Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='malawaszka']Pysia no gdzieżeś Ty no gdzie??? :placz::cool3:no właśnie ...miała już być :razz: Quote
Gabcia26 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no właśnie ...miała już być :razz: Oj coś mi się wydaje, że impreza już trwa :lol: :lol: No ale żeby bez nas :razz: Pysia gdzieś Ty się podziała ?? Bo wiesz...dla mnie to nie problem wsiąść w pociąg :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jestem :) Właśnie oglądałam fotki smarkaczy :loveu: Ech.... Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Widziałam Cię u Ali Pysiu :mad: oooo jesteś!!!! i co???????????? Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='malawaszka']Widziałam Cię u Ali Pysiu :mad: oooo jesteś!!!! i co????????????:cool3::cool3::cool3:no właśnie COOOOOOOO pisaj nam szybciorkiem;) Quote
beria Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Właśnie, i cooooooooooo :cool3: Oblewamy coś :cool3: Quote
Gabcia26 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No co ? Trzymasz nas w niepewności i jeszcze pytasz no co ??:mad: :shake: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Pysia']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No co ?:mad::mad::mad:Pysia:angryy: Quote
beria Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No co ? Już sobie piffko otwarłam :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hahaha Pysia Ty ZMORO :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: idziemy do baryłki koło garaży??? :razz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Pysia Ty ZMORO :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: idziemy do baryłki koło garaży??? :razz: :evil_lol: Nie :) Jeszcze nie idziemy bo facet zgubił Wypis z rejestru gruntow a bez tego nici z umowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy czy zdarzy do środy załatwic ;) Mnie to zawsze przytrafiają sie dziwne rzeczy....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pysia napisał(a):facet zgubił Wypis z rejestru gruntow a bez tego nici z umowy :stormy-sad: :chainsaw: :snipersm: :grab: co za debil:madgo: Quote
Pysia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='malawaszka']:stormy-sad: :chainsaw: :snipersm: :grab: co za debil:madgo: Co sie odwlecze to nie uciecze ;) Miałam powstawiac fotki domu ale zrobie to dopiero po podpisaniu umowy :cool1: Na razie fotki Waszki ;) Quote
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pysia napisał(a):Nie :) Jeszcze nie idziemy bo facet zgubił Wypis z rejestru gruntow a bez tego nici z umowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy czy zdarzy do środy załatwic ;) Mnie to zawsze przytrafiają sie dziwne rzeczy....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak ładnie poprosiasz to dadzą :cool3: :cool3: Pysia ciesz się że teraz są trudności znaczy to że potem to już z górki ;) Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Pysia']Na razie fotki Waszki ;) nooo i to rozumiem :loveu: ahhh jaka smukła :diabloti: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :mad:co za pierdoła z faceta.................:angryy: ważka fajnista:p Quote
Pysia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='malawaszka']nooo i to rozumiem :loveu: ahhh jaka smukła :diabloti: Jak sie podoba to mam jeszcze kilka :) Robiłam je z myśla o Tobie Waszka :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pysia napisał(a): Robiłam je z myśla o Tobie Waszka :eviltong: ahhh to Ty mnie jednak kochasz :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Pysia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ja :crazyeye: Nigdy !!!! A taki sobie przyleciał gośc do nas wieczorkiem :) I padł jak mnie zobaczył :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Pysia napisał(a): Robiłam je z myśla o Tobie Waszka :eviltong: O rany ! :p :p :p Pysiu, ale ładne zdjecia zrobiłaś ! Ty też zmieniłaś aparat ??? Quote
Recommended Posts