Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O rany ! :p :p :p

Pysiu, ale ładne zdjecia zrobiłaś ! Ty też zmieniłaś aparat ???
Haniu ...przesadziłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakościowo fotki są...no powiedzmy - a zresztą co bede mowic ;) Aparat ten sam i fotki takie same ;) Facet na motorku też :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahha biedaczysko umarł przerażony :evil_lol:

On nie umarł ;) On padł na plecy i sie śmiał do łez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
On nie umarł ;) On padł na plecy i sie śmiał do łez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buuuahahaha no i ja teraz też leżę na plecach i wyję ze śmiechu hhhaha :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahaha no i ja teraz też leżę na plecach i wyję ze śmiechu hhhaha :lol: :lol: :lol:

Bo ja malowałam parapety i miałam piegi z farby ;) Na dodatek na głowie miałam kicki jak Pipi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ udawał ŻE GO TO WCALE NIE BAWI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A robaczek nie miał skropułow :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Bo ja malowałam parapety i miałam piegi z farby ;) Na dodatek na głowie miałam kicki jak Pipi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ udawał ŻE GO TO WCALE NIE BAWI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A robaczek nie miał skropułow :mad:

Dlaczego nie masz swoich zdjęć :mad: :mad: też bym się pośmiała jak ten robal :evil_lol: :evil_lol: teraz pozostało mi tylko ruszyć swoją wyobraznie :diabloti: no i bym się udławiła kawą właśnie :evil_lol: :evil_lol: oczywiście ze śmiechu :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']Dlaczego nie masz swoich zdjęć :mad: :mad: też bym się pośmiała jak ten robal :evil_lol: :evil_lol: teraz pozostało mi tylko ruszyć swoją wyobraznie :diabloti: no i bym się udławiła kawą właśnie :evil_lol: :evil_lol: oczywiście ze śmiechu :eviltong: :eviltong:
Bo sama siebie nie umiem ufocic ;) Ale postaram sie aby mi ktoś porobił fotki przy malowaniu ściań w nowym domku :) Na 100% bede najbrudniejsza z całego towarzystwa :evil_lol: Jakoś tak sie dzieje że mnie farby lubią ;)
Zmorka :evil_lol:

Dwie paskudy i jedna zabawka

cd.

Jak to one...

Posted

[quote name='Pysia']... Byliśmy zobaczyć droge do naszej chałpy:eviltong:

Pysiu, ja nie jestem w stanie nadrobić tyyyyyyla zaległości :placz: A coś kumam, że ty się przeprowadzać będziesz? :cool3: Z takiego fajnego domku jak ten wyżej? :cool1:

Ach! I najlepsze życzonka dla "maluszków" Zmoroszelm :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Pysiu, ja nie jestem w stanie nadrobić tyyyyyyla zaległości :placz: A coś kumam, że ty się przeprowadzać będziesz? :cool3: Z takiego fajnego domku jak ten wyżej? :cool1:

Ach! I najlepsze życzonka dla "maluszków" Zmoroszelm :multi:
Ten domek to tylko jest weekendowy :placz: Za daleko do pracy....Ale nie sprzedamy go bo tam jest cudownie i lac taaaaaaaaaaaaki wielki ;) Kupujemy domek bliżej pracy :p W tygodniu na razie mieszkamy w bloku :razz:
Za życzonka dziekujemy :loveu:
Tecza

Posted

[quote name='mmbbaj']Aaaaaaaa! :lol: No to już rozumiem! Ja też kcem dooooomek :placz:
Nie płacz. Ja też płakałam i sie doczekałam :multi: :multi: :multi: Trzeba poprostu bardzo mocno chciec i dążyc do tego z całych swoich sił :) Uwierz w to a sie uda :)
Obżeranie karmicieli...

I to bezczelne

Szelma bierze prysznic a Zmorka....kradnie :evil_lol:

jw.

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Pysiu!!! To czekamy na te papiery i szykujemy się na wielkie oblewanie...:multi:
Witaj Ewo :multi:
Ja chyba spije sie pierwszy raz w życiu jak w końcu tam zamieszkam :evil_lol:
[quote name='resuruss']Bąbelkowe Niufki :

Cudowne :loveu: :loveu: :loveu: Dzieki Aniu :loveu: :loveu: :loveu: I witaj ;)
A jak Haneczka ?

Posted

Pysia to ja kce koniecznie takie remontwoe fotki zobaczyć :cool3: :cool3:
Ja swoich nie mam ,ale mój TZ ma :p :evil_lol: już ja zadbałam by miec go uwiecznionego jak jest cały w pyle/farbie i innych.

Nie przejmuj się jak ja cos maluje to też całą sobą :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia to ja kce koniecznie takie remontwoe fotki zobaczyć :cool3: :cool3:
Ja swoich nie mam ,ale mój TZ ma :p :evil_lol: już ja zadbałam by miec go uwiecznionego jak jest cały w pyle/farbie i innych.

Nie przejmuj się jak ja cos maluje to też całą sobą :evil_lol:

No to jesteśmy dwie :evil_lol:
Dokument jest :) Znalazł sie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jutro jak znowu facet czegoś nie zgubi to podpisujemy....
Kurcze korci mnie aby fotki domku wstawic :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
No to jesteśmy dwie :evil_lol:
Dokument jest :) Znalazł sie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jutro jak znowu facet czegoś nie zgubi to podpisujemy....
Kurcze korci mnie aby fotki domku wstawic :cool3:

no wstawiaj te fotki wstawiaj :mad: :mad: nie bądz taka dawaj , chwal się :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='Vectra']no wstawiaj te fotki wstawiaj :mad: :mad: nie bądz taka dawaj , chwal się :razz: :razz: :razz:
Nie wytrzymałam :evil_lol:

I podworko od drugiej strony :)

Posted

[quote name='Vectra']no wstawiaj te fotki wstawiaj :mad: :mad: nie bądz taka dawaj , chwal się :razz: :razz: :razz::multi::multi::multi::multi:Pysia wstaw wstaw :p