Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Weszka :evil_lol: Mnie chodziło o te moje foty :evil_lol:
A ta fotka jest BOOOOSKA!!!! Och!! Jaką Zmoreczka ma cudną głowe :loveu: :loveu: :loveu:

I ta...normalnie wyślij mi je na maila to wstawię na strone :)

Dzięki za cudne fotki :loveu:
Babo jedna a właśnie że Ci więcej słodzić nie będę :eviltong: To był ostatni raz bo to nudne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nie w moim stylu :evil_lol:

Posted

Gabcia26 napisał(a):
Witam Wszystkich serdecznie :-)
Edytko...Zmoreczki jak zwykle piękne i szczęśliwe!!
A teraz wejdź do galerii Seti na Twojej stronie :-)
Pozdrawiam!

Witaj Gabulko moja kochana :multi: :loveu:
Byłam - widziałam i jestem szczęśliwa :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Musimy powymieniać tam fotki ;) Wywalić niektóre i wstawić ładniejsze ;) Dzieki DGM już ciuuuuuuuteńke nauczyłam się ;) Fakt że ciuteńke ale jednak widoczną dla mnie :cool1:

Posted

Witajcie :)
Chciałam wstawić kilka fajnych fotek zanim wyjadę ale niestety Photobucket pełny :placz: No cóż - brak czasu teraz ;) Jak przyjadę to powstawiam ;)
Wszystkim życzę miłego weekendu i cudownego samopoczucia a pieskom aby im nie było za gorąco...
Buziaki

Posted

:oops: :oops: Aleeee sweeeeeeeeeeeeeeeeet miski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zakochalam sie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witajcie Pusie, Zmurki i Szylmy!!! :hand:
Nadrobiłam i az mi trochę pociemniało, to jest poczerniało w oczach :cool1:

Acha, a jak nastepnym razem zachce sie wam drogie dziouchy poklupać kloprem po klupsztandze, albo inszą dziwaczną inszośc poczynić to włączcie do jasnej anielki jakiś dekoder! :mad: :diabloti:

Posted

No jestem wreszcie ;) Witajcie wszyscy :loveu:
Witaj chicken w galerii czarnych Zmoroszelm :multi:
Fotek mam mało bo tak gorąco było że psy przespały całe dnie w najchłodniejszym miejscu....Oczywiście w międzyczasie obżarły mi agrest bo był w ...cieniu :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia co tak długo??? :razz: przyznaj się - byluście jednak u Ojca Dyrektora :cool1: :evil_lol:

Nie byliśmy u OD :evil_lol: Byliśmy zobaczyć droge do naszej chałpy:eviltong: