Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
bo kabel od netu napromieniowywał łeb jednej ze starych sąsiadek :angryy: :crazyeye: i muszą pociągnąć kabel inną drogą :roll:

niewiem śmiać się czy płakać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zostaje mi tylko pogratulować sąsiadki :mad:
Maga100 napisał(a):
buhahahaha, a czy to przypadkiem nie była teściowa Vectry? :evil_lol: :evil_lol:

całkiem możliwe jej też ciągle ktoś promieniuje czymś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']niewiem śmiać się czy płakać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zostaje mi tylko pogratulować sąsiadki :mad:

całkiem możliwe jej też ciągle ktoś promieniuje czymś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witajcie moje najukochańsze :loveu:
Sąsiadką się nie martwię bo dość wiekowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I na dodatek graniczę z nią 8 metrow długości i to za wielkim żywopłotem :diabloti: Nawet nie wiem jak wygląda tylko ktoś mi powiedział że ma 89 lat....
A neta nie miałam bo właściciele sieci jakoś nie żywili chęci aby mieć klienke ;) Ale powiedziałam im że w poniedziałek mi neostrade podłączają i jakoś zaraz czyli za godzine net był podłączony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednak z ludźmi nie da się po dobroci :shake:
Alu ściągaj na gruszki szybciutko :) Zanim Weszka je zje....
Zmoroszelmy dzisiaj były u fryzjera :) Już nie mam skunksów tylko psy w domu :loveu: No i jakoś nagle mój dom zaczął przypominać kudłowisko bo obie maupy linieją :crazyeye:

Posted

oj Pysiu uchowaj dla mnie ze 3 gruszeczki:placz::placz::placz:bo Waszka wszystkie wtranżoli :mad:TZ znowu idzie w sobote do pracy:shake:i doopa .....
dawaj foty łysych dziewczyn:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj Pysiu uchowaj dla mnie ze 3 gruszeczki:placz::placz::placz:bo Waszka wszystkie wtranżoli :mad:TZ znowu idzie w sobote do pracy:shake:i doopa .....
dawaj foty łysych dziewczyn:p

Weszka jak Weszka ale Zmoroszelmy lubią owoce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kurcze nie dajesz temu TZtowi nic a nic odpocząć :mad: Wyganiasz go do pracy nawet w soboty :mad:
Dziewczyny jak już to JA podcinam a u fryzjera była na kąpieli bo się w skunksy zamieniły :evil_lol: Ale skunksy zostały w ściekach fryzjerskich a ja odzyskałam Zmoroszelmy :p Fotek nie porobiłam bo o 19-tej przyjechaliśmy i zaraz goście przybyli w nasze progi :p Foty porobię jutro bo najpierw jedziemy kupić łoże małżeńskie do sypialni, stół i stołki pod namiot na dwór i może w końcu uda mi się znaleźć odpowiedni stół do kuchni :razz: Potrzebuję jeszcze plafonów szt. 2 przynajmniej i innego oswietlenie ( nie wiem jakiego jeszcze ;) )oraz bibelotów :cool3: Matko Boska!! Potrzebuję WSZYSTKIEGO !!:crazyeye:
I znowu....
Ogłoszenie
Szukam bogatego sponsora
[SIZE=1]Bez zobowiązań;)

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj Pysia :p się tak nie dawaj tym sąsiadom :mad::mad:

Ależ ja nie mam po co z nimi walczyć :) Obok mam fajną młodą sąsiadke a z drugiej strony sąsiadów równie nowych jak my :) Jakieś dwie osoby jeszcze z nami graniczą ale jedna to staruszka ( napromieniowana :evil_lol:) a drugi to facet który ma pomieszczenia gospodarcze i żale do dawnych właścicieli mojego domu :) Tylko z nim miałam rozmowe i jakoś teraz unika spotkania:oops: Ciekawe czemu :crazyeye::evil_lol:

Posted

Zerknęłam do aparatu i zobaczyłam ze pstryknęłam kilka fot kiedyś :)
To co paskudy lubią najbardziej

Czyli kraść i obgryzać butelki

Oraz zabierać je sobie nawzajem ;)

Na leżąco

Na stojąco

Na ciągnąco ;)

To ich prawdziwa twarz :evil_lol:

A to kotka sterylka która miauczała mi pod oknami 3 dni :angryy:

Jeden mój samosterujący się dywanik

Drugi samosterujący się dywanik

Dwa razem

Posted

Pysiu oczami ( oczyma ? ) wyobraźni widziałam przez moment te dywaniki na pilota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I w tym moim widzeniu to wcale nie były Zmoroszelmy :help1:

Posted

[quote name='Vectra'][SIZE=1];-)

[SIZE=4]buhahahahahahaha
[SIZE=1]
Czego rżysz? Sama już raz byłaś chętna :eviltong:
[quote name='HankaRupczewska']Pysiu oczami ( oczyma ? ) wyobraźni widziałam przez moment te dywaniki na pilota I w tym moim widzeniu to wcale nie były Zmoroszelmy

Haniu to ja błagam Cię opisz mi je :diabloti: Wtedy postawie diagnoze moze nie profesjonalną ale na 100% coś wymyślę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I moze uda mi się Ci pomóc ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Czego rżysz? Sama już raz byłaś chętna :eviltong:

wiesz o tym że jako był to mój pomysł pobieram prowizje od ew sponsoringu Twojej osoby :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Haniu to ja błagam Cię opisz mi je :diabloti: Wtedy postawie diagnoze moze nie profesjonalną ale na 100% coś wymyślę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I moze uda mi się Ci pomóc ;)

Nosz kurcze ... Popłacz nade mną :-( - a nie wyśmiewaj się :diabloti:

NIE CHCE MI SIĘ JUŻ DZIŚ W OGÓLE PRACOWAĆ – prawda, jakie to dziwne i niespodziewane?... :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nosz kurcze ... Popłacz nade mną :-( - a nie wyśmiewaj się :diabloti:

NIE CHCE MI SIĘ JUŻ DZIŚ W OGÓLE PRACOWAĆ – prawda, jakie to dziwne i niespodziewane?... :roll:

Strasznie dziwne :razz: Chyba Haniu jesteś chora :roll: Ale ja też jestem bo jak pomyślę o JUTRZE to dopiero nie chce mi się nic :evil_lol:
Płakać nie będę bo nad sobą płaczę ;) Co ja najlepszego zrobiłam? Sprzątałam 50m2 a teraz mam 235 + podwórko które też trzeba zamiatać, pielić itd :placz:
Vectra - jak poczytasz w swojej galerii odpowiednie wątki to ZOBACZYSZ kto pierwszy wystawił ogłoszenie i kto na ten pomysł wpadł :eviltong::eviltong::eviltong: Jednak licencje mam ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrde GRUSZEK NIE ODDAM!!!! moje Ci one som i basta!!!! :eviltong:

no pzreciez mowilaś, ze niedobre bo twarde :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']peeeplaaa peeeplaaaa peeeelplaaaaaaa :eviltong:
Teraz proszę o przetłumaczenie z Twojego na nasze :eviltong:
PIKA - ona jest pies ogrodnika ;) Sama nie zje ale drugiemu za licho nie odda :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a nie oddam bo Pysiowy TZET powiedzil że one jesienią bedą dobre :p I TEJ WERSJI SIĘ BĘDĘ TRZYMAĆ :p a takie gruszeczki są mniaaaammmmmmmmmm :loveu:

Łomatko :crazyeye: Takiej kategoryczności to ja się boję jak ognia :-o
Ratunku!! Weszki mnie jesienią zaatakują !!:razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Łomatko :crazyeye: Takiej kategoryczności to ja się boję jak ognia :-o
Ratunku!! Weszki mnie jesienią zaatakują !!:razz:

i wyżrą wszystkie owoce :shake: Dla Cebie nic nie zostanie :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
i wyżrą wszystkie owoce :shake: Dla Cebie nic nie zostanie :evil_lol:

Cholewka...Znasz może jakiś środek owadobójczy? Ale musi być bardzo silny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: