Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
za ten tekst sie focham :obrazic:

Nie fochaj sie bo to szkodzi na zdrowie :evil_lol:
Witajcie dziewczynki w piekny słoneczny poranek :multi::multi::multi::multi::multi:
Szelma dzisiaj nie znalazła żadnego jeża za to popełniła przestepstwo inne - wlazła do mojego oczka i podeptała mi kwiatki :mad::mad::mad: Pozostawiła po sobie mokre plamy na kostce brukowej i jak Holmes doszłam do sprawcy :p Teraz właśnie kompletnie mokra i utytłana w ziemi przyszła do pokoju i....dalej same sobie dopiszcie :placz: Dodam że poł godziny temu skończyłam odkurzanie i mycie podłog .....
Na dodatek przytuliła sie do mnie i popatrzyła taaaaaaaaakimi oczami :loveu:
Zastrzele Szelme !!

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie dziewczynki w piekny słoneczny poranek :multi::multi::multi::multi::multi:
Szelma dzisiaj nie znalazła żadnego jeża za to popełniła przestepstwo inne - wlazła do mojego oczka i podeptała mi kwiatki :mad::mad::mad: Pozostawiła po sobie mokre plamy na kostce brukowej i jak Holmes doszłam do sprawcy :p Teraz właśnie kompletnie mokra i utytłana w ziemi przyszła do pokoju i....dalej same sobie dopiszcie :placz: Dodam że poł godziny temu skończyłam odkurzanie i mycie podłog .....
Zastrzele Szelme !!

a to oczko to nie dla niej??????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Zastrzele Szelme !!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak milusio :megagrin::megagrin::grins:

Posted

aga1215 napisał(a):
a to oczko to nie dla niej??????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Nie!! To oczko jest malusie i STANOWCZO nie dla niej :razz: Tam zmieści sie tylko jedna kaczka :cool1:
Alu - jeszcze nie strzelam ale zaraz to zrobie bo wykopała mi właśnie dziure pod krzewem :angryy::angryy::angryy: I uwaliła sie w niej :angryy::angryy::angryy: Na dodatek jak jej szukałam to udawała że zdechła :mad:
Vectra - Ty sie smiej ....uważaj bo mam uprawnienia na broń!!!!

Posted

No tego to już za wiele !! Szukam miotły bo chciałam odleciec i nie ma jej - wsysło!! Szukam niecierpliwie i...okazało sie ze te dwie diablice poprostu zakopały ją w ogrodzie !! Troche im nie wyszło bo dwa końce z ziemi wystawały:mad::mad::mad:
Zastrzele obie.....

Posted

[quote name='Pysia']No tego to już za wiele !! Szukam miotły bo chciałam odleciec i nie ma jej - wsysło!! Szukam niecierpliwie i...okazało sie ze te dwie diablice poprostu zakopały ją w ogrodzie !! Troche im nie wyszło bo dwa końce z ziemi wystawały:mad::mad::mad:
Zastrzele obie.....
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu , dobrze ze zdażyłam zjeść obiadek:p
Ale ciebie to teraz strach się bać :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu , dobrze ze zdażyłam zjeść obiadek:p
Ale ciebie to teraz strach się bać :cool3:

Postanowiłam sie już dzisiaj nie denerwowac i zamknełam je w domu :diabloti: A teraz zastanawiam sie co one wymyślą jak pojde na dwor....Na razie udają baaaaaardzo zmeczone :razz: Ale ja już je znam :mad: Znalazłam jeszcze kaczke z oczka w stanie wskazującym na rozszarpanie przez psie kły :angryy: Dwie lilie połamane i złamaną roże:mad::mad::mad: To są tylko dzisiejsze zniszczenia !! Zastrzele maupy jak nic :angryy::angryy::angryy: A potem wyprawie skory i położe w sypialni pod łożkiem:cool3: Są dwie to bede miała komplet z dwuch stron ....
Cicho!! Coś słysze!!
Widzieliście kiedyś zeby do jednoosobowej kabiny prysznicowej zmieściła sie słusznej postury suka niufa ??!!:crazyeye: Ja nie...Kabina też nie wiec zaczeła pekac w szwach :-o:mad:
Nie zastrzele!!!!! Utopie w worku!!:diabloti: We własnym basenie !!!!

