Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']co TY??!! NAMIOT??? na tym pięknym trawniczku??? uklepie się :evil_lol: hihihi NO DOBRA!! na hasło DoGoMania 80% zniżki :evil_lol::multi::multi::multi:hurrrraaaaa będzie znizka :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pyyysiaaaaa już powinnaś być w domu - OĆ na psacer :p Quote
Koma Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia']Nie wytrzymałam :evil_lol: I podworko od drugiej strony :) Ale super :loveu: Pysia... wprowadzam się do Ciebie :p Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No i jestem :) Na psacerek nie ide bo Karol właśnie przyszedł z ;) Teraz wcinam kotlecika schabowego i popijam barszczykiem czerwonym :p Weszka - wiedziałam że Ty sie szybko dorobisz :evil_lol: Tylko dlaczego moim kosztem :crazyeye: :placz: Haniu - fajnie że Ci sie domek nie podoba ;) Reszta - no i nie wytrzymałam :evil_lol: Camara - 3 km. od domku jest wielki zalew ;) Taki basen im wystarczy :) Nauczona doświadczeniem ze jak jest woda na podworku to paskudy nie schną tylko butwieją nie zrobie im :cool3: Działka jest malutka strasznie. Ma 909 m2 :) W stosunku do tej na wichurce to maleńki kawałek podworka.... Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):Weszka - wiedziałam że Ty sie szybko dorobisz :evil_lol: Tylko dlaczego moim kosztem :crazyeye: :placz: noo jaaak too Twoim kosztem??? :shake: przecież od Ciebie nie będę pobierała opłat :p :diabloti: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):noo jaaak too Twoim kosztem??? :shake: przecież od Ciebie nie będę pobierała opłat :p :diabloti: Pewnie że nie tylko ze to ja bede płacic podatek od gruntu i za nieruchomośc.:evil_lol: No i rate do banku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Acha !! Jeszcze prąd i wode :eviltong: I oprożnianie szamba :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):Pewnie że nie tylko ze to ja bede płacic podatek od gruntu i za nieruchomośc.:evil_lol: No i rate do banku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Acha !! Jeszcze prąd i wode :eviltong: I oprożnianie szamba :diabloti: noo DOBRAAAA odpale Ci po zetce od głowy :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):noo DOBRAAAA odpale Ci po zetce od głowy :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To Ty czy ktoś sie podszywa pod aniołka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To Ty czy ktoś sie podszywa pod aniołka ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: a co?? za dużo???? :cool1: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: a co?? za dużo???? :cool1: Bog widzi i nie grzmi.... Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu..................... Weszka mnie chce ograbic !! Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 To znowu kawałek podworka :) A to kawałek domku ;) I...strych :) A to wejście do kotłowni ( tej dla Ali ) Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No tak ... Weszka ma apartament, Ala ma kotłownię ... Coś mi się wydaje, że jak w tym tempie wszystko dalej się potoczy, to zanim zamieszkasz w domku, który fcale mi się nie podoba - to krwawica Twojego TZ-ta zostanie rozdysponowana pomiędzy kumy :p Czy potem nie będziesz żałowała ??? Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No tak ... Weszka ma apartament, Ala ma kotłownię ... Coś mi się wydaje, że jak w tym tempie wszystko dalej się potoczy, to zanim zamieszkasz w domku, który fcale mi się nie podoba - to krwawica Twojego TZ-ta zostanie rozdysponowana pomiędzy kumy :p Czy potem nie będziesz żałowała ??? Kochana :) Do notariusza to ani z Weszką ani z Alą nie pojde wiec jestem spokojna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu a nie napisałaś ze Kuba ma być dorzucony Karolowi na stryszek:p Moja kotłownia wygląda obiecująco;) Quote
aga1215 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']:hmmmm: tak średnio krajowo 50 zł :evil_lol: Pysia KOCHANA!!! kupiłaś domek, a JA na tym interes zbiję:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i będę miała na wykończenie swojego :evil_lol: Wasiu - rozumiem, że ta oferta to z wyżywieniem. Sama będziesz gotować? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Troszke fotek :) Zmorka zjada agrest... Mniam.... Szelmusia też nie jest lepsza... Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='aga1215']Sama będziesz gotować? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: wiesz Ago droga :hmmmm: ja chciałabym zarobić na wykończenie mojego domku, a więc goście potrzebni mi są jak najdłużej :p Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='aga1215']Wasiu - rozumiem, że ta oferta to z wyżywieniem. Sama będziesz gotować? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aga1215 - kocham Cie :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):Kochana :) Do notariusza to ani z Weszką ani z Alą nie pojde wiec jestem spokojna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No tak . Właściwie mogłam się tego spodziewać ! Miłość Waszce wyznała - a do notariusza nie i już ! :evil_lol: Biedna Weszka ! :-( O Ali już nie wspomnę... :shake: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No tak . Właściwie mogłam się tego spodziewać ! Miłość Waszce wyznała - a do notariusza nie i już ! :evil_lol: Biedna Weszka ! :-( intercyza :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No tak . Właściwie mogłam się tego spodziewać ! Miłość Waszce wyznała - a do notariusza nie i już ! :evil_lol: Biedna Weszka ! :-( O Ali już nie wspomnę... :shake::mad:Pysia nas chce wyrolować :cool3: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Pysia nas chce wyrolować :cool3: O nie :eviltong: Pysia sie nie da wyrolowac :evil_lol: Paskudy ogałacają agrest dalej I to skutecznie Po licho sie schylac ;) Quote
aga1215 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']:hmmmm: wiesz Ago droga :hmmmm: ja chciałabym zarobić na wykończenie mojego domku, a więc goście potrzebni mi są jak najdłużej :p no właśnie, masz okazję przetrzymać ich dobrym jedzonkiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502 :hmmmm: jak pochwalą to może i ja się wybiorę :niewiem: Pysiu :oops: zawstydzasz mnie :oops: :oops: :oops: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='aga1215']no właśnie, masz okazję przetrzymać ich dobrym jedzonkiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19502 :hmmmm: jak pochwalą to może i ja się wybiorę :niewiem: Pysiu :oops: zawstydzasz mnie :oops: :oops: :oops: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aga - ja Ci dobrze radze. Zobacz po Lunetce i po Bolusiu....Albo bedziesz wciąż pyskowac albo burczec po Weszkowym jedzeniu ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):aga - ja Ci dobrze radze. Zobacz po Lunetce i po Bolusiu....Albo bedziesz wciąż pyskowac albo burczec po Weszkowym jedzeniu ;) ale za to jak będzie DOBRZE wyglądać :p jak MY :p Quote
Recommended Posts