malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pysia napisał(a):A skąd wiesz że tam postawiłam ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Luuuuuuuudzie !! Ją pewnie ugryzł wilkołak i ona teraz w proroka się zamienia !!:-o:-o:-o qrde - jak byłam ostatnio to gdzie mi kazałaś peta wywalić????? :shake: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pysiu całkiem ładnie tam u Ciebie :cool3: :cool3: :cool3: jak mogłaś wyciąć drzewka :crazyeye: :crazyeye: przeciez auo mogło stać na zwenątrz posesji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Vectra napisał(a): jak mogłaś wyciąć drzewka :crazyeye: :crazyeye: przeciez auo mogło stać na zwenątrz posesji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nie :razz: Jak TZ zrobił SAM bramę, to samochód MUSI wjeżdżać, po prostu musi :cool3: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu całkiem ładnie tam u Ciebie :cool3: :cool3: :cool3: jak mogłaś wyciąć drzewka :crazyeye: :crazyeye: przeciez auo mogło stać na zwenątrz posesji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No przeca ja ładna, TZ ładny, Karol ładny, Zmoroszelmy ładne, Tommy ładny to i u mnie musi być ładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A drzewek nie wycięłam tylko poprzesadzałam!!!! I nawet chyba tylko wierzba się nie przyjęła albo odchoruje- zobaczymy w przyszłym roku co z niej będzie. Weszka - tamta jest już uprzątnięta :eviltong: Teraz jako popielniczka na dworze słuzy mi pucharek do lodów z Zepptera :evil_lol: beria - masz w 100% racje :p:p:p TZ zrobił - autko nawet krowiaste zmiescić się musi a nie wpadać na iglaki, wierzby i inne :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :multi::multi::multi:obejrzałam szybciorkiem , na zywo będzie lepszy efekt;) :multi:i jest komplet wypoczynkowy kremowy;) Quote
BeaC Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Witaj Pysiu Se patrze jak sie przeprowadzasz i tak myślę ..... kiedy ja tak bedę miała. Kupiłam dom ale mieszkania nie moge sprzedać więc nie mogę sfinalizowac (nota bene kupiłam dom dla spokojnosci mojej i Luskowatej) Uściskaj solenizantke ode mnie i mojej baby..... niech się cieszy nowym domkiem Quote
Pysia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 BeaC napisał(a):Witaj Pysiu Se patrze jak sie przeprowadzasz i tak myślę ..... kiedy ja tak bedę miała. Kupiłam dom ale mieszkania nie moge sprzedać więc nie mogę sfinalizowac (nota bene kupiłam dom dla spokojnosci mojej i Luskowatej) Uściskaj solenizantke ode mnie i mojej baby..... niech się cieszy nowym domkiem Witajcie :multi::multi::multi: BeaC - dziwne ze nie możesz sprzedać mieszkania bo w tym roku nieruchomości idą jak ciepłe bułeczki z powodu zmiany przepisów od 1.01.2007 roku.... Może spuść z ceny? Moje mieszkanie poszło w 3 dni i na dodatek omalże się o nie pobili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja podałam cene ciut niższą niż takie same mieszkania ;) Prawo rynku :) Po licho płacić czynsz kilka miesięcy jak można sprzedać taniej i od ręki a w rzeczywistości na to samo wyjdzie ;) Alu - teraz zastanawiam się jak ten wypoczynek będzie przy Zmoroszelmach wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Witaj Kobieto Pracująca :loveu: :loveu: :loveu: Całkuje Cię Pracujaca Kobieta :p Hahahahaha ! Persy na płocie - niczym u Vectry :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Witaj Kobieto Pracująca :loveu: :loveu: :loveu: Całkuje Cię Pracujaca Kobieta :p Hahahahaha ! Persy na płocie - niczym u Vectry :evil_lol: Witaj Kobieto Rownie Pracująca jak ja :loveu::loveu::loveu: Na moich persach bedą leżały czarne futra :evil_lol: Zresztą jak zawsze.... Chciałam sobie kupic śliczny wełniany dywan ale...stwierdziłam że nie mam ochoty go co miesiąc prac :cool3: Zwariuje z Tommym. Łazi od tygodnia i drze morde tak mocno że go chyba udusimy :mad::mad::mad: A żeby było jeszcze weselej to dzisiaj przyszła do nas kotka sąsiadki pod balkon i też sie zaczeła drzec...:placz: I teraz mam jednego miauka w domu a drugiego na dworze :angryy: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 no to co ta kocica - nie wie że Tomuś kastrat?? na zaloty przyszła :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 malawaszka napisał(a):no to co ta kocica - nie wie że Tomuś kastrat?? na zaloty przyszła :evil_lol: Ta kocica to sterylka :evil_lol: Poprostu tylko na kastrata ją stać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sąsiadka ma 3 kotki - wszystkie wycięte :p Ju robi wyzsze ogrodzenie żeby Zmoroszelmy na spacer gdzieś nie poszły bo tutaj ludzie nie wiedzą że one kochają WSZYSTKICH ludzi ( i lepiej dalej niech nie wiedzą ;) ) Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :multi:Pysiu cieszkam sie ze urzadzasz moje lokum:evil_lol: Komplecik mi się podoba ....a jak będzie wyglądał przy Zmorkach :razz:podobno miały nie wchodzić do salonu:p Quote
Pysia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Pysiu cieszkam sie ze urzadzasz moje lokum:evil_lol: Komplecik mi się podoba ....a jak będzie wyglądał przy Zmorkach :razz:podobno miały nie wchodzić do salonu:p Miały....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cześc Pysiu :multi: Widzę, ze dom zaczyna dom przypominać :cool3: Quote
Pysia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Pysiu :multi: Widzę, ze dom zaczyna dom przypominać :cool3: Mówisz o tych pudłach i szafkach w garażu ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Porobiłam Wam więcej fotek ale nie mam czasu bo "rozmawiam" z TZtem który mi usiłuje powiesić szafki w kuchni tak nisko że mam wrażenie przytłoczenia....:angryy: On chyba myśli że mam 140 cm. wzrostu.... Quote
mmbbaj Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Pysia napisał(a): Ju robi wyzsze ogrodzenie żeby Zmoroszelmy na spacer gdzieś nie poszły Uuuuu...:shake: To sąsiadka może cię nie polubić :shake: Na dzień dobry na koszty ją naraziłaś :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Pysia napisał(a):Miały....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuahahaha już wymiękliście??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: WIEDZIAŁAM:eviltong: Quote
Pysia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 mmbbaj napisał(a):Uuuuu...:shake: To sąsiadka może cię nie polubić :shake: Na dzień dobry na koszty ją naraziłaś :eviltong: Sąsiadki nie narażamy na koszty bo robimy z własnej kieszeni :eviltong: Z czasem mam plan narazic drugich sąsiadow bo mamy od ich strony bardzo ładne ale bardzo niskie ogrodzenie :razz: A oni przynieśli sobie maleńką sunie owczarkowatą :cool3: Ma 7 tyg. i wazy 3 kg. :crazyeye: Weszka - prorok jesteś czy co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 PIKA napisał(a):Cześć wnusia :multi: Zyjesz? :razz: Cześć Babciu :) Żyję chociaż nie do końca ... Nie mam siły nawet fot wrzucić Quote
Pysia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Vectra']Siemasz Pysiu :multi: :multi: Siemam? Ano tak że psy mi cuchną jak skunksy po tym całym zamieszaniu i postanowiłam sobie uprzyjemnić choć zmysł wzroku i pofotografowałam kffiatki :eviltong: Quote
Recommended Posts