malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Pysia napisał(a):Nie byliśmy u OD :evil_lol: Byliśmy zobaczyć droge do naszej chałpy:eviltong: i jak droga????? :razz: a obejrzałaś fotki, które Ci wstawiłam??? :p Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='malawaszka']i jak droga????? :razz: a obejrzałaś fotki, które Ci wstawiłam??? :p Wiejska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A fotki baaaaardzo fajowe - dzięki :loveu: Moczenie ciała :) Wejść albo nie wejść I powtórka kolejna z rozrywki :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 I dalej ;) I moje dwie kochane dziewczynki :loveu: Patrz na wprost :) Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 ulalalaaa tym razem się dziewczynki nie zadowoliły sznurkiem do zabawy - szyna jakaś była :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 One mają dość duże wymagania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz koniec na razie fotek bo muszę pozmniejszać następne :) Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja chcę zobaczyć drogę i chałupę :p i pytam dlaczego dziewczynki mają pojedyncze zabawki:mad: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Alu - zobaczysz :) A dziewczynki zabawki mają podwójne tylko że zawsze Zmorka bierze zabawkę i leci do Szelmy z nią :) Potem macha jej przed nosem i zaczyna się....:evil_lol: Zmoreczka wariateczka ;) Startuję Lecę :) Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Pysia'] Pysia koniecznie trzymaj dla mnie odrobinkę tego pnącza :loveu: ahh cudny jest a Zmorka widzę tyż latawica :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia koniecznie trzymaj dla mnie odrobinkę tego pnącza :loveu: ahh cudny jest a Zmorka widzę tyż latawica :evil_lol: Licho wie jak to się rozmnaża :crazyeye: A nazywa się winnobluszcz japoński :) Można kupić w sklepie :) Zmorka latawica i często jak wiesz zdarzają jej się goopawki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jeszcze fotka takiego jednego co nam po placu szalał na historii motocyklowej :evil_lol: I dobranoc :) Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 hahahahaha :klacz: ekstraaaaa :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
Hanna R. Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Pysia']Jeszcze fotka takiego jednego co nam po placu szalał na historii motocyklowej :evil_lol: I dobranoc :) Pysiu - Ty mi tu dobrą nocą oczy mydlisz jednocześnie siejac niepokój pokazywanym dynamicznym obrazem z przystojnym mężczyzną w roli głównej ... No i co ??? Noooo dobranoc ! :loveu: Cza robić dobrą minę do złej gry...:cool1: Quote
Vectra Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 motocyklista zajefajny :cool3: :cool3: :cool3: słodkie mordeczki :loveu: :loveu: [SIZE="1"](napisałam najpierw "słodkie pysie" ,ale ugryzłam się z palec) Quote
Pysia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu - Ty mi tu dobrą nocą oczy mydlisz jednocześnie siejac niepokój pokazywanym dynamicznym obrazem z przystojnym mężczyzną w roli głównej ... No i co ??? Noooo dobranoc ! :loveu: Cza robić dobrą minę do złej gry...:cool1: Witajcie dziewczynki :loveu: Dzisiaj bardzo ważny dzień dla nas i dla Zmoroszelm :) Będę dopiero z tego powodu bardzo późno ;) Haniu - nic Ci nie będzie :eviltong: Vectra - ja też jestem słodka :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Witaj słodka Pysiu :evil_lol: :evil_lol: i przesłodkie Zmoroszelmy :loveu: Skoro bardzo ważny dzień to tsymam kciukasy :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Pysia']Jeszcze fotka takiego jednego co nam po placu szalał na historii motocyklowej :evil_lol: I dobranoc :):klacz::klacz::klacz:brawa dla szaleńca:p Trzymam kciukasy:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:i czekam na fotkę ;) Quote
Gabcia26 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 KOCHANI !! ja nie wiem czy Wy wiecie i kojażycie daty ale dziś są PIERWSZE URODZINY GÓWNIARZY !! Gówniarze...dużo szczęścia i mięsnych przysmaków Wam życzę, a zwłaszcza Tobie mój ty Różowy ALL MY LIFE ! STO LAT, STO LAT od cioci Gabi:-))))) Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Pysia']Alu Moje dwie szlicznotki :loveu: Dzień Dobry dziewczynki :multi: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Gabcia26']KOCHANI !! ja nie wiem czy Wy wiecie i kojażycie daty ale dziś są PIERWSZE URODZINY GÓWNIARZY !! Gówniarze...dużo szczęścia i mięsnych przysmaków Wam życzę, a zwłaszcza Tobie mój ty Różowy ALL MY LIFE ! STO LAT, STO LAT od cioci Gabi:-))))) :BIG: :BIG: :BIG: Sto Lat :BIG: :BIG: :BIG: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 aaaaa Pysia to dziś :multi: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :drinking: Quote
Gabcia26 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Cześć Waszka :lol: Zleciał ten czas no nie... Ty wiesz, że ja ciągle wracam myślami do tej małej,rozłażącej się bandy:lol: To było coś fantastycznego, nie mówię, że było łatwo:evil_lol: ale kurde warto było tam być :lol: :lol: Ech, jak pomyślę, że rok temu o tej godzinie przystawiałam je do Seti do karmienia, jak mnie lizały, jak właziły na mnie, oo albo jak mi jeden malinkę na brodzie zrobił :-) tęsknie..... A to mój ulubieniec Różowy, w wieku 2 miesięcy miał 10kg !! Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 100 latek Dzieciaczki:BIG::new-bday::BIG::BIG::BIG: :laola::knajpa::knajpa::knajpa::cunao::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 boszz faktycznie to dzisiaj już mają roczek :loveu: :loveu: :loveu: ahhh ja też wspominam te małe bąble :loveu: :loveu: :loveu: ale wspaniale, że w tak ważny dzień w życiu Pysi i Ju znowu dzieje się coś niesamowicie ważnego i fantastycznego :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Boże !!! TO JUŻ ROK !!!! Pysiu , jesteś starsza o rok ! :placz: :placz: :placz: Quote
Gabcia26 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Boże !!! TO JUŻ ROK !!!! Pysiu , jesteś starsza o rok ! :placz: :placz: :placz: No fakt...Pysia jest starsza o rok :placz: ale z drugiej strony jakie piękne misie wyrosły z maleńkich niuniusiów :multi: :multi: Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :lol: Quote
Recommended Posts