Posted

Pysia napisał(a):
(...) Zastrzele obie.....
(...) Cicho!! Coś słysze!!

Hahaha :grin: :grin: :grin:
Pysiu, a moze oddziel kfiotki od ZmoroSzelm jakims plotkiem, coby nie wlazily w szkode? :cool3:

Posted

Pysiu musisz się przyzwyczaić że pieski będą się zabawiały :evil_lol::evil_lol:
albo ma się kwiatki albo psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ten duet nigdy się nie dogada ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie!! To oczko jest malusie i STANOWCZO nie dla niej :razz: Tam zmieści sie tylko jedna kaczka :cool1:

tylko jedna???? a która??? ;) :evil_lol:

chyba będziesz musiała zrobić basen w ogrodzie:evil_lol:

Pysia napisał(a):
No tego to już za wiele !! Szukam miotły bo chciałam odleciec i nie ma jej - wsysło!! Szukam niecierpliwie i...okazało sie ze te dwie diablice poprostu zakopały ją w ogrodzie !! Troche im nie wyszło bo dwa końce z ziemi wystawały:mad::mad::mad:
Zastrzele obie.....

:turn-l: :roflt: :turn-l::roflt: :roflt: :turn-l::roflt: :roflt:
zdolniachy ...............

Pysiu - może one chciały Ci zasugerować, że czas na nowszy model ;) :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

................................................

hi, hi - DG mi podziękowała za posta :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='aga1215']
hi, hi - DG mi podziękowała za posta :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

widać to sugestia, aby na dogo zapanowała kultura :evil_lol:
chyba większość z nas będzie musiała w związku z tym zniknąć :evil_lol:

Posted

Witajcie :multi::multi::multi:
Własnym oczom nie wierze :crazyeye: Szczype sie po nodze :crazyeye: DGM działa :crazyeye: Niemozliwe ...Powiedzcie ze to nie sen.....

Posted

Pysia napisał(a):

Własnym oczom nie wierze :crazyeye: Szczype sie po nodze :crazyeye: DGM działa :crazyeye: Niemozliwe ...Powiedzcie ze to nie sen.....

no szczyp sie :evil_lol: i poszukaj czy Ci czego nie brakuje :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Właśnie wyniosłam czwartego jeża z podworka....Zastrzele Szelme :angryy::angryy::angryy:

Przeciez to nie Szelma naprodukala tyle jezy :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']To ty tam musisz mieć mieszkanko jeżowe:razz:
Poznikały z dogo posty:angryy:

Jakie posty?? Wiecej info prosze :)
Pika - ale to Szelma je bierze do pyska a nie Zmorka !! One na 100% ją o to nie proszą.....

Posted

[quote name='Pysia']Jakie posty?? Wiecej info prosze :)
Pika - ale to Szelma je bierze do pyska a nie Zmorka !! One na 100% ją o to nie proszą.....

poznikaly wczorajsze posty, ktore byly pisane wieczorem :evil_lol:

a co do jezy, to Szelma ich na Twoje podwórko nie wniosla, same tam przyszly :lol:

Posted

No, u mnie też dogo już działa ......... i co ja widzę.......
Pysiu, ziemianko, charakter Ci się zmienił? Czy coooooo:mad:

Biedne sunie - ogród mały, oczko małe :shake: , nawet kabina nie jest przystosowana dla małych suniek, kwiatki rosną na drodze spacerów ........

Ty lepiej się weź :lol: i się zastanów :razz: ....... tak dalej być nie może :eviltong:

Z poważaniem, życząc miłych snów
Danka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']To ty tam musisz mieć mieszkanko jeżowe:razz:

właśnie - pewnie gdzieś u Was mają gniazdo=domek
poprzedni właściciele nie mieli zwierzaków, więc jeżyki żyły sobie w spokoju...............