da-NUTKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysia napisał(a):Ich wizja przestrzenna w ogrodzie zawsze sie rożni od mojej :mad: Bo one improwizują :evil_lol: , a Ty pewnie byś chciała, żeby wszystko było "pod sznurek":shake: . Tylko pamiętaj, nie zabij w suńkach ducha wolnej i nieskrępowanej twórczości. bo to odbije się niekorzystnie na ich młodej, jeszcze, psychice. Wielka odpowiedzialnośc na Tobie ciąży :eviltong: Danka Quote
madzia20sosnowiec Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysia napisał(a):Znając Zmoroszelmy to one z przyjemnością to wszystko przekopią :evil_lol: Dla Basterka nic nie zostanie..... Ich wizja przestrzenna w ogrodzie zawsze sie rożni od mojej :mad: tak jest zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak bede działke chciała przkopywac to dam ci pysiu znac, twoje psy sie ucieszą, moj jest jakies antytalencie do takich rzeczy :eviltong: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 da-NUTKA napisał(a):Bo one improwizują :evil_lol: , a Ty pewnie byś chciała, żeby wszystko było "pod sznurek":shake: . Tylko pamiętaj, nie zabij w suńkach ducha wolnej i nieskrępowanej twórczości. bo to odbije się niekorzystnie na ich młodej, jeszcze, psychice. Wielka odpowiedzialnośc na Tobie ciąży :eviltong: Danka Ich psychika jest ugruntowana bardziej niż moja :angryy: To one kształtują mnie i zmuszają do naginania moich myśli :angryy: Na szczeście wene mają tylko w upalne dni :cool1: Madziu - nie obiecuje Ci pomocy bo ich wizje są rownie nieprzewidywalne co naszego rządu :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysia napisał(a):Madziu - nie obiecuje Ci pomocy bo ich wizje są rownie nieprzewidywalne co naszego rządu :evil_lol: pysia u mnie bedą miały pole do popisu :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pPysiu , kiedy zaczynamy malowanie;) Nie wiem.... Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']Nie wiem....:placz::placz::placz:no patrz ale mnie zbyła:placz::placz::placz:WASZKA Pysia jest niegrzeczna:placz::placz: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no patrz ale mnie zbyła:placz::placz::placz:WASZKA Pysia jest niegrzeczna:placz::placz: Jestem zależna od tych co sprzedają . Jak sie wyprowadzą to wtedy zaczynam ale oni to luzaki wiec nie wiem.... Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']Jestem zależna od tych co sprzedają . Jak sie wyprowadzą to wtedy zaczynam ale oni to luzaki wiec nie wiem....:cool3:no to trzeba było zaraz tak napisać ....od czego się ma dogomaniaczki na stanie;)i nasze psy Mordulce SSmany i inne;), kiedy mamy wkroczyć z nimi do ogródka :p Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no to trzeba było zaraz tak napisać ....od czego się ma dogomaniaczki na stanie;)i nasze psy Mordulce SSmany i inne;), kiedy mamy wkroczyć z nimi do ogródka :p Alu, lepiej do domu :cool3: Jak taka banda zajmie ogródek, to Pysia będzie musiała urządzać go na nowo :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='beria']Alu, lepiej do domu :cool3: Jak taka banda zajmie ogródek, to Pysia będzie musiała urządzać go na nowo :evil_lol::razz:tylko ja nie wiem czy Pysia zgodzi się na wpuszczenie bandy :razz:do domu ...ale jakby co to wpadasz z Gerda na pomoc ;) Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko ja nie wiem czy Pysia zgodzi się na wpuszczenie bandy :razz:do domu ...ale jakby co to wpadasz z Gerda na pomoc ;) Ja też nie wiem czy bym chciała bande wpuścic :diabloti: Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko ja nie wiem czy Pysia zgodzi się na wpuszczenie bandy :razz:do domu ...ale jakby co to wpadasz z Gerda na pomoc ;) Zgodzi się, zgodzi ma przecież malować ściany :razz: Gerda już się cieszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 beria napisał(a):Zgodzi się, zgodzi ma przecież malować ściany :razz: Gerda już się cieszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale podłogi nie są do wymiany :evil_lol: I malowanie jest tylko w 3 pokojach, garażu i kotłowni ;) Ściany na klatce schodowej i na przedpokojach są zrobione :cool1: Nie pytajcie czy pod moj gust - ważne że robota z głowy bo na początku bede miała dośc..... Mam foty przedpokoju i klatki Quote
LAZY Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Alem się na remont załapala!!! Hihihi...Ida jak się kąpie czesto i prawie nie schnie to też śmierdzi jak szmata, szczegolnie w okolicach tyłka. Lazy tez taki zapaszek wydzielała...nie wiem co na to można poradzic? Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 LAZY napisał(a):Alem się na remont załapala!!! Hihihi...Ida jak się kąpie czesto i prawie nie schnie to też śmierdzi jak szmata, szczegolnie w okolicach tyłka. Lazy tez taki zapaszek wydzielała...nie wiem co na to można poradzic? Starac sie aby pies miał chociaż ze dwa dni wolnego od moczenia :evil_lol: A po moczeniu albo do moczenia zastosowac szampon ;) Quote
Vectra Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 cześć Pysia :p :p bardzo chętnie wypożycze swoje zwierza do przyspieszenia wyprowadzki ex- właścicieli :diabloti: :diabloti: z ogórkiem też sobie poradzą ;) ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Vectra napisał(a):cześć Pysia :p :p bardzo chętnie wypożycze swoje zwierza do przyspieszenia wyprowadzki ex- właścicieli :diabloti: :diabloti: z ogórkiem też sobie poradzą ;) ;) :evil_lol: Mają czas do 5 sierpnia. Jak co to bedzie zlot dogomaniakow ze zwierzami :razz: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']Mają czas do 5 sierpnia. Jak co to bedzie zlot dogomaniakow ze zwierzami :razz::cool3:a co nie cieszysz się:shake: :p Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cześć Pysiu :multi: Cuieszę, ze tata juz dawno wrocil ze szpitala (przeczytalam u siebie) :loveu: cieszę, sie, ze Ptysie mają się dobrze :razz: I wybacz nie doczytam Twojej galerii :oops: więc mi powiedz co z domkiem? :razz: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']Ale podłogi nie są do wymiany :evil_lol: I malowanie jest tylko w 3 pokojach, garażu i kotłowni ;) Ściany na klatce schodowej i na przedpokojach są zrobione :cool1: Nie pytajcie czy pod moj gust - ważne że robota z głowy bo na początku bede miała dośc..... Mam foty przedpokoju i klatki[/quote]no miałas dać :mad:i co........... Quote
malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysia coś się nie cieszysz :shake: 5 sierpień już niedługo :multi: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Teraz mogę się już cieszyć bo mam akt notarialny w którym stoi żem pani na włościach ;) Alu - nikt nie dopominał się o fotki to nie wstawiłam.... PIKA :loveu: Babciu !! Normalnie tęskniłam za Tobą wstrętna opuszczalska kobieto !! Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']Teraz mogę się już cieszyć bo mam akt notarialny w którym stoi żem pani na włościach ;) Alu - nikt nie dopominał się o fotki to nie wstawiłam.... PIKA :loveu: Babciu !! Normalnie tęskniłam za Tobą wstrętna opuszczalska kobieto !!:placz::placz::placz:no tak ja to już jestem NIKT ....ide sobie:-( Quote
malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pyyysiaaaaa czy ten prezent o którym mowa u Hanki to tylko ten akt notarialny czy dostałaś może też coś jeszcze Quote
Recommended Posts