Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Ich wizja przestrzenna w ogrodzie zawsze sie rożni od mojej :mad:

Bo one improwizują :evil_lol: , a Ty pewnie byś chciała, żeby wszystko było "pod sznurek":shake: . Tylko pamiętaj, nie zabij w suńkach ducha wolnej i nieskrępowanej twórczości. bo to odbije się niekorzystnie na ich młodej, jeszcze, psychice.

Wielka odpowiedzialnośc na Tobie ciąży :eviltong:

Danka

Posted

Pysia napisał(a):
Znając Zmoroszelmy to one z przyjemnością to wszystko przekopią :evil_lol: Dla Basterka nic nie zostanie..... Ich wizja przestrzenna w ogrodzie zawsze sie rożni od mojej :mad:

tak jest zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak bede działke chciała przkopywac to dam ci pysiu znac, twoje psy sie ucieszą, moj jest jakies antytalencie do takich rzeczy :eviltong:

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Bo one improwizują :evil_lol: , a Ty pewnie byś chciała, żeby wszystko było "pod sznurek":shake: . Tylko pamiętaj, nie zabij w suńkach ducha wolnej i nieskrępowanej twórczości. bo to odbije się niekorzystnie na ich młodej, jeszcze, psychice.

Wielka odpowiedzialnośc na Tobie ciąży :eviltong:

Danka

Ich psychika jest ugruntowana bardziej niż moja :angryy: To one kształtują mnie i zmuszają do naginania moich myśli :angryy: Na szczeście wene mają tylko w upalne dni :cool1:
Madziu - nie obiecuje Ci pomocy bo ich wizje są rownie nieprzewidywalne co naszego rządu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no patrz ale mnie zbyła:placz::placz::placz:WASZKA Pysia jest niegrzeczna:placz::placz:
Jestem zależna od tych co sprzedają . Jak sie wyprowadzą to wtedy zaczynam ale oni to luzaki wiec nie wiem....

Posted

[quote name='Pysia']Jestem zależna od tych co sprzedają . Jak sie wyprowadzą to wtedy zaczynam ale oni to luzaki wiec nie wiem....:cool3:no to trzeba było zaraz tak napisać ....od czego się ma dogomaniaczki na stanie;)i nasze psy Mordulce SSmany i inne;), kiedy mamy wkroczyć z nimi do ogródka :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no to trzeba było zaraz tak napisać ....od czego się ma dogomaniaczki na stanie;)i nasze psy Mordulce SSmany i inne;), kiedy mamy wkroczyć z nimi do ogródka :p

Alu, lepiej do domu :cool3: Jak taka banda zajmie ogródek, to Pysia będzie musiała urządzać go na nowo :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Alu, lepiej do domu :cool3: Jak taka banda zajmie ogródek, to Pysia będzie musiała urządzać go na nowo :evil_lol::razz:tylko ja nie wiem czy Pysia zgodzi się na wpuszczenie bandy :razz:do domu ...ale jakby co to wpadasz z Gerda na pomoc ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko ja nie wiem czy Pysia zgodzi się na wpuszczenie bandy :razz:do domu ...ale jakby co to wpadasz z Gerda na pomoc ;)
Ja też nie wiem czy bym chciała bande wpuścic :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko ja nie wiem czy Pysia zgodzi się na wpuszczenie bandy :razz:do domu ...ale jakby co to wpadasz z Gerda na pomoc ;)

Zgodzi się, zgodzi ma przecież malować ściany :razz: Gerda już się cieszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Zgodzi się, zgodzi ma przecież malować ściany :razz: Gerda już się cieszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale podłogi nie są do wymiany :evil_lol: I malowanie jest tylko w 3 pokojach, garażu i kotłowni ;) Ściany na klatce schodowej i na przedpokojach są zrobione :cool1: Nie pytajcie czy pod moj gust - ważne że robota z głowy bo na początku bede miała dośc.....
Mam foty przedpokoju i klatki

Posted

Alem się na remont załapala!!! Hihihi...Ida jak się kąpie czesto i prawie nie schnie to też śmierdzi jak szmata, szczegolnie w okolicach tyłka. Lazy tez taki zapaszek wydzielała...nie wiem co na to można poradzic?

Posted

LAZY napisał(a):
Alem się na remont załapala!!! Hihihi...Ida jak się kąpie czesto i prawie nie schnie to też śmierdzi jak szmata, szczegolnie w okolicach tyłka. Lazy tez taki zapaszek wydzielała...nie wiem co na to można poradzic?

Starac sie aby pies miał chociaż ze dwa dni wolnego od moczenia :evil_lol: A po moczeniu albo do moczenia zastosowac szampon ;)

Posted

cześć Pysia :p :p

bardzo chętnie wypożycze swoje zwierza do przyspieszenia wyprowadzki ex- właścicieli :diabloti: :diabloti: z ogórkiem też sobie poradzą ;) ;) :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
cześć Pysia :p :p

bardzo chętnie wypożycze swoje zwierza do przyspieszenia wyprowadzki ex- właścicieli :diabloti: :diabloti: z ogórkiem też sobie poradzą ;) ;) :evil_lol:

Mają czas do 5 sierpnia. Jak co to bedzie zlot dogomaniakow ze zwierzami :razz:

Posted

Cześć Pysiu :multi:

Cuieszę, ze tata juz dawno wrocil ze szpitala (przeczytalam u siebie) :loveu: cieszę, sie, ze Ptysie mają się dobrze :razz:

I wybacz nie doczytam Twojej galerii :oops: więc mi powiedz co z domkiem? :razz:

Posted

[quote name='Pysia']Ale podłogi nie są do wymiany :evil_lol: I malowanie jest tylko w 3 pokojach, garażu i kotłowni ;) Ściany na klatce schodowej i na przedpokojach są zrobione :cool1: Nie pytajcie czy pod moj gust - ważne że robota z głowy bo na początku bede miała dośc.....
Mam foty przedpokoju i klatki[/quote]no miałas dać :mad:i co...........

Posted

Teraz mogę się już cieszyć bo mam akt notarialny w którym stoi żem pani na włościach ;)
Alu - nikt nie dopominał się o fotki to nie wstawiłam....
PIKA :loveu: Babciu !! Normalnie tęskniłam za Tobą wstrętna opuszczalska kobieto !!

Posted

[quote name='Pysia']Teraz mogę się już cieszyć bo mam akt notarialny w którym stoi żem pani na włościach ;)
Alu - nikt nie dopominał się o fotki to nie wstawiłam....
PIKA :loveu: Babciu !! Normalnie tęskniłam za Tobą wstrętna opuszczalska kobieto !!:placz::placz::placz:no tak ja to już jestem NIKT ....ide sobie:-(