malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Pysia']Wierz że mnie nie zależy na super jakości fot :mad: czy to jest sugestia, że to nie jest super jakości fota??? :mad: :loveu: Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Weszka :evil_lol: Mnie chodziło o te moje foty :evil_lol: A ta fotka jest BOOOOSKA!!!! Och!! Jaką Zmoreczka ma cudną głowe :loveu: :loveu: :loveu: I ta...normalnie wyślij mi je na maila to wstawię na strone :) Dzięki za cudne fotki :loveu: Babo jedna a właśnie że Ci więcej słodzić nie będę :eviltong: To był ostatni raz bo to nudne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nie w moim stylu :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 psiezabawne czarnulki dzisiaj miały bal ze sznurkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pysiu powoli wstawiam obiecane zdjecia szczeniakow:cool3: ZAPRASZAM do nas:multi: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='malawaszka'] Ale pinkna mordeczka zmokła kureczka :loveu: Quote
Gabcia26 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Witam Wszystkich serdecznie :-) Edytko...Zmoreczki jak zwykle piękne i szczęśliwe!! A teraz wejdź do galerii Seti na Twojej stronie :-) Pozdrawiam! Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Gabcia26 napisał(a):Witam Wszystkich serdecznie :-) Edytko...Zmoreczki jak zwykle piękne i szczęśliwe!! A teraz wejdź do galerii Seti na Twojej stronie :-) Pozdrawiam! Witaj Gabulko moja kochana :multi: :loveu: Byłam - widziałam i jestem szczęśliwa :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Musimy powymieniać tam fotki ;) Wywalić niektóre i wstawić ładniejsze ;) Dzieki DGM już ciuuuuuuuteńke nauczyłam się ;) Fakt że ciuteńke ale jednak widoczną dla mnie :cool1: Quote
Pysia Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Witajcie :) Chciałam wstawić kilka fajnych fotek zanim wyjadę ale niestety Photobucket pełny :placz: No cóż - brak czasu teraz ;) Jak przyjadę to powstawiam ;) Wszystkim życzę miłego weekendu i cudownego samopoczucia a pieskom aby im nie było za gorąco... Buziaki Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :mad:o i znowu na wichurkę pojechała psy w oczku topić :razz: Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Pysi nie ma to po cichutku wstawiam fotki :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Dzien dobry :cool3: Odrazu chłodniej :loveu: Quote
chicken Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :oops: :oops: Aleeee sweeeeeeeeeeeeeeeeet miski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zakochalam sie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Witajcie Pusie, Zmurki i Szylmy!!! :hand: Nadrobiłam i az mi trochę pociemniało, to jest poczerniało w oczach :cool1: Acha, a jak nastepnym razem zachce sie wam drogie dziouchy poklupać kloprem po klupsztandze, albo inszą dziwaczną inszośc poczynić to włączcie do jasnej anielki jakiś dekoder! :mad: :diabloti: Quote
anetta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 http://img68.imageshack.us/img68/2160/dscf0024rf6.jpg jakie oczka :loveu: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pusia wracaj już z tej wichurki:cool3: Pusia już jedzie :multi: Quote
Vectra Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Cześć Pusia :lol: :lol: gdzie Ty tak długo jesteś ,że cię jeszcze nie ma :razz: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 No jestem wreszcie ;) Witajcie wszyscy :loveu: Witaj chicken w galerii czarnych Zmoroszelm :multi: Fotek mam mało bo tak gorąco było że psy przespały całe dnie w najchłodniejszym miejscu....Oczywiście w międzyczasie obżarły mi agrest bo był w ...cieniu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Pysia co tak długo??? :razz: przyznaj się - byluście jednak u Ojca Dyrektora :cool1: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia co tak długo??? :razz: przyznaj się - byluście jednak u Ojca Dyrektora :cool1: :evil_lol: Nie byliśmy u OD :evil_lol: Byliśmy zobaczyć droge do naszej chałpy:eviltong: Quote
LAZY Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Hejka...czytam, że sobrze sie Wam odpoczywało:) Pozdrawiamy:multi: Quote
Recommended Posts