Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Siemam? Ano tak że psy mi cuchną jak skunksy po tym całym zamieszaniu i postanowiłam sobie uprzyjemnić choć zmysł wzroku i pofotografowałam kffiatki :eviltong:
a co ma smórd do wyglądu? :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiu czy Zmoroszelmy już na włościach?? czy jeszcze nie zabezpieczone wszystko?:razz: cikawam jak się dzxiewczynki zaaklimatyzują

Przeca pisze ze skunksy:cool3: Chyba aż tak nie cuchną zeby je było na 40 km. czuc....
PIKA - jak to co? Zmysłu powonienia nie byłam w stanie zadowolic z powodu braku kilku litrow szamponu :razz: To chociaż zneutralizowałam to zmysłem wzroku :eviltong:
Szelma z Karolem na spacerku a Zmorka snuje sie po placu i jest jej smutno :roll: Ale Karol nie potrafi chodzic z dwiema na raz jak ja. Zresztą TZ też nie ;) Dzisiaj była zabawa z butelką i warkoty takie przy tym że sasiadka myślała ze one sie mordują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']A sąsiadka głośno myślała :razz: :evil_lol: :evil_lol:
u mnie to juch chyba przestali reagować na warkoty i ujadanie :evil_lol:
Owszem bo powiedziała mi to poźniej :eviltong:
Znowu kilka fotek :)

I moja pokrecona wierzba :)

Srebrna choineczka :)

Karol w kafejce ;)

I gruszki :)

I Zmorka nocą :)

Patrolująca trawe Szelma ;)

Zmoreczka wyjadająca jabłka

Wspolne obwąchiwanie

Posted

[quote name='Pysia']

Patrolująca trawe Szelma ;)

Zmoreczka wyjadająca jabłka

Wspolne obwąchiwanie

moje dwie piękne dziewczynki:loveu:

Cześć Pysiu :multi:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
a grusie apetycznie wygladaja nie powiem :cool3::evil_lol:

jak ostatnim razem je zobaczyłam u Pysi na żywo to zaśliniłam się jak nie przymierzając megafaflun :p ale twarde były jeszcze :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak ostatnim razem je zobaczyłam u Pysi na żywo to zaśliniłam się jak nie przymierzając megafaflun :p ale twarde były jeszcze :placz:

oj to szkoda bo ominela Cie przyjemosc zjadania ich w nieprzyzwoitych ilosciach :evil_lol:.........oczywiscie musialabys sie podzielic z miskami, bo z tego co widac po zdjeciach to gustuja w owockach :cool3::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ja cały czas o nich pamiętam i czekam tylko aż dojrzeją a wtedy zrobię mały nalot na Pysiowy ogródeczek :loveu: :evil_lol::razz:o ile chętnych na grusie a Pysia woli sie nie pokazywać na dogo;)

Posted

[quote name='malawaszka']bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll::angryy::angryy::angryy:a co innego jej sie nie napromieniowało:mad::mad::mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll:

co??? :crazyeye::crazyeye::stupid:

Posted

[quote name='malawaszka']bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye:

buhahahaha, a czy to przypadkiem nie była teściowa Vectry? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll:

O jezu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie widziałam TEGO :lol: