malawaszka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Pysiu czy Zmoroszelmy już na włościach?? czy jeszcze nie zabezpieczone wszystko?:razz: cikawam jak się dzxiewczynki zaaklimatyzują Quote
PIKA Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Pysia']Siemam? Ano tak że psy mi cuchną jak skunksy po tym całym zamieszaniu i postanowiłam sobie uprzyjemnić choć zmysł wzroku i pofotografowałam kffiatki :eviltong: a co ma smórd do wyglądu? :roll: Quote
Pysia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 malawaszka napisał(a):Pysiu czy Zmoroszelmy już na włościach?? czy jeszcze nie zabezpieczone wszystko?:razz: cikawam jak się dzxiewczynki zaaklimatyzują Przeca pisze ze skunksy:cool3: Chyba aż tak nie cuchną zeby je było na 40 km. czuc.... PIKA - jak to co? Zmysłu powonienia nie byłam w stanie zadowolic z powodu braku kilku litrow szamponu :razz: To chociaż zneutralizowałam to zmysłem wzroku :eviltong: Szelma z Karolem na spacerku a Zmorka snuje sie po placu i jest jej smutno :roll: Ale Karol nie potrafi chodzic z dwiema na raz jak ja. Zresztą TZ też nie ;) Dzisiaj była zabawa z butelką i warkoty takie przy tym że sasiadka myślała ze one sie mordują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A sąsiadka głośno myślała :razz: :evil_lol: :evil_lol: u mnie to juch chyba przestali reagować na warkoty i ujadanie :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Vectra']A sąsiadka głośno myślała :razz: :evil_lol: :evil_lol: u mnie to juch chyba przestali reagować na warkoty i ujadanie :evil_lol: Owszem bo powiedziała mi to poźniej :eviltong: Znowu kilka fotek :) I moja pokrecona wierzba :) Srebrna choineczka :) Karol w kafejce ;) I gruszki :) I Zmorka nocą :) Patrolująca trawe Szelma ;) Zmoreczka wyjadająca jabłka Wspolne obwąchiwanie Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Pysia'] Patrolująca trawe Szelma ;) Zmoreczka wyjadająca jabłka Wspolne obwąchiwanie moje dwie piękne dziewczynki:loveu: Cześć Pysiu :multi: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :multi: sąą są Zmory dwie wreszcie w swoim domku :multi: już się czują jak u siebie??? :razz: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 I wejdź tu teraz na taka posesję :evil_lol: :evil_lol: Hey Pysiu :multi: Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O bylo juz czarne na bialym, czarne na zielonym a teraz mamy czarne na czarnym :evil_lol: Cześc Pysia :multi: Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 coz za niedzwiatki, ile one maja siersci :crazyeye:........cudniaste miski :loveu: a grusie apetycznie wygladaja nie powiem :cool3::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ewa_17 napisał(a):a grusie apetycznie wygladaja nie powiem :cool3::evil_lol: jak ostatnim razem je zobaczyłam u Pysi na żywo to zaśliniłam się jak nie przymierzając megafaflun :p ale twarde były jeszcze :placz: Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 malawaszka napisał(a):jak ostatnim razem je zobaczyłam u Pysi na żywo to zaśliniłam się jak nie przymierzając megafaflun :p ale twarde były jeszcze :placz: oj to szkoda bo ominela Cie przyjemosc zjadania ich w nieprzyzwoitych ilosciach :evil_lol:.........oczywiscie musialabys sie podzielic z miskami, bo z tego co widac po zdjeciach to gustuja w owockach :cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ja cały czas o nich pamiętam i czekam tylko aż dojrzeją a wtedy zrobię mały nalot na Pysiowy ogródeczek :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']ja cały czas o nich pamiętam i czekam tylko aż dojrzeją a wtedy zrobię mały nalot na Pysiowy ogródeczek :loveu: :evil_lol::razz:o ile chętnych na grusie a Pysia woli sie nie pokazywać na dogo;) Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 gruszki jeszcze twarde :angryy: dziś próbowałam :p a Pysia nie ma netu znowu :roll: :placz: Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 malawaszka napisał(a): a Pysia nie ma netu znowu :roll: :placz: a czemu? :shake: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']gruszki jeszcze twarde :angryy: dziś próbowałam :p a Pysia nie ma netu znowu :roll: :placz::placz::placz::placz:dlacedo.............. Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll::angryy::angryy::angryy:a co innego jej sie nie napromieniowało:mad::mad::mad: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Pysiu, czy żyjesz ??? Jeżeli tak, to jak żyjesz ? Bo czy bez netu to wogóle jest życie ? :cool3: Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 malawaszka napisał(a):bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll: co??? :crazyeye::crazyeye::stupid: Quote
Maga100 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: buhahahaha, a czy to przypadkiem nie była teściowa Vectry? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 malawaszka napisał(a):bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll: O jezu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie widziałam TEGO :lol: Quote
Recommended Posts