łożko jest nasze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jeże niech sobie idą na inne podworko bo emocji to mi wystarczy już na kilka miesiecy :mad: Szelma pysk w krwawe kropki, jeż w kompletnym szoku a ja w stanie skrajnej nerwicy :placz: Quote
aga1215 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Pysia napisał(a):Kurna ogrod to one mają wystarczający do tego codziennie długie spacery :mad::mad::mad: A zamiast oczka mają wiekszy zbiornik :cool1: A kwiatki rosną tam gdzie one NIE POWINNY CHODZIC!! Coś w koncu musi byc moje :razz: A wychodzi że wszystko jest ich..... Chociaż....TZ powiedział ze łożko jest nasze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jeże niech sobie idą na inne podworko bo emocji to mi wystarczy już na kilka miesiecy :mad: Szelma pysk w krwawe kropki, jeż w kompletnym szoku a ja w stanie skrajnej nerwicy :placz: Pysia - Ty lepiej szukaj jeżowego gniazda:lol: bo chyba masz hodowlę ... nielegalną ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 aga1215 napisał(a):Pysia - Ty lepiej szukaj jeżowego gniazda:lol: bo chyba masz hodowlę ... nielegalną ;) :evil_lol: Nic z tego :) Poszperałam w necie i dowiedziałam sie ze one o zmroku wychodzą na łowy :razz: Mają swoje rewiry wiec pewnie wynosze dzień w dzień tego samego jeża :crazyeye: Jeżeliby miały swoje gniazdo u mnie to w dzień Szelma też by jeże znajdowała a ona codziennie około 21 lata z jeżem w pysku :mad::mad::mad::mad::mad: Wczoraj zauważyłam o tej godzinie u niej podekscytowanie i wzmozoną aktywnośc wechową :cool3:Dzisiaj zagapiłam sie i nie zamknełam drzwi od domu wcześniej :oops: 21 godzina i znowu jeż :placz: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :evil_lol:musi ona Panoramy o 21 nie lubi oglądać ;) Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:musi ona Panoramy o 21 nie lubi oglądać ;) Panoram ajest o 22,00 :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Postanowiłam wstawic nastepne fotki ;) Powiem Ci coś na ucho Napiszczałaś mi :mad: Dawaj ją I w nogi :diabloti: Mam cie Trzepanie futra :diabloti: Zagryze ;) Zakatrupie :diabloti: Ty Zmorka :crazyeye: Nie wygłupia sie :crazyeye: Przecież żartowałam:oops: Wstawaj :placz: Ale ją w konia zrobiłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='PIKA']Panoram ajest o 22,00 :evil_lol::evil_lol:o masz ....to dlaczego mi sie umyśliło ze o 21 :cool3: o futra sie trzepały na ogrodzie Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A po trzepaniu wypoczywały ;) Już nie miauczący ciągle Tommy ;) A to określenie w sam raz dla Karola :evil_lol: Jag=błuszka ktore są tak smaczne ze w zadziwiający sposob samoistnie znikają codziennie z drzewa :cool3: Pokrecona wierzba mandżurska :) TZ woła: " Zmory do domu...." ( do mnie też :mad: ) I towarzystwo zamiast iść to odchodzi obrażone :evil_lol: Teraz TZ się podlizuje ;) Zdrajczynie dały się przeprosić :angryy: A to UFO :crazyeye: I na dodatek po MOIM niebie lata :evil_lol: A to nasz sąsiad Dżekuś Quote
Hanna R. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Pysiu, dobry wieczór ! Czy jeżeli kiedykolwiek znajdę się w Twoich stronach - to czy mam szansę na nocleg w tym żółtym, słonecznym pokoiku, który SAMA malowałas ???? On poękny kolorystycznie jest ... :loveu: Quote
Paula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Pysia']Powiem Ci coś na ucho Napiszczałaś mi :mad: Hahaha :grin: :grin: :grin: Uwielbiam Twoje opisy do fotek :cool2: Quote
Patka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 boskie są :loveu: aż dziw ze nie macie masy publiki za płotem, bo ja bym mogła godzinami ogądac jak sie futrzynki bawią :cool3: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Pysiu, właśnie, miałam się zapytać, jak Tommy się odnalazł w nowej otaczającej go rzeczywistości :cool3: Wychodzi na dwór? A ja kupuję dom! :multi: Quote
Iza i Avanti Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Pysiu! Baby jak zawsze piękne :loveu: Natomiast niewybaczalna jest wielkość Twojej kabiny prysznicowej! Żeby suki miały problem z pomieszczeniem się w niej :mad: Bardzo, bardzo, ale to bardzo nieładnie :cool3: Quote
Pysia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, dobry wieczór ! Czy jeżeli kiedykolwiek znajdę się w Twoich stronach - to czy mam szansę na nocleg w tym żółtym, słonecznym pokoiku, który SAMA malowałas ???? On poękny kolorystycznie jest ... :loveu: Witaj Haniu :loveu: Oczywiście że masz :loveu: Pokój co prawda miał mieć kolor piaskowy ale dziwnie wyszedł słoneczny :lol: Teraz nawet się cieszę bo tak cieplutko w nim i przyjemnie :) PIKA- dzięki za pochwałe :oops: paula_z- Opisy to zasługa Zmoroszelm jak nie są senne to robią takie figury albo miny że samo się pisze :evil_lol: Patka - publika jest dość często..... Allu - Tommy już się przyzwyczaił i nie płacze. Nabrał apetytu i ciutke przytył :multi: Na dwór nie wychodzi bo zaraz straciłby życie. Wkoło mase psów a on ich się wcale nie boi..... Maga !!!!!!- to cudowna wiadomość :multi::multi::multi::multi::multi: Wielkie, ogromne gratulacje :multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]Iza - moja kabina jest narożna i z tych większych ale nie przystosowana dla rozwalonego na grzbiecie, z gałęziami do góry wielkiego niufa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak stoi w poprzek to jest git ;) Quote
Pysia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Zmoreczka Koniki z uzdą ;) Zasłużony odpoczynek ;) Rozmowy kontrolowane I atak wariacji ;) Przepychanki Przeciągnę Cię !! Quote
Pysia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 I dalsza część fotek :) Wejdę Ci na głowe I udusze futrem :diabloti: Podgryze Napyskuje ;) Trzepne łapą Przewróce ciężarem ;) Dobiorę się do brzucha... Połaskotam ;) Aż będziesz kwiczała :evil_lol: I ze śmiechu zwijała :diabloti: Quote
Paula Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hahaha :roflt: Super :multi: Witaj Pysiu :lol: Quote
Nugatowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Pysia'] Przeciągnę Cię !! Pysiuuuuuuuuuuu :-o ? Czy na drugim planie jest basen ???? :razz: Quote
e.v.a Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 haha ale super walki niedźwiedzi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Pysia - wstawiasz stare fotki, cze ta plama pooliwkowa jeszcze jest na obiektywie??? :roll: :cool1: fajosko sie dziewuchy bawią :multi: a z jeżowych opowieści sie uśmiała m:lol: Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Cześc Pysia z poplamionym obiektywem :evil_lol: Quote
Recommended Posts