Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']co TY??!! NAMIOT??? na tym pięknym trawniczku??? uklepie się :evil_lol:

hihihi NO DOBRA!! na hasło DoGoMania 80% zniżki :evil_lol::multi::multi::multi:hurrrraaaaa będzie znizka :loveu::loveu::loveu:

Posted

No i jestem :) Na psacerek nie ide bo Karol właśnie przyszedł z ;)
Teraz wcinam kotlecika schabowego i popijam barszczykiem czerwonym :p
Weszka - wiedziałam że Ty sie szybko dorobisz :evil_lol: Tylko dlaczego moim kosztem :crazyeye: :placz:
Haniu - fajnie że Ci sie domek nie podoba ;)
Reszta - no i nie wytrzymałam :evil_lol:
Camara - 3 km. od domku jest wielki zalew ;) Taki basen im wystarczy :) Nauczona doświadczeniem ze jak jest woda na podworku to paskudy nie schną tylko butwieją nie zrobie im :cool3:
Działka jest malutka strasznie. Ma 909 m2 :) W stosunku do tej na wichurce to maleńki kawałek podworka....

Posted

Pysia napisał(a):
Weszka - wiedziałam że Ty sie szybko dorobisz :evil_lol: Tylko dlaczego moim kosztem :crazyeye: :placz:

noo jaaak too Twoim kosztem??? :shake: przecież od Ciebie nie będę pobierała opłat :p

:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo jaaak too Twoim kosztem??? :shake: przecież od Ciebie nie będę pobierała opłat :p

:diabloti:

Pewnie że nie tylko ze to ja bede płacic podatek od gruntu i za nieruchomośc.:evil_lol: No i rate do banku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Acha !! Jeszcze prąd i wode :eviltong: I oprożnianie szamba :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Pewnie że nie tylko ze to ja bede płacic podatek od gruntu i za nieruchomośc.:evil_lol: No i rate do banku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Acha !! Jeszcze prąd i wode :eviltong: I oprożnianie szamba :diabloti:

noo DOBRAAAA odpale Ci po zetce od głowy :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo DOBRAAAA odpale Ci po zetce od głowy :evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To Ty czy ktoś sie podszywa pod aniołka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: a co?? za dużo???? :cool1:

Bog widzi i nie grzmi....
Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu..................... Weszka mnie chce ograbic !!

Posted

No tak ...
Weszka ma apartament, Ala ma kotłownię ...
Coś mi się wydaje, że jak w tym tempie wszystko dalej się potoczy, to zanim zamieszkasz w domku, który fcale mi się nie podoba - to krwawica Twojego TZ-ta zostanie rozdysponowana pomiędzy kumy :p
Czy potem nie będziesz żałowała ???

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No tak ...
Weszka ma apartament, Ala ma kotłownię ...
Coś mi się wydaje, że jak w tym tempie wszystko dalej się potoczy, to zanim zamieszkasz w domku, który fcale mi się nie podoba - to krwawica Twojego TZ-ta zostanie rozdysponowana pomiędzy kumy :p
Czy potem nie będziesz żałowała ???

Kochana :) Do notariusza to ani z Weszką ani z Alą nie pojde wiec jestem spokojna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:hmmmm: tak średnio krajowo 50 zł :evil_lol:

Pysia KOCHANA!!! kupiłaś domek, a JA na tym interes zbiję:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i będę miała na wykończenie swojego :evil_lol:

Wasiu - rozumiem, że ta oferta to z wyżywieniem. Sama będziesz gotować? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Sama będziesz gotować? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:hmmmm: wiesz Ago droga :hmmmm: ja chciałabym zarobić na wykończenie mojego domku, a więc goście potrzebni mi są jak najdłużej :p

Posted

[quote name='aga1215']Wasiu - rozumiem, że ta oferta to z wyżywieniem. Sama będziesz gotować? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aga1215 - kocham Cie :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kochana :) Do notariusza to ani z Weszką ani z Alą nie pojde wiec jestem spokojna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No tak . Właściwie mogłam się tego spodziewać ! Miłość Waszce wyznała - a do notariusza nie i już ! :evil_lol:
Biedna Weszka ! :-(
O Ali już nie wspomnę... :shake:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No tak . Właściwie mogłam się tego spodziewać ! Miłość Waszce wyznała - a do notariusza nie i już ! :evil_lol:

intercyza :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak . Właściwie mogłam się tego spodziewać ! Miłość Waszce wyznała - a do notariusza nie i już ! :evil_lol:
O Ali już nie wspomnę... :shake::mad:Pysia nas chce wyrolować :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:Pysia nas chce wyrolować :cool3:
O nie :eviltong: Pysia sie nie da wyrolowac :evil_lol:
Paskudy ogałacają agrest dalej

I to skutecznie

Po licho sie schylac ;)

Posted

[quote name='malawaszka']:hmmmm: wiesz Ago droga :hmmmm: ja chciałabym zarobić na wykończenie mojego domku, a więc goście potrzebni mi są jak najdłużej :p

no właśnie, masz okazję przetrzymać ich dobrym jedzonkiem
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502

:hmmmm: jak pochwalą to może i ja się wybiorę :niewiem:

Pysiu :oops: zawstydzasz mnie :oops: :oops: :oops: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']no właśnie, masz okazję przetrzymać ich dobrym jedzonkiem
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502

:hmmmm: jak pochwalą to może i ja się wybiorę :niewiem:

Pysiu :oops: zawstydzasz mnie :oops: :oops: :oops: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aga - ja Ci dobrze radze. Zobacz po Lunetce i po Bolusiu....Albo bedziesz wciąż pyskowac albo burczec po Weszkowym jedzeniu ;)

Posted

Pysia napisał(a):
aga - ja Ci dobrze radze. Zobacz po Lunetce i po Bolusiu....Albo bedziesz wciąż pyskowac albo burczec po Weszkowym jedzeniu ;)

ale za to jak będzie DOBRZE wyglądać :p jak MY :p