Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']i jak droga????? :razz:

a obejrzałaś fotki, które Ci wstawiłam??? :p
Wiejska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A fotki baaaaardzo fajowe - dzięki :loveu:
Moczenie ciała :)

Wejść albo nie wejść

I powtórka kolejna z rozrywki :evil_lol:

Posted

Alu - zobaczysz :)
A dziewczynki zabawki mają podwójne tylko że zawsze Zmorka bierze zabawkę i leci do Szelmy z nią :) Potem macha jej przed nosem i zaczyna się....:evil_lol:
Zmoreczka wariateczka ;)

Startuję

Lecę :)

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia koniecznie trzymaj dla mnie odrobinkę tego pnącza :loveu: ahh cudny jest

a Zmorka widzę tyż latawica :evil_lol:

Licho wie jak to się rozmnaża :crazyeye: A nazywa się winnobluszcz japoński :) Można kupić w sklepie :)
Zmorka latawica i często jak wiesz zdarzają jej się goopawki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jeszcze fotka takiego jednego co nam po placu szalał na historii motocyklowej :evil_lol:

I dobranoc :)

Pysiu - Ty mi tu dobrą nocą oczy mydlisz jednocześnie siejac niepokój pokazywanym dynamicznym obrazem z przystojnym mężczyzną w roli głównej ... No i co ???
Noooo dobranoc ! :loveu: Cza robić dobrą minę do złej gry...:cool1:

Posted

motocyklista zajefajny :cool3: :cool3: :cool3:

słodkie mordeczki :loveu: :loveu: [SIZE="1"](napisałam najpierw "słodkie pysie" ,ale ugryzłam się z palec)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu - Ty mi tu dobrą nocą oczy mydlisz jednocześnie siejac niepokój pokazywanym dynamicznym obrazem z przystojnym mężczyzną w roli głównej ... No i co ???
Noooo dobranoc ! :loveu: Cza robić dobrą minę do złej gry...:cool1:

Witajcie dziewczynki :loveu: Dzisiaj bardzo ważny dzień dla nas i dla Zmoroszelm :) Będę dopiero z tego powodu bardzo późno ;)
Haniu - nic Ci nie będzie :eviltong:
Vectra - ja też jestem słodka :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jeszcze fotka takiego jednego co nam po placu szalał na historii motocyklowej :evil_lol:

I dobranoc :):klacz::klacz::klacz:brawa dla szaleńca:p

Trzymam kciukasy:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:i czekam na fotkę ;)

Posted

KOCHANI !! ja nie wiem czy Wy wiecie i kojażycie daty ale dziś są PIERWSZE URODZINY GÓWNIARZY !!
Gówniarze...dużo szczęścia i mięsnych przysmaków Wam życzę, a zwłaszcza Tobie mój ty Różowy ALL MY LIFE !
STO LAT, STO LAT od cioci Gabi:-)))))

Posted

[quote name='Gabcia26']KOCHANI !! ja nie wiem czy Wy wiecie i kojażycie daty ale dziś są PIERWSZE URODZINY GÓWNIARZY !!
Gówniarze...dużo szczęścia i mięsnych przysmaków Wam życzę, a zwłaszcza Tobie mój ty Różowy ALL MY LIFE !
STO LAT, STO LAT od cioci Gabi:-)))))

:BIG: :BIG: :BIG: Sto Lat :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Cześć Waszka :lol:
Zleciał ten czas no nie...
Ty wiesz, że ja ciągle wracam myślami do tej małej,rozłażącej się bandy:lol:
To było coś fantastycznego, nie mówię, że było łatwo:evil_lol: ale kurde warto było tam być :lol: :lol:
Ech, jak pomyślę, że rok temu o tej godzinie przystawiałam je do Seti do karmienia, jak mnie lizały, jak właziły na mnie, oo albo jak mi jeden malinkę na brodzie zrobił :-) tęsknie.....

A to mój ulubieniec Różowy, w wieku 2 miesięcy miał 10kg !!

Posted

boszz faktycznie to dzisiaj już mają roczek :loveu: :loveu: :loveu: ahhh ja też wspominam te małe bąble :loveu: :loveu: :loveu: ale wspaniale, że w tak ważny dzień w życiu Pysi i Ju znowu dzieje się coś niesamowicie ważnego i fantastycznego :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Boże !!! TO JUŻ ROK !!!!
Pysiu , jesteś starsza o rok ! :placz: :placz: :placz:

No fakt...Pysia jest starsza o rok :placz: ale z drugiej strony jakie piękne misie wyrosły z maleńkich niuniusiów :multi: :multi:

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :lol: