Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi:o rany Pysia ...super chatka :p Tylko wytłumacz dlaczego skąpisz mi 1 garazu , po co twojemu Ju 2:mad:bo widzę ze 2 drzwi garazowe sa :razz:i co tam mam być ogrodzone niebezpieczne dla Zmoroszelm i Zołz :cool3: kiedy grilujemy:razz: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 aaa Pysia nareszcie :klacz: no ja już nie muszę chyba pisać że jest śliczny :loveu: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia chawirka boska :loveu: :loveu: :loveu: ,a ile zieleni :-o :-o super :multi: :multi: :multi: gratuluje :multi: :multi: :multi: Quote
resuruss Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: WoW!!!!! Pysia ,no,no,no.........az fiu,fiu :multi: :multi: :multi: Super bardzo sie ciesze ,ze marzenia Ci sie spełniły!!!!!!!:multi: Ekstra "chatka".:loveu: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Alu - garaż jest tylko jeden :) Drugie drzwi są do kotłowni :) Ogrzewanie jest gazowe wiec kotłownia to czyste wykafelkowane pomieszczenie dośc duże :) A co jest niebezpiecznego to z czasem Wam pokaże :eviltong: Weszka jest jedyną osobą ktora tam była...Tak mnie kiedyś naszło ;) Vectra- zieleń musowo bo przecież futra muszą miec cień ;) Aniu - ten dom to chyba wiecej niż marzyłam.... Kocham mojego TZ-ta:loveu: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :pa pokaż wszystko ;) A że Tzta koffasz to widać ;), to daj mu narazie spokój z aparatem niech odsapnie;) Dobra jak kotłownia czysta to proszę tam mi dziuplę naszykować ....aha a gdzie ten domek Waszkowy:cool3: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Twoje futra widac kulturalne stworzenia u mnie żadna zieleń nie ma racji bytu z tymi jak im tam :hmmmm: psami ?? wszystko zniszczą :angryy: Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia']Nie wytrzymałam :evil_lol: I podworko od drugiej strony :) Śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Ale będziecie mieli super :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):Aniu - ten dom to chyba wiecej niż marzyłam.... noo zdecydowanie :multi: :multi: :multi: haha Alu - mój domek dla gości - czyli dla mnie :grins: jest z boku :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']noo zdecydowanie :multi: :multi: :multi: haha Alu - mój domek dla gości - czyli dla mnie :grins: jest z boku :evil_lol::razz:no ściałam go zobaczyć ;) Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 To Weszkowy domek :evil_lol: Z toaletą ;) I żaluzjami antywłamaniowymi :evil_lol: Tylko sobie musi kanape skombinowac i jakąś szafke :evil_lol: Zieleń mam nadzieje że sie utrzyma :) Trawe to pewnie zasiurają doszczetnie ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia']To Weszkowy domek :evil_lol: Z toaletą ;) I żaluzjami antywłamaniowymi :evil_lol: Tylko sobie musi kanape skombinowac i jakąś szafke :evil_lol: mój mój PIĘKNY!!!! :Cool!: :sweetCyb: :ylsuper: a kanap mam teraz pod dostatkiem na budowie, więc jedną się wyrwie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia']To Weszkowy domek :evil_lol: Z toaletą ;) I żaluzjami antywłamaniowymi :evil_lol: Tylko sobie musi kanape skombinowac i jakąś szafke :evil_lol: Zieleń mam nadzieje że sie utrzyma :) Trawe to pewnie zasiurają doszczetnie ;):cool3:Waszeczko ....zaprosisz mnie :pplose Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia']To Weszkowy domek :evil_lol: Z toaletą ;) I żaluzjami antywłamaniowymi :evil_lol: Tylko sobie musi kanape skombinowac i jakąś szafke :evil_lol: Zieleń mam nadzieje że sie utrzyma :) Trawe to pewnie zasiurają doszczetnie ;) Waszka ale masz super pałac :crazyeye: :crazyeye: mnie też zaproś plisssssssss :modla: :modla: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HA!!! Pysia widzisz - po co Ci był taki duży dom - one i tak do mnie chcom przyjeżdżać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Kurcze, az nie wiem, który ładniejszy, pysiowy, czy waszkowy :evil_lol: Ale nie uwazacie, że to niesprawiedliwe? Waszka będzie miała aż dwa domy :placz: A serio, Pysiu, bardzo ładna chatka. A jeśli można wiedzieć, jak duża jest działka? Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysiu , fcale mi sie Twój domek nie podoba ! :loveu: :loveu: :loveu: FCALE ! :loveu: Quote
Camara Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysiu śliczny domek :loveu: i ogródek tyż :loveu: a gdzie basen dla zmoroszelm??? Quote
jo-jo Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Vectra napisał(a):Waszka ale masz super pałac :crazyeye: :crazyeye: mnie też zaproś plisssssssss :modla: :modla: :modla::modla::modla::modla::modla: Nas też :modla: Poprostu pinkne te domki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HA HA HA!!! ja chyba zacznę pobierać opłaty noclegowe w tym moim pałacu :loveu: O! i klimatyczne KONIECZNIE!!!! :eviltong: a Pysia w pracy :shake: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']HA HA HA!!! ja chyba zacznę pobierać opłaty noclegowe w tym moim pałacu :loveu: O! i klimatyczne KONIECZNIE!!!! :eviltong: a Pysia w pracy :shake::razz:a ile cenisz nocleg w rezydencji:cool3: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :hmmmm: tak średnio krajowo 50 zł :evil_lol: Pysia KOCHANA!!! kupiłaś domek, a JA na tym interes zbiję:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i będę miała na wykończenie swojego :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']:hmmmm: tak średnio krajowo 50 zł :evil_lol: Pysia KOCHANA!!! kupiłaś domek, a JA na tym interes zbiję:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i będę miała na wykończenie swojego :evil_lol::placz:drogo , nie stać mnie ...może mi Pysia da namiot rozbić za 8 na dobę :razz: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 co TY??!! NAMIOT??? na tym pięknym trawniczku??? uklepie się :evil_lol: hihihi NO DOBRA!! na hasło DoGoMania 80% zniżki :evil_lol: Quote
Recommended Posts