Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 malawaszka napisał(a):za ten tekst sie focham :obrazic: Nie fochaj sie bo to szkodzi na zdrowie :evil_lol: Witajcie dziewczynki w piekny słoneczny poranek :multi::multi::multi::multi::multi: Szelma dzisiaj nie znalazła żadnego jeża za to popełniła przestepstwo inne - wlazła do mojego oczka i podeptała mi kwiatki :mad::mad::mad: Pozostawiła po sobie mokre plamy na kostce brukowej i jak Holmes doszłam do sprawcy :p Teraz właśnie kompletnie mokra i utytłana w ziemi przyszła do pokoju i....dalej same sobie dopiszcie :placz: Dodam że poł godziny temu skończyłam odkurzanie i mycie podłog ..... Na dodatek przytuliła sie do mnie i popatrzyła taaaaaaaaakimi oczami :loveu: Zastrzele Szelme !! Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 dbsst napisał(a):Pysiu jakie piękne róże :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jesteś taka sama jak Szelma :eviltong: Quote
aga1215 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pysia napisał(a):Nie fochaj sie bo to szkodzi na zdrowie :evil_lol: Witajcie dziewczynki w piekny słoneczny poranek :multi::multi::multi::multi::multi: Szelma dzisiaj nie znalazła żadnego jeża za to popełniła przestepstwo inne - wlazła do mojego oczka i podeptała mi kwiatki :mad::mad::mad: Pozostawiła po sobie mokre plamy na kostce brukowej i jak Holmes doszłam do sprawcy :p Teraz właśnie kompletnie mokra i utytłana w ziemi przyszła do pokoju i....dalej same sobie dopiszcie :placz: Dodam że poł godziny temu skończyłam odkurzanie i mycie podłog ..... Na dodatek przytuliła sie do mnie i popatrzyła taaaaaaaaakimi oczami :loveu: Zastrzele Szelme !! a to oczko to nie dla niej??????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :shake:no nie Pysiu , ty strzelasz do Szelmy:placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pysia napisał(a):Nie fochaj sie bo to szkodzi na zdrowie :evil_lol: Witajcie dziewczynki w piekny słoneczny poranek :multi::multi::multi::multi::multi: Szelma dzisiaj nie znalazła żadnego jeża za to popełniła przestepstwo inne - wlazła do mojego oczka i podeptała mi kwiatki :mad::mad::mad: Pozostawiła po sobie mokre plamy na kostce brukowej i jak Holmes doszłam do sprawcy :p Teraz właśnie kompletnie mokra i utytłana w ziemi przyszła do pokoju i....dalej same sobie dopiszcie :placz: Dodam że poł godziny temu skończyłam odkurzanie i mycie podłog ..... Na dodatek przytuliła sie do mnie i popatrzyła taaaaaaaaakimi oczami :loveu: Zastrzele Szelme !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak milusio :megagrin::megagrin::grins: Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 aga1215 napisał(a):a to oczko to nie dla niej??????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie!! To oczko jest malusie i STANOWCZO nie dla niej :razz: Tam zmieści sie tylko jedna kaczka :cool1: Alu - jeszcze nie strzelam ale zaraz to zrobie bo wykopała mi właśnie dziure pod krzewem :angryy::angryy::angryy: I uwaliła sie w niej :angryy::angryy::angryy: Na dodatek jak jej szukałam to udawała że zdechła :mad: Vectra - Ty sie smiej ....uważaj bo mam uprawnienia na broń!!!! Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pysia napisał(a): Vectra - Ty sie smiej ....uważaj bo mam uprawnienia na broń!!!! :grin::grin::grin::grin::grin::grin: już się zaczynam bojać :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 No tego to już za wiele !! Szukam miotły bo chciałam odleciec i nie ma jej - wsysło!! Szukam niecierpliwie i...okazało sie ze te dwie diablice poprostu zakopały ją w ogrodzie !! Troche im nie wyszło bo dwa końce z ziemi wystawały:mad::mad::mad: Zastrzele obie..... Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Pysia']No tego to już za wiele !! Szukam miotły bo chciałam odleciec i nie ma jej - wsysło!! Szukam niecierpliwie i...okazało sie ze te dwie diablice poprostu zakopały ją w ogrodzie !! Troche im nie wyszło bo dwa końce z ziemi wystawały:mad::mad::mad: Zastrzele obie..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu , dobrze ze zdażyłam zjeść obiadek:p Ale ciebie to teraz strach się bać :cool3: Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu , dobrze ze zdażyłam zjeść obiadek:p Ale ciebie to teraz strach się bać :cool3: Postanowiłam sie już dzisiaj nie denerwowac i zamknełam je w domu :diabloti: A teraz zastanawiam sie co one wymyślą jak pojde na dwor....Na razie udają baaaaaardzo zmeczone :razz: Ale ja już je znam :mad: Znalazłam jeszcze kaczke z oczka w stanie wskazującym na rozszarpanie przez psie kły :angryy: Dwie lilie połamane i złamaną roże:mad::mad::mad: To są tylko dzisiejsze zniszczenia !! Zastrzele maupy jak nic :angryy::angryy::angryy: A potem wyprawie skory i położe w sypialni pod łożkiem:cool3: Są dwie to bede miała komplet z dwuch stron .... Cicho!! Coś słysze!! Widzieliście kiedyś zeby do jednoosobowej kabiny prysznicowej zmieściła sie słusznej postury suka niufa ??!!:crazyeye: Ja nie...Kabina też nie wiec zaczeła pekac w szwach :-o:mad: Nie zastrzele!!!!! Utopie w worku!!:diabloti: We własnym basenie !!!! Quote
Paula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pysia napisał(a):(...) Zastrzele obie..... (...) Cicho!! Coś słysze!! Hahaha :grin: :grin: :grin: Pysiu, a moze oddziel kfiotki od ZmoroSzelm jakims plotkiem, coby nie wlazily w szkode? :cool3: Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pysiu musisz się przyzwyczaić że pieski będą się zabawiały :evil_lol::evil_lol: albo ma się kwiatki albo psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ten duet nigdy się nie dogada ;) Quote
PIKA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cześc Pysia :multi: Powiem klrotko .. psikalam się sie z uczynkow ZmoroSzelm :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 hahaha, Pysiu, po prostu musisz zamienić swój ogródek w klepisko i problem z głowy, sercu żal nie będzie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pysia napisał(a):Nie!! To oczko jest malusie i STANOWCZO nie dla niej :razz: Tam zmieści sie tylko jedna kaczka :cool1: tylko jedna???? a która??? ;) :evil_lol: chyba będziesz musiała zrobić basen w ogrodzie:evil_lol: Pysia napisał(a):No tego to już za wiele !! Szukam miotły bo chciałam odleciec i nie ma jej - wsysło!! Szukam niecierpliwie i...okazało sie ze te dwie diablice poprostu zakopały ją w ogrodzie !! Troche im nie wyszło bo dwa końce z ziemi wystawały:mad::mad::mad: Zastrzele obie..... :turn-l: :roflt: :turn-l::roflt: :roflt: :turn-l::roflt: :roflt: zdolniachy ............... Pysiu - może one chciały Ci zasugerować, że czas na nowszy model ;) :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ................................................ hi, hi - DG mi podziękowała za posta :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='aga1215'] hi, hi - DG mi podziękowała za posta :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: widać to sugestia, aby na dogo zapanowała kultura :evil_lol: chyba większość z nas będzie musiała w związku z tym zniknąć :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: Własnym oczom nie wierze :crazyeye: Szczype sie po nodze :crazyeye: DGM działa :crazyeye: Niemozliwe ...Powiedzcie ze to nie sen..... Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Właśnie wyniosłam czwartego jeża z podworka....Zastrzele Szelme :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 To ty tam musisz mieć mieszkanko jeżowe:razz: Poznikały z dogo posty:angryy: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Pysia napisał(a): Własnym oczom nie wierze :crazyeye: Szczype sie po nodze :crazyeye: DGM działa :crazyeye: Niemozliwe ...Powiedzcie ze to nie sen..... no szczyp sie :evil_lol: i poszukaj czy Ci czego nie brakuje :evil_lol: Pysia napisał(a):Właśnie wyniosłam czwartego jeża z podworka....Zastrzele Szelme :angryy::angryy::angryy: Przeciez to nie Szelma naprodukala tyle jezy :roll: Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']To ty tam musisz mieć mieszkanko jeżowe:razz: Poznikały z dogo posty:angryy: Jakie posty?? Wiecej info prosze :) Pika - ale to Szelma je bierze do pyska a nie Zmorka !! One na 100% ją o to nie proszą..... Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Pysia']Jakie posty?? Wiecej info prosze :) Pika - ale to Szelma je bierze do pyska a nie Zmorka !! One na 100% ją o to nie proszą..... poznikaly wczorajsze posty, ktore byly pisane wieczorem :evil_lol: a co do jezy, to Szelma ich na Twoje podwórko nie wniosla, same tam przyszly :lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Pysia']Jakie posty?? Wiecej info prosze :) Pika - ale to Szelma je bierze do pyska a nie Zmorka !! One na 100% ją o to nie proszą..... Pysiu tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2118568#post2118568 Quote
da-NUTKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 No, u mnie też dogo już działa ......... i co ja widzę....... Pysiu, ziemianko, charakter Ci się zmienił? Czy coooooo:mad: Biedne sunie - ogród mały, oczko małe :shake: , nawet kabina nie jest przystosowana dla małych suniek, kwiatki rosną na drodze spacerów ........ Ty lepiej się weź :lol: i się zastanów :razz: ....... tak dalej być nie może :eviltong: Z poważaniem, życząc miłych snów Danka Quote
aga1215 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']To ty tam musisz mieć mieszkanko jeżowe:razz: właśnie - pewnie gdzieś u Was mają gniazdo=domek poprzedni właściciele nie mieli zwierzaków, więc jeżyki żyły sobie w spokoju............... Quote
Recommended Posts